oohhh bitti yani ne güzel 16. Aya kdr rahatsınız artık maşalah bizimde 1 tane kaldı onuda yaşına kdr çıkarır herhaldehe kızlar egenın 2 tane dişi cıkmış
eltım gördü
2 altta vardı ya onların ikisinin yanındannnnn
8 dişimizzzzzz oldu ......
Bi baktım 2 diş cıkmış cok sevndım belkide ateş diştendirr
kızlar bana bir akıl verinnn gece gece aklıma takıldıı doktorumuda danışıcam ama sizlerinde fikirlerini almak istedim hepinizin bildiği gibi elif yemek yemek istemeyen bir bebek büyük olasılıkla bunun nedeni anne sütü bende günde sadece 3 öğün veriyorum kahvaltı öğle akşam sabahları kahvaltısını ayrı ayrı yemiyor tükürüyor bende karıştırıp veriyorum tabi sütle ıslandığı için çok pütürlü kalmıyor öğle yemeğinde genelde çorba veriyorum onun içinde ekmek parçları tavuk parçları kıyma oluyor yani belandar yok ama sonuçta çorba akşamda muh yiyor bir komşumuz kızın bir yaşına gelmiş evde pişenleri yemeli taze fasülye pişirdiysen ver öylece yesin köfteli pat yaptıysan ez azcık ver yesin dedi tamam bende hiç blendar kullanmıyorum ama yemeği o formda yemez tükürür ama makarna felan kendii ısırarak yiyor pat kız bisküvi ısırarak yiyorr muzu yiyorr pütürlü yeme sorunu yoktor dimi
birde o şekilde yemeğe geçen varmıııı
uzuzn oldu kusuruma bakmayın ama aklıma takıldı kadın öyle deyince
günaydınlar olsun herkese...yeni bir haftaya başladık bakalım hayırlısı ile.....dün gecenin devamı yazdığım şekilde oldu ne yazık ki:)) annen doğru söylüyor güler 4 çocuğa bedeller...birde yürümeye başlayınca daha fena oluyorlar seherin dediği gibi....bıraksan benimki bütün gün bütün gece yürücek...peşinde koşmaktan belim tutmaz oldu ....alıcam şu bebek kemerlerinden böyle olmıcak...deniz en güzeli şırınga yöntemi şurup vermek için...dudağının bir kenarından sal içeri gitsin...evet biraz çok hastalanmış gülfemcik ama o da öyle büyüyecek güler sakın bakamıyorum psikolojisine girme sakın....idilde 2-3 defa grip oldu hafif derecede....
günaydınnn
sehercim bizde rondo kullanmıyoruz hiççç elifte tavuk köfte yiyor canı isterse elmayı bile ısıra ısıra yiyor ben anlatamıyorum galibabilmiyorumkismile demek istediğim bunları tabiki yiyor ama atıştırmalıkk yani siz öğün olarak o formda yemek yedirebiliyormusnuzzz bizim yediğimiz gibi az ezilmişşş
Melekcim urla da güzel bodrumda tamam ama
ben ist.da doğdum büyüdüm
bütün akrabalarım arkadaşlarım orda
burda kimsemiz yok sadece doğa içinde yaşanılacak bi yer giibi gelmiyo bana
bana delimisin ne güzel yerde yaşıyosun diyosunuz
ama siz büyük şehirde yaşadığınız için bunları söyleyebiliyosunz
yazın tamam herşey süper cıvıl cıvıl insanlar var
deniz var bi şekilde oyalnıyosun
ama kış olupta herkes çekilince burası tam bir ıssız ada gibi oluyo
ne faaliyet var ne bişey
dünyanın en büyük 3. Marinasına sahibiz
ama salak belediye başk. Yüzünden oyun parkı yok oldu
gezilecek tek yer sahil etrafta sadece kedi köpek ve yaşlılar var
hele ilk geldiğimiz sene sadece kedi köpek ve işçiler vardı
tamam doğasın ahavasına hiçbir sözüm yok
asla büyük şhirlerle kıyaslayamam ama
faaliyet adına hiçbir şeye sahip değil
sadece demirin iyi bir geleceğe sahip olması için burdayım
üstelik eşimin sürekli gidip gelmeside beni strese sokuyo
geldiği ilk gün biraz kalacaksın dimi
diye sorduktn sonra haftaya gidiyorum dememsi için dua ediyorum
kimse yaşamadan bilemezzzzzz
kusura bakmayın uzun oldu ama çok doluyum bu konuda[/QUOT
işte kişiden kişiye değişiyo durum.ama bence eşin yanında olsa bu kadar dert etmezdin.arada sırada sen de gelsen eşinle istanbula havan değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?