2009 Nisan Anneleri

selam kızlar!!!!!!!!
kaçgündür şirkette internet yoktu giremedim.
çok özledim ama sizi

aay deniz nerdesin bırakığ bırakıp gidiyosun beni :)))
motive edecek kimse yok bozdum dün ben rejimi bugün şoka başladım :)
bi daha bırakma kilo alırım he :))))

banucum ben de anlamadım emeklemeye başlayınca birden huyu da değişti yaseminin daha sakin bi bebekti. şimdi felaket çok da sinirli oldu. herşeye kızıp bağırıyor.

spora geri döndüm ben dün.yoksa alıp başımı gitcektim gene allahta toparladım denizcim.

sorma ya net yok kaçgündür felç oldu işler falan!

devam devam bozmak yok

selam kızlar
ders çalışıyodum bi selam vereyim dedim
bebişlerin resim leri konmuş hepsi ayrı bi alem bunların
gülfem in neden uyumadığı belli oldu güler aklı yaramazlıkta kalıyo yavrucağın
yaseminin dişler nasıl çıkmış öyle çok hoş ya!
diş gıcırdatma bizde de vardı unuttu çok şükür
sueda çok hanım kız aferin ona
kayra da her zaman ki gibi gülücükler saçmış maşallah
başka varmıydı görmedim daha

Son düzenleme:
bu hafta kilo vermemişim esencim hızlansın diye başladım şoka..
ben hiç bişii yemeden yapamam sağlıksız zaten..ama şok olunca bayyaa z yiyosun tabii..ebnimki..
sabah:meyva
öğlen:1 porsiyon sebze yemeği,1 kase yoğurt.yağsız salata
ara:meyva
akşam:1 porsiyon et ymeği,slata,1 dilim ekmek
ara:meyva
2 günlük bu sonra normal dikkat edicem yine..

şok deyince merak ettim
sağol açıkladığın için denizcim..

gerçekten şok yanlız...

acıkmıyor musun..

selam kızlar, anca girebiliyorum sabah işlerim çok oluyor bugün havadan galiba hep uyku hali var üstümde ama uyumak ne mümkün özledim gündüz uyumayı eskiden uykum geldimi çeker perdeleri uyurdum şimdi uyurgezer oldum ne güzel

kızlar bu gece rüyamda çok güzel bir rüya gördüm doğum yaptım doğumuma annemde girdi bayan bir doktorla beraber sezeryan yapmış annem çok güzel bir oğlum daha oldu ismini emre koyuyorum hiç kilo almamışım ve hamile olduğumu bile doğum yaparken öğreniyorum yusufla beraber aynı beşiğe yatırıyorum bi emiyor sütler akıyor göğsümden çok mutluydum ya hiç uyanmak istemedim ama yusufum sağolsun çok mutlu uyandım ya ben bir tane daha bebek istiyoruuuummmm...........

kızlar bebişlerden tv.yi nasıl uzak tutuyorsunuz?
ege sürekli yapışık tv.ye....
alıp uzaklaştırıyorum ama kurulmuş gibi aynen tv.ye.
deliricem ya((((((((

oyy maşşallh ilerletmiş yürümeyii darısıs bize

ay canm bilirim uykusuzluguu çok zor inşş düzelir yakın zamnda

çok geçmişolsn meriçee

çok cadı duruyooo maşşalhh

rüyan hayır olsnn
2. istiyosan allah gönlüne göre versnn

okuduklarıma istinaden söylüyorum ki şu an bebekler için en uygun olan ateş ölçümü
1-koltukaltı
2-rektal ölçüm
3-ağız
4-kulak
bunlar tavsiye sırasına konulmuştur....bilinen aksine kulak ölçümü 2 yaşından sonra en uygunu..nedeni ise bebeklerimizin kulak kepçelerinin tam gelişmemesi...östakiyi tam göremiyor kıvrımlar ve yanlış ölçüm oluyor ama 2 yaşından sonra en uygun 2.sıraya yerleşecek....ben her daim rektal ölçüyorum bana en güvenilir o geliyor...kakası yoksa dışardan etkenlere maruz kalmayan bir yer..ve iç ateşi veriyor...bilginize....:))

ben artık zeynebin uykusunu düze koydm gündz 2 ker yatıyo sabah 9 da kalkıyo 12.30 yatıyo geri 5 te yatıyo 1 2 saat böle uyyo en son 11 30 da yatıyo sabah 5.30 kalkıyo yanımıza alıyom hemn uyyo geri gecede mama içmiyo

aay deniz nerdesin bırakığ bırakıp gidiyosun beni :)))
motive edecek kimse yok bozdum dün ben rejimi bugün şoka başladım :)
bi daha bırakma kilo alırım he :))))

sağol canım... dikkat ediyoruz amaa.. oluyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…