amanimmm köftecim gelmiş..
naber kız nelerdesin. gözükmüyon hiç
kuzumuz nasıl
huu sormayı unuttum sen regl oldunmucadıarzu
maşallahhhhhhhhhhhhbu arada slm kızlarrr
zeynebi 10 30 da bi yatrdm daha uyyo yaa sıpaaa
benm için ii oldu baya ders çalştım
ben 1 tamesiyle manatonlaşmaya başlamıştım ki topladım kendimi bi ara salmıştım 2. cocugu bende düşünmüyorum allah isteyenlere versin yarrabbim.......deniz ama birde şu var ki,
2 çocuk 2kat sorumluluk demek.
ve ben de 2 kat sorumluluğu kaldıramam.
ben yorgun huzursuz manoton bir hayat yaşamaya başlarsam da 2 çocuğa hiç birşey veremem zaten mutsuz olurlar.
ama bu şekilde büyürse elimizden geldiği kadarıyla maddi,manevi iyi yetiştirmeye çalışıcaz.
birde tek çocuk diye tek bırakmak değilde aynı yaşta arkadaşlarıyla oyun grupları,gezmeler,sosyal aktiviteler.....
ben ege 3 yaşına girdiği gibi yüzme dersi aldırmak istiyorum mesela,burda yakın kreşler var oyun gruplarına dahil ettiricem vs vs....
sonuna kadar katılıyorumdoğru diyorsun deniz.....
benimde bir konu çok aklıma geliyor!! inş.egeyi büyütene kadar allahım ömür verir.
sanki ben herkesten iyi bakıyorum,kimse benim gibi bakamaz.
birine bıraksam dışarı çıkamam.
bir gün babasına bırakıp dışarı çıktım egenin sesi hep kulağımda..........
bir daha bırakmadım..hatta kuaföre giderken 2 sinide yanımda götürdüm:))))
(kuaför eski komşumuz ve eşimin arkadaşı)
ben egeyi büyütüp sonra oğlumla eğlenmek gezmek tozmak istiyorum....
babası çalışsın dursun:))))))))))
:):)):):)yok anacım olmadım.. .hamileyim...
Eşimde gelir gelmez onu sordu....
ay hala geçmedi keremde maşallah 1 den beriuyuyor bilseydim yatardımbişeyi yok dımı sultancım sanada gecmiş olsun canım eğer ilaç alıdığında basın gecmesse bı bardağa yarım lımon sık uzerını suyla tamamla iç
estağfurullah yeliz bi çare bulabilsek keşkekızlar hakkınızı helal edinn ne zaman bişey yazsam hep elifin iştahsızlığından dert yanıyorum ama dayanacak güç kalmadı bende beni en iyi sizler anlarsınızzz şu an yeni doğmuş bebek gibi emiyorrr ve sabrım kalmadı artıkkk koskoca 3 gün tek lokla yemediii
ben deliyim galiba.
gülfem yemiyo uyumuyo ama ben 2. çocuğu istiyorum.o minnacık hallerini özledim şimdiden.ama eminim kafayı yerim.
16 şubatta olmam gerekiyordu.. işte gerisini siz düşünün ....kaç gün geçti yaa uzun zmn oldu dimiii
ay Allah korusuuunnn
gelcem gelcem hiç kurtuluşunuz yok..anam buyur gel şirvancım beklerim................................
Zaten İzmİre geldİĞİmde meleĞİ,
aydına geldİĞİmde denİzİ
muĞlaya gittiğimde mÜgeyİ
mutlaka gÖrmek İstİyorum...
DİĞerlerİ kızmasın ..bana..
Bu yerler yazın gİtmeyİ planladıĞım yerler o yÜzden Öyle yazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?