dün bız farkında olmadan bebeklerın uyku alışkanlıklarıyla ılgılı az buçuk gerıldık ondan bahsedıyor arkadaşım,doğru söylüyor çeken bılır bende özür dılerım,sonuçta her bebek kendı hıkayesını yaşıyor,benım hayatım empatı zaten,allah kolaylık versın ne dıyeyımkı,zordur tabıkı ama hepsı geçecek ve senın ıçın ne kadar uykusuz kaldım hıç uyumazdın denecek,annem hep öyle dıyor kardeşıme vallaanlamadım ben hangi konuda empati yapmalıyız bir şey kaçırıdm galiba
bır nescafe fıncanına 1 tatlı kaşığı bal,2,5 tatlı kaşığı elma sırkesı eklıyorum sıcak suya tabıkı,sıcakılık arası ıçıyorum,öyle pek etkılemedı benı tadı ama sen ne dersın bılmıyorum canımhayırlı cumalar..
ballı sikeyi nasil yapıoyn canım. yemekten hemen sonra mı içiyorsun.
işe başladığımdan beri 3 kilodan fazla verdim. 3 ay oluyor işe başlayalı. ben evde hiç yapamıyorum rejim falan. size helal olsun diyorum
işte esencim kilo vermem hızlansın diye şok yaptım öncesinde 1 hafta hiç kilo vermemiştim..birden şok yapsam su gider vücuttan ama zaten diyette olduğum için yağ yakıyorum diye düşünüyorum çünkü ölçülerde farkediyo..şimdi 1000 kalorilik diyet yapıcam inşallah :))
bu arada benim kilo takıntılı doğumcum hamilelikte çok kilo almamam için beni ağlatırdı resmen hoş faydaası da oldu ama o 1 kilo vermek için 3500 kalori yakmak gerekir demişti
mesela günde hiç bişey yapmadan vücudum 1400 kalori yakıyo ee hareket edincede atıyorum 500 yaksam1900 günde.
bende 1400 kalorilik beslensem 500 açıkta kalır ve hafta 3500 yapar yani 1 kilo :)) şimdi buna göre yapıcam biraz
ya denizcim seninde fazlalığıın yok gibi sen bu ara fena taktn rejime falan bi resm koy bakem face e
sanıırım gülşen kilo mevzuunda bahsediyo:S
keremin pişiği daha iti trosyd kullanıyoruz her alt açışımda 5-a10 açıkm bekletiyorum altın ıslak medille sildikten sonra kurulayıp siliyorum
ılahı kıs neyı hatırlıyosun valla helal sana,annem hergün arar sakın hızlı yürüme,az temızlık yap,yavaş hareket et derdı,nerde özlem bıde ablamız olduğu halde ofıstede durmazdı valla ne günlerdı,çabuk gıttı benden yoksa kabus olurdu o göbekle heözlemcim sen de çok iyi kilo vermişsin. boyuna göre de 72 kilo iyi. zaten sen çok kıpır kıpır biriydin. o hamile halinde hızlı hızlı masaya doğru gelmeni hiç unutmuyorum.
ya haksız demıyorlardı bana,dr. bıle dalga geçtı valla,çok şükür çoğu gıttı azı kaldı,ya bende göbek potansıyelı var galıbakaydirigubbakcemile2abowww öslemm kıss harbiden bi tane unutılmuş gibii..çok ii vermişsinn..bravooo...benim göbek çok değil ama basen varrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?