gözünaydın nagihan sizinkide çıkmışşşelifcm hayırlı olsn incinz nasıl eline tırtıklı bişey geliyo dimi bardak veya kaşık dediginde ses çıkıyo mu
bizimkinde çıkmıyo kızlar yeni oldugu için mi
aferin idile darısı başımıza ..ben böyle memnunum ama bi tafaftanda yaza kadar yürümeyi öğrensin o sıcakta peşinde gezeceğime şimdi gezeyim kurtulayım diyorum :)))merhabalar kızlar....gün içinde hiç uğrayamadım çok yoğunum malum muhasebecilerin en kötü 2-3 ayı bunlar(....herkes iyidir umarım çok hasta bebişimiz yok okuduğum kadarıyla...bizde iyiyiz çok şükür idil 1 saniye bile yürümeden durmuyor...iyiden iyiye yürüyor artık tabi peşinden bizde gidiyoruz....herkesi çok öpüyorum ve seviyorum.....
günaydınnnnnnnnnnnnnn
gece 11,30 civarı yattım 2de ayaktaydık 4 kadar 4de uyudu 5,30 kadar ozamanda beri uyanıgız sürekliiiiii aglıyorr şimdi uyuduuuuuuu
ben ne yapcam bilmıom sin,lerımde bozulduuuuu
3 günden beri toplasan 6-7 saat uyudum gözlerim agrıyor artık.................................
evet 20 tane uç bağlanıyor vücüduna..yuvarlak..Esen nasıl yapılıyor bu pasif jimlastik özel bir cihaz vs mi var benimde kilom yok ama biraz göbek ve basenlerin erimesi lazım
günaydın arkadaşlar
canım atlamışım kusura bakma..face koydum ordan da bakabilirsin.şirvannnn ben de görmedim baran'ın videosunu ama mail adresim vardı sende benneyaptımki
hastlanmamız da sanırım emzirmeyle falan alakalı şirvan. benimki de hala aynı. sürekli olarak gecikmeli oluyor...
elif hayırlı olsun hayatım dişiniz çıkmış... darısı diğer dişlerinizin başına
slm kızlar elif çok sevindim cnm dişiniz hayırlı olsun
yusuf ayakkabılarını güle güle kullansın
sultanlarda az önce gitti ecem uyandı bende onu sallıyorum
bu arada baranın traş süper olmuş izledik sultanla çok şeker tosuncuk:))
Tşk ederim arkadaşlar.
Ay evet ya,ben de izledim Baran'ı.Çok masum çıkmış yavrucak,hiç sesini çıkarmamış maşallah ona.
şirvan şimdi izledim baranı maşallah hiç sesi cıkmamış...
darısı bizim başımızaa bizde 30 martta kestirecegız inşallah dogum 1 nisanda dogum gününde degişik olsun :lepi:
saolun teyzoşlar.. esasında kesilirken bende üzüldüm ama..günaydın..baran a bayıldım maşallah nasıl uslu uslu oturmuş öyle..eşimde izledi üzüldü saçlar giderken :))
gözünaydın nagihan sizinkide çıkmışşş
aferin idile darısı başımıza ..ben böyle memnunum ama bi tafaftanda yaza kadar yürümeyi öğrensin o sıcakta peşinde gezeceğime şimdi gezeyim kurtulayım diyorum :)))
aay geçecek melekcim yaa bak 3 gün olmuş..daha iyiye gider artık da daha çok uyur her geçen gün..allah kolaylık versin cnm .. a.s.
günaydın..günaydın arkadaşlar
esen benim gittiğim öyle değildi yani o alette vardı ama ben ona girmedim..ben hani yatıyosunda aletler hareket ediyo senin kolunu bacağını kalçanı göbeğini falanda hareket ettiriyo yaa farklı aletler oluyoo..onlardı..seninkini denemedimiştimm..
elifin poğaçalar bana rejim bozdurdu valla neyse bugün 2 günlük şok yapıcam sonra normal diyete devam :))
şirvancım kolay gelsin afiyet olsun ..sakıınnnn 2 bardak süt dökme üzerine 1 yeter çok ıslak seversen 1,5 :))))
gülercim gözün aydın sonuçlar temiz çıkmış........
yerim ben o patates ayakları benim oğlanında ayakları 21 numara söylemesi ayıp babasına çekmiş :))
benim babam sayacı ve model dikiyor bende dayanamadım aldım.........
sağol minecim benimki alışık giyiyor.........
kIZLAR SELAMMM
Bizim de dişimiz çıktı çok şükür)
Onu haber vereyim diye akşamüstü girmiştim,ama birşey yazamadan çıkmak zorunda kaldım klavyenin azizliğine uğrayıp.
Deniz poğaçayı sevmişsinizdir umarım.
Esra ayakkabıcı tükkanı mı açacaksınız)Hepsi çok güzel,iyi günlerde giysin Yusufçuk.
Çiçek bizim de ayaklar tombul,bir de ayakkabı giyerklen iyice yumruk yapıyor.Ayakkabıların önleri 2 parmak boş:-D Hoş,ben daha tam anlamıyla ayakkabı almadım,yumuşak pappalar ancak,onları da aksesuar olarak
Kızlar size çok komik birşey anlatacağım,ben çok güldüm yani)
Pazar günü bulaşık yıkıyordum,birden arkamı döndüm,bir baktım eşim Miray ı başaşağı çevirmiş,sırtına vuruyor,hemen panik oldum ben de tabi,dedim ne var ağzında,ama o bir yandan vuruyor çıksın diye.
Elimi ağzına attım ki,ağzında su şişesinin kapağı varmış.
Hani ilkyardım da denir ya,birşey kaçarsa öyle yapın diye,ama bizimki kaçmayan şeyi zorla kaçıracakmış.
Paniğin etkisi geçince nasıl güldüm ya,hala aklıma gelince gülüyorum..
aaaaa maşallh mirayaa gözünüzaydın elifcim..
Gülercim seninde gözünydın..
Yemekteyizi izliyorum ve o kokoş kadını öldürmek istiyorum :)))
Yusuf güle güle giysin ayakkabılarını
şirvan msn daha bakmadım yarın bakıcamm ogluşunaa
yusuf ayakkabıları harıka iyi günlerde kulanınnnn
canım pazar günü götürmüştük zaten bu 2.gidişimiz
şükürr sevıındimmm
hayırlı olsun inciiinizzzzz
ehehehehe egede bi kere yapmıştı bide kaçıor sıpa onu alcagımı anladıgındaaaaaaaaaa
kızlar ben yatar annemde kalmadık geldik onlar bab ogul uyudular cok uykusuzumm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
zombinin zombisiyim yani dün gece 1,5-2 saat anca uyumuşumdur eeeeeeeee
gecn akşamda öleeeeee
bu hastalık hpimizi berbat etti.......
oglum iyleşsin yarrabbim....
merhabalar kızlar....gün içinde hiç uğrayamadım çok yoğunum malum muhasebecilerin en kötü 2-3 ayı bunlar(....herkes iyidir umarım çok hasta bebişimiz yok okuduğum kadarıyla...bizde iyiyiz çok şükür idil 1 saniye bile yürümeden durmuyor...iyiden iyiye yürüyor artık tabi peşinden bizde gidiyoruz....herkesi çok öpüyorum ve seviyorum.....
günaydınnnnnnnnnnnnnn
gece 11,30 civarı yattım 2de ayaktaydık 4 kadar 4de uyudu 5,30 kadar ozamanda beri uyanıgız sürekliiiiii aglıyorr şimdi uyuduuuuuuu
ben ne yapcam bilmıom sin,lerımde bozulduuuuu
3 günden beri toplasan 6-7 saat uyudum gözlerim agrıyor artık.................................
canım atlamışım kusura bakma..face koydum ordan da bakabilirsin.
saolun teyzoşlar.. esasında kesilirken bende üzüldüm ama..
kestirdik bir kere...
günaydın..
ben şimdi kaçar ,, misafir için hazırlık yapacağım .
browni yi deniyeceğim. bakalım nasıl olacak..
kıyamam meriçe.çok geçmiş olsun canım.
günaydın bilge.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?