2009 Nisan Anneleri

selam kızlar.............

cumanız mübarek olsun..........

bugün doktora gidicem romatizma tahlili ve sürekli ağız yaralarım var onun için gidicem, inşallah bişey çıkmaz gelince yazarım.

geçmiş olsun esra..inşallah bişey çıkmaz..

deniz gelmiş.nerelerdesinn denizz??özlettinnn..

selam kızlar
hayırlı cumalar.
az önce geldim işe
irfanı doktora götürdüm ananesinide tabi.

boğazları iltihaplanmış.2 şurup bide buruna damlatmak için serum fizyolojik yazdı.

ilaçların hiçbirini devlet ödemeyeninde yazmış doktor.muayene parası ilaç parası girdi gene bana.

aman olsun iyileşsinde oğlum kaçpara olursa olsun farketmez de bu devlet neyi ödicek ben anlamadım!

doktordayım şekerim ya!!
kendimde feci hastayım ama benim hastalık kaynadı arada.annelik bu herhalde dimi.
kendi hastalığını bile yaşayamamak!

ayşede beni eklemişmiydin sen!
gerçi facei açamıyorum burdan ama fotoları merak ettim ekledim demişsin ya!

dün kızkardeşimle dua ediyorduk gece saat 1,5 neyse yusuf bir ağlamaya başladı anlatamam iç çeke çeke çok korktuk herhalde rüya gördü yavrum nasıl içli içli ağladı 15 dakika sonra sustu..........

özlem kız gerçekten doğumdan sonra sank bi bebek daha var gibi çıkmış resimler, kilo konusunda rekor bende sanırım 35 kilo ama doğumdan çıktığımda karnım inmişti aklıma ilk gelen karnımı tutmak olmuştu ve karnım inmişti çok güzel bir duyguydu şimdide çok göbeğim kalmadı ama yine tombişim ve sanırım böyle kalacam olsun mutluyum oğlum için feda olsun vücudum

ayy Özlem benlede dalga geÇtıler bılıyormusun.
hatta yazık babam neden karnı hala ŞıŞ dıye endıŞelenmıŞ..
yÜzÜm gÖzÜmde ŞıŞmıŞtı.
allaha ŞÜkÜr 4 aydır sÜper toparladım 5 kılo kaldı hedefe.
ama Şımdı 59-60 arası gıdıp gelıyorum.

esen ben gözden kaçırmışım arada..yeni gördüm..çok geçmiş olsun annene..çebucak ii olsun inşallah..çok üzme kendinii..

kızlar yasmin mide bulantısı yapıyormu ??benim acaip midem bulanıyor..

tugbacım işini bitirdin mii..ohh misss gibi evde otur şimdii ne güzelll...:))

kızlarr facee foto ekledimm..az önce çektimmm..çok bakımsızımmmm..
oooo sonunda ekledin şekerde ben burdan bakamıyorum ki şimdi.. Akşamda annemdeyim..

Cumanız mübarek olsun..........

Bugün doktora gidicem romatizma tahlili ve sürekli ağız yaralarım var onun için gidicem, inşallah bişey çıkmaz gelince yazarım.
canım geçmiş olsun yeniden , inş. Bişeycik çıkmaz..

[ı]doktordayım şekerim ya!![/ı]
[ı]kendimde feci hastayım ama benim hastalık kaynadı arada.annelik bu herhalde dimi.[/ı]
[ı]kendi hastalığını bile yaşayamamak![/ı]
sizede geçmiş olsun...

ayşede beni eklemişmiydin sen!
gerçi facei açamıyorum burdan ama fotoları merak ettim ekledim demişsin ya!
aaa bende merak ettim şu bacıyı..

deniz sanırım bende sen yoksun..
bende var deniz ordan ekleyebilirsin şeker..

Canım sen iyisi deniz le bana mail yolla..

yükleyemedim maalesef.geçersiz dosya tipi diyor..netbook kamerasından çektim sanırım ondan..

KIZLAR SıZ GENELDE BASENLER VE GÖBıŞLERDEN ŞıKAYET ETMıŞSıNıZ ..

BENıM GÖGÜSLERıM KOCAMAN OLDU..SANKı ıNEK MEMESı ..

ESKıDEN UFAÇIKTILAR, DESTEKLı ÇAMAŞIR KULLANIRDIM . ŞıMDı NERDE..
KOCAMAN...

eşim pamela anderson diyor

ben geldimmmm... bakabildim sonunda.. saçma sapan bir yoğunluk hali hasıl az kaldı cinnet geçireceğim!...
sizler nasılsınız hanımlar??? bebişler neler yapıyor?? özlüyorum sizi yaaa....

evet onlar saglıklıolsunlarda aynen muayene parası ilaç parsı dogru neyi ödeyecek bilmemmmmm

cumanız mübarek olsun..........

bugün doktora gidicem romatizma tahlili ve sürekli ağız yaralarım var onun için gidicem, inşallah bişey çıkmaz gelince yazarım.
gecmiş olsunnnnnn
kızlarr facee foto ekledimm..az önce çektimmm..çok bakımsızımmmm..
bakıcam :):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…