ee onlarında kafa kaldırmıyor bir yerden sonra ayşe kızma annene.....benimde kayınvalide işten gider gitmez yemeği yiyoruz ve giydiriymm mi kızım idilin paltosunu diyor haklı tabi bizde hiçç oturmadan hemen eve geliyoruz....mesela bu akşamda aynı komik konuşma olucak her cuma olduğu gibi....idili alıp çıkarken hadi anne iyi tatiller diyorum sizede iyi mesailer diyor...annelerin mesai hiç bitmiyor ki...:))
daha ne olsun afiyetler olsuncanım ben tarhana çorbası yapıcam
geçen pazardan mezgit balığı almıştım onu pişiricem
birde salata yaparım yanınada roka yeterde artar
canım bu sonradan olan bir şey ama çok komik duruyor bariz belli yani eşim çok gülüyor kaydirigubbakcemile3genelde bir meme küçük diğeri büyük olur erkeklerin testisleri gibi ihihihi
Ben evde kalmadıĞım İÇİn yemek derdİmde yok..
Bu akŞam kavınvalİdemleremİ geÇsem acaba?
Torunlarını ÖzlemİŞlerdİr.
GerÇİ Özleyen arar ama...
yaaaa özleyelim birbirimiziiiiii:umursamaz:
canım sen bize gel .hemde hergün. Sıkılmam hem ben ....
afiyet şeker olsun paşama da biranönce toparlasın kendini.
düzelir herhlade .. Düzelmezse küçüğüne pamuk koyarsın..
canım takma kafana belki oda rahatsızdır.
afiyet şeker olsun.
Seher niye hiç girmiyor yada denk mi gelmiyoruz acaba telefonla görüşen varmı
bi tane kankam vardi oda bu sene taine gidiyo ben gene kaldim sizden baska kimsem kalmiyo seneye ful buraliyim anacim biktiririm sizide artikin
evvelki gun carsiya ciktik arkadasla inanin pisman oldum iki cocukla ama yinede iyioldu yaaaa alisveris yaptim yeni ciciler aldim kendime fantazik ayiptir sulemesi iyice otlasmasin dedim ask hayatimiz iyi oldu esimmide kirmistim bi gun once sasirdi bayagi sevindi SURPRIZIME
gel gel:))aaa yanlış anladın sen beni ama bak kafamı attırma akşama çıkar gelirim heeeolumunekankayizsmile
bende göremiyorum eskisi gibi girmiyo yoksa buluşma yapçaz diyemi girmiyor bizimi görmek istemiyo acaba :uhm:Seher niye hiç girmiyor yada denk mi gelmiyoruz acaba telefonla görüşen varmı
ay ne aldın kız resim koysana netten hihibi tane kankam vardi oda bu sene taine gidiyo ben gene kaldim sizden baska kimsem kalmiyo seneye ful buraliyim anacim biktiririm sizide artikin
evvelki gun carsiya ciktik arkadasla inanin pisman oldum iki cocukla ama yinede iyioldu yaaaa alisveris yaptim yeni ciciler aldim kendime fantazik ayiptir sulemesi iyice otlasmasin dedim ask hayatimiz iyi oldu esimmide kirmistim bi gun once sasirdi bayagi sevindi SURPRIZIME
bugun degil ben bayadir gormuyorum onu eskisi kadarsik girmiyo yaaa acaba netimi kesildi onunben bugün hiç görmedim girdiğini..
ALLAH canini almasin kiz benimkiler cok buyuk ama ole gorunur bi fark yok allaha sukur olsa ben cok takardimkafamagenelde bir meme küçük diğeri büyük olur erkeklerin testisleri gibi ihihihi
6yil btiyo istesek bu yaz ama gene kaliyoruz acanim kovmazsalar tabikioh maşallah güle güle kullan aldıklarını eşin polis mi ne kadar daha ordasınızki
ben beceremiyom ki kiz aman beceriksizim heeegel gel:))
bende göremiyorum eskisi gibi girmiyo yoksa buluşma yapçaz diyemi girmiyor bizimi görmek istemiyo acaba :uhm:
ay ne aldın kız resim koysana netten hihi
ya kızlar eşimi halasının kocası hasta dedim ya adam hala yoğun bakımda
şimdi halayı arasammı belki aramam gerkiyor ama ben böyle durumlarda ne konuşacağıımı bilemem kadın zaten kendi derdinde zaten bir sürü kişi aramış herkese aynı şeyleri izah ediyo falan bide ben aramak istemiyorum yarasını deşiyormuşum gibi geliyor eşim aradı tartıştık illa arıcakmışım
hastaneye gitmeyidüşünüyorum yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?