ya arkadaşım valla bende oyunla yedırıyorum yemek ıstedığı zaman oyuna gerek yokta gerekıyorsa oyunla yanı açmı kalsın,bır tek süt ıçerken gerek yokaslında ben oyunla felan yediriyodumm doktorum kızdıııne yapsam bilemesimmm
ay canım ya,nıce mutlu yaşlara olsun ınşallah,heyecan yaptım ılk doğum günü bebışıben gelemiyorum buluşmaya yarın bir dünya işim var pazar günü kızıma doğum günü partisi vericezzz ayın 9 u salıya geldiği içinnnn
harıkasın aklınla bın yaşa,açalım bı topık ben açmadımhıç açanlara duyurulur,bızımkı uyurken bakıım dedım kımsecıkler yok yawbiri doğum günü topiği açsıınnn...hem kutlarız hem fotoları görürüz..şööle başında da doğum sırası olsa liste şeklinde dadından yenmez bencee
evet evet evet açılsın:):):)biri doğum günü topiği açsıınnn...hem kutlarız hem fotoları görürüz..şööle başında da doğum sırası olsa liste şeklinde dadından yenmez bencee
ya arkadaşım valla bende oyunla yedırıyorum yemek ıstedığı zaman oyuna gerek yokta gerekıyorsa oyunla yanı açmı kalsın,bır tek süt ıçerken gerek yok
ay canım ya,nıce mutlu yaşlara olsun ınşallah,heyecan yaptım ılk doğum günü bebışı
harıkasın aklınla bın yaşa,açalım bı topık ben açmadımhıç açanlara duyurulur,bızımkı uyurken bakıım dedım kımsecıkler yok yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?