2009 Nisan Anneleri

aktif olarak yapamadığın sporu aletler yardımı ile yaptırıyorlar...yani sen pasifsin o makineden uzayan bantlar senin sorunlu bölgelerinde geziniyor:))

PASıF JıMNASTıK ( MAX SLIMMING)

PASıF JıMNASTıK ıLE ZAYIFLAMA
Faradik akım göndererek istenilen bölgedeki yağ hücrelerine odaklanır ve yağ hücrelerini parçalar işlem esnasında ilk olarak yağ hücrelerinin zarları parçalanır yağ molekülleri açığa çıkar dokudaki bu moleküller damarsal ve lenfatik sisteme geçerler ve böylelikle vücuttan atılması sağlanır. bu işlem yapılırken kan damarları ve sinirler gibi çevre dokularına zarar vermez ve böylelikle incelme sıkılaşma toksinlerin spor yapmadan atılmasını sağlar Kasa hareketlilik getirir. Vücut sarkmalarını ve kas tonusunu kuvvetlendirmek içinde kullanılır. Kilo verirken oluşan kırışıklık ve sarkmaları önlemek lenfatik drenajın artırılmasını sağlıyarak selülitlerin giderilmesini ve cildin sıkılaşmasını sağlar.

KISACASI PASıF JıMNASTıĞıN ETKıLERıNı ŞÖLE SIRALAYABıLıRıZ ;

Beden inceltme

Göbek,bel ve mide toparlama

Kalça eritme ve sıkılaştırma

Diyet ve doğum sonrası sarkmalarda sıkılaştırma ve toparlama

Kasların çalışması ile sinir sistemini düzenleme

Kan dolaşımını düzenleme ve hızlandırma

Sırt, kol, bacak toparlama ve sıkılaştırma

selam kızlar
sabahtan beri dışardaydım yeni geldim birazdan da kursa gidicem bi bakıp selam vereyim dedim
benim bildiğim kadarıyla buluşma oluyo kızlar ama gülşencim gelememene üzüldüm gerçekten
dün gece derin konulara girilmiş biraz baktım.herkes gerekeni söylemiş zaten.bence de hayatta en önemli şey sağlık Allah dermansız dert vermesin. ve hepimizin ayrı bi sınavı var bu dünyada önemli olan isyan etmemek.ama insanız zaman zaman dibe vurabiliyoruz böyle. Allah a çok şükür ki sağlıklı evlatlarımız var onun dışında herşey boş aslında

valla esra ben de yırtıyorum kendimi ama ne cevap veren var ne sallayan buluşacak arkadaşlardan. valla ben gülşene gidiyorum yarın allah nasip ederse.

elifimiz nasıl iştahı yok sanırım bu ara sıkma canını en azından emiyor sen güzel beslen bari sütten alsın gerekeni.

mehabalar hava güzeldi kızımla hava aldık geldik

şimdi de eneerjik
kızı m yaramazlıkyapıyo

Sayfa aÇık kalmıŞŞŞ
ıyıyım esracım sen nasılsınn evet elıfın hıÇ ıŞtahı yok hasta bırdeee sadece emıyor 5 gÜndÜrr

ben gelemiyorum buluşmaya yarın bir dünya işim var pazar günü kızıma doğum günü partisi vericezzz ayın 9 u salıya geldiği içinnnn

geçmiş olsun yeliz.kolay gelsin.ilk doğum günü bebemiz elif mi oluyo şimdi:))

biri doğum günü topiği açsıınnn...hem kutlarız hem fotoları görürüz..şööle başında da doğum sırası olsa liste şeklinde dadından yenmez bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…