2009 Nisan Anneleri

valla canım katılıyorum . Hiç mesai bitmiyor.
Iş-ev- eş- çoçuk - aile...

Valla bazen diyorum .. Işten izin al .. Eve git yat..
Yok anacım ozamanda eve gitsem biliyourm .evin işleriyle ilgilenicem...

üfff ne zormuş kadın olmak .

yorgunum dostlarım yorgunum yorgun

annemide anlıyorum ama benim annem daha çok gençç..45 yaşında..evde kız kardeşimde varr..çok zorlanmıyolar..bırakma demedide sende gelsen sen olmayınca çok ağlıyor huzursuz oluyor dedii..

canım ben tarhana çorbası yapıcam
geçen pazardan mezgit balığı almıştım onu pişiricem
birde salata yaparım yanınada roka yeterde artar
daha ne olsun afiyetler olsun
genelde bir meme küçük diğeri büyük olur erkeklerin testisleri gibi ihihihi
canım bu sonradan olan bir şey ama çok komik duruyor bariz belli yani eşim çok gülüyor kaydirigubbakcemile3
Ben evde kalmadıĞım İÇİn yemek derdİmde yok..

Bu akŞam kavınvalİdemleremİ geÇsem acaba?

Torunlarını ÖzlemİŞlerdİr.
GerÇİ Özleyen arar ama...

öyle bir kayınvalide varmıdır acaba söze gelince bol bol icrat yok klava:

melek yok yoklamayı ben alayım dedim
eftelyasu, Ayshe, bursasu, denizela, Esennn, eysan, gulshenidil, namem, NAVRIS, tugbiş123, yaSelin

ah kizlar sukredin yakinlarda kimsaniz var ben hastalansam yatgin icinde 3umuz beraber aksama kadar esimi bekliyoruz tabiii delirecek oluyorum sikilsamda yolu yok bunalsamda komsular bi hos hepsi kendi halinde ole isteeee
genede sukredin
ayse canim bencede belki torununa kiyamiyodur agliyo diye canim

aşk olsun şirvan ben sultandanmı sıkılıcam lmaz:

Bende kayra ya yemeklerini elimle ekmeğe bandırıp yediriyorum kaşıkla verdiğimde kusuyordu et gelince şimdi yiyor
geçen ekmek verdim mıncıkladı oynadı attı

bi tane kankam vardi oda bu sene taine gidiyo ben gene kaldim sizden baska kimsem kalmiyo seneye ful buraliyim anacim biktiririm sizide artikin
evvelki gun carsiya ciktik arkadasla inanin pisman oldum iki cocukla ama yinede iyioldu yaaaa alisveris yaptim yeni ciciler aldim kendime fantazik ayiptir sulemesi iyice otlasmasin dedim ask hayatimiz iyi oldu esimmide kirmistim bi gun once sasirdi bayagi sevindi SURPRIZIME

oh maşallah güle güle kullan aldıklarını eşin polis mi ne kadar daha ordasınızki

aaa yanlış anladın sen beni ama bak kafamı attırma akşama çıkar gelirim heeeolumunekankayizsmile
gel gel:))
Seher niye hiç girmiyor yada denk mi gelmiyoruz acaba telefonla görüşen varmı
bende göremiyorum eskisi gibi girmiyo yoksa buluşma yapçaz diyemi girmiyor bizimi görmek istemiyo acaba :uhm:
ay ne aldın kız resim koysana netten hihi

ben bugün hiç görmedim girdiğini..
bugun degil ben bayadir gormuyorum onu eskisi kadarsik girmiyo yaaa acaba netimi kesildi onun
genelde bir meme küçük diğeri büyük olur erkeklerin testisleri gibi ihihihi
ALLAH canini almasin kiz benimkiler cok buyuk ama ole gorunur bi fark yok allaha sukur olsa ben cok takardimkafama

oh maşallah güle güle kullan aldıklarını eşin polis mi ne kadar daha ordasınızki
6yil btiyo istesek bu yaz ama gene kaliyoruz acanim kovmazsalar tabiki
gel gel:))

bende göremiyorum eskisi gibi girmiyo yoksa buluşma yapçaz diyemi girmiyor bizimi görmek istemiyo acaba :uhm:

ay ne aldın kız resim koysana netten hihi
ben beceremiyom ki kiz aman beceriksizim heee
siyah trans paran firfirli bol dekolteli bisey canim esim cok begendi
ay bende iyice utanmazligi aldim ele heeee KUSURA BAKMAYIN

ya kızlar eşimi halasının kocası hasta dedim ya adam hala yoğun bakımda
şimdi halayı arasammı belki aramam gerkiyor ama ben böyle durumlarda ne konuşacağıımı bilemem kadın zaten kendi derdinde zaten bir sürü kişi aramış herkese aynı şeyleri izah ediyo falan bide ben aramak istemiyorum yarasını deşiyormuşum gibi geliyor eşim aradı tartıştık illa arıcakmışım
hastaneye gitmeyidüşünüyorum yarın

aranızdaki ilişkiye bağlı ama ben olsam arardım insan böyle günlerde bekliyor ararsın nasılsınız durumu nasıl yapabileceğimiz bir şey varmı yemek vs istermisiniz gibi şeyle zaten kadın teşekkür edecektir bence ara
Allahım şifalar versin tüm hastalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…