kızlar bebişlerden tv.yi nasıl uzak tutuyorsunuz?
ege sürekli yapışık tv.ye....
alıp uzaklaştırıyorum ama kurulmuş gibi aynen tv.ye.
deliricem ya((((((((
tam bu diyeti uyguladığında 2 günün sonunda nekadar gidiyo
cnm ben uzak tutmuyorum :) ilk evlendiğimde bi göz dr u tv de söylemişti yakından tv izlemek sadece gözü sorunlu olanların sorunlarını daha da arttırır sağlam gözlere bişey yapamaz demişti :)) ama sen ellemesin diye diyorsan bizim tv biraz yukarda elleyemiyo :))
ne güzel bir rüya esra
ben de geçenlerde göğüslerimden tekrar süt geldiğini görmüştüm çok sevinmiştim
ikinci için erken daha canım ya. rüyanın etkisiyle düşünüyosun dimi
ben makattan ölçmeye korkuyorum selen çok hareketli çünkü. kulağa da güvenmiyorum koltuk altından ölçüyorum şimdilik
esen napıyo kilolar için sen biliyomusun deniz önceki sayfalarda gördüm basenden 10 cm gidiyo demiş neyse o ben de yapayım:)
daha acıkmadım ama akşama kesin aç yatarım :)
2 günün sonunda ki değişimi düşündükçe çok koymaz sanırım :)
ne güzel bir rüya esra
ben de geçenlerde göğüslerimden tekrar süt geldiğini görmüştüm çok sevinmiştim
ikinci için erken daha canım ya. rüyanın etkisiyle düşünüyosun dimi
ben makattan ölçmeye korkuyorum selen çok hareketli çünkü. kulağa da güvenmiyorum koltuk altından ölçüyorum şimdilik
esen napıyo kilolar için sen biliyomusun deniz önceki sayfalarda gördüm basenden 10 cm gidiyo demiş neyse o ben de yapayım:)
pasif jimnastiğe gidiyo cnm :)) sihir gibi di mi basenden 10 cm :))) inaşallah onda işe yarar valla işe yararsa bende akşamları giderim elayı eşime bırakıp
siz ne güzel basenden şikayetçisiniz benim bel ölçümle basen ölçüm nerdeyse aynı.((((((
evet bence de sihir gibi ben de giderim valla.10 cm gitse daha ne isterimpasif jimnastiğe gidiyo cnm :)) sihir gibi di mi basenden 10 cm :))) inaşallah onda işe yarar valla işe yararsa bende akşamları giderim elayı eşime bırakıp
evet gelsin artık bahar atalım kendimizi sokaklaraşirketten dışarı bakınca hava çok güzel gözüküyor. bahar geliyor galiba içim ısındı
benim de üst tarafta pek sorun yok ama basen hep vardı. benim de 5 kilom var doğum öncesine ama bi 8-10 gitse süper olur.hiç bi çaba göstermiyorum ya neysepasif cimnastik canım yaa..
pasifte istediğin bölgeyi daha fazla uygulatabilirsiz. canim..
10 cm dedi basenden.. belden 6 cm dedi.. belim ince zaten:)
5. haftada.
eger olursa siz de deneyin..
ahhaaa ikinciyi bekleyelim bakalım bugün yarın eli kulağında gelir haber :)))kızlar bu gece rüyamda çok güzel bir rüya gördüm doğum yaptım doğumuma annemde girdi bayan bir doktorla beraber sezeryan yapmış annem çok güzel bir oğlum daha oldu ismini emre koyuyorum hiç kilo almamışım ve hamile olduğumu bile doğum yaparken öğreniyorum yusufla beraber aynı beşiğe yatırıyorum bi emiyor sütler akıyor göğsümden çok mutluydum ya hiç uyanmak istemedim ama yusufum sağolsun çok mutlu uyandım ya ben bir tane daha bebek istiyoruuuummmm...........
şimdi gördüm hayatım. ilaçları kullanıyorum. doktorumun dediğine göre sağlıklı besleniyorum :))) günde 7 öğün yemeğim var. ama gel gör ki ne kadarını uygulayabiliyorum. toplamda 5 kilo verdim ama daha yolun çok başındayım. spora devam ederek ilk başta nisanda kızın doğumgününe kadar doğum öncesi kiloma düşmek ilk hedefim .... bakalım ne olacak..fatoşcum sen nasıl oldun triod ilaçlarına devam ediyorsun değil mi?
uygulaman gerken bir diyet falan da var mı?
kolay gelsin emre ailesine :))) opuyorumnanaktangeldım ama kaçacam hemen akşam gırerım nasıpse,boya ışı var evde acuk pöfffff,öpüldünüs çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?