2009 Nisan Anneleri

günaydınlar olsun herkese...yeni bir haftaya başladık bakalım hayırlısı ile.....dün gecenin devamı yazdığım şekilde oldu ne yazık ki:)) annen doğru söylüyor güler 4 çocuğa bedeller...birde yürümeye başlayınca daha fena oluyorlar seherin dediği gibi....bıraksan benimki bütün gün bütün gece yürücek...peşinde koşmaktan belim tutmaz oldu ....alıcam şu bebek kemerlerinden böyle olmıcak...deniz en güzeli şırınga yöntemi şurup vermek için...dudağının bir kenarından sal içeri gitsin...evet biraz çok hastalanmış gülfemcik ama o da öyle büyüyecek güler sakın bakamıyorum psikolojisine girme sakın....idilde 2-3 defa grip oldu hafif derecede....

valla gulşen yurumesı daha zor dıyeyım ben sıze tum gun gezıyo nerde dolar açıyo nerde zarar orda hep peşindesın yani o kadarr gezmeye gece uyusa ıcım yanmıcak ama oda yok(
selende ılk kez hasta oldu grıp atlattı ama ben cok korktum ateslemesınden falan

günaydınnn
sehercim bizde rondo kullanmıyoruz hiççç elifte tavuk köfte yiyor canı isterse elmayı bile ısıra ısıra yiyor ben anlatamıyorum galibabilmiyorumkismile demek istediğim bunları tabiki yiyor ama atıştırmalıkk yani siz öğün olarak o formda yemek yedirebiliyormusnuzzz bizim yediğimiz gibi az ezilmişşş

oohhh bitti yani ne güzel 16. Aya kdr rahatsınız artık maşalah bizimde 1 tane kaldı onuda yaşına kdr çıkarır herhalde

güzelim yiyomuş ya işte pütürüklü yiyo neden dert ediyosun
işine geleni yiyo işine gelmeyeni yemiyo

ben hala kahvaltısını bulamaç yapıyorum ya
siz ayrı ayrı mı yediriyosunuz
demir yemiyo öyle yersede saatler sürüyo napsam acabaaa

demir dün gece beni deli etti
her zmn 9.30 da uyuyan çocuk dün
11.30 da bayılmak uretiyle uyudu
salla salla kollarım koptu
ayaktada sallanmıyo
mama sandalyesine koydum yine uyumadı
babası gitti onumu aradı acaba
yoksa dişimi rahatsız etti anlamadım
sabahta sanki erken yatmş gibi 7.30 da uyandı

valla müge inşallah dediğin gibidir diş olayı fazlaca inanmamak lazım....görümcemin oğlu 2008 kasım doğumlu yani şu an 16 aylık ve ağzında 17 tane diş var....yani süreç hiç durmadı 1 e kadar 8 değil 11 dişi vardı

Melekcim urla da güzel bodrumda tamam ama
ben ist.da doğdum büyüdüm
bütün akrabalarım arkadaşlarım orda
burda kimsemiz yok sadece doğa içinde yaşanılacak bi yer giibi gelmiyo bana
bana delimisin ne güzel yerde yaşıyosun diyosunuz
ama siz büyük şehirde yaşadığınız için bunları söyleyebiliyosunz
yazın tamam herşey süper cıvıl cıvıl insanlar var
deniz var bi şekilde oyalnıyosun
ama kış olupta herkes çekilince burası tam bir ıssız ada gibi oluyo
ne faaliyet var ne bişey
dünyanın en büyük 3. Marinasına sahibiz
ama salak belediye başk. Yüzünden oyun parkı yok oldu
gezilecek tek yer sahil etrafta sadece kedi köpek ve yaşlılar var
hele ilk geldiğimiz sene sadece kedi köpek ve işçiler vardı
tamam doğasın ahavasına hiçbir sözüm yok
asla büyük şhirlerle kıyaslayamam ama
faaliyet adına hiçbir şeye sahip değil
sadece demirin iyi bir geleceğe sahip olması için burdayım
üstelik eşimin sürekli gidip gelmeside beni strese sokuyo
geldiği ilk gün biraz kalacaksın dimi
diye sorduktn sonra haftaya gidiyorum dememsi için dua ediyorum
kimse yaşamadan bilemezzzzzz
kusura bakmayın uzun oldu ama çok doluyum bu konuda

GÜlŞencım normal sÜreÇ bu daa bazı bebeklerde farklı oluyo tabıı :))
ınŞ. Durulur ne dıyım :)))

sana çok hak veriyorum müge bu konuda...konu istanbul olunca annem babam gibidir istanbul yaşamayan bilmez aşktır bana görede...hiçbiryerde yapamazdım Allahta ayırmasın.....sende gel istanbula takıl kocana...hiç olmazsa kışları gel

gülşencim teşekkür ederim
demirin büyümesini bekliyoduk işte
bide bu domuz gribi girince araya gelemedik
kısmetse yaaş gününü orda yapıcaz
hamile kalmadan önce gelip gidiyodum
ama şimdi buraya bağlandık
neyse ilk adımı bi atalımda sonra gelip gideriz herhalde

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
face de eklesen cnm beni
müge serttop
kağancığımın resimlerine bakıcamm :)))

günaydınnnn güzellll annelerrrrr..

bizde 10 da uyandık..kağan yine kahvaltı yapmadııı...devam sütü içtii..

yelizcim..arkadaşların dediği gibi seninkız işine geleni yiyorr..dert etme canım..elmayı yiyorsa zaten pütürde sorunu yoktur benceee..

kağana artık akşam yemeklerinden veriomm..dün ıspanaklı pide vardı..ufak ufak kopardım verdim maşalahh..

bilmiyorum gülşen düşünmekten kafayı yiyorum.hastalık yüzünden ne kilo alıyo ne boyu uzuyo.
ya nolur arkadaşlar bu da amma şikayet ediyo herşeyden demeyin şikayet değil derdimi anlatıp rahatlamaya çalışıyorum.çok üzülüyorum .

yok canım bizim yediklerimizi elimde ezip veriyorum.zaten bizim daha dişimiz de yok.

süperrrr bi haftaa sonu geçirdimm...saunaa buhar banyosuuuu..jakuziii..türk hamamııı.

ohh keyif yaptımm..kağanıda babamıza bıraktım..ben giderken yatırmıştımm..gelmeden10 dakika önce uyanmışşş..babacıı oğlum benim..

çokk ii doping olduu..stresimm yokolduuu yaaa...:)))

sultancım başınız saolsun tatlımm..çok üzüldümm..allah geride kalanlarına sabır versinn..

kız ayşe sen dünyadaki şanslı olan gruptansın.maşallah Allah bozmasın.şükrünü iyi yap bari.abla tavsiyesi kızma sakın.

gülercim lütfen üzülme çok zor yaşadıklarınız allahım biran önce gülfeme şifa versinn anne olunca hepimiz kendimizi suçlayacak yer buluyoruzzz hep bir vicdan meselesi gidiyorr ama bu çocuklarr yaşayacaklarını yaşıyorlarr

gülercim benım eltımın oglu alerjık bronşit astım
o iyleştirdi cocuguuuu genetik

bizde egeden korkupgötürmüştük allaha şükür yok bişi
........................................................................
büyük yüzme havuzunun orda
ara adresi net ögren götür zaten tıklım tıklım oluorrr

inşallah bişi yok tur gülfemcigin

Son düzenleyen: Moderatör:
seher haklısın vallaaa ben egenın yürümesini istemıom zaten ömrü boyunca yüreyeck ne kadar gec yürürse iii benım için suan bile emeklerken ne zararcı bideee sanki cagırıyorlar zararara gel zarar ben burdayım beni elle diye
nerde zarar var ege ordaa

gülercim sıkma canını egede hasta oluyor tabi gülfemcign biraz fazlaa hasta ola ola büyüyecekler

dişler için tebrıklerınıze teşekkülerrr

ay 2 tane birden görürnce şok oldum 8 dişli canavarım benım

çiçek can ortakulak ıltıhapı olmuşltu ya
burun akıntısı ateş öksürük oldumu

ay bilmıom orta kulak diyorlar ama dişde cıkardııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…