rehada bi taneyi anca yiyo oda cok ac olursa tabi onunda yarisi yere ellerine oleeekızlar sizinkiler köfte kaç tane yiyo.yarım saattir bi köfteyi anca yedirdim.daha da yemiyo.ama 1 köfte öyla büyük değil.ceviz kadar.
yogurtla kirmizi et yenince birbirlerini noturluyormuslar ikisininde vitamini kalmiyormus diye okumustum bi arastir canim istersen ben ayri veriyorumgülercim ela 2 taneden fazla yemiyoo..yoğurtla veriyorum ben..ama ne kadar doyuyo öyle bilmem ..ama hatırlıyorum eşimin yeğeni 3 yaşında 5 tane yiyince çook yedi diyolardı :)
kiz kim varki anacim hic kimse yok ki bi sen bide benhatunlarbvilgisayar sayfalar msn her şey açık doktora gitmiştik geldik ... kuzum yıktı ortalığı yine. yok yok özellikle tartılmak için odaya geçtik mi başlıyor ağlamaya. bakalım ne olacak böyle ne tartıya ne boy ölçümüne inanıyorum çünkü durmuyor ki yerinde :))))
siz de amma konuşmuşsunuz yaa niyetlendim ama okuyamadım :kedi:
neyse buralardayım şimdilik yazın yazabildiğiniz kadar, hazırlıklıyım :roflol:
arkadaşlar merhabalar biz gezdik geldik.
veee az önce gülfem yürüme çalışmalarına yeniden başladı.baya adımladı.heralde 10 güne kadar yürüyecek benim pamuk prenses
gözünaydın canım şımdı göz kontrolü ve refleksler dahada hız almaya başlar sızde hoş heran öyleyız ama şımdı daha farklıben müjdemi verdim ama geçmişi okurken ömer ve egenin de aynı yolun yolcusu olduğunu okudum.:dance:
canım ya baksana şımdıden senınkı parayı sokağa atıyor gönlü bol aynı zamanda başkaları da faydalansın demışmaşallah bebişlerimize yaşında yürüycekler hepsiinşallah gelişimi açısından çok sevindirici ama kazalar açısından çok dikkatli olmamız lazım artık sürekli göz önünde tutmak zor olucak ben ikinci oğlumu klozette yakaladığımı bilirimdelikafadulden birde bütün salon takımımı camdan aşağı atmıştı hehhehbikeresindede bayramdı kiracı kirayı getirmişti bende konsolun üstüne bırakmıştım bizim efe hepsini sokağa atmıştıı büyük oğlum böyleşeyler yapmadı ama ikinci felaketti anlıycanız bakalım ömercik neler yapacakeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ben mama vermıyorum artık akşam şayet çorbasını az ıçmışse muhallebı verıyorum,yatarken süt,sabah günaydını süt,süt ıçın süt ıçırın,bu arada oha demezsenız kı dersınız büyük ıhtımal,annemın dedığıne göre 10 bana görede 8 yaşıma kadar bıberon kullanıp 1 kılo süt ıçerdım,yoğurdu saymıyorum,o yüzden Ece bıberon tutmayınca çoook şaşırmıştımelaya ilk kez bebek sütü verdim hepsini içti sıpaa maşalaah sevdi çok şükür bu gece bakalım gaz falan olmazsa normal süte geçicem yarın ...mama parası ver ver nereye kadar :) günde bi kere mama yeter artık di mi sizce???
öp boyun altından benım yerıme,kokusu bır başka güzel oluyorevet ya hatta gülfem şu anda yürüme çalışmalarına iyce hız verdi.ben sevindikçe elerini bırakıp yanıma geliyo.
benımkı sevmıyor anacımkızlar sizinkiler köfte kaç tane yiyo.yarım saattir bi köfteyi anca yedirdim.daha da yemiyo.ama 1 köfte öyla büyük değil.ceviz kadar.
efeeeeemKızlar
o tartılardan korkuyorlar heralde fatoş ya,bıde çıplak oluyorlar ya(yanı bez var tabıkı)oda belkı etkılıyordur,korkuyorlardır,benımkıde öyle yapıyor zaten son 2 gıttığımızde kılo olayına canımı sıkılmıştı bu ayda götürmeyeceğım,zaten önümüzdekı ay yaşımıza gıdecez nasıpsehatunlarbvilgisayar sayfalar msn her şey açık doktora gitmiştik geldik ... kuzum yıktı ortalığı yine. yok yok özellikle tartılmak için odaya geçtik mi başlıyor ağlamaya. bakalım ne olacak böyle ne tartıya ne boy ölçümüne inanıyorum çünkü durmuyor ki yerinde :))))
siz de amma konuşmuşsunuz yaa niyetlendim ama okuyamadım :kedi:
neyse buralardayım şimdilik yazın yazabildiğiniz kadar, hazırlıklıyım :roflol:
ayyyy kızım gıbı aynı,bızımkıde anca yerlerı süpürüyor sürünerek ama bayağı gıdıyor odanın her tarafında yalnız ılgınç olan şu kı yatağında emekler durumda kendını atıyor oaraya buraya,bı de taktı tak tak kafa atıyor hoşuna gıdıyor bıde sıpanın gülüyor,bızımkılere gülmeyınkı böyle yaptığında dıkkat çektığını anlarsa süreklı yapar dedım ama bılmıyorum yanııııııııı,bazen büyüklerede neyı yapmayalım dersen yapıyorlarMiray artık evin içinde ulaşımını komando gibi sürünerek sağlıyor,yaşına emekler herhalde heheheeeeee
bencede yaaaaaa olmuyo neyse reklemlerda gecis yapiyoz nedekaşk ve ceza başlamış,genış aılede aynı saatte olmuyo böle yahu
ohhhhhhh ne guzel gerci bende delsem karisan yokta en fazla arkamdan gelen kufru basar oevet canım ev bızım zaten del kır vur sorun yok :))
:))vay yaramaza bakmaşallah bebişlerimize yaşında yürüycekler hepsiinşallah gelişimi açısından çok sevindirici ama kazalar açısından çok dikkatli olmamız lazım artık sürekli göz önünde tutmak zor olucak ben ikinci oğlumu klozette yakaladığımı bilirimdelikafadulden birde bütün salon takımımı camdan aşağı atmıştı hehhehbikeresindede bayramdı kiracı kirayı getirmişti bende konsolun üstüne bırakmıştım bizim efe hepsini sokağa atmıştıı büyük oğlum böyleşeyler yapmadı ama ikinci felaketti anlıycanız bakalım ömercik neler yapacakeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
evet kimbilir kaç para gitti bugüne kadar mama vs.içinelaya ilk kez bebek sütü verdim hepsini içti sıpaa maşalaah sevdi çok şükür bu gece bakalım gaz falan olmazsa normal süte geçicem yarın ...mama parası ver ver nereye kadar :) günde bi kere mama yeter artık di mi sizce???
bizimki köfte yemiyo öğürüyokızlar sizinkiler köfte kaç tane yiyo.yarım saattir bi köfteyi anca yedirdim.daha da yemiyo.ama 1 köfte öyla büyük değil.ceviz kadar.
hayırlı yolculukar gülfem e maşallah darısı başımıza...arkadaşlar yarın bizim istanbul yolculuğumuz var.eşim de bileti o kadar erkene almış ki.evden sabah 4 buçukta çıkacaz.
ben valizimi hazırlıcam.gerçi ben koyuyorum gülfem çıkarıyo.:roflol:
neysem akşama görüşürüz.
Miray artık evin içinde ulaşımını komando gibi sürünerek sağlıyor,yaşına emekler herhalde heheheeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?