YOK CANIM YA BENCE COK SAYILMAZ DUSUN 10 AYDA KIMILERI VAR HASTANEDEN GELEMIYO KARSILASTIRMA HEM SENkızlar merak ettim sizinkiler toplamda kaç kez hasta oldu.gülfemcik
2 kere idrra yolları
1 ishal
1 bronşit
4 kere de nezle-grip oldu.
çok di mi?
allah kolaylik versin ama reha yurumedende ole zaten canimvalla gulşen yurumesı daha zor dıyeyım ben sıze tum gun gezıyo nerde dolar açıyo nerde zarar orda hep peşindesın yani o kadarr gezmeye gece uyusa ıcım yanmıcak ama oda yok(
selende ılk kez hasta oldu grıp atlattı ama ben cok korktum ateslemesınden falan
canim bosver yaaa niye karsilastiriyon illa buyuyunce yiyecek dimigünaydınnn
sehercim bizde rondo kullanmıyoruz hiççç elifte tavuk köfte yiyor canı isterse elmayı bile ısıra ısıra yiyor ben anlatamıyorum galibabilmiyorumkismile demek istediğim bunları tabiki yiyor ama atıştırmalıkk yani siz öğün olarak o formda yemek yedirebiliyormusnuzzz bizim yediğimiz gibi az ezilmişşş
at havani bakalim yazik degil mi bize vicdansiz olan var olmayan var bacimannecim geldiiii ogluşunu özlemiş egede uyuyor yanımda eheheheh bende du almaya giricem
oda yemegi yapacak sagolsun
ana gibi yar yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
valla ben faceyi o yuzden hic sevmiyorum kendi resmim bi tani zaten esimi ve babamida her ihtimale karsi sildim en iyisievet şirvancım kapalıyımm..ama ben o fotoları eklerken sadece arkadaşlarımgörsün seçeneğini işaretledim..eşimin profilinde yayınlanacağını düşünemedimmmm(
bize ters valla BEN HEP AYKIRIYDIM OLE KALCAMya kızlar beni doğum günü mönüsü stresi sardı siz düşünüyor musunuz bişeyler....malum bizde ilklerdeniz...şurda kaldı 22 gün gerçi ben 27 martta yapıcam ama şimdiden belirlemek istiyorum adı konsunda yapması daha kolay benim için...aklımda olanlar.....
-sarma
-rus salatası
-su böreği
-küçük pizzalar
-susamlı kandil simidi(ufak boy)
-sütlaç topları(muzlu)
pastamız
ya caktirmadan sole ne bileyim hanimina falan citlat yada kaynanana anne bak sunlar cok guzel kaynim allah verede bundan alsa falan de ne bilim UTANMADAN HALLET KIZşirvan bilmıom artık utanırım onu al demeseye sanırım motorsiklet gibi olalar var ya onlardan alıcak
bende o üstünde semsiye olanlar varya arkadan iktirilioo onlardan istıom du bakalım şansımızaaaaaaaaaaaa
BEN HEP SUPRIZ YAPARIM ESIM HIC FARKEDEMEZ GORUNCE SASIRIR NERDEN BULDUN BUNU DERkızlar gecen eysanı yazdığı sıteye gırdım gecelığe bakmaya eşimde arkammdaymış fark etmedım bı tanesını çok beyendım oda demezmı o guzel değil diğeri daha guzeldi ne olduğumu şaşırdım deım sen benımı izliyon :)
ANNENE HAYIRLI UZUN OMURLER CANUIM BENIMbugün annemin doğum günü oraya gidiyorum görüşürüüzzzz
yazdıklarınız için tişkler sallayın boşver öyle yada böyle hayat geçiyo işte
ALLAH CANINI ALMASIN KIZ HIC GULESIM YOKTU HEEEoğluşun pastasını twety li yada kendi resminden düşünüyorum ama oğlumun resminide kesmeye kıyamam herhalde yusuf twety i çok seviyor belki ondan yaptırız.......
KIZ ZEYTININ FAZLASI SEYYYY YAPAR BILIYONMU AMAN DIKKAT SOLIMMIMelek valla ne kadar şanslısınız oralar çok güzel ben antalya da tatilde otelde yediğim zeytinin tadını hiç bir yerde bulamıyorum abartı olmasın bir tabak yerdim kahvaltıda zaten bayılırım zeytine , buralarda güzel zeytin bulamıorum fora biraz iyi gibi ama oda istediğim gibi değil ayy ne kadar uzatmışım zeytin konusunu silmeyede kıyamadım şimdik napımmmmm sıkılmadan okursun inşallah
bizde durum su ki reha butun gece sancidan mizladi gazi vardi bayadir nohut yapmiyodum dun yapiyim dedim o yapti cocugu sanirim masaj yaptim salladim zeytinyagi icirdim sonunda baktim cok hirpalanacak sancida agri kesici verdim namaza kadar uyudu sonra yine basladi bu seferde herhalde cikarmakta zorlaniyo diye fitili zeytinyagina batirip verdim aninda cozdu sabah 9a kadar ole uyudu 3saat hic uyanmadan babasi ikinin biri arayip soruyo nasil oldu diye rehanin masallahi var 11 ayda sadece iki kere bizi bole korkuttu buyukten cok cektim ama bu ne bileyim sanki anlamadim ben bu 11 ayi masallah
ınsan sakın bebege alısınca bı gecede dayanamıyo valla na kadar sukretsem azz suprız bebegım benım
ayyy gecmis olsun bende sakarimdir cok esim sakar deme dikkatsiz ded diyo cok kiziyo ama o cok tedbirlidir bende aksi hayati gelisine yasiyom olebu arada ben şapşalım galiba migrosa gittin dondurulmuş reyonuna bakıodum iglo balıkları hep üstlere koymuşlar uzandım bayaa almaya çalıştım sıkışmıştı çünkü o arada yanındaki hamburger köfteleri hep üstüme düştü burnum şişti:)
sagol canimmaşallah akıllı reha ya çok tatlı zaten:)
BENDE ÇOK SEVERİM ZEYTİNİ
HEMDE BOL ZEYTİNYAĞ- LİMON - BİBER VE KEKİK ÜSTÜNE DÖKÜVERİYORUM.
EKMEYİMİ BANDIRA BANDIRA YİYORUM.
ZATEN BANA PEYNİR VE ZEYTİN VERSİNLER KAHVALTIDA YETER.
ben egeliyim manisalıyım zeytin ve zeytinyağı konusunda şanslıyım annemin dayısı zeytincilik yapıyorlar akhisarın en güzel zeytinleri ve z.yağları bize geliyor zaten biz her yemeğimizi z.yağı kullanırız
üff gel yıyelımmmmmmmmmmayyy ne bilim anacım biraz tüyo ver su çilve konusunda.. ben öyle yapınca kendimi çok yapmacık buluyorum.
bu arada canım zeytinyağlı sos istedi.. üff melek ne güzel anlatmışsın öyle..
yok canım niye düğün yemeği olsun. yabancı yokmuş. aile içi kutlama işte.
ben resimli pastasını daha sonradan yaptırmayı düşünüyorum.şimdi anlamaz gibi geliyor.
yiğenimin öğleydi...
gözünü ben yemiştim.
:roflol: :roflol: :roflol:
okusdummmmmmmmmmmMelek valla ne kadar şanslısınız oralar çok güzel ben antalya da tatilde otelde yediğim zeytinin tadını hiç bir yerde bulamıyorum abartı olmasın bir tabak yerdim kahvaltıda zaten bayılırım zeytine , buralarda güzel zeytin bulamıorum fora biraz iyi gibi ama oda istediğim gibi değil ayy ne kadar uzatmışım zeytin konusunu silmeyede kıyamadım şimdik napımmmmm sıkılmadan okursun inşallah
gecmiş olsun............bu arada ben şapşalım galiba migrosa gittin dondurulmuş reyonuna bakıodum iglo balıkları hep üstlere koymuşlar uzandım bayaa almaya çalıştım sıkışmıştı çünkü o arada yanındaki hamburger köfteleri hep üstüme düştü burnum şişti:)
yaaa iste insan bi anda sinirleniyo sonrada pisman oluyo aama beni gorseniz yani sinirlencek kadar bazan cok bunaliyorum kimse yiok cevremde iki cocuk aksama kadar 4duvarin icinde boguluyorum banzen sizde olmasaniz hepinizden rabbim razi olsuneyşancım
dünde demir beni delirtti sinirlerim oynadı resmen
alışık olmadığım bi durum olduğu için
2 saat kollarımda salladım uyumadı
çok bağardım sonrada kızdım kendime
halada kızıyorum
ne anlasın çocuk belliki bi sıkıntısı var yoksa maşallah uyur bnm yavruşum yaa
bak yine kızdım kendime bi daha aslaaaaaaaaa
oh ne sansBENDE ÇOK SEVERİM ZEYTİNİ
HEMDE BOL ZEYTİNYAĞ- LİMON - BİBER VE KEKİK ÜSTÜNE DÖKÜVERİYORUM.
EKMEYİMİ BANDIRA BANDIRA YİYORUM.
ZATEN BANA PEYNİR VE ZEYTİN VERSİNLER KAHVALTIDA YETER.
ben egeliyim manisalıyım zeytin ve zeytinyağı konusunda şanslıyım annemin dayısı zeytincilik yapıyorlar akhisarın en güzel zeytinleri ve z.yağları bize geliyor zaten biz her yemeğimizi z.yağı kullanırız
biz 3yildir hep z.yagi kullaniyoruz saglik acisindan dunya para veriyoruz hakikimisi oda supeli kalitelisini aliriz ganelde ama yinede ne bileyim simdi bi arkadasima bursadan siparis ettik gonderecekler onu salata ve cig yeriz sanirim
kutlamalara canim kutlayana nice yillara derim karsi durmam ama ben kutlamameyşan ben karşıyım demişsin ben anlayamadım neye karşı olduğunu doğum günü değil sanırm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?