2009 Nisan Anneleri

LAF YETISTIRECEM DIYE 1SAATTIR GECMIS OKUYOM HEEEE
kızlar merak ettim sizinkiler toplamda kaç kez hasta oldu.gülfemcik
2 kere idrra yolları
1 ishal
1 bronşit
4 kere de nezle-grip oldu.
çok di mi?
YOK CANIM YA BENCE COK SAYILMAZ DUSUN 10 AYDA KIMILERI VAR HASTANEDEN GELEMIYO KARSILASTIRMA HEM SEN
KENDIMDEN SOLEYIM ANNEM HAVALE GECIRMEYIM DIYE 1YIL UYUYAMAMIS DUSUN
allah kolaylik versin ama reha yurumedende ole zaten canim
canim bosver yaaa niye karsilastiriyon illa buyuyunce yiyecek dimi
hem canina yazik ben ne gelse veriyom onume ama encok yedigi 1kasik olmaz herseyi yiyo ama yemadi diyecek kadar az yiyo

annecim geldiiii ogluşunu özlemiş egede uyuyor yanımda eheheheh bende du almaya giricem
oda yemegi yapacak sagolsun

ana gibi yar yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
at havani bakalim yazik degil mi bize vicdansiz olan var olmayan var bacim
evet şirvancım kapalıyımm..ama ben o fotoları eklerken sadece arkadaşlarımgörsün seçeneğini işaretledim..eşimin profilinde yayınlanacağını düşünemedimmmm(
valla ben faceyi o yuzden hic sevmiyorum kendi resmim bi tani zaten esimi ve babamida her ihtimale karsi sildim en iyisi
bize ters valla BEN HEP AYKIRIYDIM OLE KALCAM
KESINLIKLE kutlamayi dusunmuyoruz ama sizlere iyi eglenceler
ya caktirmadan sole ne bileyim hanimina falan citlat yada kaynanana anne bak sunlar cok guzel kaynim allah verede bundan alsa falan de ne bilim UTANMADAN HALLET KIZ
BEN HEP SUPRIZ YAPARIM ESIM HIC FARKEDEMEZ GORUNCE SASIRIR NERDEN BULDUN BUNU DER
bugün annemin doğum günü oraya gidiyorum görüşürüüzzzz

yazdıklarınız için tişkler sallayın boşver öyle yada böyle hayat geçiyo işte
ANNENE HAYIRLI UZUN OMURLER CANUIM BENIM
oğluşun pastasını twety li yada kendi resminden düşünüyorum ama oğlumun resminide kesmeye kıyamam herhalde yusuf twety i çok seviyor belki ondan yaptırız.......
ALLAH CANINI ALMASIN KIZ HIC GULESIM YOKTU HEEE

KIZ ZEYTININ FAZLASI SEYYYY YAPAR BILIYONMU AMAN DIKKAT SOLIMMI
NEYSE BUNU POSTALAYIM DA BIZIM SON DURUMUMUZU YAZIYIM BUNLARI YAZARKEN SON EKLENENLERDEN DE HABARIM YOK OYYYYYYYYYYY

bizde durum su ki reha butun gece sancidan mizladi gazi vardi bayadir nohut yapmiyodum dun yapiyim dedim o yapti cocugu sanirim masaj yaptim salladim zeytinyagi icirdim sonunda baktim cok hirpalanacak sancida agri kesici verdim namaza kadar uyudu sonra yine basladi bu seferde herhalde cikarmakta zorlaniyo diye fitili zeytinyagina batirip verdim aninda cozdu sabah 9a kadar ole uyudu 3saat hic uyanmadan babasi ikinin biri arayip soruyo nasil oldu diye rehanin masallahi var 11 ayda sadece iki kere bizi bole korkuttu buyukten cok cektim ama bu ne bileyim sanki anlamadim ben bu 11 ayi MASALLAH
INSAN SAKIN BEBEGE ALISINCA BI GECEDE DAYANAMIYO VALLA NA KADAR SUKRETSEM AZZ SUPRIZ BEBEGIM BENIM

maşallah akıllı reha ya çok tatlı zaten:)

bu arada ben şapşalım galiba migrosa gittin dondurulmuş reyonuna bakıodum iglo balıkları hep üstlere koymuşlar uzandım bayaa almaya çalıştım sıkışmıştı çünkü o arada yanındaki hamburger köfteleri hep üstüme düştü burnum şişti:)

SOLESEMMIKI NE BILEYIM SIYAH ZEYTIN OLECE YAGSIZ FALAN YANIRSE basur yapiyo canim asirisi yani

geldiiimmm
annemin pastasını kestik
hediyesini verdik
demirde pastaya saldırdı biraz yedi
sonrada eve geldik uyuyo şimdi minnoşum
KUTLAYAN ARKADAŞLAR TŞKLERRRRR
yaaa ben ist.da yer arıyorum doğum günü için
istinye parkta varmış ama nasıl olurki kalabalıkta olsun istemiyorum
zaten bişy anlamıyo gerçi daha 1 ay var napsamkiiii????????????????**

ayyy gecmis olsun bende sakarimdir cok esim sakar deme dikkatsiz ded diyo cok kiziyo ama o cok tedbirlidir bende aksi hayati gelisine yasiyom ole
maşallah akıllı reha ya çok tatlı zaten:)
sagol canim

eyşancım
dünde demir beni delirtti sinirlerim oynadı resmen
alışık olmadığım bi durum olduğu için
2 saat kollarımda salladım uyumadı
çok bağardım sonrada kızdım kendime
halada kızıyorum
ne anlasın çocuk belliki bi sıkıntısı var yoksa maşallah uyur bnm yavruşum yaa
bak yine kızdım kendime bi daha aslaaaaaaaaa

üff gel yıyelımmmmmmmmmm

okusdummmmmmmmmmm

gecmiş olsun............

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, bursasu+, cicekcicek, demirim, eysan, gulshenidil, roseberry

yaaa iste insan bi anda sinirleniyo sonrada pisman oluyo aama beni gorseniz yani sinirlencek kadar bazan cok bunaliyorum kimse yiok cevremde iki cocuk aksama kadar 4duvarin icinde boguluyorum banzen sizde olmasaniz hepinizden rabbim razi olsun

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, bigudi54, demirim, eftelyasu, eysan, gulshenidil, tugbiş123

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…