maşallah diğelimde nazar deymesin.. bizimkilerde nerde o düşünce....tamma tuğbacım kısmetse o zaman salı sendeyız
valla sabah selen kaçta kalkarsa kalsın eşim kalkıyo benım ben yatıyorum :) tam tersı o ılgılenıyo sağolsun
bizde 2 tane varda ne oldu..poposunu kımıldatmıyor..babası gibi tembelbenimki..herkese merhabalar hala ceren in dişi yok ama şükür 1 haftadır ileri doğru emekliyo artık 2 aydır geri vites gidioduda
aa sen daha hastalanmadınmı şirvan..hormonlarımız alt üst oldu vallahisabah yeniden test yaptım. sonuç negatif
belim çok kötü ağrıyor... hastalansam iyi olacak artık
ohh sevindim melek..geçti bitti inşallahgünaydın...
egenin gece ateşi cıkmadı inşallah üzelir artık ama bugun doktora gideegiz bakalım.....
hep birlikte güzel bir hafta sonu gecırırz inşallah............
başınız sağolsun sultan Allah sabırlar versin yakınlarınabizim enişte vefat etmiş ya sabah sabah çok kötü bir haber Allah ım 3 tane kızı vardı adamın karısıda genç çok kötü
yarasın barana..baranatarhanayapmıştım.onuiçirdim. bende bir tas içim..
sonra baranı yıkayacağım..
sonrasında da berebar uyumayı düşünüyorum...
7den beri ayaktayızda
sagol cnmmelekcim akşam ateşim çıkmamasına çok sevindim..
bizde 7 den beri ayaktaydık.. burda olduğunu bilseydim gelirdim..
egede sabahın köründe kalktı şimdi uyudugünaydın bizde 7de kalktık ben ge ce 3te yatınca şaftım kaydı mama yedirdim yeniden uyudu ve 9da kalktık kahvaltı etti oyuncaklarıyla oynuyo kerem de
uykusu gelsin direkt yatırcam sonra bende uyucam karnım acıkmadan uyusa bari:)
sevındım barıştıgınızaaaaaagünaydınlaarrrr
küs yattık ama gece 3 te gelip sarıldı öyle uyuduk
demircikte biz güzel güzel uyuyalım diye sağolsun uyanmadı
dişi çıktı ya rahatladı kuzuucuğum
allah rahmet eylesin başınız sagolsun ...bizim enişte vefat etmiş ya sabah sabah çok kötü bir haber Allah ım 3 tane kızı vardı adamın karısıda genç çok kötü
inşallah cnmmmugecım duzelırsınız canım hemen inşallah herkeste oluyo öyle ufak atışmalar
idil kuzusu erkencı maşallah sabah 5 lerde gulşenım ayakta
sultancım başınız sağolsun canım allah arkadakalanlara sabırlar versın
egede ateslenmemiş ne guzel duzelır kuzucuk ınşallah artık çıkmaz ateşi
oh ne güzel benimki yatar kalkmaz hatta başka odaya bile gıdertamma tuğbacım kısmetse o zaman salı sendeyız
valla sabah selen kaçta kalkarsa kalsın eşim kalkıyo benım ben yatıyorum :) tam tersı o ılgılenıyo sağolsun
afiyt olsun uyuyun valla ende uyumayı düşünüyorum şimdik...baranatarhanayapmıştım.onuiçirdim. bende bir tas içim..
sonra baranı yıkayacağım..
sonrasında da berebar uyumayı düşünüyorum...
7den beri ayaktayızda
inşallah cnm inşallah gecti...aa sen daha hastalanmadınmı şirvan..hormonlarımız alt üst oldu vallahi
benimde her ay bir gün bile şaşmazdı şimdi her seferinde 1 hafta erken oluyorum
ohh sevindim melek..geçti bitti inşallah
başınız sağolsun sultan Allah sabırlar versin yakınlarına
yarasın barana..
bende bugün ne yediriyim diye düşünüodum..tarhana iyi fikir..
canım ya gülfem cok sık hastalanıyor işine karışmak gibi olmasında urdda bi doktora götürsen
bonşit astımmı varrr
allah kolaylık versın 3 cocuklaa
günaydın...
egenin gece ateşi cıkmadı inşallah üzelir artık ama bugun doktora gideegiz bakalım.....
hep birlikte güzel bir hafta sonu gecırırz inşallah............
bizim enişte vefat etmiş ya sabah sabah çok kötü bir haber Allah ım 3 tane kızı vardı adamın karısıda genç çok kötü
gittikleri okuldaki öğretmenlerle akşam yemekte yemişler.. bayanlarda vardı..
bunlar olabilir tabii şekerim.. ama daha ilerisi tepemin tasını attırır...
saol canım ...
aman canım dikkat et,, gelmesin o hastalıklar.. canım yeniden geçmiş olsun
canım maddi durumunuzu bilemiyeceğim ama.. istanbulda da küçük bir ev kiralasınız..
iş burdaysa niye bodrumda oturuyorsunuz ki .. ailerle ordaysa yazın gidersiniz.. hem tatil gibi olurç..
böyle ayrı olunca gerçekten kötü oluyor... çekmeyen bilemez...
dün akşam eşimde beni arıyor, neyin var diye,, niye kızdın... yarım saat konuştuk..
ama gene kırgınlığım geçmedi.. ama biliyorum.. gelsin.yüzünü görüm bişeyşiğim kalmaz..
özlediğimden kapris yapıyorum.
bide pazartesi gelecekti.. araba bozulunca ..salı yada çarşamba dedi.. daha çok moralim bozuldu...
bak işte bu yüzden kavga etseniz bile yataklarınızı ayırmayın diye boşuna demiyorlar...
canım allah rahmet eğlesin. mekanı cennet olsun. sizlerinde başı sağolsun...
iyi pazarlar
yusufa kahvaltısını yaptırdım başım çok ağrıyor migrenim tuttu sanırım daha biz kahvaltı yapmadık....
başınız sağolsun sultancım mekanı cennet olsunbizim enişte vefat etmiş ya sabah sabah çok kötü bir haber Allah ım 3 tane kızı vardı adamın karısıda genç çok kötü
gidicez de demirin yaş gününü bekliyoruz nisanda inş.rabbim uzun omurler versin nice yillara
cok gecmis olsun canim yaaa bi taramadan gecirsen niye devamli hstalaniyo diye
aman iyi iyi kus gonderme bencede siz istanbula gitmeyi dusunuyodunuz noldu canim o is benim gibi oyaliyomular senide
sagol cnm
egede sabahın köründe kalktı şimdi uyudu
hep bilikte süper bi kahvaltı yaptık
eşimde yattı tekrar
sevındım barıştıgınızaaaaaa
allah rahmet eylesin başınız sagolsun ...
inşallah cnmm
bugun doktora götürcektik aradık adam kocaelindeymiş carsamba günü gelıcekmiş
sonraya kaldııı
oh ne güzel benimki yatar kalkmaz hatta başka odaya bile gıder
insallah canim cok gecmis olsun evin nasil cok sicakmi benimkiler cok sicak olunca acayip oksuruyolar soguga direncliler ama sicaga alisik degiller hehemerhabalr arkadaşlar.
canım çok sıkkın gülfem yine feci öksürüyo.niye böyle oluyor anlamıyorum.gerçi doğru dürüst uyumuyo yemiyo ve vücut direnci düşüyo galiba.yarın doktora götürcem.inşallah yine ciğerlere inmemiştir.
ınsallah canım duzelıreyşan ev ne çok sıcak ne soğuk.şu anda derece 22.7 gösteriyo.bana çekmiş malesef.bünyesi zayıf sanırım.inşallah zamanla düzelir.
valla eşine hiç kızma haklı bende mutuyum buralardan ne yapcan orlarda kalakbalıkne yapcan bızımde burlara dogalllll domates ddogal salatalık serlarda yetıştırıorlrbaşınız sağolsun sultancım mekanı cennet olsun
gidicez de demirin yaş gününü bekliyoruz nisanda inş.
saol cnm
şirvancım maddi durumumuz iyi çok şükür
ist.da ev var zaten
ama eşim ist.da yaşamayı sevmiyo o yüzden burdayız
oğlununda böyle bi yerde büyümesini istiyo
havası suyu doğası bakımından ya haksızda değil tabiide
bnm cnm sıkılıyo işte bende kapris yapıyorum senin gibi
bnm durumumuda senden başkası anlayamaz zaten cnm
neyseki annem babam yanımda onlarla vakit geçiyo
gerçi demirden sonra zmn diye bişey kalmadı ama yinede
bazen insan değişiklik istiyo işte bide arkadaşta olmayınca ki en çok
demir için istiyorum 1 tane bulduk bi kaç tane daha olursa dahada sevinicem
çocuk sosyalleşsin istiyorum
canım ya kıyamam bak tepecik hastanesi var yaorda ece özdogru var bronşit ve astım doktoru ege bölgesinde astıma bakan tek doktormuş mükemmel git istersenbilmiyorum urla.geçen ay bronşitti bi sürü ilaç kullandık şimdi yine öksürüyo.
çok sevindim .şükür.
başınız sağolsun sultancım.
inşallah canım.
geçmiş olsun esra.sen de benim gibisin galiba.çok hasta oluyosun.Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?