2009 Nisan Anneleri

hoşgeldiniz canım

geçmiş olsun canım burun tıkanıklığı çok zor Kayra nın da olur ve gece sürekli ağlar otri bebe bende kullanıyorum biraz daha iyi başının altını yüksek tut ama ne yaparsan yap geçme dönemini bekliyor galiba geçmiş olsun

canım galiba onlarda seni gözden çıkarmışlar ama peşlerini bırakma hakkını almaya çalış

hogeldınızn tuğbacım ınşallah ıyıleşir ecrın
şirvan onnlar senın çıkmanı ısıtıyorlar bence

Neyse ben Çıkıyorum . Sınırlerım oynadı resmen..
Herkese ıyı akŞamlar dılıyorum.

kimsenin hakki kimsede kalmaz canim sen sakin pesini irakma baktin yiprandigina degmiyo birak sana ismi yok diycem ama simdi is bulmak bayagi zor be gulum RABBIM YARDIMCIN OLSUN

Yap kız grev yap caktırmadan yavaslatma polıtıkası var mı otesı

slm kızlar işler bitti

şirvancım takma sabırlı ol bence onların amacı senın işi bırakman tazmınat vermemek için yapıyolardır

kızlar az önce çok kötü bi haber aldım ya ( bızım komsumuz vardı sağolsun çok ablalığını görmüştük 2 tane oğlu vardı gecen perşembe araba çarpmıştı beyınde catlama vardı unversıte hastanesınde yatıyodu bugun vefaat etmış ıkındıye gömulmuş ayyy çok kötü oldum ya allah gerıde kalanlara sabır evlatlarına uzun ömur versın kucuktu cocuklarıda ((

ALLAH RAHMET EYLESIN canim basiniz sagolsun

geçmişolsn çiçekk

annm ıspanak mercimek corbası bulgur pilavı yaptı burda gelırkende sarmayapmış
bende bisküvüli kolay pastadan yapim ugraşamam şimdi aslında uyusamda olur
ben kaçtım byeeeeeeeeeeeeee
afiyet olsn melekcim

allah rahmet eylesinn

kızlar zeynep hemn hemn 2.haftaya dönecek gece maması içmiyo bıraktı mı dersinz inş bırakmştr çok şükür uykuyuda düzene koyduk bin maşşallah

ii akşamlarr..

bende akşama tavuk yaptım..kekiklii..pişioo..çok az yağ koydumm..offfff çokk acıktımmm:))

merhabalar arkadaşlar.biz doktordan geldik.
gülfem 8550 gr olmuşboy 77 cm.gelişim eğrisine göre boy en üstte kilo normalin altında çıktı.doktorumuz küçük bi uygulamayla gülfemin 18 yaşında tahminen 172 cm 50 kilo fıstık gibi bi kız olacağını söyledi.şu an normal kilosunda olsaydı 18 yaşında 54 kilo olacağını söyledi.4 kilo için kendini heba etme dedi.:teselli:

ayrıca hastalık sayımızı söyledim normal dedi.her ay bi kere hasta olması normal dedi.eğer her hastalığında hastaneye yatsa yani ağır olsaydı problem vardı dedi.

kansızlığımıza sadece takıldı.onun için de ferro yu değiştirdi.içinde kalsiyum takviyesi de olan kaşık şeklinde bi ilaç verdi.

dişleri için 11. aydan sonraya kalmamalı dedi.ama zaten yoldalar 1 haftaya çıkar dedi.

uyku sorunumuz için de kansızlık ve kalsiyum eksikliği yapıyodur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…