2009 Nisan Anneleri

aslında ben oyunla felan yediriyodumm doktorum kızdııı ne yapsam bilemesimmm
ya arkadaşım valla bende oyunla yedırıyorum yemek ıstedığı zaman oyuna gerek yokta gerekıyorsa oyunla yanı açmı kalsın,bır tek süt ıçerken gerek yok
ben gelemiyorum buluşmaya yarın bir dünya işim var pazar günü kızıma doğum günü partisi vericezzz ayın 9 u salıya geldiği içinnnn
ay canım ya,nıce mutlu yaşlara olsun ınşallah,heyecan yaptım ılk doğum günü bebışı
biri doğum günü topiği açsıınnn...hem kutlarız hem fotoları görürüz..şööle başında da doğum sırası olsa liste şeklinde dadından yenmez bencee
harıkasın aklınla bın yaşa,açalım bı topık ben açmadımhıç açanlara duyurulur,bızımkı uyurken bakıım dedım kımsecıkler yok yaw

biri doğum günü topiği açsıınnn...hem kutlarız hem fotoları görürüz..şööle başında da doğum sırası olsa liste şeklinde dadından yenmez bencee
evet evet evet açılsın:):):)

vay be bebeler yaşlarına girmeye başladı artıkın:):)
MAŞALLAHHHH....
İYİ AKŞAMLAR BU ARADA herkese selam.... biz gribiz ve pın pın ın ikinci dişi geliyo huysuzuz bu aralar.....

Selammm,geçmişi okudum,geldim ama yine kimse yok:-((

Yarın misafirim var akşama,eşim de işte olacak,Miray la hem temizlik hem çayın yanına pasta börek ,nasıl yetiştireceksem:-((
Bugünden yaparım diyordum,annnem anneannem vardı ,yemek yedik gittiler.

kızlar ya bilgisayarım bozuldu tüm gün kudurdum evde neyseki eşim geldi kaptım hemen bilgisayarını:)

yarın bekliyorum sizi şekerler

valla ben olsam atlar zıplar gelırdım çıçekcım hemen ama ne yapalım,gönüller bır olsun buluşun fotolayın bızde sevınelım acık yahu,benımkı uyudu geçtım hemen başına bende bağımlılık bu blg bağlıyor başına

bnm bildiğim o pasif jimnastik geçici zayıflıkmış
yani onu bıraktığın an yeniden kilo alıyomuşsun

niye yarın gitmiyosunuz yaawwww
ben olsam koşa koşa giderdim valllaaaaa

anacım herkes geçmıştemı ne,yada boş ekrana bakıyonuz hahahaha,yada tv ızleyıp blg gıbı yapıyosunuz demı

kızlar yarın 10 a kadar haber beklicem sizden boşu boşuna sap gibi gitmiim oraya kadr şirvan ara beni sabah esra sende ara haber verin yahuuuuuuuuuuuu

hanımlar gelemeyenler var hem hava soğuk olacakmış haftaya erteleyelim olmaz mı dedim kimse cevap vermedi.
kimler gidiyor dedim kimse cevap vermedi. yazılanlardan çıkarttığım sonuç gülşen'in misafiri varmış, yeliz'in işi varmış, tuğba kıbrıs'ta, güler izmir'de, selin kayınvalidesine bakacak, aliye gidecek sanırım yanılmıyorsam, atlamadımsa bildiklerim bunlar... esra ve şirvan'da burada zaten...

yine kimse kalmamış :bbo: ayyy tamam ben gitmiyorum kesinn....
gülşene gitme niyetim vardı sanırım o da olmayacak! hayırlısı bakalım...
yarın bana 9-5 mesai gözüküyor anlaşılan!!! bilmiyorumkismile

neysee ben çıkıyorum gelebilirsem sonra bakarım... herkese iyi geceler gelemezsem...

ayyy gönülçelen başladı en azından keyıflı bırşey var bu saatte,bırde çekırdek çıtlıım barüüü,kımseler yazmıyor hüüüüüüüüüüüüüüü,tatlı rüyalar görün ınşallah,melekler ve perıler korusun hepımızı,öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…