selam biz evimize döndük.umarım herkes iyidir.ecrinin burnu halen tıkalı ista gelince eve girmeden otribebe aldık inş.bugece biraz olsun uyuruz.
yarın doktora götürücem çarşamba kıbrısa gidiyoruz.inşallah tamamen iyileşirde oraya hasta gitmeyiz.gerçi kıpır kıpır da sadece burnu tıkalı kaldı.
selam biz evimize döndük.umarım herkes iyidir.ecrinin burnu halen tıkalı ista gelince eve girmeden otribebe aldık inş.bugece biraz olsun uyuruz.
yarın doktora götürücem çarşamba kıbrısa gidiyoruz.inşallah tamamen iyileşirde oraya hasta gitmeyiz.gerçi kıpır kıpır da sadece burnu tıkalı kaldı.
sinirim hopladı gene..
iş yeri resmen üstüme oynuyor...
ocak ayında herkese %7 lik bir zam artışı olmuş. şimdi maaşıma bakıyorum .
yapılmamış, gittim genel müd. konuştum .
bana niye yapılmadı diye. sen yoktunki diyor.
iyi ozaman ben yoksaam şimdiki yol paralarımı istiyorum.
ben bu yol paraları istemiyordum. siz böyle yapınca talep etmek zorundayım dedim.
adamın cevabı bir arkadaşlarla görüşim. .
ben hala niye bu şirkette çalışıyorum ki.
canım galiba onlarda seni gözden çıkarmışlar ama peşlerini bırakma hakkını almaya çalış
hogeldınızn tuğbacım ınşallah ıyıleşir ecrın
şirvan onnlar senın çıkmanı ısıtıyorlar bence
kimsenin hakki kimsede kalmaz canim sen sakin pesini irakma baktin yiprandigina degmiyo birak sana ismi yok diycem ama simdi is bulmak bayagi zor be gulum RABBIM YARDIMCIN OLSUNsinirim hopladı gene..
iş yeri resmen üstüme oynuyor...
ocak ayında herkese %7 lik bir zam artışı olmuş. şimdi maaşıma bakıyorum .
yapılmamış, gittim genel müd. konuştum .
bana niye yapılmadı diye. sen yoktunki diyor.
iyi ozaman ben yoksaam şimdiki yol paralarımı istiyorum.
ben bu yol paraları istemiyordum. siz böyle yapınca talep etmek zorundayım dedim.
adamın cevabı bir arkadaşlarla görüşim. .
ben hala niye bu şirkette çalışıyorum ki.
SIRVAN bencede tugba cok hakli ondan yapiyolardirslm kızlar işler bitti
şirvancım takma sabırlı ol bence onların amacı senın işi bırakman tazmınat vermemek için yapıyolardır
ALLAH RAHMET EYLESIN canim basiniz sagolsunkızlar az önce çok kötü bi haber aldım ya( bızım komsumuz vardı sağolsun çok ablalığını görmüştük 2 tane oğlu vardı gecen perşembe araba çarpmıştı beyınde catlama vardı unversıte hastanesınde yatıyodu bugun vefaat etmış ıkındıye gömulmuş ayyy çok kötü oldum ya allah gerıde kalanlara sabır evlatlarına uzun ömur versın kucuktu cocuklarıda ((
geçmişolsn çiçekkbu arada ben şapşalım galiba migrosa gittin dondurulmuş reyonuna bakıodum iglo balıkları hep üstlere koymuşlar uzandım bayaa almaya çalıştım sıkışmıştı çünkü o arada yanındaki hamburger köfteleri hep üstüme düştü burnum şişti:)
afiyet olsn melekcimannm ıspanak mercimek corbası bulgur pilavı yaptı burda gelırkende sarmayapmış
bende bisküvüli kolay pastadan yapim ugraşamam şimdi aslında uyusamda olur
ben kaçtım byeeeeeeeeeeeeee
allah rahmet eylesinnkızlar az önce çok kötü bi haber aldım ya( bızım komsumuz vardı sağolsun çok ablalığını görmüştük 2 tane oğlu vardı gecen perşembe araba çarpmıştı beyınde catlama vardı unversıte hastanesınde yatıyodu bugun vefaat etmış ıkındıye gömulmuş ayyy çok kötü oldum ya allah gerıde kalanlara sabır evlatlarına uzun ömur versın kucuktu cocuklarıda ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?