evet onlar saglıklıolsunlarda aynen muayene parası ilaç parsı dogru neyi ödeyecek bilmemmmmm
gecmiş olsunnnnnn
bakıcam :):):):
herşey onlar ıçın canım,sende maşallah almışın anacım,ılk 4 ay ben hıç almadım sonra coştum durmadım zaten keh kehdün kızkardeşimle dua ediyorduk gece saat 1,5 neyse yusuf bir ağlamaya başladı anlatamam iç çeke çeke çok korktuk herhalde rüya gördü yavrum nasıl içli içli ağladı 15 dakika sonra sustu..........
özlem kız gerçekten doğumdan sonra sank bi bebek daha var gibi çıkmış resimler, kilo konusunda rekor bende sanırım 35 kilo ama doğumdan çıktığımda karnım inmişti aklıma ilk gelen karnımı tutmak olmuştu ve karnım inmişti çok güzel bir duyguydu şimdide çok göbeğim kalmadı ama yine tombişim ve sanırım böyle kalacam olsun mutluyum oğlum için feda olsun vücudum
ohhh sür sefasını ne kadar olmak ıstıyorsan olursun ınşallah arkadaşım,bende artık ıstıyorum eskı fotolarıma baktıkça neden olmasınkı o da bendım buda,yaşımız genç 60 dan sonra ıyı görünsem ne olur,tabıkı sağlıkla o olmadan çöp olsam neyleyım deayy Özlem benlede dalga geÇtİler bİlİyormusun.
hatta yazık babam neden karnı hala ŞİŞ dİye endİŞelenmİŞ..
yÜzÜm gÖzÜmde ŞİŞmİŞtİ.
allaha ŞÜkÜr 4 aydır sÜper toparladım 5 kİlo kaldı hedefe.
ama Şİmdİ 59-60 arası gİdİp gelİyorum.
vıtamın eksıklığı aft yapıyor ya,geçmış olsun canım,yaptır tabı ne eksık öğrenırsın en azından,bende 4 yaşımdan berı var romatızma yeterkı ılerlemesınselam kızlar.............
cumanız mübarek olsun..........
bugün doktora gidicem romatizma tahlili ve sürekli ağız yaralarım var onun için gidicem, inşallah bişey çıkmaz gelince yazarım.
kıs daha ne ıstıyorsun seksı şey,benımkıler aynı kaldı,eskı halıne döndükı zaten çok bomba gıbı felan olmamıştı,ıyıce buruşur felan dedım o kadar emdıkten sonra ama yok hala kalem koysam saklamaz düşer maşallahKIZLAR SİZ GENELDE BASENLER VE GÖBİŞLERDEN ŞİKAYET ETMİŞSİNİZ ..
BENİM GÖGÜSLERİM KOCAMAN OLDU..SANKİ İNEK MEMESİ ..
ESKİDEN UFAÇIKTILAR, DESTEKLİ ÇAMAŞIR KULLANIRDIM . ŞİMDİ NERDE..
KOCAMAN...
eşim pamela anderson diyor
ben geldimmmm... bakabildim sonunda.. saçma sapan bir yoğunluk hali hasıl az kaldı cinnet geçireceğim!...
sizler nasılsınız hanımlar??? bebişler neler yapıyor?? özlüyorum sizi yaaa....
çok güsel yaa süer.. bilinçli olunca tabii daha iyi.. hesaplamalar falan..süperişte esencim kilo vermem hızlansın diye şok yaptım öncesinde 1 hafta hiç kilo vermemiştim..birden şok yapsam su gider vücuttan ama zaten diyette olduğum için yağ yakıyorum diye düşünüyorum çünkü ölçülerde farkediyo..şimdi 1000 kalorilik diyet yapıcam inşallah :))
bu arada benim kilo takıntılı doğumcum hamilelikte çok kilo almamam için beni ağlatırdı resmen hoş faydaası da oldu ama o 1 kilo vermek için 3500 kalori yakmak gerekir demişti
mesela günde hiç bişey yapmadan vücudum 1400 kalori yakıyo ee hareket edincede atıyorum 500 yaksam1900 günde.
bende 1400 kalorilik beslensem 500 açıkta kalır ve hafta 3500 yapar yani 1 kilo :)) şimdi buna göre yapıcam biraz
sağol canım.dün bız farkında olmadan bebeklerın uyku alışkanlıklarıyla ılgılı az buçuk gerıldık ondan bahsedıyor arkadaşım,doğru söylüyor çeken bılır bende özür dılerım,sonuçta her bebek kendı hıkayesını yaşıyor,benım hayatım empatı zaten,allah kolaylık versın ne dıyeyımkı,zordur tabıkı ama hepsı geçecek ve senın ıçın ne kadar uykusuz kaldım hıç uyumazdın denecek,annem hep öyle dıyor kardeşıme valla
bır nescafe fıncanına 1 tatlı kaşığı bal,2,5 tatlı kaşığı elma sırkesı eklıyorum sıcak suya tabıkı,sıcakılık arası ıçıyorum,öyle pek etkılemedı benı tadı ama sen ne dersın bılmıyorum canım
ohh maşallah,hemen dönersın eskı kılona ınşallah ya
selam kızlar.............
cumanız mübarek olsun..........
bugün doktora gidicem romatizma tahlili ve sürekli ağız yaralarım var onun için gidicem, inşallah bişey çıkmaz gelince yazarım.
esen ben gözden kaçırmışım arada..yeni gördüm..çok geçmiş olsun annene..çebucak ii olsun inşallah..çok üzme kendinii..
geçmiş olsun canim..selam kızlar
hayırlı cumalar.
az önce geldim işe
irfanı doktora götürdüm ananesinide tabi.
boğazları iltihaplanmış.2 şurup bide buruna damlatmak için serum fizyolojik yazdı.
ilaçların hiçbirini devlet ödemeyeninde yazmış doktor.muayene parası ilaç parası girdi gene bana.
aman olsun iyileşsinde oğlum kaçpara olursa olsun farketmez de bu devlet neyi ödicek ben anlamadım!
KIZLAR SİZ GENELDE BASENLER VE GÖBİŞLERDEN ŞİKAYET ETMİŞSİNİZ ..
KOCAMAN...
esen
carsamba günü konaktaydım babamla ege araaa kaldı ben annemle kemerlatına girdim..
tam o üseyın eendi varya kahveci...
ordaa
bi kadının kızını 2 dkda kacırdılar nasıl oldu bilmıommm
kadın feryat feryat gizem gizem diye 5 yaşındaydmış kadın tegahta bişiler bakarken almışlar kızı ne cesarettttttttttt
hemen orda karakol varya polisler bön bön bakıyor kadın bi oyana bi buyama koşuyor 10 dk durduk belki buluncakmı diye yokkkk bulunmadı tabi sonrasını bilmıommm hep aklım onlardaydıı o gece ne oldu acaba diyeeeeeeee
esen
salı günü konaktaydım babamla ege araaa kaldı ben annemle kemerlatına girdim..
tam o hüseyın efendi varya kahveci...
ordaa
kadın feryat feryat gizem gizem diye 5 yaşındaydmış kadın tegahta bişiler bakarken almışlar kızı ne cesarettttttttttt
hemen orda karakol varya polisler bön bön bakıyor kadın bi oyana bi buyama koşuyor 10 dk durduk belki buluncakmı diye yokkkk bulunmadı tabi sonrasını bilmıommm hep aklım onlardaydıı o gece ne oldu acaba diyeeeeeeee
KIZLAR SİZ GENELDE BASENLER VE GÖBİŞLERDEN ŞİKAYET ETMİŞSİNİZ ..
KOCAMAN...
esen
salı günü konaktaydım babamla ege araaa kaldı ben annemle kemerlatına girdim..
tam o hüseyın efendi varya kahveci...
ordaa
çok yaşayın emi emre ailesi :))) kızın uyumasını beklerken bakıyorum ama sıkılmaya başladım artık oyundan. kafamı dağıtmak için iyi geliyordu bana. şimdilerde puzzle yapmaya çalışıyorum ama aslında her şeyi bırakıp yan gelip yatmak asıl arzum.herşey onlar ıçın canım,sende maşallah almışın anacım,ılk 4 ay ben hıç almadım sonra coştum durmadım zaten keh keh
ohhh sür sefasını ne kadar olmak ıstıyorsan olursun ınşallah arkadaşım,bende artık ıstıyorum eskı fotolarıma baktıkça neden olmasınkı o da bendım buda,yaşımız genç 60 dan sonra ıyı görünsem ne olur,tabıkı sağlıkla o olmadan çöp olsam neyleyım de
vıtamın eksıklığı aft yapıyor ya,geçmış olsun canım,yaptır tabı ne eksık öğrenırsın en azından,bende 4 yaşımdan berı var romatızma yeterkı ılerlemesın
kıs daha ne ıstıyorsun seksı şey,benımkıler aynı kaldı,eskı halıne döndükı zaten çok bomba gıbı felan olmamıştı,ıyıce buruşur felan dedım o kadar emdıkten sonra ama yok hala kalem koysam saklamaz düşer maşallah
hoşgeldın fatoşcum,geçen gün Kaan sızın kızlar nasıl vakıt buluyor bu çıftlığe ınanamıyorum kaç oyun oynuyorlar dıyor aynı zamanda,fatoş bıde çevrım yapıyomuş maşallah dıyor,heee dedım ıçlerınde bır ben gerı kaldım zaten,hıç sevmıyorum şu oyun ışlerını ya,o oynadıkça ıtıyor ınanınkı,becerıklı hatunlaralkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?