2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Ayshe, burcu_arda, cicekcicek, demirim, gulfemim, huzur84, nesoc, sevdaazra, yaSelin

çiçek kız facede bahcende markette ılmayan seyler sende var nasıl oluyorr oooo

mesela sallanan kuzular degışık bi ev var bahcende v.sssssssssss

nasıl becerıon onu ilmini söyleeeeee

merhaba kızlar işim var bakamıyorum çok.
bizim kızda en zayıflar arsında ya artık karar verdim geceleri süt içireceğim baktım ki gece ne versem yiyor biberonla. herkes gece beslenmesini keser biz yeni uygulamaya başlayacağız. emziriyorum bu arada ama az yetmiyor geceleri

annecim geldiiii ogluşunu özlemiş egede uyuyor yanımda eheheheh bende du almaya giricem
oda yemegi yapacak sagolsun

ana gibi yar yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hasta olan bebişlere çook geçmiş olsun ama yapacak bişey yok azcık terli olsalar bile hasta olabiliolar kıyamam

çiçek kız facede bahcende markette ılmayan seyler sende var nasıl oluyorr oooo

mesela sallanan kuzular degışık bi ev var bahcende v.sssssssssss

nasıl becerıon onu ilmini söyleeeeee

eheeheheh sır o mystery boxda çıkmıştı canım.

canım can orta kulak iltihabı olduğunda korkunç ateş öksürük geniz akıntısı ne ararsan vardı hayatımız kararmıştı Allah yardımcınzı olsun da antibiyotiksz geçmio

şükretmeye çalışıyırum gülercim..elimden geldiği kadarr..

gülfemede çokgeçmiş olsun..mutluyumya direk yazıyım dedim gözden kaçırmışım..

çiçek sen bende eklisin zaten canım..

ama kızlarr ben fotolarımı kaldırdımm..eşimden habersiz yüklemiştimm..salak ben resimlerin eşimin facen de boy boy olacagını akıl edemedim..çok kızddıı..tüm arkadaşlarımm gördüü senii diee eşşekkk.((

..

bizde 1 haftadır öyleyız işteeeeeeeeeeee offf ama 2 günür neşesi yerınde. ateşi normale döndü her dk ateşini bakıyorduk bianda fırlıyo 40 dereceyi buluyordu allaım herkesin yardımcısı olsun

yelızcım ben öğün olarak verıyorum selene anlatamamışım kusura bakma atıştırmalık zaten yıyomuşunuz senın kız ağzının tadını bılıyo demekki
valla muge inşallah dıledığın gıbı olur ıst gıdersın canım

aman oda be yiceklermi seni sanki oda bi alem bu kadar kıskanclık olmazzzzzz:sm_cool::sm_cool:

allah allah niye kızıyorki,, görsün arkadaşları seni,,

tabii kapalıysan bişey diyemiyeceğim. resimde baş açıktıya ..
ama onun dışında niye kızdığına annam veremedim . entersan... kafamçokkarıştı

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Ayshe, bigudi54, cicekcicek, gulshenidil, NAVRIS+, nesoc, sevdaazra, ssengun+, yaSelin

pazartesi bereketi maşallahhhhhhhhhhhhh

evet şirvancım kapalıyımm..ama ben o fotoları eklerken sadece arkadaşlarımgörsün seçeneğini işaretledim..eşimin profilinde yayınlanacağını düşünemedimmmm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…