2009 Nisan Anneleri

bir çakide gülfem olmuş:)) çok tatlı maşallahhh.....güler sen bu hafta izinliydin sadece dimi o zaman çok kalmıcaksın izmirde....

oyyyyyyy yerim ben gülfemi valla gözlerinden yaramazlık fışkırıyor selincim seninkide öyle ayyyy bu nisan bebeleri hep böyle heraldeee
gülercim ben elife oyunla yemek yediriyorum oturuyoruz mama sandalyesine evde değişik ne varsa alıyoruz onlarla oynaya oynaya biraz yiyiyoruz mesela bu sabah parfüm kapaklarını açyık kapattık hem ektivitede oluyorrr:))) zaten doyunca alkışlıyor bizimkiii biz öğretmiştik elif doydu alkış diyeee o zaman kesiyorummm

slm kızlar bikaç gündür giremiyorum
babamız demiri kucağına alamadığı için hep benle beraber
ve demir hiç oturmak istemiyo hep yerlerde

dün akşam tv karşısında elinde kumannda hem zap yaptı
hemde ayakta durup tv izledi

demirde her deliğe girmek istiyo
o yüzden evin her yerinde barikat var

bi yaramaz bakışlı daha. maşallah selin. kızlar bende ekleyecemde eleştiri almayalım sonra resim sayfasına çevirdiniz diye

yaselin şimdi gördüm resimi maşallah
bizim demirinde dişleri aynen böyle çıktı
kurt adam gibi :)
ben o üsttekileri köpek dişi sanıodum ama yan kesicilermiş
dr.a gösterdinizmi sizede öylemi dedi
çünkü köpek dişleri 19. ayda çıkarmış
ya araları fazla uzak değilmi sencede?

doktora sormadım ama belli yan kesiciler olduğu. köpek dişine hiç benzemiyor çünkü. sivri olurdu dimi köpek dişi olsa bunların ucu düz düz. biz de vampirella diyoruz. öok komik olsu.ilk okula giderken dökülür ya ilk dişler onlar gibi.

maşallah gülfeme de yasemin e de hem tatlılar hem yaramaz :)))
glfemin pijamasıda çok güzelmiş :) ama tüm bebeklerin burunlar aynı çook komik..

araları çok açık ya ondan tuhafıma gitti
ön dişleri kocamanmı çıkacak acaba dedim

bide dişlerini gıcırdatıyo demir
çok fena oluyorum yaaa
en sinir olduğum şeydir

müge valla aklımdan sen geçiyordun hava süper şimdi mügenin yanına gitmek vardı diye :)) ama eşim yok şu an zaten..dişlerin mesafeleri çok çünkü ön dişler ayrık oluyo çıkınca bizimkiler çok ayrık :))

bi yaramaz bakışlı daha. maşallah selin. kızlar bende ekleyecemde eleştiri almayalım sonra resim sayfasına çevirdiniz diye

kim eleştirecek?

ah gülfem ah bakışlara bak gerçekten yaramazlık fışkırıyor

yaseminde çok tatlı dişlere bayıldım

sueda tam tosun maşallah dobidik:)

aynen keremde bi ara takmıştı alt dşleriyle yan dişlerini gıcırdatıyordu ön dişler uzayınca yapmıyo artık

denizcim sizin orda havaalanı var atla bi uçağa 2dk.da burdasın hihihi
bnmde eşim yok milasa gitti arsa bakıcakmış :))
bizde bugün bi bebiş var demirle aynı gün doğmuş
onlara gidicez bakalım neler yapıcak bizim yaramazlar
havada güzel bahçede kaynaşsınlar
sonunda bi arkadaş bulduummmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…