2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Ayshe, Esennn+, gulshenidil, namem, NAVRIS+, yaSelin

ayşe kız cok karanlık resimler....

kocam beni nejlaya benzetıyor demişdin yaprak dökümündeki....

ben benzetemedim yüzüm etliii ama tombiş degılsın orda yazdıgın gibi.......

şirvann fıstık 2 resim eklemiş....

esen

salı günü konaktaydım babamla ege araaa kaldı ben annemle kemerlatına girdim..

tam o hüseyın efendi varya kahveci...
ordaa
bi kadının kızını 2 dkda kacırdılar nasıl oldu bilmıommm

kadın feryat feryat gizem gizem diye 5 yaşındaydmış kadın tegahta bişiler bakarken almışlar kızı ne cesarettttttttttt

hemen orda karakol varya polisler bön bön bakıyor kadın bi oyana bi buyama koşuyor 10 dk durduk belki buluncakmı diye yokkkk bulunmadı tabi sonrasını bilmıommm hep aklım onlardaydıı o gece ne oldu acaba diyeeeeeeee

Son düzenleme:
herşey onlar ıçın canım,sende maşallah almışın anacım,ılk 4 ay ben hıç almadım sonra coştum durmadım zaten keh keh
ohhh sür sefasını ne kadar olmak ıstıyorsan olursun ınşallah arkadaşım,bende artık ıstıyorum eskı fotolarıma baktıkça neden olmasınkı o da bendım buda,yaşımız genç 60 dan sonra ıyı görünsem ne olur,tabıkı sağlıkla o olmadan çöp olsam neyleyım de
selam kızlar.............

cumanız mübarek olsun..........

bugün doktora gidicem romatizma tahlili ve sürekli ağız yaralarım var onun için gidicem, inşallah bişey çıkmaz gelince yazarım.
vıtamın eksıklığı aft yapıyor ya,geçmış olsun canım,yaptır tabı ne eksık öğrenırsın en azından,bende 4 yaşımdan berı var romatızma yeterkı ılerlemesın
kıs daha ne ıstıyorsun seksı şey,benımkıler aynı kaldı,eskı halıne döndükı zaten çok bomba gıbı felan olmamıştı,ıyıce buruşur felan dedım o kadar emdıkten sonra ama yok hala kalem koysam saklamaz düşer maşallah
ben geldimmmm... bakabildim sonunda.. saçma sapan bir yoğunluk hali hasıl az kaldı cinnet geçireceğim!...
sizler nasılsınız hanımlar??? bebişler neler yapıyor?? özlüyorum sizi yaaa....

hoşgeldın fatoşcum,geçen gün Kaan sızın kızlar nasıl vakıt buluyor bu çıftlığe ınanamıyorum kaç oyun oynuyorlar dıyor aynı zamanda,fatoş bıde çevrım yapıyomuş maşallah dıyor,heee dedım ıçlerınde bır ben gerı kaldım zaten,hıç sevmıyorum şu oyun ışlerını ya,o oynadıkça ıtıyor ınanınkı,becerıklı hatunlaralkisalkisalkis

çok güsel yaa süer.. bilinçli olunca tabii daha iyi.. hesaplamalar falan..süper
sağol canım.
selam kızlar.............

cumanız mübarek olsun..........

bugün doktora gidicem romatizma tahlili ve sürekli ağız yaralarım var onun için gidicem, inşallah bişey çıkmaz gelince yazarım.

esen ben gözden kaçırmışım arada..yeni gördüm..çok geçmiş olsun annene..çebucak ii olsun inşallah..çok üzme kendinii..

geçmiş olsun canim..

benim de göğüsler çok büyük..
emzirdiğimiz için hala.
eski boyutuna dönemedi:)

merhaba herkesee oğlumla bıcı bıcı yaptık uyuyo şimdi o .bende çamaşırları katladım bulaşıkları hallettim oğlumun çorbasını pişiriyorum geçmişe bakamadım hasta olan anne ve bebişlere geçmiş olsun diyorum.

allahım esırgesın,bende çok korkarım ışte,Allah yardım etsın hemen bulunur yada bulunmuştur ınşallah,sözün bıttığı yer ışte

ayy aman allahım ne zor bişey yaa tüylerim diken diken oldu allah kahretsin o kaçıranları bi çocuk kolaylıkla mı büyüyo insan kafayı yer yaa

benim gögüsler bombaaaaaaaaaaaaaaaa

cok büyüdüler inaşallah ufalırlarda sex senpaze olurum :):)):):

canım benim göğüslerde eskiden iri ve taş gibiydi şimdi resmen küçüldü ve yumuşacık oldu çok sinir oluyorum düzelirmi acaba yaa

evet hatta orda konuşuyorlar organ mafyası kaçırmıştır yada dilendirmek için allahım kosrusun inşallah bulunmuştur..........

ay inanmiyorum... çok kötüü...Allah korusun.. yazık yaa.. ben hergün geziyorum oralarda..
üff çok kötü yaaa..

çok yaşayın emi emre ailesi :))) kızın uyumasını beklerken bakıyorum ama sıkılmaya başladım artık oyundan. kafamı dağıtmak için iyi geliyordu bana. şimdilerde puzzle yapmaya çalışıyorum ama aslında her şeyi bırakıp yan gelip yatmak asıl arzum.
kaan'ı göremiyorum sen söylersin benim yerime ben tek oyun oynuyorum ama evet işler çok yoğunlaştı bu ara. sen de geri kalmış sayılmazsın kaan boşluğunu dolduruyor :)))

aay sultan ya yazma sen ya avatarı değiştir..yoksa bu kerem durduk yere beni bursa ya getirtecek..
hele gülme videosundan sonra allahım yaa ısıramıyom içimde kaldı

anaam elanın üst yanlar çıkmış dedim yaa..yeni gördüm şimdi de alt yanlar patlamış..maşallah durdu durdu kaç ay aradan sonra hepsi birden :)) ecrin gibi oldu..
biz 40 dk yürüdük geldik hanım hava alsın diye çıkıyoruz o uyudu yolun yarısında
eve gelirken kalktı tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…