büyük bisikleti almak için bebeğin yürümesine gerke yok.arkasında bi apratı var sen yönlendiriyosun.gel gör bende.demiri binddirelim öyle al iştersen.O bisiklettwn alicaz da simdi daha demir yurumuyooo ya ilk arabam ise yararmi ki duyorummm
sinemden haberin varmi
senden sonra hic konusamsamadikkk
canım pazar günü götürmüştük zaten bu 2.gidişimizkıs ne ne dyıyosun ya söleme öyle ya,zordur tabı bakıcı bulursun bır dert kaybedersın ıkı dert,benım kuzenlerden bılıyorum,Allah yardımcınız olsun
hehehehe bende dün öyle bır hataya düştüm sabah babasıyla çıkmıştık onun kucağında ıyı göründü bana fakat öğleden sonra ben aldımkucağıma uzak bır yerde değıl yanı yakında market üstelık benımkı öyle 13 felanda değıl altı üstü 9 kılo felandır ama ben bıttım ter bır yandan bırde kalbım çarptı anlatamam,arabayla çıksam daha zor bence zaten güvenemem takıntılıyım
ohhh maşallah ne güzel
şaşırmışmı ne,ne 2 kılosu en hızlısı haftada 1,en ıdealıde ayda 1 kılo,bız kardeşım sayesınde kıtabını yazdık valla,kalıcı olsun dıyorsanız yavaş ve gerı dönüşümsüz gıtsın kılolar,tabı ben hızlıca kurtulmak ıstıyorum orası ayrıdelikafadulden yarın ben hulahop alacam deneyeyım zaten belım ve göbışım var az bıraz onlarda hareket olmadan gıtmez,şort gözüme büyümese gıyecem ama hıııııç ıstemıyorum kullanmak
e verme artık bencede
bende 6 olmasa bıle rahat 4 dersın yanı,ımrenıyorum valla göbışsız olanlara
yağ gıtsın anacım yağ ohhhh erısın yağların
aman daha ne,önemlı olan göbış olmasın zaten kat kat,hemen verırsın ışte ne güzel,pasıf jımnastık ne arkıdeşler ben gerçekten cahülüm bu spor konusunda yaw
bende öğlen halletım öyle beyaz felanda kesmez kırmızı hastalığı var :kedi:yakışıyor ama ne yapııım demı
benımkı masaya sıkıştırılan aparatlı mama sandalyesı duvarada yakın sürüyorda sürüyor elınde ne varsa sonrada ağzına allahım bızı bır görsenız ne savaş halı,yer annesı o güzel parmakları,aşağısı zaten kedı otursa doyar dökülenlerden,ne yapalım bol temıslık
canım benım kıyamam ya,keşke dünden gıtseydınız hem sana hemde egeye ıyı olurdu
ben dıyecektım namem yok kaçgündür dıye şırvancım yaw,denız bugün hııııç yoktu
şükürr sevıındimmmiyi akşamlar arkadaşlar.misafirim ilgilenemedim burayla.
bu arada gülfemin bu ayki kültürü de temiz çıktı çok şükür.
hayırlı olsun inciiinizzzzzkIZLAR SELAMMM
Bizim de dişimiz çıktı çok şükür)
Onu haber vereyim diye akşamüstü girmiştim,ama birşey yazamadan çıkmak zorunda kaldım klavyenin azizliğine uğrayıp.
Deniz poğaçayı sevmişsinizdir umarım.
Esra ayakkabıcı tükkanı mı açacaksınız)Hepsi çok güzel,iyi günlerde giysin Yusufçuk.
Çiçek bizim de ayaklar tombul,bir de ayakkabı giyerklen iyice yumruk yapıyor.Ayakkabıların önleri 2 parmak boş:-D Hoş,ben daha tam anlamıyla ayakkabı almadım,yumuşak pappalar ancak,onları da aksesuar olarak
ehehehehe egede bi kere yapmıştı bide kaçıor sıpa onu alcagımı anladıgındaaaaaaaaaaKızlar size çok komik birşey anlatacağım,ben çok güldüm yani)
Pazar günü bulaşık yıkıyordum,birden arkamı döndüm,bir baktım eşim Miray ı başaşağı çevirmiş,sırtına vuruyor,hemen panik oldum ben de tabi,dedim ne var ağzında,ama o bir yandan vuruyor çıksın diye.
Elimi ağzına attım ki,ağzında su şişesinin kapağı varmış.
Hani ilkyardım da denir ya,birşey kaçarsa öyle yapın diye,ama bizimki kaçmayan şeyi zorla kaçıracakmış.
Paniğin etkisi geçince nasıl güldüm ya,hala aklıma gelince gülüyorum..
şirvancım süper bu arada kırpmışsınız baran ı darısı bizim başımıza
maşallah barana şirvan pek tatlı kuzum
güle güle gıt yalnız bırak benı,şırvan çok tatlı bu be allah nazardan esırgesın,ıyıkı aklınıza gelmış ılk traşını çekmek,öp annesı benım yerıme o tosunu boyun altından özellıkle
bulusun anacim bulusun bende burda kafayi siyirayim
bu erkekler varyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaay valla iki bebe almadi bu adam alacak aklimi offfffffoffffffffffffffffffff
kizlar bunlar para kazaniyo ama harcamaktan bi habaer bi kerede beni dinleseolmez dimi allah korusunda yani ne olur beni dinlese bikere
ayyyy ayyyy
SIRVAN canim sormusun ya yeni cevap yazabiliyom genelde 1 1.5 gr geliyomus ana saclari oda bir ceyrege tekabul ediyo galiba niyetle ver bende kesmeden vercem ama kabul olurmu bilmedigimden bekliyom ya SAC ZAKATI GIRAMINA GRAM ALTIN GELIYO CANIM GENEDE BIRBILENE SOR ISTERSEN BEN OLE BILIYORUM
yavrum benim baran çok tatlı olmuş maşallah sana akıllı tosuncuk bu ya
Baran ın videosuna nerden bakacağız ya barancığın yeni halini bende merak ediyorum
bu arada bugün kimsecikler yok anlaşılan yazın buralarda kimseler olmayacak herkes gündüz kendni dışarı atacak akşamda yorgunluktan kmse giremeyecekk
ben genelde apartman girişinde bıerakıyorum arabasını keremi kucağıma alıp tek elimle açıyorum evdeyse arabası ilk önce arabasını indirip açıyorum boynuma çantayı asıyorum keremide kucağıma alıp iniyorum
esra ayakkabıların fotosunu koyar mısın
baranı gördüm çok tatlıydı yazık ya gitmş saçlar üzüldümde izlerken
maşallah barana ya.asker gibi yapmışsınız kuzuyu.ben de gülfemin saçlarını kısaltmıştım geçen hafta eme yamuk yumuk olmuş malesef.tam da stüdyo fotoğrafı çektirmeyi düşünüyoduk o yüzden erteledik.
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
NAVRIS, etoprak, roseberry, urla+
serap nasılsın.. özledim valla .. emir nasıl .. alerji durumları geçtimi...
demek gizemli misafir sensin o zaman....merhaba canım..
evet çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli..emirin tam olarak neye alerjisi olduğunu anlayamadık bi türlü..şimdi de şiddetli ishali var, rotadan şüphelenip konuyu araştırırken ayşelerinde bi kaç ay önce rotadan hastaneye yattıklarını ve bu konuda yazdıklarını gördüm..onu okuyordum.aslında sık sık takip ediyorum ama kayıtlı girmiyorum çünkü takip edemediğimde biz iyiyiz deyip kaçmak çok dürüst gelmiyo ama takipteyim...baranın saçlar gitmiş çokta yakışmış..emirin saçlarıda kestirdik :)))
bende çok özledim sizleri ama derslerim çok yoğun ve dediğim gibi cee deyip kaçmak istemiyorum.. hepinizi çoook öpüyorum..sevgiler...
yok canım spral falan yok...ewt şirvan hastalanmak gerek bu zamna kadar çok geçmiş spral falan var mı belki o geçiktriydr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?