2009 Nisan Anneleri

benım eşimde açık resımlerımı koymamı ıstemez ayse :)
gecmiş olsun şirvan usuttunmu canım acaba

amin canım.haklısın her hastalığında kendimde hata aramaktan yoruluyorum.

sağol melekcim.aradım hemen.pzt 5 ten 7 ye kadar bi de cumartesi yarım gün duruyomuş.biraz zor olur .biz egkentteyiz .bakalım bi bugün doktora gidelim duruma göre cumartesi de konağa gideriz.

şükretmeye çalışıyırum gülercim..elimden geldiği kadarr..

gülfemede çokgeçmiş olsun..mutluyumya direk yazıyım dedim gözden kaçırmışım..

sağol canım.Allah mutluluğunu artırsın.:Saruboceq:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy biz 11 aylık oldukkkkkkkkkkk

maşallah egeye yeniayına yeni incileriyle girdi.hihoyyythihoyyythihoyyyt

cok konuşmayın okuması zotr oluyor ben cıktım bye sizi sevıom anacım byy--eeeeeeeeeeeee

kız senin kaç tane boğazın varrrr..boğazımm acıyoo denirrr ehheehhe..:))

geçmiş olsun tatlımmm..

evet şirvancım kapalıyımm..ama ben o fotoları eklerken sadece arkadaşlarımgörsün seçeneğini işaretledim..eşimin profilinde yayınlanacağını düşünemedimmmm(
delü kız eşin facede arkadaşın degilmi eheeheheeh

bu arada herkese merhabalar..
benim boğazlar acıyor,, hastamı olacam nedir..
bizde seni yerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tamam cnmmmm

sagol tebrık içindeee

aslında benim hatam..ama facede bende hiç erkek yok..eşim var sadece..ee bayanların görmesindede sakınca olmaz diee düşündümm..eşimin faceni bi açtık hepp benn...çok şaşkınımben yaa..toplu olarak gördülerrrr..

:roflol::roflol::roflol:

valla eşin senın fotona yorum yapmassa arkadasları göremezkı canım eşin senın resmını eklerse görebilir diye biliyorum ben

kapalıya bişey demez sanırımm...bveni kendi face nden sildi zatenn..yaptığım yorumlar filan da çıkmış..ülkücü adamların içinde..bebek nasıl olur videosu vardı şirvanın yüklediği düşününnnsempatiksalakcinni

ben bu face i anlamıomm zaten yaaa..nasıl oldu aklım ermedi..eşim bi da yorummu yapıcakk yuok artıkkk..

güzell karımm fıstık gibi çıkmışsınn..diyomuşş eheheee...

ee kızlar yalan mı söyliycem iştee..baya bayaa görünüoo..profilimde paylaş filan dediysemm ne biliimm..ama bizzat benn gördümmmm..

hayır olsun cmt akşamı rüyamda baranı gördüm. şirvan beni arıyor diyorki baranın eve bırakılması lazım babası evde. ben de alıyorum baranı götürüyorum onlara. ama evin tam yerini göremiyorum eşin göstermiyor. buralarda işte deyip geçiyor. :))) rüyamda bide evin yerini görseydim çat kapı gelirdim artık size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…