2009 Nisan Anneleri

az önce annemi aradım..anne kağanı getirsem bende eve gelip ders çalışsam die mırın kırın ettii ya..sen olmayınca çok ağlıyor diyo..çok canım sıkıldıı..((

gögüslerden muhabbet etmişsiniz benimki çok komik pek büyük değillerdir zaten Kayra sağ tarafı fazla emmediği için sol daha büyük biri büyük biri küçük çok komik duruyor düzelirmi acep

biliom bu aralar çok huzursuz ama..benim geleceğim söz konusu..aynı zamanda kağanındaa..tüm neşem kaçtı..epey bi düzelemem şimdi..

daha önce hiç böyle yapmadıda ondan çok bozuldum..istemediğinden değil biliyom ama..

biliom bu aralar çok huzursuz ama..benim geleceğim söz konusu..aynı zamanda kağanındaa..tüm neşem kaçtı..epey bi düzelemem şimdi..

olsun cnm ya takma kafana belki onunda canı bişeye sıkılmıştır kötü niyetle söylediğini sanmıyorum insan torununa bakmak istemezmi üzme kendini onlar anne hangi anne evledını kırmak ister

eşim aradaı erken çıkıcakmış bugün ve ecem ayaklarımda bugün toplasan sadece 1 saat uyudu ya dahada uyumaya niyetı yok uyusa mutfağa giricem anca olucak

yaaaa özleyelim birbirimiziiiiii:umursamaz:
canım sen bize gel .hemde hergün. Sıkılmam hem ben ....
ge kaşıg ucuyla 10 kaşık corba içti cok sevındım....
Cumartesi günden beri sadece emıyorrr
afiyet şeker olsun paşama da biranönce toparlasın kendini.
gögüslerden muhabbet etmişsiniz benimki çok komik pek büyük değillerdir zaten kayra sağ tarafı fazla emmediği için sol daha büyük biri büyük biri küçük çok komik duruyor düzelirmi acep
düzelir herhlade .. Düzelmezse küçüğüne pamuk koyarsın..

daha önce hiç böyle yapmadıda ondan çok bozuldum..istemediğinden değil biliyom ama..
canım takma kafana belki oda rahatsızdır.

canım ben tarhana çorbası yapıcam
geçen pazardan mezgit balığı almıştım onu pişiricem
birde salata yaparım yanınada roka yeterde artar
afiyet şeker olsun.

ee onlarında kafa kaldırmıyor bir yerden sonra ayşe kızma annene.....benimde kayınvalide işten gider gitmez yemeği yiyoruz ve giydiriymm mi kızım idilin paltosunu diyor haklı tabi bizde hiçç oturmadan hemen eve geliyoruz....mesela bu akşamda aynı komik konuşma olucak her cuma olduğu gibi....idili alıp çıkarken hadi anne iyi tatiller diyorum sizede iyi mesailer diyor...annelerin mesai hiç bitmiyor ki...:))

Ben evde kalmadıĞım ıÇın yemek derdımde yok..

Bu akŞam kavınvalıdemleremı geÇsem acaba?

Torunlarını ÖzlemıŞlerdır.
GerÇı Özleyen arar ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…