2009 Nisan Anneleri

sanıırım gülşen kilo mevzuunda bahsediyo:S

keremin pişiği daha iti trosyd kullanıyoruz her alt açışımda 5-a10 açıkm bekletiyorum altın ıslak medille sildikten sonra kurulayıp siliyorum

anlamadım ben hangi konuda empati yapmalıyız bir şey kaçırıdm galiba
dün bız farkında olmadan bebeklerın uyku alışkanlıklarıyla ılgılı az buçuk gerıldık ondan bahsedıyor arkadaşım,doğru söylüyor çeken bılır bende özür dılerım,sonuçta her bebek kendı hıkayesını yaşıyor,benım hayatım empatı zaten,allah kolaylık versın ne dıyeyımkı,zordur tabıkı ama hepsı geçecek ve senın ıçın ne kadar uykusuz kaldım hıç uyumazdın denecek,annem hep öyle dıyor kardeşıme valla
hayırlı cumalar..
ballı sikeyi nasil yapıoyn canım. yemekten hemen sonra mı içiyorsun.
bır nescafe fıncanına 1 tatlı kaşığı bal,2,5 tatlı kaşığı elma sırkesı eklıyorum sıcak suya tabıkı,sıcakılık arası ıçıyorum,öyle pek etkılemedı benı tadı ama sen ne dersın bılmıyorum canım
işe başladığımdan beri 3 kilodan fazla verdim. 3 ay oluyor işe başlayalı. ben evde hiç yapamıyorum rejim falan. size helal olsun diyorum

ohh maşallah,hemen dönersın eskı kılona ınşallah ya

ya denizcim seninde fazlalığıın yok gibi sen bu ara fena taktn rejime falan bi resm koy bakem face e

hııııııç benlık değıl o kalorı hesabı yahu,tebrık ederım valla,en ıyısı spor ya hem stres atıyor ınsanda ne zamanım ne de bütçem uygun değıl şuanda,yoksa resmen terapı

slm kızlarr..

benim küçük erkekim kahvaltı yapmak istemedi..tost yaptım peynirli..onu yiyoz şimdii..küçük bi parçayı bitirdi..şimdi yeniden verdimmm..

ya denizcim seninde fazlalığıın yok gibi sen bu ara fena taktn rejime falan bi resm koy bakem face e

hehehe cnm koyayım varsa yeni fotom ama belden yukarıda sorun olmadığı için tam boy foto koymam lazım o da yok sanırım :)))
benim derdim bahar gelmeden eski kotlarıma girmek onlar 27-28 bende ben 29-30 şu an..çok kiloluyum diye değil de 10 ay böyle kaldım hayatımda ilk kez bu kilodayım yeter artık di mi yaa

bu arada benım boyum 1,75,72 kılo hamıle kaldım,22 kılo aldım,doğumda sadece 5 kılo gıttı,sezeryan oldum ben,6,aya kadar ındım eskı kıloma fakat sonra durdu ışte,fazla sırıtmıyor ama hastaneden eve geldıkten sonra ıçınde bır bebek daha var galıba geyığı yapıldı bayağı,takmadım dersem yalan olur o göbışte takılmayacak gıbı değıldı ama ne yapalım demı,şımdı 5 kılo versem ıyı olur dıyorum,hatta eve geldığımız zamankı fotoyu eklıım de göbek görün

sanıırım gülşen kilo mevzuunda bahsediyo:S

keremin pişiği daha iti trosyd kullanıyoruz her alt açışımda 5-a10 açıkm bekletiyorum altın ıslak medille sildikten sonra kurulayıp siliyorum

canım keremin pişiği varsa çok etkili bişey var ki...eczaneden %3 borikasitlik su hazırlatıcaksın 300 ml lik...sonra bu suyla silip üzerinde kurutucaksın 5 dakika kadar....günde 2 defada ultralan pomad kullan...2 günde kaymak olur cildiniz....

bencede deniz faceden göçrdüüm kadarıyla iyisin ..benim gibi 10 kilo fazlalığın mı varrr...

özlemcim sen de çok iyi kilo vermişsin. boyuna göre de 72 kilo iyi. zaten sen çok kıpır kıpır biriydin. o hamile halinde hızlı hızlı masaya doğru gelmeni hiç unutmuyorum.

tugba dipp köşe temizlik yapıyoo heraldee..ben hafta içi hiç yapamıyoprum..hafta sonu eşim kağana bakar yaparımm..masayı da toplamadım dahaaa..çamaşır atıcam makineyedee..

abowww öslemm kıss harbiden bi tane unutılmuş gibii..çok ii vermişsinn..bravooo...benim göbek çok değil ama basen varrr...

özlemcim sen de çok iyi kilo vermişsin. boyuna göre de 72 kilo iyi. zaten sen çok kıpır kıpır biriydin. o hamile halinde hızlı hızlı masaya doğru gelmeni hiç unutmuyorum.
ılahı kıs neyı hatırlıyosun valla helal sana,annem hergün arar sakın hızlı yürüme,az temızlık yap,yavaş hareket et derdı,nerde özlem bıde ablamız olduğu halde ofıstede durmazdı valla ne günlerdı,çabuk gıttı benden yoksa kabus olurdu o göbekle he
abowww öslemm kıss harbiden bi tane unutılmuş gibii..çok ii vermişsinn..bravooo...benim göbek çok değil ama basen varrr...
ya haksız demıyorlardı bana,dr. bıle dalga geçtı valla,çok şükür çoğu gıttı azı kaldı,ya bende göbek potansıyelı var galıbakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…