2009 Nisan Anneleri

Tşk ederim arkadaşlar.
Ay evet ya,ben de izledim Baran'ı.Çok masum çıkmış yavrucak,hiç sesini çıkarmamış maşallah ona.

Ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aaaa bu arada ıdil e de maşallah,ne ttalı oluyordur ilk adımları ..
Ama insan düşecek diye de hep tedirgin oluyordur dimi??

günaydınnnnnnnnnnnnnn

gece 11,30 civarı yattım 2de ayaktaydık 4 kadar 4de uyudu 5,30 kadar ozamanda beri uyanıgız sürekliiiiii aglıyorr şimdi uyuduuuuuuu

ben ne yapcam bilmıom sin,lerımde bozulduuuuu

3 günden beri toplasan 6-7 saat uyudum gözlerim agrıyor artık.................................

şirvan şimdi izledim baranı maşallah hiç sesi cıkmamış...

darısı bizim başımızaa bizde 30 martta kestirecegız inşallah dogum 1 nisanda dogum gününde degişik olsun :lepi:

günaydın..baran a bayıldım maşallah nasıl uslu uslu oturmuş öyle..eşimde izledi üzüldü saçlar giderken :))
elifcm hayırlı olsn incinz nasıl eline tırtıklı bişey geliyo dimi bardak veya kaşık dediginde ses çıkıyo mu
bizimkinde çıkmıyo kızlar yeni oldugu için mi
gözünaydın nagihan sizinkide çıkmışşş
aferin idile darısı başımıza ..ben böyle memnunum ama bi tafaftanda yaza kadar yürümeyi öğrensin o sıcakta peşinde gezeceğime şimdi gezeyim kurtulayım diyorum :)))

aay geçecek melekcim yaa bak 3 gün olmuş..daha iyiye gider artık da daha çok uyur her geçen gün..allah kolaylık versin cnm .. a.s.

Esen nasıl yapılıyor bu pasif jimlastik özel bir cihaz vs mi var benimde kilom yok ama biraz göbek ve basenlerin erimesi lazım
evet 20 tane uç bağlanıyor vücüduna..yuvarlak..
45 dk yatıyorsun..
o calışıyor hissediyorsun.
kasarin kasilip gevsiyor egzersiz yapıormus gibi..
tabii istedigin bölgeleri yogunlukta..
bölgesel zayiflama yanii..
günaydın arkadaşlar

günaydınnnnnnnnnnn..............

canım atlamışım kusura bakma..face koydum ordan da bakabilirsin.

Tşk ederim arkadaşlar.
Ay evet ya,ben de izledim Baran'ı.Çok masum çıkmış yavrucak,hiç sesini çıkarmamış maşallah ona.

şirvan şimdi izledim baranı maşallah hiç sesi cıkmamış...

darısı bizim başımızaa bizde 30 martta kestirecegız inşallah dogum 1 nisanda dogum gününde degişik olsun :lepi:

saolun teyzoşlar.. esasında kesilirken bende üzüldüm ama..
kestirdik bir kere...

günaydın arkadaşlar
günaydın..
ben şimdi kaçar ,, misafir için hazırlık yapacağım .
browni yi deniyeceğim. bakalım nasıl olacak..

esen benim gittiğim öyle değildi yani o alette vardı ama ben ona girmedim..ben hani yatıyosunda aletler hareket ediyo senin kolunu bacağını kalçanı göbeğini falanda hareket ettiriyo yaa farklı aletler oluyoo..onlardı..seninkini denemedimiştimm..
elifin poğaçalar bana rejim bozdurdu valla neyse bugün 2 günlük şok yapıcam sonra normal diyete devam :))
şirvancım kolay gelsin afiyet olsun ..sakıınnnn 2 bardak süt dökme üzerine 1 yeter çok ıslak seversen 1,5 :))))

evet.. hiç hareket etmiyorsun canım.
45 dk yatıyorsun..
bende bilmiyorum gidenler faydası oldu diyor görecem 5 haftanın sonunda..
sizede söylerim.. basen 10 cm diyor..

hepsi de çok güzel güle güle kullansın yusuf bey.

sağol canım.

maşallah demek siz de incilendiniz.kaydirigubbakcemile5

benzer bi durumu biz de hurmayla yaşamıştık.benim eşim de çocuk kucağında güler güler diye bağırıyo ama bırakmıyo ki hurmayı ağzından alayım gülfemin.

aaaaa maşallh mirayaa gözünüzaydın elifcim..
Gülercim seninde gözünydın..
Yemekteyizi izliyorum ve o kokoş kadını öldürmek istiyorum :)))
Yusuf güle güle giysin ayakkabılarını

sağol canım.

sağol canım.

kolay gelsin.idile de maşallah.

canım ya biraz daha sabır.1 haftaya ancak iyleşiyolar.canım benim eşime mail gelmişti biz gülfeme yapıyoruz.gece yatarken topuklarına vicks sürüp kalınca bi çorap giydirip yatırıyoruz.öksürüğüne iyi geliyo.topukta yağ emilimi çok fazlaymış.böylece vicksin tedavi edici özelliği artıyo.bi dene istersen.

kolay gelsin canım.

dün aksam arkaya meriç bir düstü okadar kötü bie ses çıktıkı...
çok korktuk... çok canı yandı çok ağladı...

içim eridii.. bişi olacak diyee..
şişti kafası..
2 saat uyutmadık.
çok şükür bişi olmadı..

geçmişten aklıma gelenler, urla geçmiş olsun diğer hastalara geçmiş olsun, ayakkabılar hayırlı olsun, diş çıkaranlar göz aydın olsun bu kadar kaldı akılda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…