2009 Nisan Anneleri

çiçek geçmiş olsun,
Melek hepsini okumana sevindim
peki konu açılmışken zeytin severler hangi marka paket zeytini güzel fikir olsun
eysan sağol uyarın için hamileyken öyle bir sorunla karşılaştım şükür yok şimdik
birde bende bugün nohut yaptım biraz da Kayra ya yedirdim zaten gazı var inşallah çok rahatsız etmez

müge annenin doğum günü kutlu olsun
tuğba pastaları yaptın galiba ohh yarın ziyafet vardır

annemde uzandııı

annem yemekleri yaptı bende tatlı yapayım bari ....

sultan nerde.......
bi geldi kayboldu....

annenin doğum günü kutlu olsun müge...

bizde keremle parka gittik ordan markete tavuk aldım ne zamandır canım tavuk suyuna çorba çekşyor kaynatıyorum tavuk göğsünü şimdi
yanına ne yapsam yaa

valla bizim tarladan zeytınler marka falan bilmemmmmmm ben :):):)

annm ıspanak mercimek corbası bulgur pilavı yaptı burda gelırkende sarmayapmış
bende bisküvüli kolay pastadan yapim ugraşamam şimdi aslında uyusamda olur
ben kaçtım byeeeeeeeeeeeeee

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, AysunEge, bursasu+, eftelyasu, eysan, gulshenidil, pinarny, ssengun+, tugbiş123

muge annenın doğum gunu kutlu olsun canım
çiçekcim geçmiş olsun canım
valla melek bızım zeytınde tarladan kendımızın ama ne bıleyım ben sevemedım gıttı zaten gemliğin bilirsiniz zeytını meshurdur
eysan benım suprız bozuldu bu ssefer almaktanda vazgectım o görünce rehanın duzemesınede sevındım canım
sultan yanına pilav ve patates yap fırında haşlama tavuğuda baharatla at fırına

annenin d.g kutlu olsun.
istinye park hafta içi çok kalabalık olmuyor müge hafta sonu çokk kalabalık oluyor,gördüğüm kadarıyla.
hafta sonu düşünüyorsan başka yer bak bencede:)))

geçmiş olsun...
bursa gemlikten geldi son zeytinler..hımmmm lezzetli:)

kızlaaar zaten tavuk suyuna çorba yapmak için haşlıyorum kemikli tavuk göğsünü yanına ne yapayım patates kızartması ve pilav mı

herkes zeytin yönünden şanslı galiba neyse inşallah bir gün şans bana da güler
maşallah egenin dişine
aysuncum uykusuzluk genelde bütün bebeklerde var Kayra da gece 12-1 gibi uyuyor yarım saat bir saatte bir kalkıyor bazen akşamın olmasını istemiyorum uyuyamadığım için :gitme:

valla tavuğun yanına en ıyı pılavla patates gıder canım
gecmış olsun aysuncumızdede var gece kalkması ama dışten değil çünkü hiç yok daha

selam biz evimize döndük.umarım herkes iyidir.ecrinin burnu halen tıkalı ista gelince eve girmeden otribebe aldık inş.bugece biraz olsun uyuruz.

yarın doktora götürücem çarşamba kıbrısa gidiyoruz.inşallah tamamen iyileşirde oraya hasta gitmeyiz.gerçi kıpır kıpır da sadece burnu tıkalı kaldı.

sinirim hopladı gene..
iş yeri resmen üstüme oynuyor...

ocak ayında herkese %7 lik bir zam artışı olmuş. şimdi maaşıma bakıyorum .
yapılmamış, gittim genel müd. konuştum .
bana niye yapılmadı diye. sen yoktunki diyor.

iyi ozaman ben yoksaam şimdiki yol paralarımı istiyorum.
ben bu yol paraları istemiyordum. siz böyle yapınca talep etmek zorundayım dedim.
adamın cevabı bir arkadaşlarla görüşim. .

ben hala niye bu şirkette çalışıyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…