- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
aay deniz nerdesin bırakığ bırakıp gidiyosun beni :)))
motive edecek kimse yok bozdum dün ben rejimi bugün şoka başladım :)
bi daha bırakma kilo alırım he :))))
oyy maşşallh ilerletmiş yürümeyii darısıs bizemerhabalar kızlar....gün içinde hiç uğrayamadım çok yoğunum malum muhasebecilerin en kötü 2-3 ayı bunlar(....herkes iyidir umarım çok hasta bebişimiz yok okuduğum kadarıyla...bizde iyiyiz çok şükür idil 1 saniye bile yürümeden durmuyor...iyiden iyiye yürüyor artık tabi peşinden bizde gidiyoruz....herkesi çok öpüyorum ve seviyorum.....
ay canm bilirim uykusuzluguu çok zor inşş düzelir yakın zamndagünaydınnnnnnnnnnnnnn
gece 11,30 civarı yattım 2de ayaktaydık 4 kadar 4de uyudu 5,30 kadar ozamanda beri uyanıgız sürekliiiiii aglıyorr şimdi uyuduuuuuuu
ben ne yapcam bilmıom sin,lerımde bozulduuuuu
3 günden beri toplasan 6-7 saat uyudum gözlerim agrıyor artık.................................
çok geçmişolsn meriçeedün aksam arkaya meriç bir düstü okadar kötü bie ses çıktıkı...
çok korktuk... çok canı yandı çok ağladı...
içim eridii.. bişi olacak diyee..
şişti kafası..
2 saat uyutmadık.
çok şükür bişi olmadı..
çok cadı duruyooo maşşalhh
rüyan hayır olsnnkızlar bu gece rüyamda çok güzel bir rüya gördüm doğum yaptım doğumuma annemde girdi bayan bir doktorla beraber sezeryan yapmış annem çok güzel bir oğlum daha oldu ismini emre koyuyorum hiç kilo almamışım ve hamile olduğumu bile doğum yaparken öğreniyorum yusufla beraber aynı beşiğe yatırıyorum bi emiyor sütler akıyor göğsümden çok mutluydum ya hiç uyanmak istemedim ama yusufum sağolsun çok mutlu uyandım ya ben bir tane daha bebek istiyoruuuummmm...........
şok deyince merak ettim
sağol açıkladığın için denizcim..
gerçekten şok yanlız...
acıkmıyor musun..
aay deniz nerdesin bırakığ bırakıp gidiyosun beni :)))
motive edecek kimse yok bozdum dün ben rejimi bugün şoka başladım :)
bi daha bırakma kilo alırım he :))))
oyy maşşallh ilerletmiş yürümeyii darısıs bize
ay canm bilirim uykusuzluguu çok zor inşş düzelir yakın zamnda
çok geçmişolsn meriçee
çok cadı duruyooo maşşalhh
rüyan hayır olsnn
2. istiyosan allah gönlüne göre versnn
daha acıkmadım ama akşama kesin aç yatarım :)
2 günün sonunda ki değişimi düşündükçe çok koymaz sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?