2009 Nisan Anneleri

O bisiklettwn alicaz da simdi daha demir yurumuyooo ya ilk arabam ise yararmi ki duyorummm

sinemden haberin varmi

senden sonra hic konusamsamadikkk
büyük bisikleti almak için bebeğin yürümesine gerke yok.arkasında bi apratı var sen yönlendiriyosun.gel gör bende.demiri binddirelim öyle al iştersen.
dün sinemdeydim annesi gitmiş dün akşam.bugün telefonlaştık.allah kolaylık versin.zor yani tahmin edeceğin üzere.bende tırım tırım ev arıyorum bilgin olsun.bian önce boşaltıyorum açgöz evsabinin evini

elifcm hayırlı olsn incinz nasıl eline tırtıklı bişey geliyo dimi bardak veya kaşık dediginde ses çıkıyo mu
bizimkinde çıkmıyo kızlar yeni oldugu için mi

şirvan msn daha bakmadım yarın bakıcamm ogluşunaa

yusuf ayakkabıları harıka iyi günlerde kulanınnnn

canım pazar günü götürmüştük zaten bu 2.gidişimiz
iyi akşamlar arkadaşlar.misafirim ilgilenemedim burayla.
bu arada gülfemin bu ayki kültürü de temiz çıktı çok şükür.
şükürr sevıındimmm

hayırlı olsun inciiinizzzzz
ehehehehe egede bi kere yapmıştı bide kaçıor sıpa onu alcagımı anladıgındaaaaaaaaaa

kızlar ben yatar annemde kalmadık geldik onlar bab ogul uyudular cok uykusuzumm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

zombinin zombisiyim yani dün gece 1,5-2 saat anca uyumuşumdur eeeeeeeee
gecn akşamda öleeeeee

bu hastalık hpimizi berbat etti.......

oglum iyleşsin yarrabbim....

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, EDAAAA, ekim.29, geda

kızlar ben geldim ,,,, ama yoğunluk yok burda geç kaldım herhalde...
ne yapalım anca eve geldik..

şirvancım süper bu arada kırpmışsınız baran ı darısı bizim başımıza

maşallah barana şirvan pek tatlı kuzum

yavrum benim baran çok tatlı olmuş maşallah sana akıllı tosuncuk bu ya

nasıl ama baranın tipi değişmiş dimi teyzeleri..
göremeyenler .. özelden mail adreslerini yazın . sizlere de gönderim.

NAVRIS, etoprak, roseberry, urla+

serap nasılsın.. özledim valla .. emir nasıl .. alerji durumları geçtimi...

ben hala hastalanmadım...
testtte negatif çıktı..

niye geçikti acaba?
4 . hastalanmam olcaktı bu

Sağolun arkadaşlar,çok güzel ya,tabi siz atlatmışitınız bunlaı da,biz yeniyiz
Nagihan,ben bizzat kendim gördüm,ses falan gelmedi.Tabi daha mısır tanesi gbi değil de,beyaz diş görünüyor ama açık açık.

Haftaya kalmış buluşma işimiz,Seher Selen iyileşsin de haftaya buluşuruz önemli değil.Hem benim de programım belki daha uygun olur.

NAVRIS, etoprak, roseberry, urla+

serap nasılsın.. özledim valla .. emir nasıl .. alerji durumları geçtimi...

merhaba canım..
evet çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli..emirin tam olarak neye alerjisi olduğunu anlayamadık bi türlü..şimdi de şiddetli ishali var, rotadan şüphelenip konuyu araştırırken ayşelerinde bi kaç ay önce rotadan hastaneye yattıklarını ve bu konuda yazdıklarını gördüm..onu okuyordum.aslında sık sık takip ediyorum ama kayıtlı girmiyorum çünkü takip edemediğimde biz iyiyiz deyip kaçmak çok dürüst gelmiyo ama takipteyim...baranın saçlar gitmiş çokta yakışmış..emirin saçlarıda kestirdik :)))

bende çok özledim sizleri ama derslerim çok yoğun ve dediğim gibi cee deyip kaçmak istemiyorum.. hepinizi çoook öpüyorum..sevgiler...

demek gizemli misafir sensin o zaman....

ewt şirvan hastalanmak gerek bu zamna kadar çok geçmiş spral falan var mı belki o geçiktriydr
yok canım spral falan yok...
alllaha emanet gidiyoz işte....

bende yatıyorum .. malüm yarın bey erken kalkar..
birde yarın bana misafir gelecek.

ne yapacağım bilmiyourm.
hazırda dolapta ıspanaklı börek var.. onu fırına atıcam .. yanına ne yapıcam bilmiyorum....

merhabalar kızlar....gün içinde hiç uğrayamadım çok yoğunum malum muhasebecilerin en kötü 2-3 ayı bunlar(....herkes iyidir umarım çok hasta bebişimiz yok okuduğum kadarıyla...bizde iyiyiz çok şükür idil 1 saniye bile yürümeden durmuyor...iyiden iyiye yürüyor artık tabi peşinden bizde gidiyoruz....herkesi çok öpüyorum ve seviyorum.....

şirvannnn ben de görmedim baran'ın videosunu ama mail adresim vardı sende benneyaptımki
hastlanmamız da sanırım emzirmeyle falan alakalı şirvan. benimki de hala aynı. sürekli olarak gecikmeli oluyor...

elif hayırlı olsun hayatım dişiniz çıkmış... darısı diğer dişlerinizin başına

slm kızlar elif çok sevindim cnm dişiniz hayırlı olsun
yusuf ayakkabılarını güle güle kullansın

sultanlarda az önce gitti ecem uyandı bende onu sallıyorum
bu arada baranın traş süper olmuş izledik sultanla çok şeker tosuncuk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…