2009 Nisan Anneleri

canım eşinin sayfasında görünür ama arkadaşları göremez dıye bılıyorum sadece yorum yaparsa görür dıye eşim benımkılere hiç yorum yapmaz onun için :))

face de ayarlar bölümünde bi yer daha var arkadaşlar hatırlıyamıyorum ama onu da iptal etmek gerekiyo.yoksa fotolar görünebiliyo.

kızlarr tugbaa hepp facedee neden burayaa girmiyokii...??bişey mi olduuu..

hayır cnm eşinin sayfasında görünür ama eşinin arkadaşları göremez
eşinin sayfasındada arkdaşın diye çıkmıştır yani diğerleri seni göremez

sabah 1 elma yedimmm...şimdi de suu içiomm..acıktımmm..diyett yapmaktan nefrett ediyorummmm...

canım tamam eşin haklı olabilir. ama bence eşsizde ayrı olmuyor..
maden istanbuldada ev var. en azından arada bir gelin kalın beraber. en azından istanbuldada eşini yanlız bıarakmamış olursun.

karanlık kars :)) karslıar dövmesin seni.

senin kocan yanında tuzun kuru. 1 hafta ayrı kal bakım böyle konuşabilecekmisin.
düzenin bir altüst olsun.. zor anacım zor bu işler.
valla ben aile bütünlüğünden yanayım. öncelikle huzur....
ne var yani bu kadar millet yeşilin içindemi büyüyor..

maşallah miraya
doğum gününe bişeycik kalmamış ..

günaydın kızlar
herkese iyi haftalar.

bizimki malum hasta iyileşme sürecinde ama şurup içirmek ölüm ne olur yardım edin ağlaya ağlaya içiyor
siz ne yapıyorsunuz?
mikosatatin diye bir damla vardı. onun içinde pasmalı çubuğu var.
ben şurubu onla veriyorum . ağzından çıkarma gibi bir şansı olmuyor.
çünkü o pompayı ağzna boşaltıorum :)))

valla bilmiyorum..eşimin faceni açtık..direk anasayfasındaydımm..inşallah görmemişlerdirr..olan olduuu zatennn..hatasızz kull olmazmışşş...napiimm..

son yorum yapıyım ayşe eşini sil arkadaş listenden:))....haremlik selamlık yapıyoruz biz kızlarla de...:)) bak böylesi daha iyi kızmaz sana...

gülercim geçmiş olsun tatlım büyüdükçe bünyeleride sağlamlaşıcak daha az hasta olucaklar inş.
şirvancım sanada geçmiş olsun..
11.ayınız kutlu olsun..melek dişinizde hayırlı olsun bizimde 6 oldu..
2.5 ay önce diş buğdayı partisi yapmıştım oğluma hala ekleyemedim resimlerini face i de çok kullanmıorum nedense alışkanlık haline gelmedi..
ne kadar ihmalkarım..onu hallediyim ben..

ya kızlar beni doğum günü mönüsü stresi sardı siz düşünüyor musunuz bişeyler....malum bizde ilklerdeniz...şurda kaldı 22 gün gerçi ben 27 martta yapıcam ama şimdiden belirlemek istiyorum adı konsunda yapması daha kolay benim için...aklımda olanlar.....

-sarma
-rus salatası
-su böreği
-küçük pizzalar
-susamlı kandil simidi(ufak boy)
-sütlaç topları(muzlu)
pastamız

yufka böreği benim de menümdee..diğerlerinde daha tam karar veremedim...

küçük pizzalar tabakta çok hoşş durur..ben de yaparım belkii..

mart a girdik kızlar hayırlı uğurlu olsun içimde bir neşe var ilkbahar kokusu alıyorum sanki yaşasınnhihoyyyt

valla bende sana yakınım hemen hemen gulşen
sarma
kısır
rus salata
arnavut böreği
açma
tuzlu kurabıye
havuclu toplar
pasta
1 numaralı tatlı kurabıyeler

Son düzenleme:

sağol canım.

ben de
tuzlu -tatlı kurabiye
sarma
börek
irmikli muzlu tatlı
mercimek köfte
kuplarda puding
pasta

ben hala kalabalık mı olalım bizbize mi olalım karar veremedim ama menümü hazrlamaya çalıyorum.

valla süpersiniz kızlar menüler bile hazırlanmış ne diyim hızlı anneler ben daha karar veremedim yapimmi yapmiimmi die diğer çocuklara yapmıştım bunda yapmasammı acep onca kalabalık pöffffffffffffffffffffff

face de ayarlar bölümünde bi yer daha var arkadaşlar hatırlıyamıyorum ama onu da iptal etmek gerekiyo.yoksa fotolar görünebiliyo.
ben yaptım sadece arkadaşlarım görebiliyorrrrrrrr
arkadşalarımın arkadaşları göremıyoooooooooooo

valla bilmiyorum..eşimin faceni açtık..direk anasayfasındaydımm..inşallah görmemişlerdirr..olan olduuu zatennn..hatasızz kull olmazmışşş...napiimm..
kız anlasa be yahu eşin görür seni oda arkadaşın oldugu için eşinin arkadaşları göremezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

menüler süper gülşen güşler seherrrr

bizde annmle konuştuk az öncee
biz akşam yapıcazzz

ve sadece aile arasında

agbım ve yengem
annem ve babam
kayınvalidem ve kayınpederim
görümcem ve eşi 1 cocugu var
eltım ve eşi 2 cocugu var

bide biz akişam olucak persembeye denk gelıyor ben yemek verıcem ilkkkk

etli nohut
pilav
corba

marul salatası
rus salatası
patlıcan ezme
brokoli haşlama

arkasından
pastayla tatlı tulu kurabityee

şimdi dedim pide yaptırayım kolaylıkkkk
ama eltim ve annem dediki ayıp dedilerrr
yemekli olsun.........

işte evi süslerızzzz

bizim ilk ediyemiz belli oldu amcamızz dün dediki bisikleti bendeeeeeeeeeeeeeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…