:sm_cool:Size şimdi olan birşeyi anlatayım)))
Eşim her akşam eve gelirken zili çalar,biz de Miray la daire kapısına çıkarız,Bu akşam Miray uyuyor diye ben tek çıktım.Eşim apt kapısından girince Kim oooo?diye bağırdımeşim de her akşamki gibi,Miray ın babasıııı,benim kızım napıyormuuuşşş gibi sözlerle geldi,güya kızıyla konuşuyor her akşamki gibi...
Tam kapıda beni gördü,ben gülmekten yıkılıyorummmmmmmmmm
Ayy hala gülüyorummmmmmmmm
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff allah şifa versin cok üzüldüm allahım kimseye vermesin...........merhaba kızlar nasılsınız
benı merak edenler sağolsunlar elif msn den yazınca bı gırıp haber vereyım dedım
ben annemdeyım 2 gundur dınleneyım dedım bıraz ama malesef nerde ben bebeklerın erken yurumesını tavsıye etmıyorum vallaya duzz duvara tırmanıyo sureklı peşinde sınır sıstemım bıttı artık valla çok zor bıde uyku sorunu off offff gecmiş okudum ama pek alıntı yapamadım hastalara gecmiş olsun
sultancım allah şifa versın hastanıza inan çok zor bilirim hastalık sizden kacarmıyı aşkolsun ama sızınkılerde yurursun anlarsınız halımden :)) selen duzeldı ama sumuklu :)) hala burnu akıyo
bu gun öğrendık ananem amelıyat olmustu patalojı sonucu geldı kanser galıba doktor unv sevk ettı baya uzuldum
ohhhhhhh vallaaaaaaaaaaaa ne güzel............bizde sultanlara gidicez eşimle haber verdım canım sıkıldı evde hemde sultanımın gönlünü alayım kızdı bugün bana biraz he he he
gecmisler olsun arkadasim rabbim sifa versinmerhaba kızlar nasılsınız
benı merak edenler sağolsunlar elif msn den yazınca bı gırıp haber vereyım dedım
ben annemdeyım 2 gundur dınleneyım dedım bıraz ama malesef nerde ben bebeklerın erken yurumesını tavsıye etmıyorum vallaya duzz duvara tırmanıyo sureklı peşinde sınır sıstemım bıttı artık valla çok zor bıde uyku sorunu off offff gecmiş okudum ama pek alıntı yapamadım hastalara gecmiş olsun
sultancım allah şifa versın hastanıza inan çok zor bilirim hastalık sizden kacarmıyı aşkolsun ama sızınkılerde yurursun anlarsınız halımden :)) selen duzeldı ama sumuklu :)) hala burnu akıyo
bu gun öğrendık ananem amelıyat olmustu patalojı sonucu geldı kanser galıba doktor unv sevk ettı baya uzuldum
aman zor artik yaslilarda bebek sayilir canim ilgilenmek gerek cok gecmis olsun canimbiz de dün kötü bi haber aldık.tam ben izmire eve geldim istanbuldan bi telefon ababnnem merdivenden düşmüş boynunu incitmiş.çok korktum ağladım.çok severim babannemi ben.
sende atlasaydin miray gibi boununa adam gariplemezdi en azindan kiz kollari bos kalmis adamcazinSize şimdi olan birşeyi anlatayım)))
Eşim her akşam eve gelirken zili çalar,biz de Miray la daire kapısına çıkarız,Bu akşam Miray uyuyor diye ben tek çıktım.Eşim apt kapısından girince Kim oooo?diye bağırdımeşim de her akşamki gibi,Miray ın babasıııı,benim kızım napıyormuuuşşş gibi sözlerle geldi,güya kızıyla konuşuyor her akşamki gibi...
Tam kapıda beni gördü,ben gülmekten yıkılıyorummmmmmmmmm
Ayy hala gülüyorummmmmmmmm
Atkı yöntemini de bizim karşı komşu Eşarpla yapmıştı Miray'a)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?