sultancım sende haklısın ama sımdı sınır olur gozukur sonra bak zor gunuuzdede hıc aramadı derlerya kızlar eşimi halasının kocası hasta dedim ya adam hala yoğun bakımda
şimdi halayı arasammı belki aramam gerkiyor ama ben böyle durumlarda ne konuşacağıımı bilemem kadın zaten kendi derdinde zaten bir sürü kişi aramış herkese aynı şeyleri izah ediyo falan bide ben aramak istemiyorum yarasını deşiyormuşum gibi geliyor eşim aradı tartıştık illa arıcakmışım
hastaneye gitmeyidüşünüyorum yarın
ya kızlar eşimi halasının kocası hasta dedim ya adam hala yoğun bakımda
şimdi halayı arasammı belki aramam gerkiyor ama ben böyle durumlarda ne konuşacağıımı bilemem kadın zaten kendi derdinde zaten bir sürü kişi aramış herkese aynı şeyleri izah ediyo falan bide ben aramak istemiyorum yarasını deşiyormuşum gibi geliyor eşim aradı tartıştık illa arıcakmışım
Bende gecelİklerİmİ kaldırmıŞtım. Nasılsa İÇİne gİremİyorum dİye..
ya kızlar eşimi halasının kocası hasta dedim ya adam hala yoğun bakımda
kız bende ole dıyodumama etlı butlu olunca dah bı ıyı durdu kız bı dene vallabende geceliklerimi kaldırmıştım. Nasılsa içine giremiyorum diye..
bakla corba makarnayemek ne yaptınız kızlar akşam oldu yemek yok daha aklımda fikir de yok
ehehehehehehehegenelde bir meme küçük diğeri büyük olur erkeklerin testisleri gibi ihihihi
eheheeheh mesai vallaaaaaaaee onlarında kafa kaldırmıyor bir yerden sonra ayşe kızma annene.....benimde kayınvalide işten gider gitmez yemeği yiyoruz ve giydiriymm mi kızım idilin paltosunu diyor haklı tabi bizde hiçç oturmadan hemen eve geliyoruz....mesela bu akşamda aynı komik konuşma olucak her cuma olduğu gibi....idili alıp çıkarken hadi anne iyi tatiller diyorum sizede iyi mesailer diyor...annelerin mesai hiç bitmiyor ki...:))
evet özleyen ararrrr nerde öle kayınvalideeeeeeeeeeBen evde kalmadıĞım İÇİn yemek derdİmde yok..
Bu akŞam kavınvalİdemleremİ geÇsem acaba?
Torunlarını ÖzlemİŞlerdİr.
GerÇİ Özleyen arar ama...
ara canım insan bu zamanlarda belli olur zatennnya kızlar eşimi halasının kocası hasta dedim ya adam hala yoğun bakımda
sagolun kızlar arada adamın aklını alıyomkı baska yerlerde takılmasınwaaaawww çok iddaalı bu eysan ya.....helal olsun:)
olede denıle bılırbence eşinin sevinmesini bırak bayılmıştır kaydirigubbakcemile3
koca memelerle ne güzel olur ama dimi..kız bende ole dıyodumama etlı butlu olunca dah bı ıyı durdu kız bı dene valla
ben 8890 ile 5086 yıda beğendim hoş duruyorlar
koca memelerle ne güzel olur ama dimi..
bence eşin bayılır cokacimcoook
8890 güzlemiş .. .
ben zaten erkek olmam gerekirmiş.. ne iş ne cilve hiçbir şey yok .. bende..
tam bir odunum yani ...
kızlar az müsaade eysan verdiğin siteye daldım çıkamıyoruuuuuuuuum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?