arkadasim buyuk ihtimalle dis cikariyordur rehada dis cikaracagi zaman sadece emer agzina lokma koymaz sikma canini demeyecegim cunku desemde sen sikican yapimiz boleeee ben buyuk glumda agliyordum 1yasina kadar sadece emdi deliriyoedum kilosu da yerindeydi ama annelik iste yetmiyor bizekızlar hakkınızı helal edinn ne zaman bişey yazsam hep elifin iştahsızlığından dert yanıyorum ama dayanacak güç kalmadı bende beni en iyi sizler anlarsınızzz şu an yeni doğmuş bebek gibi emiyorrr ve sabrım kalmadı artıkkk koskoca 3 gün tek lokla yemediii
slm kızlar bakıp slm vermeden çıkmayayım dedim
başım felaket ağrıyor
babası geliyor keremi kan tahliline götürücez kan saymı için
aradı hala beklenen oldu ben yokum kızlar cumartesi günü....çok üzgünüm ya....aylardır heveslendiğim şey kursağımda kaldı....hep böyle olur zaten hep beklediğin şey olur ve sen gidemezsin....( çok moralim bozuldu..kadına beklerim hala derken ki sesim neden geliyorsun ile aynıydı sonradan utandım valla....
merhabbaaa
fotoğraf çekimine gittik bugün ama elifin gülerken tek fotosu yokk((( ne sirinlik yaptıysak gülmedi yaaa çekimin sonuna doğruda ağlaya ağlaya bir oldu nasıl çıktığımızı bilemedikk ((
kızlarrr bu yemek yedirme işine çok takığım bennn kimseye derdimi anlatamıyorummm yazdıklarınızı okudum çoğunuz oyunla tv ile yediriyormuşsunuzzz şimdi bizde şöle bir durum var elif tv ile yemiyorrr oynatarak yediriyordum ama eşimde böyle yedirme çocuk istemiyor işte diyorrr zorluyosun diyorrr bunu doktorumuza danıştı oda kesinlikle bişey yapma yapma teklif et yemezse kaldır diyorr ama benim içim rahat etmiyor
elifff oyunla yerken şöyle davranıyor aslında yemek istemiyor ama yağtığım oyunlara kanıp yiyorr hatta bi elimdeki oyuncağa birde kaşığa bakıyor oyuncağa elini uzatırken suratını asarak ağzını açıor ve yutmak istemiyorrr ama yinede oyunla yiyorrr napıcağımı bilemiyorumm canım çok sıkkın 3 gündür sadece anne sütü alıyorrr o kadarda sık emiyorki ama yemiyorrr napıcammm bennnnn oyunla yedirsem eşim kızıyor poffffffffffffffffff
kızlar hakkınızı helal edinn ne zaman bişey yazsam hep elifin iştahsızlığından dert yanıyorum ama dayanacak güç kalmadı bende beni en iyi sizler anlarsınızzz şu an yeni doğmuş bebek gibi emiyorrr ve sabrım kalmadı artıkkk koskoca 3 gün tek lokla yemediii
idrar yolu enfeksiyonundan mı bahsediyorsun müge?denizcim yıkamanı öneririm
kakadan geçen pislikle enfeksiyon kapıyolarmış
bizim enfeksiyon ondan çıktı
ondan sonra yıkamaya başladım
hemde bol bol köpürterek dalinle
bebelak pişirilen lezzetler canım senin dediğin.CANIM BENİMKİDE YEMİYORDU BENDE ŞU SUYA KATILAN HAZIRMAMALARI HİÇ SEVMİYORUM KAŞIKMAMA YANİ BANA ÇOK YAVAN Bİ TATSIZ GARİP BİŞİ GELİO FORUMDA DOLAŞIRKEN BEBELAC IN YENİ Bİ MAMASI ÇIKMIŞ BELKİDE BEN YENİ GÖRDÜM AMA ZANNEDERSEM YENİ ÇIKMIŞ ÜSTÜNDE CEZVE RESMİ VAR VE BEBİŞ ONA BAYILDI TABİ BENDE ÇOK GÜZEL HARİKA Bİ MAMA DENE TAVSİYE EDERİM AMA BEN HİÇ Bİ MARKETTE BULAMIYORUM FORUMDA BULDUM BİTEK İSTERSEN TABİ BENDE GELİRSEM SANA CUMARTESİ GÜNÜ GETİRİRİM DENERSİ OK:lepi:
eğer üstüne geçmişse hemen banyo yaptırıyorum.aklımdayken sorayım
siz kakadan sonra bebişlerin poposunu yıkıyomusunuz
ben yıkıyorumda tek başıma zor oluyo ya
demir her yeri tutmak istiyo
yok müge çiçek 2 yaşında bıraktırıcam dedi.oooo çok güzel bi gelişme bu çiçekcim sevindim adına
yaza bıraktırıcam diyodun
iyyyyyyyyyy demir kaka yaptı heryer koktu
klimada çalışıyo pöfür pöfür
her yere saldı kokusunu hahahahahahahahahah
ben seni anlıyorum hayatım...KIZLAR ÜÇ OĞLU OLAN ANNEYİ DİNLEDİNİZMİ AYNEN BENDE O DURUMDAYIM İNSAN İÇİNDE OLUNCA PEK ANLAMIYOR DURUMUN NEKADAR VAHİM OLDUĞUNU İZLERKEN AAYYYYYYYYYYY DEDİM İŞTE BEN eyvahedigeldismileKADINA ÜZÜLDÜM BANA KİMLER ÜZÜLSÜN ACABA BİLMEM
BULUŞMAYA BELKİ BENDE Bİ SÜPRİZ YAPABİLİRİM bayanssulusmile
ya ege reklamsız yemiyor.genelde reklam izleyerek uyuyor.Ben sÜrÜklİ tv karŞısında yedİrdİm bİŞİcİk olmadı bİde dr lar dİokİ tv karŞısında yemeĞe alıŞan Çocuk obez olurmuŞ heheheheh benİmkİler tÜysİklet bu nasıl İŞ anlamadım
kitabında 1.5 yaşına kadar emme içgüdülerini tatmin etmeli diyor ya sorun yapmıyorum şimdilik.ya şu kadını bi yakalsam neler sorucam neler :)))
gece beslenmesini hala kesemedik ama zorlayıp hiç vermezsem sabiha hanımın mantığına göre sanırım gecede 1 kere mama içen çocuk kalkıp kalkıp daha çok istemeye başlayabilir o yüzden kendi haline bıraktım..
bi de sütten kesme ve emzik bıraktırmayı aynı görüyorum eylüle doğru bıraktırıcam nasıl yöntem uygulamak doğru..benim mantığıma göre dişlerden rahatlar ve yürürse yorulur gece deliksiz uyur..o zaman emzik almazooooo çok sorum var...tuvalet işinden korkmuyorum onu güzelce anlattı 1. yaş gününde laımlık alıp bizim tuvaletin yanına koyucam :)) zaten tuvalete giderken arada onuda götürüyorum alıştı çiş diyorum gülüyo
kullanmadan bilinmiyor ya bende kaba bir araba almışımbu arada ben demire çift yönlü araba arıyorum
sizce hangi iyi bana bi fikir verseniz
bizde baston puset var ve burda rüzgar olunca dışarıya çıkamıyoruz
çift yönlü olursa hava rüzgarlı bile olsa çıkarız
emin olamadığımız yada bilmediğimiz konularda işinin ehlinden duymak iyi oluyor..şirvancım onlar özel üye oldular ondan cnm :)))
kız hepimiz öyle yaptık ya zaten..bizim dr larda hep öyle demedi mi önce sebze sonra yoğurt meyva sonra kahvaltı muhallebi :)))
cnm valla dinliyosunuz yaa ben o kadar seviniyorum ki her çocuk mutlu büyüsün bi de anne olarak onlara canımız feda elimizden gelenin en iyisini yapsakta doğru bilinen yanlışları yaparak aslında kötü şeyler yapabiliyoruz
biz yapmıcaz artık sayesinde :))
turşu deyince elada geçen ay deli gibi turşu yemiş elinden alınca ağlamıştı :) ama ben yemedmi önünden tabağı kaldırma olayını içgüdüsel yapmıştım şimdi herşeyi yiyo gerçekten
heleyörim anam antepli
aaa olurmu canım sende gelcen öyle ayrı gayrı yok.
ben yahya baklavacı için yoğun olmazmı diye yazdım ayıp olmasın diye...
bu arada mesajı görünce sirkeci dedeoğlu kim dedim :)))
aaaaa uyuza bak şimdi.. o kadar buluşalım dedim . bir taraflarımı yırttım bize gelin dedim.
kimseden bir tık çıkmadı..
şimdide teklif bekliyormusuz dedi.. gıcık garı seni :mymeka:
tarifi yaz bakalım şeker.
canım sen çok şanslısın aslında en azından emzirebiliyorsun..benim kızım bir haftaya yakın kaşığa ağzını açmadı üzerine de 200 gr verdi..bildiğim kadarıyla bebişinin kilosu da fena değil..o istediği zaman zaten yer..birlikte sofraya oturun ona her şeyden tattır istedikçe ver..inan sevdikleri şeyler o kadar değişiyorki..dün akşam kızımın püresi vardı ağzına verdiğim anda tükürüyordu..sonra sofrayı kurdum..prasa yemeğimiz vardı ve pırasa yedi çocuk bizle beraber..ben şok doğal olarak..ona özel yapılan şeylerden istemiyordur belkide..ya da senin çocuğun özel bir çocuk..ona yetiyor demekki şimdilik böle beslenmesi..her şey yoluna girer...moralini bozma kızına da yansır bu muhakkak..ne de olsa bir kaç ay sonra dertlerini anlatabilecekler..yemiyecem derse nasıl yedireceksin zorla..ya da açım derse vermeyecek misin..kendi düzenini oluşturacaktır o..hangi çocuk büyümüyoki..yoksa inan benimki büyümezdi:)şu anda da 8 kilo sadece..ama motor gelişimimiz iyi..sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil..üzülme lütfenkızlar hakkınızı helal edinn ne zaman bişey yazsam hep elifin iştahsızlığından dert yanıyorum ama dayanacak güç kalmadı bende beni en iyi sizler anlarsınızzz şu an yeni doğmuş bebek gibi emiyorrr ve sabrım kalmadı artıkkk koskoca 3 gün tek lokla yemediii
kızlar hakkınızı helal edinn ne zaman bişey yazsam hep elifin iştahsızlığından dert yanıyorum ama dayanacak güç kalmadı bende beni en iyi sizler anlarsınızzz şu an yeni doğmuş bebek gibi emiyorrr ve sabrım kalmadı artıkkk koskoca 3 gün tek lokla yemediii
merhabbaaa
fotoğraf çekimine gittik bugün ama elifin gülerken tek fotosu yokk((( ne sirinlik yaptıysak gülmedi yaaa çekimin sonuna doğruda ağlaya ağlaya bir oldu nasıl çıktığımızı bilemedikk ((
kızlarrr bu yemek yedirme işine çok takığım bennn kimseye derdimi anlatamıyorummm yazdıklarınızı okudum çoğunuz oyunla tv ile yediriyormuşsunuzzz şimdi bizde şöle bir durum var elif tv ile yemiyorrr oynatarak yediriyordum ama eşimde böyle yedirme çocuk istemiyor işte diyorrr zorluyosun diyorrr bunu doktorumuza danıştı oda kesinlikle bişey yapma yapma teklif et yemezse kaldır diyorr ama benim içim rahat etmiyor
elifff oyunla yerken şöyle davranıyor aslında yemek istemiyor ama yağtığım oyunlara kanıp yiyorr hatta bi elimdeki oyuncağa birde kaşığa bakıyor oyuncağa elini uzatırken suratını asarak ağzını açıor ve yutmak istemiyorrr ama yinede oyunla yiyorrr napıcağımı bilemiyorumm canım çok sıkkın 3 gündür sadece anne sütü alıyorrr o kadarda sık emiyorki ama yemiyorrr napıcammm bennnnn oyunla yedirsem eşim kızıyor poffffffffffffffffff
canm yarasn ama verrken dikkatetnay demir fıstık delisi oldu
vermezsem ağlıyo
boğazına takılcak diye korkuyorum
en iyisi kaldırmak :)))
ben veriyorum ama suyundankızlar bebeklere kuru fasulye vermiyosunuz dim i??
suyundan versem gaz olur mu ki yaaa????
ooyy sıpaya bak ya neler yapıyoo maşşallhhreha acaip yaramazlasti abisinin arabasi var pedalli ona oturuyo ayaklariyla surup koltuugun onune gidiyo oturak yerine basip koltuga cikiyo dun bi baktim cikmis ordanda tv sehbasina cikmaya calisiyo zor yetistim yalniz birakmaya gelmiyo bide utanmaz yaptiginaa bakmiyo elimi ittiriyo almayim diyeeee ole yaramaz reha
ogrenmis pijamasinin pacasina basip sirayla cikariyo ustunden donsuz gezuiyo eline veriyom algiy diyom ihhhh diyo alip arkasina atiyo pijamayi giymeyecekmis isim var benim heeee
canm valla yapacak bişey yok ya dr dinlicen yada baskıyla yedrcn bu sefer iice soguyacak yemek yemick en iisi kendi haline bırakmakmerhabbaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?