2009 Nisan Anneleri

:sm_cool:

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff allah şifa versin cok üzüldüm allahım kimseye vermesin...........

bizde sultanlara gidicez eşimle haber verdım canım sıkıldı evde hemde sultanımın gönlünü alayım kızdı bugün bana biraz he he he
ohhhhhhh vallaaaaaaaaaaaa ne güzel............

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, denizela, roseberry, zeyno5

bir sürü alıntı yapmıştım ama gülfem bilgisayarı kapattı.:1no2:
neyse aklaımda kaldığı kadarıyla evet melekcim izmirdeyiz.
eyşan benimde çok hoşuma gitti baya baktım siteye.
elif kek yapmış afiyet olsun.
esra kansızlık için çok geçim olsun.bende de var o dert.
seher anneannene çok üzüldüm.rabbim şifasını versin.

biz de dün kötü bi haber aldık.tam ben izmire eve geldim istanbuldan bi telefon ababnnem merdivenden düşmüş boynunu incitmiş.çok korktum ağladım.çok severim babannemi ben.

gecmiş olsun güler

ne zamana kadar burdasın...

ay kuzucukkar ii olsaydıda şöyle sesen sen ben buluşma yapsaydık

Seher,çok geçmiş olsun.Allah şifa versin!

Güler babaannene de çok geçmiş olsun!

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, eysan

gecmisler olsun arkadasim rabbim sifa versin
biz de dün kötü bi haber aldık.tam ben izmire eve geldim istanbuldan bi telefon ababnnem merdivenden düşmüş boynunu incitmiş.çok korktum ağladım.çok severim babannemi ben.
aman zor artik yaslilarda bebek sayilir canim ilgilenmek gerek cok gecmis olsun canim
sende atlasaydin miray gibi boununa adam gariplemezdi en azindan kiz kollari bos kalmis adamcazin
mart annesinin yontamine gelince inanmiyacaksiniz ama ben buyuk oglumu 2 ay kadar ole yikamistim rehaya gerek yokta allahtan
benim icin yeni sayilmaz yani

gülercim geçmiş olsun..ne yazıkki insanın yaşı ilerledikçe hastalıklar kaçınılmaz oluyor..herşeye bir sebep lazımmış ya..allah acil şifalar versin.

melek ne diycem..sen bu eltinle ii geçinion değilmi..nasıl başarıyon kızz..benimde 3 tane var..daha adam akılıı görüşemedik..ama bu yaz kısmetse hepimiz tatili birlikte geçircez..mesafeli mi olsam samimim olsam karar veremiyorum..pek arayıp sormazlar..laf sokmayı severler uzaktan uzağa..nasıl olucak acabaa..hepsi benden büyük..

valla canım ne dıyeyım onların hareketlerıne davranuşlarına göre davrann...

hersey karşılıklı benceee

ilk önce gözlemle sonra harekete gecççç

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Ayshe, bursasu+, ceyo16, eysan

yürüteçtee banyoo...kağan şaşar kalırr annem napıoo diee..ama sanmamm banyoda bile içine girmezz..artık çocuk sınırları kaldırdııı..tamamen özgürlük istiyorrr..:))

2 si pek sıkı fıkıymışş..kendi aralarındaa..aman yaa..ben yine herzamanki gibi mesafemi koyarımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…