2009 Nisan Anneleri

ver canım ya napıcan kii..hem bezlerinde son kullanma tarihi varr..çok uzun süre saklanmamalııı...

offf eşim yeni geldiii..yinee gidecekmişş.sıkıldımm.(

sende varya,, adamcağız her zaman dibinde hep söyleniyosun ..
bak benimki çarşamba günü gitti, salı günü gelecekmiş..

bu arada adanaya gitmiş yolda araba bozulmuşş..çekici falan çağırmışlar gecenin bir saati.
şimdi arabası tamirdeymiş. motor komple aşağıya inmiş.
araba 1 hafta kalması gerekiyormuş.

salı gününe kadar yetişmezse uçakla gelecekmiş.

ben verdım bazılarını sakladımm

ne yapıcagım yayıntıya ya hangisini saklayım sevmem ben öle saklamayı bi kaç tane güzellerini özellerini ayırdım hatıraaa gerısını maddi durumu kötü birileri vardı onlara verdim...hatta egenın 2 tane bebek arabası vardı digerınıde verdım...(bi tanesini eltım vermişti)

eheeehh..ayy pardonn..küçülmüşş deyincee ben bez sandımmm...:)))kıyafet diosonn sanırıım..bende kağanın bi sürü şeyini sakladım..oğluna giydirsin diee..diğerlerini ablama gönderdim..

evett o olmayınca sıkılıomm..alıştımm..

senin eşinde ne çok gidio şehir dışına kızzz..bahanee olmasınn..arabaa bozulduu filannn hihiihiiii..

ben balık kraker verioomm..çubuk büyük kırılıyor..boğazına kaçar diee korkuomm..balığı kendi alıp alıp yiyooo..

ikinciyi düşünmüyosan ver canım ..
ama karşı komşunu daha ne kadar tanıyorsun ..
belki verdiğin zaman yanlış anlar..
öyle tipler vardır ya . bana eskilerini veriyor diye..

ben valla barana yiğenimin küçülenlerini giydiriyorum. evde.. o yüzden de önlük kullanmayı sevmiyorum. kirleneni çıkartıp, başkasını giydiriyorum.
dışarda da yeni cicilerini

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Ayshe, bursasu+, Esennn+, eysan, NAVRIS+, tugbiş123, yaSelin

ya durumlarının kötü olduğu belli bir sürü çocukları var kim kim yaşıyolar tam olarak anlamadım muhattap olmak istemiyorum ama görünce sorcam benim oğlanın küçülmüşleri var giydirirmisin diye muhtemelen alır geçen hafta merdivenleri silmişti çünkü

bende evde hep eskileri giydiriyorum hepsi lekeli

2.çocuğu geç yapmayı düşündüğümm için o zmana yenilerini alırım diye düşünüyorum
eski değilki lekeli falanda değil vereceklerim

ge kaşıg ucuyla 10 kaşık corba içti cok sevındım....
cumartesi günden beri sadece emıyorrr

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Ayshe, bursasu+, Esennn+, eysan, NAVRIS+, tugbiş123, yaSelin

benim belim o yüzdenmi arıyor şimdi .
yoksa hastalanmadım diyemi.
yoksa hamilemiyim .
yoksa akşam yatarken üstüm açık kalıyor o yüzden mi

hadi bilin bakalım
hepsiii olabilir..
:)
canım sorarsın kulanırmısın diye.. isterse verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…