2009 Nisan Anneleri

gunaydın kızlar
yusuf ayaaablarını gule gule kullansın
zaynep ve mırayın diş hayırlı olsun darısı başımıza
hasta bebeklere acıl şifa dılıyorum
melek senı ıyı anlıyorum akşam oturdum ağladım butun gece sınırden hastalık selenın duzenınıbenım sinirleirimi alt ust ettı butun gece durup durup ağlıyo susmakta bılmıyo kucama alsamda ayağımda sallasamda
idillede kocaman maşallah başlamış yurumeye ben dıyorum yurumelerı çok zor hatta en zoru sureklı peşinde m dolaşyosun
guler bıde bız dıssızız daha tek değilsin yani

''şimdi bebeler ne yapıyor ''diye bir konu açsak egenin bütün fotolarında yaramaz olduğu görünürr:))))

benim kızım ne yapıyo acaba. ahhh beni görünce nasıl seviniyo öyle durup beni seyrediyo. aşkımmmm

@ : DatluCadu mu amaniinn sen kimsin yoksa bildik birisin de isim mi değiştirdin?? yoksa sen eskilerdensin de ben "yeni eski" seni tanımıyor muyum?? bilmiyorumkismile

selen'in de az kalmıştır annesi meraklanma yakındır çıkacak onunda. bak 1,5 - 2 hafta önce ben de sen gibi ahhh ahhh nerde kaldı dişi diyordum...
bu arada beni merak ettiğin için çoookkk teşekkür ederim seher :1hug:

hep öyle ben 5 saatlik yatakta gecen zamanında diyeyim.. belki 10 kere belki daha fazla kalkıyorumm...
yapacak bişi yok çocuk böylee..

yaramazlığa gelincee..
yürüdüğünde işler daha zor ki meriç yürüyor prizlere gidiyor 2 snde...
koltukların besiğin yanina arkasina girmeye calisiyor. neler neler...

tv lcd 2 3 kilo bişidir onu salliyo..
cekiyoruz sürekli gözün onda olcak yanii..
kapı aralık ise odadan dısarı çıkıyoo.
nerde acaba..

günaydınlar herkese..mutlu güzel bir gün olsun...ben yine çok yoğunum ama bugün açık tutacağım merak ediyorum çünkü muhabbeti...:))

aynı selen :)))
tabıkı merak edıyoruz canım

o zaman ikimiz kaldık dişsiz.

günaydınlar herkese..mutlu güzel bir gün olsun...ben yine çok yoğunum ama bugün açık tutacağım merak ediyorum çünkü muhabbeti...:))

kolay gelsin canım.

günaydın. benim kız dün gece de çok huzursuzdu kesinlikle uyutamıyoruz. of noldu bu çocuğa. herhalde yeni bir dişimiz geliyor. ona yoruyoruz artık.

ben de yarın izmire gidiyorum.uçağım 9 da 7 de evden çıkmalıyız.bugün hazırlıkla geçirmem lazım ama yorgunluktan uykusuzluktan elim kalkmıyor.

gülfemde de yaramazlık had safhada.kablo yalamalar televizyon sehpasını sallamalar çekmece dökmeler rutinimiz.beni en çok koltuğa inmesi çıkması yoruyo.

aay yürüyen bebk anneleri korkutmayın yaa (((
geçen sabah ela kalkınca yanımıza aldım yerde yatıyoruz ya biz neyse dalmışız o da çekip gitmiş bi baktım çocuk yok arıyorum yok deliriyodum bi baktım mutfağa gitmiş bişiiler bulmuş oynuyoo..şimdide kilit aldık hemen tencere dolabına taktık açamıyo bağırıyo sinirden

gülfem de son 2 gecedir kendini aştı artık.hele önceki gece artık delirmenin eşiğine geldim.uyanması hadi neyse de gecenin bi yarısı ağlaması çok kötü.
uyku nasıl bişey ben unuttum.

evet deniz yürümelri daha yorucu.gülfem henüz tay tay duruyo ve 2-3 adım atıyo ama o bile yetiyo.sürekli peşindeyim

aşk ve cezayı izlicem ama gülfem uyanmak üzere.kahvaltı yaptırcam yemek istemiyo.
kızlar ben gülfemi saat 9 da emzirdim.şimdi saat 11 de kahvaltı yaptırcam.acıkmadığı için mi yemiyo acaba.ama sütüm nerdeyse damla damla geliyo artık.

ben hazırlıklıyım zaten de ela ilk ayağa kalkmaya başladığı zaman yere inerken düşüyordu 2 hafta dipdibe yaşadık ama yürürken peşinden koşmak 2 ay sürer sanırım buna psikolojim hazır mı onu bilmiyorum..evi kim temizlicek yemeği kim yapıcak :))))

evet esen o kadar hareketli ki kilo bile almıyo cadı.uzun ince bi kız oldu.bi fotosu var eklesem de görseniz yüzündeki hinliği.bi deniyim bakalım.

yürümeye başlayınca.. popoları yere değsin istemiyolar..
sürekli ayakta.. düsecek mi çarpacak mı..

@ : DatluCadu mu amaniinn sen kimsin yoksa bildik birisin de isim mi değiştirdin?? yoksa sen eskilerdensin de ben "yeni eski" seni tanımıyor muyum?? bilmiyorumkismile

namı diğer ŞEMŞAMER canım. adımda bilge. yaklaşık bi senedir yoktum. ara vermiştik . şimdi burdayımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…