evet canım egede arabayalarını iktiriyor dizlerının üzeride sesde cıkardtıyor bizden duydu dütttttttttttttttt
evet
oh be böylsi daha iyi..........
aay oraya çıkmış uyumuş bi de :))) allahtan düşmemiş...slm...
siteye çok zor girdim ya(((
bugün burda hava yazdan kalma:))))
ege uyansın alışverişe gidicez oğlumla...
ege bir kaç gündür küçük arabalarıyla çok güzel oynuyor...resmen dizlerinin üstünde gidip arabayı ittiriyor:))
erkek bebek anneleri sizlerde deneyin derim birazda olsa rahatlıyor insan:))))
birde akşam ege koltuğa tırmanıyor yazmıştım ya bugün ben mutfakta yemek yaparken içeri gittim ki,ege koltukta uyuyor...
içim fena oldu:)))şükür düşmemiş....
hayırlı olsun sevgicim...merhabalar arkadaşlar.....
dün beni esra aramış sanırım merak etmiştir telefonumu evde unutuyorum 2 gündür ben işbaşı yaptım bilgisayarım masam filan anca oldu herşey yolunda şu anda akşam evden yazarım umarım kötü birşey yoktur herkes iyidir, eğer beni merak eden oldu ise diye yazdım hepinizi öpüyorum.
ewet yaaa gitmiş
neysem denizcim yazdığımı görmüşmüydün
elimden geldiğince dikkat ediyorum ama her dk.yanında duramıyorum ki egenin.aman dıkkat edın aysuncum melekcım allah korusun valla duser falan
kızlar kahvaltılarını ayrı veriomusunuz
ve nasıl yapıosunz,bizmki yemiyo yaaaaa
evet korktum allah korusunaman dıkkat edın aysuncum melekcım allah korusun valla duser falan
evet cok biliyor bunlar yaaaaaaaaçok tatlı oynuyorlar.
çokta akıllı bu sıpalar maşallahhhhh.......
ayrı hiç denemdim desem yeri bir kere verdim yemişti ama daha kolayımı geliyo cicibebeli kahvaltı hazırlamakkızlar kahvaltılarını ayrı veriomusunuz
ve nasıl yapıosunz,bizmki yemiyo yaaaaa
yanımda uyuduysaa bende sabahları saclarım yolunarakben de dün ela yerde oynarken uyuyup kalmışım yanında yerde..sonra baktım biri üzerime çıkıyo :)) yüzüstü yatıyordum sırtıma çıktı kafasını enseme dayadı çizgi film izledi 10 dk...hiç bu kadar güzel uyandırılmamıştım :)))
aay oraya çıkmış uyumuş bi de :))) allahtan düşmemiş...
hayırlı olsun sevgicim...
gördüm cnm
maşallahhhh allah uzun ömürler versinbugün eşimin ananesinin doğum günü
84 yaşını bitirdi :sbilmiyorumkismile
bugün eşimin ananesinin doğum günü
84 yaşını bitirdi :sbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?