kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadiiiii gecmis olsun epey is halletmissin eline saglik ben bu gun serdim kendimi iyi hissetmiyordum oglenden sonrada bebek gormeye gittimslm kızlar ay ne yoruldum ya bir dünya ütü yemek ortalık off daha yeni oturabıldım tabi bide ecemin yaramazlıkları
ben deliyim galiba.
gülfem yemiyo uyumuyo ama ben 2. çocuğu istiyorum.o minnacık hallerini özledim şimdiden.ama eminim kafayı yerim.
hadiiiii gecmis olsun epey is halletmissin eline saglik ben bu gun serdim kendimi iyi hissetmiyordum oglenden sonrada bebek gormeye gittim
3 gundur misafirim vardi bugun gonderdim is yapasimda gelmedi napiyim
gel gel kuzum16 şubatta olmam gerekiyordu.. işte gerisini siz düşünün ....
gelcem gelcem hiç kurtuluşunuz yok..
egeyle canımız sıkılıyor....
eşimde gelmedi((((
melekcim hiç mutlu değilim demişssin ya inan çok üzüldüm birden okuyunca.
benimde sıkıntılarım var.zaman zaman bende çok bunalıyorum hiçbişey anlamlı gelmiyoo.
dediğin gibi insanlar cidden çok tuhaf.çok iyi tanıdığım dediğin insan bile şaşırtıyo seni.
ama bu kadar karamsar olma canım.
çok şanslıyız ki dünyalar güzeli bebişlerimiz var.en büyük moral kaynagımız onlar zaten.Allahım göstermesin yokluklarını
aynen bende bayılıyorum bu kadına yaa.yakalasam biyerde okadar çok soracak şeyim var ki.kizlar sabiha hanimin cok hos birde kitabi var ablamda var gecen bi iki bolumunu okudu tlf da bayildim kadinin bilgisi satilik olsa keske alsam beynime enjekte etsem bayiliyorum hatuna
ben buyuk ogluma anaokulum seti alcam onun hediyesi olarak geliyor bakalim
ama siz isterseniz disardan da alabilirsiniz valla okuyalim arkadaslar okudukca cozuluyo sorunlar
ben bişey merak ediyorum
ben barana akşam ek gıda tarzında bişey vermiyorum .
sadece beni emiyor. çoçuk doğuyordur dimi.. aklıma geldi şimdide..
9-10arası kahvaltı
12-13 arası çorbası
15-16 arası yoğurt
17:30-18:00 arası kavonaz meyve- yarısı ama fazla yemiyor.
19:00 meme
sabaha kadar aklımıza estikçe....saat sınırlaması yok..
aklımdayken sorayım
siz kakadan sonra bebişlerin poposunu yıkıyomusunuz
ben yıkıyorumda tek başıma zor oluyo ya
demir her yeri tutmak istiyo
kızlar hakkınızı helal edinn ne zaman bişey yazsam hep elifin iştahsızlığından dert yanıyorum ama dayanacak güç kalmadı bende beni en iyi sizler anlarsınızzz şu an yeni doğmuş bebek gibi emiyorrr ve sabrım kalmadı artıkkk koskoca 3 gün tek lokla yemediii
Kızlar Şİmdİ c.tesİ kİmler gelİyor...
Ben - ÇİÇek(elİ mahkum) - esra- alİye ... BaŞka.....
Gelmeyen .
Yasemİn - gÜlŞen - gÜler - banu (?)
aslında buraya yazmam bile dogrumu bilmıyorum ben herseimi öyle acıga vuran bi insan degılım ilkd defa yazdım eşimle bile kavga etsem yazmam hani burda herseyı paylaşıoz ya bi an yazayım diorum sonra yazsamda siliyorum
kusura bakmayın
evet cok iyi tanıdıgım dedıgım kişiler 10 yıllll bırlıkte gecırdık bırlıkt derken hep arar gel agbın bu akşam eve gec gelcek kal bizde otuuz dıyen ve benım onu onun bnı kardş gibi gördügüm insan
evet canım sadece onlar zaten sadece oglummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herseyim:):):):)iyiki var ,
bu saah uyandı yatakda yan dönüp bi sarılmasıvaki bana dünalara bedellllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?