2009 Nisan Anneleri

di mi cnm eşimin helikopteri var çatıda ama çok mazot yakıyo hahaha..valla demir çıksın oynasın açık havada bizimde yerimize de..bende ela uyusun uyanınca çıkarıcam..

kim eleştirecek?

ah gülfem ah bakışlara bak gerçekten yaramazlık fışkırıyor

yaseminde çok tatlı dişlere bayıldım

sueda tam tosun maşallah dobidik:)

yönetim araya giriyoduya eskiden. onu diyom. nasıl korkutmuşlarki gözümü hehe

sueda çok tatlı maşallah bizi de yalnız bırakmamış az saçlı kız kategorisinde :))
evet biz keltoşuz. ama karizmatiğizzemuszemus

yasemine maşallah dişlere bayıldım çok ilginç çıkmış ama çokta yakışmış ona...tam vampirella:)) sueda evet saçsızlar kategorisinde onada maşallah çok tatlı...genelde çok beyaz bebekler saçsız oluyorlar benim genel gözlemim bu..bizimde çok saçımız yok biraz önlerde var işte hatrımız kırılmasın diye:))

di mi cnm eşimin helikopteri var çatıda ama çok mazot yakıyo hahaha..valla demir çıksın oynasın açık havada bizimde yerimize de..bende ela uyusun uyanınca çıkarıcam..

tüp taktırın kızzz rahat rahat gezersiniz

bende çıkıyom arkadaşlar herkeze afiyet olsun bebişleride öpüyomm

bendede hem emzık gıbı var hem kulaktan ölçer bıde makattan ölçer var

bendede hem emzık gıbı var hem kulaktan ölçer bıde makattan ölçer var

sen o zaman iyi bilirsin hangisi en iyisi. emzik emmez bizimki o hariç

bende koltuk altından ölçer var ama durmuyor ki biraz da yavaş ölçüyor. hiç bakamıyorum.
hızlı olması tercihim.

bişi soracağım hangi dereceyi önerirsiniz kulaktan mı ölçen vb. gibi

bende hem normal derece var kol altından ölçen hem kulaktan ölçen digital var..ilk önce kol altından ölçüp sonra kulaktakiyle kıyaslıyorum çünkü kulaktaki çok ölçüyo..sonra gece uyurken ölçeceksem kulaktan ölçmek çok kolay oluyo ama fazla çıktığı için aradaki 0,8 dereceyi düşüyorum :)

bir çakide gülfem olmuş:)) çok tatlı maşallahhh.....güler sen bu hafta izinliydin sadece dimi o zaman çok kalmıcaksın izmirde....

çaki ha.:roflol::roflol::roflol:

buda bizim yaramaz

bi yaramaz daha.ama bu yaramazın dişler süper.hihoyyyt

evet canım çok yaramz.az önce yaptık biz de kahvaltımızı .türlü şebekliklerle.

maşallah gülfeme de yasemin e de hem tatlılar hem yaramaz :)))
glfemin pijamasıda çok güzelmiş :) ama tüm bebeklerin burunlar aynı çook komik..

teşekkür edriz teyzesi.

kim eleştirecek?

ah gülfem ah bakışlara bak gerçekten yaramazlık fışkırıyor

yaseminde çok tatlı dişlere bayıldım

sueda tam tosun maşallah dobidik:)

evet yaramaz gülfem.

maşallah canım.

ben bu derece işini abartmıştım.hepsinden var.ama ben kulaktan ölçeni seviyorum kolay oluyo.

namı diğer ŞEMŞAMER canım. adımda bilge. yaklaşık bi senedir yoktum. ara vermiştik . şimdi burdayımyerimseniben
memnun oldum o zaman... ben de fatoş banu o zaman :)))
keltoş bebişler kervanına hoşgeldiniz :)))

yavruya bak yaa hem çok tatlı hem afacanlık akıyor gözlerden :)))
buda bizim yaramaz
süpper çıkmış bu fotoğraf. ne zaman büyüdü de bu kadar cadı oldu yasemin. melek melaikeydi son gördüğümde :)))
ben de kulaktan ölçer kullanıyorum sorunsuz çabucak ölçüyorum. aslında normal eskiden kullanılan civalılara güveniyorum ben. bebekken popodan onlarla ölçtüm ama artık durdurmak mümkün değil. onun için kulaktan olanı tercih ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…