valla benimkide baston arastirmadan aldigima cok pismanim ust komsim aldiydi yagmurda bile rahatlikla cikariyodu cocugu hem cocuk senide gorunce daha bi rahat duruyo arabadakİmse Çİft yÖnlÜ bebek arabası kullanmıyomu yaaawww
şirvann..
onlarr kknıın özel üyesii hayatımmm..kk kartlarıı varrrr...
saolun kızlar.. siz ne zaman özel üye oldunuz anacım ..şirva anacım kırmızı olanlar özel uye cancazım ondan öyle
valla kız bı kan testı yaptır kaç gun gectı
ayse gıtmesın dıyet dıkkat et
denız bende cok tesekkur ederım canım sana
bizde reklamları açıyoruz direkzorlamayın diyo mügecm ve asla tv karşısında yemek yedirmeyın cok yanlış dıyor ama ne yapıcaz valla ecem tv siz yemıyorkı???
bende tezgah üstünde barana yer yaptım. köşe onun ..sız tv karsısında bız mutfak tezgahının ustunde yemek yıyoz tuğbacım eşimin dedıyse orda daha guzel yıyo gıt orda yesın
buyur gel canım tanışmış oluruz.KIZLAR ÜÇ OĞLU OLAN ANNEYİ DİNLEDİNİZMİ AYNEN BENDE O DURUMDAYIM İNSAN İÇİNDE OLUNCA PEK ANLAMIYOR DURUMUN NEKADAR VAHİM OLDUĞUNU İZLERKEN AAYYYYYYYYYYY DEDİM İŞTE BEN eyvahedigeldismileKADINA ÜZÜLDÜM BANA KİMLER ÜZÜLSÜN ACABA BİLMEM
BULUŞMAYA BELKİ BENDE Bİ SÜPRİZ YAPABİLİRİM bayanssulusmile
anladım şeker.. takılıyorum sadece...buyur gel canım bekleriz
ya şirvan niye öyle diyosun ben her seferinde gelirim dedim aşkolsun küstüm:)
ben çiçeğin teklifiyle herkes bi andaorganizeoldu demek istedim canım benim yanlış anlama bi de o zamanlar hava soğuktu ya ondan da olmadı
amma açıklama yaptım ha bak ne kader önemlisin benim içinanla şeker:)
kİmse Çİft yÖnlÜ bebek arabası kullanmıyomu yaaawww
benimkiler emzik olarak beni kullandiklarindan ben memeden kesene kadar gece 2kez memeisterler buyuk ogluma 2yas verdim dogum gununde kestim rehayada aynen dusunuyorum insallah
kizlar sizce buyuk oglumu bu yil tam gun krese versenm ezilirmi cok aradim sabiha hanima soraim diye ama tlf dusmedi yaaa
temmuza tam 4olacak canimkaç yaşında canım
ben kullanıyorum hayatım
bende senın gıbı yaza baston alıcam şirvan essek ölusu gıbı tasınmıyo benımkıde cıft yönlu bı yandna ıyı ama bı yandan kötü
YOK CNM EMZİK İÇİN DEMEDİM geceleri mama istemiymuş artıkdi mi çiçekcim herşeye olduğu gibi onada ela kendi karar versin :)
hahaha demire çook güldüm pırt yapıp gülüyo mu yaa çok ahlaksız oldu bunlar
kız çiçeğe niye çok sevindin o zaten ben emziği bıraktırmıycam diyodu sen bıraktırmak istiyorum nasıl bıraktırıcam diyordun ben mi yanlış hatırlıyorum ..
evet aynen demirin önünde gidince arabada oturuyovalla benimkide baston arastirmadan aldigima cok pismanim ust komsim aldiydi yagmurda bile rahatlikla cikariyodu cocugu hem cocuk senide gorunce daha bi rahat duruyo arabada
ben kullanıyorum hayatım
temmuza tam 4olacak canim
akşam muhallebi vermiyomusunben bişey merak ediyorum
ben barana akşam ek gıda tarzında bişey vermiyorum .
sadece beni emiyor. çoçuk doğuyordur dimi.. aklıma geldi şimdide..
9-10arası kahvaltı
12-13 arası çorbası
15-16 arası yoğurt
17:30-18:00 arası kavonaz meyve- yarısı ama fazla yemiyor.
19:00 meme
sabaha kadar aklımıza estikçe....saat sınırlaması yok..
tşkler şirvancımmmniye söylemiyon kız cadı.. kız kaç saattir soruyor,, memnunmuusn peki onuda yaz..
anacım seninkide çok pahalı bişeydi..
çift yönlü kullanan arkadaşlar mennunmusunuz değilmisiniz.
markası nedir.
bunları da lütfen yazarmısınız benim kadim dostum bunları merak ediyor..
bundan sonra müge benim bir numaralı arkadaşım ..
evet cevap beklliyorum bu konuda..ben bişey merak ediyorum
ben barana akşam ek gıda tarzında bişey vermiyorum .
sadece beni emiyor. çoçuk doğuyordur dimi.. aklıma geldi şimdide..
9-10arası kahvaltı
12-13 arası çorbası
15-16 arası yoğurt
17:30-18:00 arası kavonaz meyve- yarısı ama fazla yemiyor.
19:00 meme
sabaha kadar aklımıza estikçe....saat sınırlaması yok..
aman bu kadar zaman olmuş gelmemiş biraz daha bekliyi versin.buluşma benim için tehlikeye girmeye başladı....( halam aradı şimdi büyük halamız yani babamın halası bana gelmek istiyormuş idili hiç görmedi...halamdan numaramı almış belki giderim cumartesi diye umarım gelmez ama gelmek isterse yaşlı kadına nasıl gelme dicem ki...püfffff
En ucuz Chicco Lite Way Top Puset Bebek arabası Fiyatları - Bebek arabası fiyat
şirvancım bizimki bu puset ..yaza almak istiyorsan tavsiye ederim bi elimde ela bi elimle bagajdan bunu çıkarıp tek hamleyle açıyorum..çok rahat ettim ..yağmurluğu ve kış için tulumuda var içinde gerçi sizin ayrı bebek arabanız varmış..çok da hafif tabi..bi de önünde tek tekerlek olanların dönüşleri çok rahat oluyo..
YOK CNM EMZİK İÇİN DEMEDİM geceleri mama istemiymuş artık
onun için sevindim dedim
evet aynen demirin önünde gidince arabada oturuyo
arkada ben olupta ittirirsem kuduruyo
hangisindeennn tavsiyelere açığıımmmm
şirvaaannnnnnn bende hem hafif olsun hemde
çift yönlü olsun istiyorum işteee
bende de baston var ama ağır
kendim alsaydım asla almazdm
londradan hediye geldi
akşam muhallebi vermiyomusun
acıkır kız kuzucuk
tşkler şirvancımmm
ya pahallı bişy istemiyorum 300 tl ye kdr zaten evde 1 tane var
onu rüzgarlı havaalarda kullanıcam
Allah razı olsunbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?