sabah 1 elma yedimmm...şimdi de suu içiomm..acıktımmm..diyett yapmaktan nefrett ediyorummmm...
canım tamam eşin haklı olabilir. ama bence eşsizde ayrı olmuyor..başınız sağolsun sultancım mekanı cennet olsun
gidicez de demirin yaş gününü bekliyoruz nisanda inş.
saol cnm
şirvancım maddi durumumuz iyi çok şükür
ist.da ev var zaten
ama eşim ist.da yaşamayı sevmiyo o yüzden burdayız
oğlununda böyle bi yerde büyümesini istiyo
havası suyu doğası bakımından ya haksızda değil tabiide
bnm cnm sıkılıyo işte bende kapris yapıyorum senin gibi
bnm durumumuda senden başkası anlayamaz zaten cnm
neyseki annem babam yanımda onlarla vakit geçiyo
gerçi demirden sonra zmn diye bişey kalmadı ama yinede
bazen insan değişiklik istiyo işte bide arkadaşta olmayınca ki en çok
demir için istiyorum 1 tane bulduk bi kaç tane daha olursa dahada sevinicem
çocuk sosyalleşsin istiyorum
muge canim hayirlisi hakkinda
ama cocuk havadan sudan once huzur ve duzen ister bence
eger istanbulda duzeniniz daha iyi olacak sa oraya git olmadi bahceli bi ev tutarsin gordugum kadariyla durumunuz musait canim bole senin icin bayagi zor ve sinir bozucu yazik sanada dimiiii
evet istanbul bayagi zor bi sehir bodrumun havasi falan super ama cocuk artik babayada ihtiyac duyacak
aman ben bole konusuyom ama bak biyerede gidemedim yine bu karanlik karstayim HAKKIMIZDA HAYIRLISI
TAIN KAGITLARINI GETIRMIS ESIM BI GICIKKI SORMAYIN HEEE
senin kocan yanında tuzun kuru. 1 hafta ayrı kal bakım böyle konuşabilecekmisin.valla eşine hiç kızma haklı bende mutuyum buralardan ne yapcan orlarda kalakbalıkne yapcan bızımde burlara dogalllll domates ddogal salatalık serlarda yetıştırıorlr
dniz kuj sahil güneş..........zemuszemuszemuszemusehehehehhe sessiz sakinnn
valla ben izmir merkeze gidince ile bulanıommm
gezıom gelıom ama yaşamam gibi gelıyorrrrrrrrr
burda cık yürü sailde araba gürültüsü orlardaki gbi degıl havamız tertemiz orlara nazaran
canım ya kıyamam bak tepecik hastanesi var yaorda ece özdogru var bronşit ve astım doktoru ege bölgesinde astıma bakan tek doktormuş mükemmel git istersen
Biz de bugün ilk önce Fotoğrafçıya gittik,giderken yanıma 3 kıyafet almıştım,değiştiririz diye,ama bir girdik ki stüdyoya,çocuk şaşkına döndü,ışıklar falan tuhafına gitti herhalde,hiiiiiç gülmedi,şaşkık bakındı hep,en sonunda bir kaç poz yakalayabildik gülerken.Benim de bütün hevesim kırıldı,aynı elbiseyle kaldık.Zaten fotoğrafçıda da bebek için hiç oturak,koltuk bilmem ne ,yoktu,bar iskemlesi gibi birşey sadece,ona oturttuk.Ama seçtiklerimiz güzel oldu Allah'tan.
Sonra dr. a gittik,Ecem in dr.una.Dr. çok beğendi herşeyimizi,ne yapıyorsanız devam edin dedi)Bakanlar ve dr.unuz iyi bakmış dedi.Bunu anneme söylesem hemen gururlanır )
Kilo 11150 gr.
Boy 79 cm.
Boyumuz normale yakın dedi??
Kilo ise çok iyiymiş.
Biz girmeden önce dışarda bekleyen bir bebek daha vardı,ilk bakışta Miray ın 4 aylık hali gibiyi bedenen.Ama sonra gördük ki,çocuk o kadar hareketli ki,yürümüyor koşuyordu yaaa,tabi annesi tutuyor elinden ,ama yine de çok hareketliydi.Maşallah!!!
doğum gününe bişeycik kalmamış ..Sağolun kızlar.
Sultan 29 Mart ta doğmuştu,11 ay boy kilosu yani.Tabi kız olduğu için de fark olabilir.
Tuğba ,neymiş o görev,ben de hayatımı yaşamak istiyorummmmm:jeyyar:
Aaaa, bu arada Miray ı ilk kez gerçek anlamda atlı akrıncaya bindirdik,daha önce çalışmıyorken binmişti.,Ağlamadı ama,tedirgin oldu biraz,sonra dan ışıklara falan bakmaya başladı,alıştı.Ama ben 1 tur daha atsaydım,kusacaktım)
mikosatatin diye bir damla vardı. onun içinde pasmalı çubuğu var.günaydın kızlar
herkese iyi haftalar.
bizimki malum hasta iyileşme sürecinde ama şurup içirmek ölüm ne olur yardım edin ağlaya ağlaya içiyor
siz ne yapıyorsunuz?
gülercim geçmiş olsun tatlım büyüdükçe bünyeleride sağlamlaşıcak daha az hasta olucaklar inş.
şirvancım sanada geçmiş olsun..
11.ayınız kutlu olsun..melek dişinizde hayırlı olsun bizimde 6 oldu..
2.5 ay önce diş buğdayı partisi yapmıştım oğluma hala ekleyemedim resimlerini face i de çok kullanmıorum nedense alışkanlık haline gelmedi..
ne kadar ihmalkarım..onu hallediyim ben..
ben yaptım sadece arkadaşlarım görebiliyorrrrrrrrface de ayarlar bölümünde bi yer daha var arkadaşlar hatırlıyamıyorum ama onu da iptal etmek gerekiyo.yoksa fotolar görünebiliyo.
kız anlasa be yahu eşin görür seni oda arkadaşın oldugu için eşinin arkadaşları göremezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzvalla bilmiyorum..eşimin faceni açtık..direk anasayfasındaydımm..inşallah görmemişlerdirr..olan olduuu zatennn..hatasızz kull olmazmışşş...napiimm..
ya kızlar beni doğum günü mönüsü stresi sardı siz düşünüyor musunuz bişeyler....malum bizde ilklerdeniz...şurda kaldı 22 gün gerçi ben 27 martta yapıcam ama şimdiden belirlemek istiyorum adı konsunda yapması daha kolay benim için...aklımda olanlar.....
-sarma
-rus salatası
-su böreği
-küçük pizzalar
-susamlı kandil simidi(ufak boy)
-sütlaç topları(muzlu)
pastamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?