2009 Nisan Anneleri

slm kızlarr...
ne zamandır giremiyorum yoğunluktan.....

dün keremle oynarken dil çıkardım kendine...dünden beri dili dışarda dolaşıyo sıpacık....çok komik yaaa...

slm kızlarr...
ne zamandır giremiyorum yoğunluktan.....

dün keremle oynarken dil çıkardım kendine...dünden beri dili dışarda dolaşıyo sıpacık....çok komik yaaa...

slm kızlar ay ne yoruldum ya bir dünya ütü yemek ortalık off daha yeni oturabıldım tabi bide ecemin yaramazlıkları

slm kızlar ay ne yoruldum ya bir dünya ütü yemek ortalık off daha yeni oturabıldım tabi bide ecemin yaramazlıkları
hadiiiii gecmis olsun epey is halletmissin eline saglik ben bu gun serdim kendimi iyi hissetmiyordum oglenden sonrada bebek gormeye gittim
3 gundur misafirim vardi bugun gonderdim is yapasimda gelmedi napiyim

ben deliyim galiba.
gülfem yemiyo uyumuyo ama ben 2. çocuğu istiyorum.o minnacık hallerini özledim şimdiden.ama eminim kafayı yerim.

hadiiiii gecmis olsun epey is halletmissin eline saglik ben bu gun serdim kendimi iyi hissetmiyordum oglenden sonrada bebek gormeye gittim
3 gundur misafirim vardi bugun gonderdim is yapasimda gelmedi napiyim

saol cnm valla sorma günlerdır yatak odasında sürünüyodu bayadır yapmayınca eşiminkiler eceminkiler birikti tabi ama şükür bitti:)))

16 şubatta olmam gerekiyordu.. işte gerisini siz düşünün ....

gelcem gelcem hiç kurtuluşunuz yok..
gel gel kuzum
ama öle bekleme süper bi ev
sizin evler gibi degıl bnım evim sobalı.........
eski i ev 40 senelik....

GAYET YURDUMMMM:):):)
zaten beni ve egeyi görmeye gel evi boşver....
RAHAT EDERSıN UMARIM:)

egeyle canımız sıkılıyor....
eşimde gelmedi((((

benımde ege 11,30dan beri yenı uyudu

ya ben cok doluyum aslında kimse yok konuşailecgim derdimi anlatabilecegım insanlar bi degıık olmuş öncen bi yengm vardı herseyimi ama herseyımı paylaştıgım onada güvenmıyorum artık iç mutlu degılım bn ndn böylyım bilmıyorummmmmmmmmmmmm

melekcim hiç mutlu değilim demişssin ya inan çok üzüldüm birden okuyunca.

benimde sıkıntılarım var.zaman zaman bende çok bunalıyorum hiçbişey anlamlı gelmiyoo.

dediğin gibi insanlar cidden çok tuhaf.çok iyi tanıdığım dediğin insan bile şaşırtıyo seni.

ama bu kadar karamsar olma canım.

çok şanslıyız ki dünyalar güzeli bebişlerimiz var.en büyük moral kaynagımız onlar zaten.Allahım göstermesin yokluklarını

evet cok iyi tanıdıgım dedıgım kişiler 10 yıllll bırlıkte gecırdık bırlıkt derken hep arar gel agbın bu akşam eve gec gelcek kal bizde otuuz dıyen ve benım onu onun bnı kardş gibi gördügüm insan

evet canım sadece onlar zaten sadece oglummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herseyim:):):):)iyiki var ,

bu saah uyandı yatakda yan dönüp bi sarılmasıvaki bana dünalara bedellllllllllllllllll

merhaba kızlar ,
yemeğe misafirim var bugün temzilik yemek pasta vs yaptım yeni bitti misafirlerimi bekliyorum çok yoruldum birde Kayra bugün sadece bir kez uyudu şansıma o da zor zoruna ,
Melek aynı durumları bende yaşıyorum valla konuşacağım kimsem yok
ben burda yanlızım alışamadımda daha benimseyememek çok kötü ama Zeyno nun dediğini düşünüp şükrediyorum halime

aslında buraya yazmam bile dogrumu bilmıyorum ben herseimi öyle acıga vuran bi insan degılım ilkd defa yazdım eşimle bile kavga etsem yazmam hani burda herseyı paylaşıoz ya bi an yazayım diorum sonra yazsamda siliyorum
kusura bakmayın

aynen bende bayılıyorum bu kadına yaa.yakalasam biyerde okadar çok soracak şeyim var ki.

kerem 3 haftadır kahvaltı yapmıyo.onu dışında yedikleri aynı canım.tabi çorbasının hepsini bitirmiyo.gününe göre değişiyor.bazen hiç yemiyo bazen 10 kasık yerse yiyo.bizde de meme sınırsız :))

aklımdayken sorayım
siz kakadan sonra bebişlerin poposunu yıkıyomusunuz
ben yıkıyorumda tek başıma zor oluyo ya
demir her yeri tutmak istiyo

ben evdeysem mutlaka yıkıyorum.daha sağlıklı geliyo.kerem çok hareketli olmasına rağmen poposu yıkanırken hiç kıpırdamıyoo.hoşuna gidiyo ...

tıpa tıp aynı canım.ama ben dert etmiyorum.doktorumuz son gidişimde çok kızdı bana.gelişimi gayet iyi istediği gibi yesin ya da yemesin bırak kendi haline dedi.keremde son 1 aydır daha sık emmek istiyo.aynen yeni doğmuş bebek gibi.

Kızlar Şİmdİ c.tesİ kİmler gelİyor...

Ben - ÇİÇek(elİ mahkum) - esra- alİye ... BaŞka.....

Gelmeyen .
Yasemİn - gÜlŞen - gÜler - banu (?)

ne güzel buluşma var galiba.biz 1-2 hafta sonra gidicez istanbula.bu hafta gelseydik buluşmayada gelirdim.çok istiyorum valla sizlerle tanışmak.ne güzel olurdu

melekçim hiçbirşeyi içine atma güveneceğin kımse yoksa çevrende
burada paylaş derdini anlatınca rahatlıyor ınsan
bak ben asla içimde tutamam mutlaka birine anlatırım yoksa kafayı yerdim herhalde...

evet ya cidden dünyalara bedel bi gülüşleri.

kerem de sabahları gözü yarı açık yarı kapalı kafasını kaldırıp bana bakıp gülüyoo,sonra tekrar koyup kafayı uyuyooo.

ben okdar çok değişik insan tanıdım ki.bunuda görecekmişim dediğim çok şey var.artık bende kolay kolay güvenemiyorum kimselere.1 -2 yakın dostumdan baska

mine ooo ellerine sağlık neler yapmışsın öyle:)))))
melek kimin sorunu yok ki hayatım????
benim içimde çok dolu........
en çok istediğim mesela buralardan ege ben ve eşim alıp başımızı gitmek.....
herkeslerden uzakkkk:))))
ama eşimin işi burda malesef(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…