eheheheh delü o kaynım nasıl diyim adamın gönlünden kopmuşşne şansımıza canım ayıp değil valla..
ben direk söylüyorum
kullanılacak olan benim ..
sen söylemiyosan ..
hani üstü kapalılar varya onlar iyimiş, çoçuğun kafasına güneş falan geçmez geyiği yap..
cilve yapmasını biliyoın.. ağzında biraz laf yapsın :)))
yok kız kızmıom tersine sevınıom ihihihihhi dermişim....kız melek senin adın çıktı ya..
seksi olarak..
konu olsa senin ismin geçmeden olmuyor
kızmıyon dimi...
kız zeytınyagı sevılmezmiibencede melek bende ıstedım onlardan dedım zaten ne alcaksanız deyınde balı boşa bışı almayın lazım bişey alın anam pek bı yuzsuz gördum kendımı :))))))
afiyet olsun melek gemlıkte sarmayı hep zeytınyağlı yapıyolar(((((( ve ben yıyemıyorum ığğğğğğğğğğ nefret ederım zeytınyağından
ehehkızlar gecen eysanı yazdığı sıteye gırdım gecelığe bakmaya eşimde arkammdaymış fark etmedım bı tanesını çok beyendım oda demezmı o guzel değil diğeri daha guzeldi ne olduğumu şaşırdım deım sen benımı izliyon :)
bende severım zeytınyagını bayılırımaaaaaaaaaa zeytinyağlıdan mı entresan .
zeytinyağlı fasülye, barbunya, pırasa ay nebilim aklıma gelmedi daha bunlarıda mı yemezsin .
lezetli olmaz cicek yagıylaaevet canım zeytınyağı konmuş hiç bişeyi yemem enterasan ama ben o yemeklerı cıcek yağı yada mısır özuyle yapıyorum genelde napayım sevmıyorum zeytınyağını
iyi haberlerle gelininşallahhhhhhhbirazdan çıkacaz bizz de .gülfemi doktora götürcez.bakalım ne dicek.size iyi sohbetler.gelince yazarım haberleri.
mutlu yıllarrrrrrrrrbugün annemin doğum günü oraya gidiyorum görüşürüüzzzz
yazdıklarınız için tişkler sallayın boşver öyle yada böyle hayat geçiyo işte
ben yaptım sadece arkadaşlarım görebiliyorrrrrrrr
arkadşalarımın arkadaşları göremıyoooooooooooo
kız anlasa be yahu eşin görür seni oda arkadaşın oldugu için eşinin arkadaşları göremezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
menüler süper gülşen güşler seherrrr
bizde annmle konuştuk az öncee
biz akşam yapıcazzz
ve sadece aile arasında
agbım ve yengem
annem ve babam
kayınvalidem ve kayınpederim
görümcem ve eşi 1 cocugu var
eltım ve eşi 2 cocugu var
bide biz akişam olucak persembeye denk gelıyor ben yemek verıcem ilkkkk
etli nohut
pilav
corba
marul salatası
rus salatası
patlıcan ezme
brokoli haşlama
arkasından
pastayla tatlı tulu kurabityee
şimdi dedim pide yaptırayım kolaylıkkkk
ama eltim ve annem dediki ayıp dedilerrr
yemekli olsun.........
işte evi süslerızzzz
bizim ilk ediyemiz belli oldu amcamızz dün dediki bisikleti bendeeeeeeeeeeeeeeennn
ayy bende öyleyim oburun oburuyumseher ben tam zeytinyağlı hastasıyım .gerçi ben kebap fastfood herşeye bayılırım.ya salında ben tam olarak obur denilen gruptanım.:dance:
birazdan çıkacaz bizz de .gülfemi doktora götürcez.bakalım ne dicek.size iyi sohbetler.gelince yazarım haberleri.
soruma cevap istıyorum
eşimin görmesi için akşam yapıcam akşamda gelenlere sizlerın menülerden yapsam ayıp olur sanki kendi kendimizeyiz biz aile içi yemekli yapıcam ölede dügün yemegı gibimi olur cevap verın
eheheheh delü o kaynım nasıl diyim adamın gönlünden kopmuşş
yok kız kızmıom tersine sevınıom ihihihihhi dermişim....
ama bana seksi diyonuzda 2 cocuklu eyşanı görmedinizmi????????
ben bide dogumdan sonra isteksiz kaldım beazen aşka gelıomda :):):)
sende adama fantezi yap oıdun olma o kadar.....
erkek milletıne güven olmazzzzzzzzzzzz:lepi::lepi:
bi gece baranı annene bırak adama süprüzler yap bu benım karı ne olmuş desinnnnnnnn
kız zeytınyagı sevılmezmii
salık saglık
bizim kendi agaclarımızı var babamlarınn süper hassssssssss
eheh
benimki derdi neişin var olaradaaaaaaaaa
bende severım zeytınyagını bayılırım
bizim burda has zeytınyagı fabrıkadan eve
zetınyagını tabaga dökerizzzzz
için limon sıkarız biraz içinde zeytın banar banar yerız sabahları
şim içer bile saglık diyeeeeeeee
lezetli olmaz cicek yagıylaa
iyi haberlerle gelininşallahhhhhhh
mutlu yıllarrrrrrrrr
annem burda duş aldım bişiler yıyecegız byeeeeeeee
soruma cevap istıyorum
eşimin görmesi için akşam yapıcam akşamda gelenlere sizlerın menülerden yapsam ayıp olur sanki kendi kendimizeyiz biz aile içi yemekli yapıcam ölede dügün yemegı gibimi olur cevap verın
ne güzel doğumgünü için menüler ve planlar yapılmaya başlanmış ben kararımı verdim gibi benim kayınvalidem ankarada ve kayınpederim alzeimer hastası doğuma bile gelmedi doğumgününe hiç gelemezler oğlumun amcası oğlum 6 aylıkken geldi ki eşim liseden üniversite bitimine kadar bütün masraflarını karşılamış ve halada maddi yardımı dokunuyor elleri boş kıçları yaş çıkıp geldiler yani anlayacağınız evimde kimseye hizmet etmek istemiyorum ..............
oğlumun doğum günü benim ve oğlumun özel bir günü ailem ve annemlerle güzel bir yerde yemek,evimizde pasta kesicez stüdyo resimleri oğluma güzel bir takım elbise alıcam tabi kendimede şık bişeyler gönlümüzce eğlencez inşallah.........
oğluşun pastasını twety li yada kendi resminden düşünüyorum ama oğlumun resminide kesmeye kıyamam herhalde yusuf twety i çok seviyor belki ondan yaptırız.......
BENDE ÇOK SEVERİM ZEYTİNİMelek valla ne kadar şanslısınız oralar çok güzel ben antalya da tatilde otelde yediğim zeytinin tadını hiç bir yerde bulamıyorum abartı olmasın bir tabak yerdim kahvaltıda zaten bayılırım zeytine , buralarda güzel zeytin bulamıorum fora biraz iyi gibi ama oda istediğim gibi değil ayy ne kadar uzatmışım zeytin konusunu silmeyede kıyamadım şimdik napımmmmm sıkılmadan okursun inşallah
yusufumu doyurdum annemdeyim akşam yemeğini hazırladım geldim annem yan komşuya geçti oğluşla oynadık şimdi laptop ın şarrjıyla oynuyor.......
ya yazı yazma yeri çıkmıyor alıntı yapınca açılıyor neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?