2009 Nisan Anneleri

aradı hala beklenen oldu ben yokum kızlar cumartesi günü....çok üzgünüm ya....aylardır heveslendiğim şey kursağımda kaldı....hep böyle olur zaten hep beklediğin şey olur ve sen gidemezsin....( çok moralim bozuldu..kadına beklerim hala derken ki sesim neden geliyorsun ile aynıydı sonradan utandım valla....

EGEYE BABASI ALMIŞ MıNı bilgisayr ama yok bunun tepesınde olacak
şimdi gaete verıyor 25 kupona onlardan melekkk adı pc nin byee

slm kızlar bakıp slm vermeden çıkmayayım dedim
başım felaket ağrıyor

babası geliyor keremi kan tahliline götürücez kan saymı için

bişeyi yok dımı sultancım sanada gecmiş olsun canım eğer ilaç alıdığında basın gecmesse bı bardağa yarım lımon sık uzerını suyla tamamla iç

merhabbaaa
fotoğraf çekimine gittik bugün ama elifin gülerken tek fotosu yokk((( ne sirinlik yaptıysak gülmedi yaaa çekimin sonuna doğruda ağlaya ağlaya bir oldu nasıl çıktığımızı bilemedikk((
kızlarrr bu yemek yedirme işine çok takığım bennn kimseye derdimi anlatamıyorummm yazdıklarınızı okudum çoğunuz oyunla tv ile yediriyormuşsunuzzz şimdi bizde şöle bir durum var elif tv ile yemiyorrr oynatarak yediriyordum ama eşimde böyle yedirme çocuk istemiyor işte diyorrr zorluyosun diyorrr bunu doktorumuza danıştı oda kesinlikle bişey yapma yapma teklif et yemezse kaldır diyorr ama benim içim rahat etmiyor
elifff oyunla yerken şöyle davranıyor aslında yemek istemiyor ama yağtığım oyunlara kanıp yiyorr hatta bi elimdeki oyuncağa birde kaşığa bakıyor oyuncağa elini uzatırken suratını asarak ağzını açıor ve yutmak istemiyorrr ama yinede oyunla yiyorrr napıcağımı bilemiyorumm canım çok sıkkın 3 gündür sadece anne sütü alıyorrr o kadarda sık emiyorki ama yemiyorrr napıcammm bennnnn oyunla yedirsem eşim kızıyor poffffffffffffffffff

kızlar hakkınızı helal edinn ne zaman bişey yazsam hep elifin iştahsızlığından dert yanıyorum ama dayanacak güç kalmadı bende beni en iyi sizler anlarsınızzz şu an yeni doğmuş bebek gibi emiyorrr ve sabrım kalmadı artıkkk koskoca 3 gün tek lokla yemediii

yelızcım zorlamıcaksın gulum o zaman anne sutu yetıyo demekkı sen bu sekılde stres oldukça oda yemek ıstemıyodur belkı aldığı kadar anne sutunu ver canım kılo alımı ve gelışımı ıyıyse uzme artık kendını yemeye başlıcak oda elbette

sehercim ben rahatımmm yani ona karşı annem hep yanımdaaa sırf bu yüzden zaten genelde o yedirmye çalışıyorrr ben muhattap olmuyorum ama çok bunaldımm

kızlar benim arabam graco marka hafif kullanışlı bi araba.ben geçen ayda gülfeme pierre cardinden baston aldım.çok rahat 2 arabamızda.

arkadasim buyuk ihtimalle dis cikariyordur rehada dis cikaracagi zaman sadece emer agzina lokma koymaz sikma canini demeyecegim cunku desemde sen sikican yapimiz boleeee ben buyuk glumda agliyordum 1yasina kadar sadece emdi deliriyoedum kilosu da yerindeydi ama annelik iste yetmiyor bize
ama insan tecrube edinince rahatliyor kucukken hic yemezdi simdi yeterince yiyor allaha sukur o yuzden rehada cok rahatim sikmiyom canimi ben icinizde en az ek gida verenim sanirim daa dogrusu bebegi yemeyenim ama sikayetimde yok valla 11aylik 12 kilo 79 cm
demekki yetiyo anne sutu

slm kızlar bakıp slm vermeden çıkmayayım dedim
başım felaket ağrıyor

babası geliyor keremi kan tahliline götürücez kan saymı için

geçmiş olsun canım.inşallah kanı güzel çıkar keremciğin.

ben de gelemiyorum üzülme canım.inşallah bi dahakine katılırız.

canım ne demek biz burda dertlerimizi de paylaşıyoruz.annae olarak da şu an en büyük derdimiz yemek ve uyku düzenimiz
ama yemek konusunda kelin ilacı olsa başına sürer.ben yemediği halde televizyon karşısında yedirmiyorum.oyun da yapmıyorum.1 kaşık da yese zorlamıyorum kendi ne zaman isterse o zaman veriyorum.
ama ruh halin nasıl dersen kafayı yemek üzereyim.hem sen üzülme deme ki senin sütün yetiyo elifin kilosu çok güzel maşallah.gülfem bi de zayıf ben napim canımcım.senağlama

denizcim yıkamanı öneririm
kakadan geçen pislikle enfeksiyon kapıyolarmış
bizim enfeksiyon ondan çıktı
ondan sonra yıkamaya başladım
hemde bol bol köpürterek dalinle
idrar yolu enfeksiyonundan mı bahsediyorsun müge?
ben kızlarda oluyor diye biliyorum.
bebelak pişirilen lezzetler canım senin dediğin.
kutular evde öylece duruyor ege beğenmedi.
aslında ben uzun zamandan beri muhallebi vermiyorum,vermicemde.
kaşık maması,devamsütü veriyorum.onun dışında zaten artık biz ne yersek egeye de veriyorum.
aklımdayken sorayım
siz kakadan sonra bebişlerin poposunu yıkıyomusunuz
ben yıkıyorumda tek başıma zor oluyo ya
demir her yeri tutmak istiyo
eğer üstüne geçmişse hemen banyo yaptırıyorum.
ama normalde siliyorum.
yok müge çiçek 2 yaşında bıraktırıcam dedi.
ben 1.5 yaşında dedimkaydirigubbakcemile3
ama zaman göstericek tabi....
ben seni anlıyorum hayatım...
ben 1 tanesiyle kendime fırsat bulamıyorken 3 tanekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
dün kayınvaldem tel.de 2.çocuk çok ara verilmeden yapılmalıymış diye konuştu,durdu....
bende allah isteyene versin tabi,biz düşünmeyince sorun yapmıyoruz dedim.kaydirigubbakcemile3
ya ege reklamsız yemiyor.genelde reklam izleyerek uyuyor.
onun dışında izlemez ama reklamlara dayanamıyor.
kitabında 1.5 yaşına kadar emme içgüdülerini tatmin etmeli diyor ya sorun yapmıyorum şimdilik.
tuvalet eğitimi,ve oda ayırma benim canımı sıkıyor.
1 gece odasında yatırdım ağlayınca git gel git gel........
eşimde park yatağını hemen bizim odaya aldı.
onun 1 tane çocuğu varmış.....zamanı gelince kendi odasını isticekmişzaten...
aklımı çeldi((
yaza alıştırabilirsem güzel olucak..
kullanmadan bilinmiyor ya bende kaba bir araba almışım
bir yere giderken bagaja sığmıyor.
arabanın arkasına koydukça eşim söyleniyor.
emin olamadığımız yada bilmediğimiz konularda işinin ehlinden duymak iyi oluyor..

balık köftesi;
kıyılmış somon balık,
1 yumurta sarısı,
ufalanmış ekmek içi,
kıyılmış maydonoz,
dövülmüş sarımsak.

yelizcim ne desek boş cnm yaa ,güler gibi yap cnm sende yemezse kaldır ama ben emzirmediğim ve kızımın sütle doyma şansı olmadığı için uzun saatler aç kalırsa yer ama seninki sütle doyuyor demekki..bi de sık emiyormuş..acaba diyorum yemek istemediği için memeye daha mı çok saldırdı tepki mi veriyo acaba o şekilde..siz 3-5 gün hiç yemek teklif etmeyin bakalım sonra tekrar verin bi şaşırsın bunlar bana kaşık bile göstermiyo diye..yapabilirsen..

canım sen çok şanslısın aslında en azından emzirebiliyorsun..benim kızım bir haftaya yakın kaşığa ağzını açmadı üzerine de 200 gr verdi..bildiğim kadarıyla bebişinin kilosu da fena değil..o istediği zaman zaten yer..birlikte sofraya oturun ona her şeyden tattır istedikçe ver..inan sevdikleri şeyler o kadar değişiyorki..dün akşam kızımın püresi vardı ağzına verdiğim anda tükürüyordu..sonra sofrayı kurdum..prasa yemeğimiz vardı ve pırasa yedi çocuk bizle beraber..ben şok doğal olarak..ona özel yapılan şeylerden istemiyordur belkide..ya da senin çocuğun özel bir çocuk..ona yetiyor demekki şimdilik böle beslenmesi..her şey yoluna girer...moralini bozma kızına da yansır bu muhakkak..ne de olsa bir kaç ay sonra dertlerini anlatabilecekler..yemiyecem derse nasıl yedireceksin zorla..ya da açım derse vermeyecek misin..kendi düzenini oluşturacaktır o..hangi çocuk büyümüyoki..yoksa inan benimki büyümezdi:)şu anda da 8 kilo sadece..ama motor gelişimimiz iyi..sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil..üzülme lütfen

aysuncum iki çocuğu varmış ben tek çocuk istediğim için ne düşünüyo bu konuda merak ediyordum ..kitabında bu konuyla ilgili sadece kesin bi kanıt olmamasına rağmen hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalarda tek çocuk olanların kardeşi olanlara göre huzursuz olduğu görülmüş..başka bişey yok :))

canım inan seni çokk iyi anlıyorum.....
ege de iştahsız bir bebek.
tüm gün vermesem karnı acıkmaz.
bende çok yazdım egenin iştahsızlığını,sürekli ağladığımı...
ama mecburen yemesi lazım...
reklamla yediriyorum bu aralar....
birde aynı tadlardan sıkılmış olabilir.
öğle yemeğini yoğurtla karıştırmazsam ege yemiyor.
bende verdiğim yemeklerine 1-2 yemek kaşığı yoğurt koyuyorum.
kahvaltıyı sabahın köründe istemiyor.
kaşık mamasıyla açılış yapıp.
sonra bizimle tavada yumurtası,peyniri istediği kadar veriyorum.

ay demir fıstık delisi oldu
vermezsem ağlıyo
boğazına takılcak diye korkuyorum
en iyisi kaldırmak :)))
canm yarasn ama verrken dikkatetn

kızlar bebeklere kuru fasulye vermiyosunuz dim i??
suyundan versem gaz olur mu ki yaaa????
ben veriyorum ama suyundan
gaz yapmamısı için yemegi pişirrken kimyon atabilirsn

ooyy sıpaya bak ya neler yapıyoo maşşallhh

canm valla yapacak bişey yok ya dr dinlicen yada baskıyla yedrcn bu sefer iice soguyacak yemek yemick en iisi kendi haline bırakmak

[

bu arada slm kızlarrr
zeynebi 10 30 da bi yatrdm daha uyyo yaa sıpaaa
benm için ii oldu baya ders çalştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…