esen
salı günü konaktaydım babamla ege araaa kaldı ben annemle kemerlatına girdim..
tam o hüseyın efendi varya kahveci...
ordaa
bi kadının kızını 2 dkda kacırdılar nasıl oldu bilmıommm
kadın feryat feryat gizem gizem diye 5 yaşındaydmış kadın tegahta bişiler bakarken almışlar kızı ne cesarettttttttttt
hemen orda karakol varya polisler bön bön bakıyor kadın bi oyana bi buyama koşuyor 10 dk durduk belki buluncakmı diye yokkkk bulunmadı tabi sonrasını bilmıommm hep aklım onlardaydıı o gece ne oldu acaba diyeeeeeeee
,allah korusun canım ya...allahım esırgesın,bende çok korkarım ışte,Allah yardım etsın hemen bulunur yada bulunmuştur ınşallah,sözün bıttığı yer ışte
4+bezi primasultancım..keremin bezi 5 mii..
sağol gülşencim şu kremi 1-2 gün daha kullanayım olmazsa dediğini yaparımcanım keremin pişiği varsa çok etkili bişey var ki...eczaneden %3 borikasitlik su hazırlatıcaksın 300 ml lik...sonra bu suyla silip üzerinde kurutucaksın 5 dakika kadar....günde 2 defada ultralan pomad kullan...2 günde kaymak olur cildiniz....
benimde hemen hemen böyleydi kayınpeederim bile demiş niye karnı inmemiş diye
hayıırlı olsun..elanın 5. ve 6. dişi çıkmışş..hep 2 dişi birlikte çıkarıyo...
vay vay vaayKIZLAR SİZ GENELDE BASENLER VE GÖBİŞLERDEN ŞİKAYET ETMİŞSİNİZ ..
BENİM GÖGÜSLERİM KOCAMAN OLDU..SANKİ İNEK MEMESİ ..
ESKİDEN UFAÇIKTILAR, DESTEKLİ ÇAMAŞIR KULLANIRDIM . ŞİMDİ NERDE..
KOCAMAN...
eşim pamela anderson diyor
aay sultan ya yazma sen ya avatarı değiştir..yoksa bu kerem durduk yere beni bursa ya getirtecek..
hele gülme videosundan sonra allahım yaa ısıramıyom içimde kaldı
kızlar sizin bebekler suyu neyle içiyo..bardakla içen yok di mi daha??
ooo maşallah 8dişmi oldu yani maşallahanaam elanın üst yanlar çıkmış dedim yaa..yeni gördüm şimdi de alt yanlar patlamış..maşallah durdu durdu kaç ay aradan sonra hepsi birden :)) ecrin gibi oldu..
biz 40 dk yürüdük geldik hanım hava alsın diye çıkıyoruz o uyudu yolun yarısında
eve gelirken kalktı tabii..
buyur gel yaa o vieoyu bende tekrar tekrar izliyorum göbek attıra attıra kahkaha atıyo eşşeğimaay sultan ya yazma sen ya avatarı değiştir..yoksa bu kerem durduk yere beni bursa ya getirtecek..
hele gülme videosundan sonra allahım yaa ısıramıyom içimde kaldı
4+bezi prima
sağol gülşencim şu kremi 1-2 gün daha kullanayım olmazsa dediğini yaparım
benimde hemen hemen böyleydi kayınpeederim bile demiş niye karnı inmemiş diye
içinde unumuşlar çocuğu diye sözde şaka yaıyorlardı dengesizler
hayıırlı olsun..
vay vay vaay
:))
benim zaten büyüktü 85 di ama taş kimindi:))
şimdi vıcık vıcık böhööö
kek yaptım teraağlı çok güzel koktu karnım acıktı
arkadasim sen alinmisin ama ben genel konustumyazdım vazgeçtım,yazdım vazgeçtım,arkadaşlar kötü bırşey söylemedım ben farkındamısnız tabıkı kımse ıstemez sabahlara kadar sallamak yada uykusuz kalmak,ben sadece artık gaz olayı bıttı,dış desen herkesın çıktı 2-3 kışı kaldık çıkarmayan bırıde bızız,bır daha deneyın dedım başkada bırşey demedım,öyle benım başarım felan demedım %20 bızımmış gerısı bebeklerınmış felan,ben ıstermıyım uykusuz kalın,ne kazancım olacak,ısteyen ıstedığı gıbı uyutsun,ben sadece fıkrımı söyledım deneyın oyun oynayarak uyur dedım,çatlayana kadar ağlatın susmuyorsa şöyle yapın böyle yapın felan demedım haddım değıl zaten yahu,üstelık bızımkıler henüz bebek çocuk değıllerkı neye alışırlarsa öyle gıder,yanlış anlamayın benı ya üzüldüm bu kadar yazılınca,evet ben şanslıydım hıç gazımız olmadı çok şükür ama kuzenımın bebeğı çok gazlıydı bılırım ne zor zamanlar yaşadı,ınsan uykusuzken tüm hayatı altüst oluyor,bılmışlık yapmak değıldı nıyetım tekrarlayayım
rabbim kaciranlara can verdirmesin inim inim inletsin o annenin cektiginin katkat fazlasini caktiripte alsin canini onlarinesen
salı günü konaktaydım babamla ege araaa kaldı ben annemle kemerlatına girdim..
tam o hüseyın efendi varya kahveci...
ordaa
bi kadının kızını 2 dkda kacırdılar nasıl oldu bilmıommm
kadın feryat feryat gizem gizem diye 5 yaşındaydmış kadın tegahta bişiler bakarken almışlar kızı ne cesarettttttttttt
hemen orda karakol varya polisler bön bön bakıyor kadın bi oyana bi buyama koşuyor 10 dk durduk belki buluncakmı diye yokkkk bulunmadı tabi sonrasını bilmıommm hep aklım onlardaydıı o gece ne oldu acaba diyeeeeeeee
ah ah o konuya hic girmeyin benim ufak tefek bi hatunum ama taaa kizkn bu gogusler bole buyuktu benim hele zayiflayinca iyice beter cikiyolar ortaya yani ben sadece emzirirken degil her zaman muzdaribim goguzten yana esime sorarsaniz onun sansinaymis ama ben sirt agrisindan usandim artik ayrica tesetturlu olunca iyice zor oluyo gizlemesi asla istedigim gibi rahat giyinemiyorum hep ustume birseyler almak zorunda kaliyorum ve bu durum cok sikiici helede yazinbenim gögüsler bombaaaaaaaaaaaaaaaa
cok büyüdüler inaşallah ufalırlarda sex senpaze olurum :):)):):
sende bir alemsin yani.. bardak çoçuğun eline verilirmi .maşallah baran a kereme ela ben bardakla içerken içmek istiyo bende suluğuna koydum verdim önlüğü olduğu halde sırılsıklam olmuş :)) ilk deneme tabi ..siz kendiniz mi tutuyosunuz içirirken ben verdim de çocuğun eline :)) vermem bi daha ..
biz prima 5 kullanıyoruz
afiyet olsun sultann..ye sen kekleri ver kiloları yerimseniben
ohh yaptım temizliği 3 makina çamaşır yıka as falan off çok yoruldum karnımda çok acıktı bişeyler atıştırayım ama camları falan silemedim yağmur yağıcakmış tekrar aman üşendim valla
ya göğüslerden bahsetmişsiniz benimkilerde iyice bitti ya temelli süzüldü iğrenç oldu varmıki şöyle bildiğiniz göğüs büyültücü falan ya
bende büyültücü arıyorum melek:lepi:
beklemediği bir tepki verince şaşırıyo ve gülüyo ordada ben başka bi yere bakarken birden ona dönüp ses çkarttım o da güldü tesadüf:)ege suyu biberonla içiyor bardagı gördümmü bardaklaaa
sultan evet kerem bi harıka ne yaptında bu kadar kakaha attııı
egede dedesinin omzundayken koşturyor ozaman kahkaha atıyor sıpaaaaaa
eline sağlık ne yapçan büyük göğüs başa belaohh yaptım temizliği 3 makina çamaşır yıka as falan off çok yoruldum karnımda çok acıktı bişeyler atıştırayım ama camları falan silemedim yağmur yağıcakmış tekrar aman üşendim valla
ya göğüslerden bahsetmişsiniz benimkilerde iyice bitti ya temelli süzüldü iğrenç oldu varmıki şöyle bildiğiniz göğüs büyültücü falan ya
maşallah baran a kereme ela ben bardakla içerken içmek istiyo bende suluğuna koydum verdim önlüğü olduğu halde sırılsıklam olmuş :)) ilk deneme tabi ..siz kendiniz mi tutuyosunuz içirirken ben verdim de çocuğun eline :)) vermem bi daha ..
biz prima 5 kullanıyoruz
afiyet olsun sultann..ye sen kekleri ver kiloları yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?