2009 Nisan Anneleri

kızlar bebişlerden tv.yi nasıl uzak tutuyorsunuz?
ege sürekli yapışık tv.ye....
alıp uzaklaştırıyorum ama kurulmuş gibi aynen tv.ye.
deliricem ya((((((((

cnm ben uzak tutmuyorum :) ilk evlendiğimde bi göz dr u tv de söylemişti yakından tv izlemek sadece gözü sorunlu olanların sorunlarını daha da arttırır sağlam gözlere bişey yapamaz demişti :)) ama sen ellemesin diye diyorsan bizim tv biraz yukarda elleyemiyo :))

tam bu diyeti uyguladığında 2 günün sonunda nekadar gidiyo

bilmiyorum cnm ilk yapıcam ama öyle iki günde 3 kilo vereyim diye yapmıyorum vücutta değişiklik olsun tekrar kilo vermeye başlasın diye yapıyorum..bozmazsam sana yazarım şu kadar gitti diye..

biz de geçen ablamlara gittik onların tv ünitesi var. ne zor oldu yasemini zaptetmek. direk oraya gidiyor boyu da yetişiyor. iyiki ben almamışım bizim tv duvara asılı bayağı da yüksek altında da konsol var. ne yetişebiliyor ne yaklaşabiliyor.

Son düzenleme:

gözlerinde sorun oluşur diye istemiyorum.
ama camın 2 kapağını da tutup kendini geri itiyor.
allah korusun üzerine düşebilir(
her an yanında olamıyorum ve ege odada yanlızken aklım ege de oluyor.

kızlar bebeişler süper maşallah............

gülfem cin gibisin yerim seni........

seline bayıldım hele o dişlere..........yaramaz ardada harika ..........sueda çok taklısın kel kız........

ne kadar tatlılar ya bugün ne kadar çabuk büyüdüler o ufacık halleri aklımda giysilerini kaldırırken gözüme o kadar küçük geldilerki allah hayırlı uzun ömürler versin yavrularımıza

ne güzel bir rüya esra
ben de geçenlerde göğüslerimden tekrar süt geldiğini görmüştüm çok sevinmiştim
ikinci için erken daha canım ya. rüyanın etkisiyle düşünüyosun dimi
ben makattan ölçmeye korkuyorum selen çok hareketli çünkü. kulağa da güvenmiyorum koltuk altından ölçüyorum şimdilik
esen napıyo kilolar için sen biliyomusun deniz önceki sayfalarda gördüm basenden 10 cm gidiyo demiş neyse o ben de yapayım:)

pasif jimnastiğe gidiyo cnm :)) sihir gibi di mi basenden 10 cm :))) inaşallah onda işe yarar valla işe yararsa bende akşamları giderim elayı eşime bırakıp

daha acıkmadım ama akşama kesin aç yatarım :)
2 günün sonunda ki değişimi düşündükçe çok koymaz sanırım :)

pasif jimnastiğe gidiyo cnm :)) sihir gibi di mi basenden 10 cm :))) inaşallah onda işe yarar valla işe yararsa bende akşamları giderim elayı eşime bırakıp

siz ne güzel basenden şikayetçisiniz benim bel ölçümle basen ölçüm nerdeyse aynı. ((((((

pasif cimnastik canım yaa..
pasifte istediğin bölgeyi daha fazla uygulatabilirsiz. canim..
10 cm dedi basenden.. belden 6 cm dedi.. belim ince zaten:)
5. haftada.
eger olursa siz de deneyin..

evet bence de sihir gibi ben de giderim valla.10 cm gitse daha ne isterim
şirketten dışarı bakınca hava çok güzel gözüküyor. bahar geliyor galiba içim ısındı
evet gelsin artık bahar atalım kendimizi sokaklara
pasif cimnastik canım yaa..
pasifte istediğin bölgeyi daha fazla uygulatabilirsiz. canim..
10 cm dedi basenden.. belden 6 cm dedi.. belim ince zaten:)
5. haftada.
eger olursa siz de deneyin..
benim de üst tarafta pek sorun yok ama basen hep vardı. benim de 5 kilom var doğum öncesine ama bi 8-10 gitse süper olur.hiç bi çaba göstermiyorum ya neyse
benim sorunum yemek yemeyi çok sevmemek aslında tek kendime sürekli bi şeyler hazırlamam gerekiyo diyet yaparken zor geliyo ondan yapamıyorum diyet yemek yemeyi sürekli aperatif şeylerle geçiştiriyorum

fatoşcum sen nasıl oldun triod ilaçlarına devam ediyorsun değil mi?
uygulaman gerken bir diyet falan da var mı?

ahhaaa ikinciyi bekleyelim bakalım bugün yarın eli kulağında gelir haber :)))
fatoşcum sen nasıl oldun triod ilaçlarına devam ediyorsun değil mi?
uygulaman gerken bir diyet falan da var mı?
şimdi gördüm hayatım. ilaçları kullanıyorum. doktorumun dediğine göre sağlıklı besleniyorum :))) günde 7 öğün yemeğim var. ama gel gör ki ne kadarını uygulayabiliyorum. toplamda 5 kilo verdim ama daha yolun çok başındayım. spora devam ederek ilk başta nisanda kızın doğumgününe kadar doğum öncesi kiloma düşmek ilk hedefim .... bakalım ne olacak..
geldım ama kaçacam hemen akşam gırerım nasıpse,boya ışı var evde acuk pöfffff,öpüldünüs çok
kolay gelsin emre ailesine :))) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…