2009 Nisan Anneleri

ben gündüz diye düşünüyorum.akşam olunca gülfem çok huzursuz oluyo.
şirvan 1 buçuk ay kaldı kız.ne bilim şimdiden bi heyecan sardı beni.

seher ben tam zeytinyağlı hastasıyım .gerçi ben kebap fastfood herşeye bayılırım.ya salında ben tam olarak obur denilen gruptanım.:dance:

birazdan çıkacaz bizz de .gülfemi doktora götürcez.bakalım ne dicek.size iyi sohbetler.gelince yazarım haberleri.

bugün annemin doğum günü oraya gidiyorum görüşürüüzzzz

yazdıklarınız için tişkler sallayın boşver öyle yada böyle hayat geçiyo işte

selam kızlar
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
benimde canım zeytinyağlı yaprak sarması istedi olsada yesek cokacimcoook
doğum günü planları yapılmaya başlandı maşallah herkese
Tuğba yine temzilik yapıyormuş kolay gelsin imkan olsa bende gelirdim şimdi ne hazırlıklar yapılmıştır
Seher işte eşinle sipariş verseydiniz ortak karar

eheheheh delü o kaynım nasıl diyim adamın gönlünden kopmuşş

kız melek senin adın çıktı ya..
seksi olarak..
konu olsa senin ismin geçmeden olmuyor
kızmıyon dimi...
yok kız kızmıom tersine sevınıom ihihihihhi dermişim....

ama bana seksi diyonuzda 2 cocuklu eyşanı görmedinizmi????????

ben bide dogumdan sonra isteksiz kaldım beazen aşka gelıomda :):):)
sende adama fantezi yap oıdun olma o kadar.....
erkek milletıne güven olmazzzzzzzzzzzz:lepi::lepi:
bi gece baranı annene bırak adama süprüzler yap bu benım karı ne olmuş desinnnnnnnn
kız zeytınyagı sevılmezmii
salık saglık
bizim kendi agaclarımızı var babamlarınn süper hassssssssss

eheh
benimki derdi neişin var olaradaaaaaaaaa

aaaaaaaaaa zeytinyağlıdan mı entresan .

zeytinyağlı fasülye, barbunya, pırasa ay nebilim aklıma gelmedi daha bunlarıda mı yemezsin .
bende severım zeytınyagını bayılırım
bizim burda has zeytınyagı fabrıkadan eve

zetınyagını tabaga dökerizzzzz
için limon sıkarız biraz içinde zeytın banar banar yerız sabahları
şim içer bile saglık diyeeeeeeee
evet canım zeytınyağı konmuş hiç bişeyi yemem enterasan ama ben o yemeklerı cıcek yağı yada mısır özuyle yapıyorum genelde napayım sevmıyorum zeytınyağını
lezetli olmaz cicek yagıylaa
birazdan çıkacaz bizz de .gülfemi doktora götürcez.bakalım ne dicek.size iyi sohbetler.gelince yazarım haberleri.
iyi haberlerle gelininşallahhhhhhh
bugün annemin doğum günü oraya gidiyorum görüşürüüzzzz

yazdıklarınız için tişkler sallayın boşver öyle yada böyle hayat geçiyo işte
mutlu yıllarrrrrrrrr

annem burda duş aldım bişiler yıyecegız byeeeeeeee

soruma cevap istıyorum

eşimin görmesi için akşam yapıcam akşamda gelenlere sizlerın menülerden yapsam ayıp olur sanki kendi kendimizeyiz biz aile içi yemekli yapıcam ölede dügün yemegı gibimi olur cevap verın

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, NAVRIS+, roseberry

ne güzel doğumgünü için menüler ve planlar yapılmaya başlanmış ben kararımı verdim gibi benim kayınvalidem ankarada ve kayınpederim alzeimer hastası doğuma bile gelmedi doğumgününe hiç gelemezler oğlumun amcası oğlum 6 aylıkken geldi ki eşim liseden üniversite bitimine kadar bütün masraflarını karşılamış ve halada maddi yardımı dokunuyor elleri boş kıçları yaş çıkıp geldiler yani anlayacağınız evimde kimseye hizmet etmek istemiyorum ..............

oğlumun doğum günü benim ve oğlumun özel bir günü ailem ve annemlerle güzel bir yerde yemek,evimizde pasta kesicez stüdyo resimleri oğluma güzel bir takım elbise alıcam tabi kendimede şık bişeyler gönlümüzce eğlencez inşallah.........

oğluşun pastasını twety li yada kendi resminden düşünüyorum ama oğlumun resminide kesmeye kıyamam herhalde yusuf twety i çok seviyor belki ondan yaptırız.......

seher ben tam zeytinyağlı hastasıyım .gerçi ben kebap fastfood herşeye bayılırım.ya salında ben tam olarak obur denilen gruptanım.:dance:
ayy bende öyleyim oburun oburuyum
sabah tartıldım 67,5 çıktım..
kaç aydır aynıyım.. sabit kaldı bu kilo bende..
560 kioyla hamile kalmıştım.

hadi bakalım. inş. güzel şeyler derler.

bence neden ayıp olsun aile içi demişsin yemek iyi olur arkasından pasta güzel olur önemli olan bebeklerimizin bu en güzel günü güzel geçirmek........

ayyy ne bilim anacım biraz tüyo ver su çilve konusunda.. ben öyle yapınca kendimi çok yapmacık buluyorum.

bu arada canım zeytinyağlı sos istedi.. üff melek ne güzel anlatmışsın öyle..

yok canım niye düğün yemeği olsun. yabancı yokmuş. aile içi kutlama işte.

ben resimli pastasını daha sonradan yaptırmayı düşünüyorum.şimdi anlamaz gibi geliyor.
yiğenimin öğleydi...
gözünü ben yemiştim.
:roflol: :roflol: :roflol:

Melek valla ne kadar şanslısınız oralar çok güzel ben antalya da tatilde otelde yediğim zeytinin tadını hiç bir yerde bulamıyorum abartı olmasın bir tabak yerdim kahvaltıda zaten bayılırım zeytine , buralarda güzel zeytin bulamıorum fora biraz iyi gibi ama oda istediğim gibi değil ayy ne kadar uzatmışım zeytin konusunu silmeyede kıyamadım şimdik napımmmmm sıkılmadan okursun inşallah

bizimkide akşam olucak....çalışanlar için mecburen o saatte olması lazım....benim pasta için güzel fikirlerim var umarım olur şimdiden söylemiyim yapamazsam üzülürüm:)) hem sürpriz olsun herkese....ama klasik 1 şeklinde olanları hiç sevmiyorum

dogum günnden bahsedilmiş az kaldı ya sanırım 2. sırada biz varız
ben gündz yapcm rahat 20 25 de bize gelir
menüm
pogaça
börek 2 çeşit
kurabiye
russalatası
irmik tatlısı
pastamz şimdilik bunlar

yusufumu doyurdum annemdeyim akşam yemeğini hazırladım geldim annem yan komşuya geçti oğluşla oynadık şimdi laptop ın şarrjıyla oynuyor.......

ya yazı yazma yeri çıkmıyor alıntı yapınca açılıyor neden?

BENDE ÇOK SEVERİM ZEYTİNİ
HEMDE BOL ZEYTİNYAĞ- LİMON - BİBER VE KEKİK ÜSTÜNE DÖKÜVERİYORUM.
EKMEYİMİ BANDIRA BANDIRA YİYORUM.
ZATEN BANA PEYNİR VE ZEYTİN VERSİNLER KAHVALTIDA YETER.

:uhm: :uhm: :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…