2009 Nisan Anneleri

deniz ama birde şu var ki,
2 çocuk 2kat sorumluluk demek.
ve ben de 2 kat sorumluluğu kaldıramam.
ben yorgun huzursuz manoton bir hayat yaşamaya başlarsam da 2 çocuğa hiç birşey veremem zaten mutsuz olurlar.
ama bu şekilde büyürse elimizden geldiği kadarıyla maddi,manevi iyi yetiştirmeye çalışıcaz.
birde tek çocuk diye tek bırakmak değilde aynı yaşta arkadaşlarıyla oyun grupları,gezmeler,sosyal aktiviteler.....
ben ege 3 yaşına girdiği gibi yüzme dersi aldırmak istiyorum mesela,burda yakın kreşler var oyun gruplarına dahil ettiricem vs vs....

aysuncum tamemen aynı düşünüyoruz cnm..benimde 2 çocuk için 3-5 engel var kafamda tamam 1-2 tane olsa aşardım bi şekilde ama bende 2. yi yapamam zaten demek istediğim kadın tek çocuk kötüdür kardeşi olmalı mutlaka demiyo ...bilimsel bişey yok yani :)) zaten tek çocuk kötüdür diyemem ben tek çocuğum :)) insanın oluşmasını sağlayan bi sürü faktör var ama tek çocuk oldu diye şöyle olacak böyle olacak diyemez kimse demek istediğim o..

sabiha hn.da söyledi kızlar programda.
aynı tadlardan sıkılabileceğini....
değiştirmek lazımmış...
mesela sütü bir meyveyle robottan geçirip verin içer diyor..

doğru diyorsun deniz.....
benimde bir konu çok aklıma geliyor!! inş.egeyi büyütene kadar allahım ömür verir.
sanki ben herkesten iyi bakıyorum,kimse benim gibi bakamaz.
birine bıraksam dışarı çıkamam.
bir gün babasına bırakıp dışarı çıktım egenin sesi hep kulağımda..........
bir daha bırakmadım..hatta kuaföre giderken 2 sinide yanımda götürdüm:))))
(kuaför eski komşumuz ve eşimin arkadaşı)
ben egeyi büyütüp sonra oğlumla eğlenmek gezmek tozmak istiyorum....
babası çalışsın dursun:))))))))))

ben deliyim galiba.
gülfem yemiyo uyumuyo ama ben 2. çocuğu istiyorum.o minnacık hallerini özledim şimdiden.ama eminim kafayı yerim.

Kızlar Şımdı c.tesı kımler gelıyor...

Ben - ÇıÇek(elı mahkum) - esra- alıye ... BaŞka.....

Gelmeyen .
Yasemın - gÜlŞen - gÜler - banu (?)

bu arada slm kızlarrr
zeynebi 10 30 da bi yatrdm daha uyyo yaa sıpaaa
benm için ii oldu baya ders çalştım
maşallahhhhhhhhhhhh

ben 1 tamesiyle manatonlaşmaya başlamıştım ki topladım kendimi bi ara salmıştım 2. cocugu bende düşünmüyorum allah isteyenlere versin yarrabbim.......
birz daha büyüsn hersey dahada güzel olucak o zaman kendini bilecek bende kendime dahada zaman ayıracagım
sonuna kadar katılıyorum

yok anacım olmadım.. .hamileyim...
Eşimde gelir gelmez onu sordu....
:):)):):)

Zaten ızmıre geldıĞımde meleĞı,
aydına geldıĞımde denızı
muĞlaya gittiğimde mÜgeyı
mutlaka gÖrmek ıstıyorum...

DıĞerlerı kızmasın ..bana..
Bu yerler yazın gıtmeyı planladıĞım yerler o yÜzden Öyle yazdım...

bişeyi yok dımı sultancım sanada gecmiş olsun canım eğer ilaç alıdığında basın gecmesse bı bardağa yarım lımon sık uzerını suyla tamamla iç
ay hala geçmedi keremde maşallah 1 den beriuyuyor bilseydim yatardım
tahlile de gidemedik babası bekleyemedi keremn uyanmasını
bi problem yok sadece kan sayımı
estağfurullah yeliz bi çare bulabilsek keşke

ben deliyim galiba.
gülfem yemiyo uyumuyo ama ben 2. çocuğu istiyorum.o minnacık hallerini özledim şimdiden.ama eminim kafayı yerim.

ben istemiyorum 2.çocuk şimdi ama insan görnce minicik dayanamıyooo

anam buyur gel şirvancım beklerim................................

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, ekim.29, gulshenidil, nesoc, zeyno5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…