kim eleştirecek?
ah gülfem ah bakışlara bak gerçekten yaramazlık fışkırıyor
yaseminde çok tatlı dişlere bayıldım
sueda tam tosun maşallah dobidik:)
evet biz keltoşuz. ama karizmatiğizzemuszemussueda çok tatlı maşallah bizi de yalnız bırakmamış az saçlı kız kategorisinde :))
di mi cnm eşimin helikopteri var çatıda ama çok mazot yakıyo hahaha..valla demir çıksın oynasın açık havada bizimde yerimize de..bende ela uyusun uyanınca çıkarıcam..
bendede hem emzık gıbı var hem kulaktan ölçer bıde makattan ölçer var
bişi soracağım hangi dereceyi önerirsiniz kulaktan mı ölçen vb. gibi
bir çakide gülfem olmuş:)) çok tatlı maşallahhh.....güler sen bu hafta izinliydin sadece dimi o zaman çok kalmıcaksın izmirde....
oyyyyyyy yerim ben gülfemi valla gözlerinden yaramazlık fışkırıyor selincim seninkide öyle ayyyy bu nisan bebeleri hep böyle heraldeee
gülercim ben elife oyunla yemek yediriyorum oturuyoruz mama sandalyesine evde değişik ne varsa alıyoruz onlarla oynaya oynaya biraz yiyiyoruz mesela bu sabah parfüm kapaklarını açyık kapattık hem ektivitede oluyorrr:))) zaten doyunca alkışlıyor bizimkiii biz öğretmiştik elif doydu alkış diyeee o zaman kesiyorummm
maşallah gülfeme de yasemin e de hem tatlılar hem yaramaz :)))
glfemin pijamasıda çok güzelmiş :) ama tüm bebeklerin burunlar aynı çook komik..
kim eleştirecek?
ah gülfem ah bakışlara bak gerçekten yaramazlık fışkırıyor
yaseminde çok tatlı dişlere bayıldım
sueda tam tosun maşallah dobidik:)
bişi soracağım hangi dereceyi önerirsiniz kulaktan mı ölçen vb. gibi
memnun oldum o zaman... ben de fatoş banu o zaman :)))namı diğer ŞEMŞAMER canım. adımda bilge. yaklaşık bi senedir yoktum. ara vermiştik . şimdi burdayımyerimseniben
yavruya bak yaa hem çok tatlı hem afacanlık akıyor gözlerden :)))
süpper çıkmış bu fotoğraf. ne zaman büyüdü de bu kadar cadı oldu yasemin. melek melaikeydi son gördüğümde :)))
ben de kulaktan ölçer kullanıyorum sorunsuz çabucak ölçüyorum. aslında normal eskiden kullanılan civalılara güveniyorum ben. bebekken popodan onlarla ölçtüm ama artık durdurmak mümkün değil. onun için kulaktan olanı tercih ettim..bişi soracağım hangi dereceyi önerirsiniz kulaktan mı ölçen vb. gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?