2009 Nisan Anneleri

şirvan bence sütünün ne kadar olduğuna bağlı eysan gece 2 kere emziriyomuş mesela sen atıyorum 5 kere emziriyosan sütün yetmiyo olabilir muhallebi versen yatmadan önce rahat edersin ama az emiyosa gece doyuyodur ki gündüz normal yiyo zaten maşallah

aklımdayken sorayım
siz kakadan sonra bebişlerin poposunu yıkıyomusunuz
ben yıkıyorumda tek başıma zor oluyo ya
demir her yeri tutmak istiyo

ben kakanın durumuna göre çok dağılmışsa yıkıyorum .
gerçi evdeysem önce ıslak mendille silip temizleyip sonrada lavobaya oturtuyorum yıkıyorum.

dışarda başka bir yerdeysek sadece siliyorum.

saol canım. kaç sefer yaptım yemedi hep ben yedim.
bende o yüzden yapmıyorum

yeniden deniyim bakım bu akşam .

dün gece 2 kere emni mesela bir de sabah 7ye doğru emdi...

Son düzenleme:
bencede gunduzu normal sırvan ama gece ya muhallebı yada kaşık maması ver
valla benımde kaynanam aldıydı exor markası ama çok ağır deığım gııbı

sağol şirvancım ne demek tabiki cvp vericem
ne için varız birbirimize destek olmalıyızzz

valla demirde yemiyodu
deneye deneye bulduk en sonunda
sevdiğini yiyo sıpa
gogly nin muh. yiyo bide bebelac

bence yedir gece tok tutar
ben 8 de yedirip 9.30 emziriyorum uyuyo
gece emmesi yok

geeelll cnm geelll
evede gerek yok ev büyük demirle ben varım kocalar çalışsın para göndersinbayanssulusmile bizde keyfimize bakalımkaydirigubbakcemile2

ben yıkamıyorum siliyorum kuruluyorum krem sürüyorum
üşengeçlikten tamamen yıkansa en iyisi tabi

yok kiz benim 2 tane

denizcim yıkamanı öneririm
kakadan geçen pislikle enfeksiyon kapıyolarmış
bizim enfeksiyon ondan çıktı
ondan sonra yıkamaya başladım
hemde bol bol köpürterek dalinle

Kızlar buluşmaya bebek arabalarıyla gelinirse o tükkanın halini düşünemiyorum çarpışanarabalar gibi olur herhal

ben daha öyle şeyler almadım şirvan elıne verınce kemırıyo kıtapları benımkı daha erken dıye dusunyorum

saol canım. kaç sefer yaptım yemedi hep ben yedim.
bende o yüzden yapmıyorum

yeniden deniyim bakım bu akşam .

dün gece 2 kere emni mesela bir de sabah 7ye doğru emdi...

CANIM BENİMKİDE YEMİYORDU BENDE ŞU SUYA KATILAN HAZIRMAMALARI HİÇ SEVMİYORUM KAŞIKMAMA YANİ BANA ÇOK YAVAN Bİ TATSIZ GARİP BİŞİ GELİO FORUMDA DOLAŞIRKEN BEBELAC IN YENİ Bİ MAMASI ÇIKMIŞ BELKİDE BEN YENİ GÖRDÜM AMA ZANNEDERSEM YENİ ÇIKMIŞ ÜSTÜNDE CEZVE RESMİ VAR VE BEBİŞ ONA BAYILDI TABİ BENDE ÇOK GÜZEL HARİKA Bİ MAMA DENE TAVSİYE EDERİM AMA BEN HİÇ Bİ MARKETTE BULAMIYORUM FORUMDA BULDUM BİTEK İSTERSEN TABİ BENDE GELİRSEM SANA CUMARTESİ GÜNÜ GETİRİRİM DENERSİ OK:lepi:

bu teklifin yazın da geçerlimi... :))))
yok kiz benim 2 tane
ahh karıştırdım .
Kızlar buluşmaya bebek arabalarıyla gelinirse o tükkanın halini düşünemiyorum çarpışanarabalar gibi olur herhal

senin 3 tane vardı dimi

aaa o kadar alıntı yaptım sadece yelizin ki çıkmış.
canım doktor bana iştahını açabilir dedi ama bilmiyorum henüz erekn galiba.gülfem de bu aralar iyce azıttyı yemek yeme işini.2 öğün anca yedirebiliyorum.kahvaltı ve akşam mama.aralarda emiyo.emmeye güveniyo yemiyo bu cadılar.

ANAM OKUDUM GECMıŞı AMA BıRı TEPEMDE BENı AL DıYE BEKLIYOR NEHıR HANIMDA GELDı OFFFFFFF

okudugumdanda anlamadım göz gedürdüm.............................................

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bayılcam ya bi rahat yok en iyisiö ben çıkayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…