2009 Nisan Anneleri

sıpaların en önemli görevi zaten ortalığı dağıtmak

keremin en büyük zevki benim topladığım oyuncaklarını ,toplamamın üzerinde 1 saniye bile geçmeden tek tek dağıtmak.vazgeçtim toplamıyorum artık.evin heryerinde oyuncak

melek sende benım gıbbısın desene olsada anlatamayan cınsten :))

herkesin ayrrı ayrı işteeee
valla canım bu benım agbımın eşi yengem ama herkes imrenırdi kardeş gibiydi heryere bırlıkte herseyımı bılırdi taki 2 sene öncsine kadar o kadar yakındık 1 hafta gitmesem aaa hdi gel kal bizde derdi....

agbım 45 gün hep onlaydım cok zor zamanlarıda olduu
maddi durumları süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama bebekelri olmuyor
ama artık kimseye güvenmıyorum
sende o 1-2 dostun pek güvenmeedost dost olmuyor çünkü

melekçim hiçbirşeyi içine atma güveneceğin kımse yoksa çevrende
burada paylaş derdini anlatınca rahatlıyor ınsan
bak ben asla içimde tutamam mutlaka birine anlatırım yoksa kafayı yerdim herhalde...
canım ya bu yapı meselesi- kaç sorunum var oda hep kafam kimseye anlatamadıgım için.........

en zorudaaaaaaaaa

ben bekarken baba evımde gayet rahat maddi hiçççççççççç ir sorunu olmayan yeri gelır günde 50 yeri gelır fazlasını harcayanncaı ne isterse alan giyen gezen

evlenmeden önce bır kaç kişi uyarmıtı evlenencegın yr böyle dgıl sorun olur demıtı severek evlendimm gözü karaaa a edim ikimizde calışırız ne olcak amaplanlar olmadı hemen hamile kaldım eşim calışıyor
eşim benı hiç bi zaman üzek istemez şu konuda mahrum etmek istemez işey istesem hemen alır ama hiç bişey istemıyorum he maddi durumuz o kadar kötü degıl ama eskisi gibi olmadıg için ben salakkkkkkkkkkkkk büyütüyorum
eşim kıyamam eski hayatıma dair yaşadıklarımı yapmak ister gezdırmek v.s ama calışıyor her gece eve en erken 20,30 gelıyor ya neyse cok konuştum
dahasıda var yai ben aptal yüksekten yere indim diye böyleyım ve bunun gibi bir kac sorun

evet bilerek evlendim........

hatta ceyızımde bıle sorun oldum insanlar boş agızlılar cokkonuştular benım getırdıgım eşyayla oglanın getırdı esyaya .. fark varmış....
eşim kendi yaptı herseyi ana ana degıl baba babab degıl 3 cocukları var hepside kendi evlendi eşim bana takılan setti bile kendi yapaıp verdi ellerine taktılar eşimede üzülyorum eksigimiz olmasın diye calışıyor off gece gece salaklaştım uzattım kusura bakmayın.............

Son düzenleme:
Pisi Kedi Set

pisi kedi setinden alan varmı ?

Almadım ama,fuarda bu kitapları görmüştüm,çoook güzellerdi,ama setini almaya gerek var mı blmiyorum,birkaç tanesini almak yeterli olabilir bence.

ben kaçtıımmm görüşürüüüzzzzz

Müge bizde Pierre Cardin 2020 var,en çok çift yönlü ,hafif , diğerlerine göre fiyatı uygun diye almıştı.Çok kaliteli birşey değil,ama işinize yarar diye düşünüyorum.ıstersen bir yorumları oku,onunla ilgili.Fiyatına göre iyi diyeyim.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.bi bakim dedim.
melek canım takma kafana
eşinle mutlusun sağlıklı bi bebişin var.sen sağlıklısın dahasının hiç önemi yok.burda paylaşalım sorunlarımızı arkadaşlar.atmayın içinize.

selamkızlarrrrrrrrrrMelekim üzülmebitanem hepimizyolun başındayız daha uzuuun yıllarvar önümüzde ve herşey çççokgüzel olacak

ahh melekçim ahhh
çok haklısın cnm
insanın aklına geliyo bazen böyle ama Allaha şükür eşin iyi biriymiş elinden geleni yapıyomuş onun da tavırları umursamazca olsaydı işte o zaman üzülürdün

inşallah refaha çıkarsınız
biz de şu an çok sıkıntı içindeyiz
işyerinde binlerce lira kredi borcumuz var
aksi gibi kredisni ödeyeceğiz diye aldığımz makine hebire bozuluyo sorun çıkarıyor iş yapılmıyor ooof off selam verdin borçlu çıktın melek:)

onları ödeyecez diye canımız çıkıyor kısmaya çalışıyoruz hep
ama bir yerden sonra insanın canına tak edior arada br bende eşime patlııyorum ama o da ne yapsın o da çaresiz o da böyle olmasını istemezdi....

seninde bu durumun geçiçi

bugün ilk kez gülfemden 3 saat ayrı kaldım.çok özledim.eve nasıl geldiğimi bilemedim.ben nasıl çalışacam ya.

ne oldu kız niye güldün öyle....
içimden geldi
gel cnm her zmn beklerim ben bunu geçen yazda söylemiştim :)

sağol cnm araştırıyorum hala
buldum bi kaç tane
o da var içinde zaten çok pahallı bişy istemiyorum
çünkü diğeri yeni

bu arada demir yürüme çabalarına girdi
1-2 adım atıyo gibi
ama henüz cesaret edemedi
korkuyo sanırım
ama yürümesi yakındır

onun yürümeye başlaması demek bnm bittiğim an demektir :)))

offfffffffffff kızlar ya sıkmayın canınızı bakın bana sevının yınede adımı vermışım delıye durmadan gülüyorum artık,kocalara sıkı sıkı sarılın,bız ıyıdık ne oldu battık çok şükür sağlığımız yerınde,annemlerın yanında yaptım doğumumu,kocam 2 gün öncesınde gelebıldı,bunu ılk defa söylüyorum çok zordu herşey,bılıyorsunuzdur az çok araştırma şırketımız vardı ama rabbım herşeyın bı nedenı vardır tabıkı ve o bılır zamanını ne zaman çıkacaksak düze,herşey 2 ayda bıttı,nerdeyse 800 bın borcumuz var şaka değıl,sadece 100 benım,yınede yılmadık Kaan hala savaşmakta bende sadece manen destek olabılıyorum,eskısı gıbımıyız tabıkı değıl ama sevgım hıç azalmadı,onun sağlıklı olması ve yanımızda olmasada başımızda olması benı mutlu edıyor,gülün be boşverın,herşey düzelır,zaman herşeye çare

haklısın özlem.Allah sizin de yardımcınız olsun.
iyi geceler arkadaşlar.
yarın görüşürüz.

bu arada mısır patlattım hepımızın sıkıntılarınıda ıçıne attım hıçbışeycık kalmayacak bır tane bıle boş yok he,rahat rahat uyursunuz bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…