2009 Nisan Anneleri

kizlar vallaha gecmisi okuyamiyacagim en azindan 35sayfasini son 5sayfaya bakabildim ne yazmisiniz aksamdan bu yana heeeeeeeeeee ben gelince kimse kalmiyor ama gece kusumusunuz ne gece ilerliyo sayfalar cogu sanirim
kızlar sizinkiler köfte kaç tane yiyo.yarım saattir bi köfteyi anca yedirdim.daha da yemiyo.ama 1 köfte öyla büyük değil.ceviz kadar.
rehada bi taneyi anca yiyo oda cok ac olursa tabi onunda yarisi yere ellerine oleee

gülercim ela 2 taneden fazla yemiyoo..yoğurtla veriyorum ben..ama ne kadar doyuyo öyle bilmem ..ama hatırlıyorum eşimin yeğeni 3 yaşında 5 tane yiyince çook yedi diyolardı :)
yogurtla kirmizi et yenince birbirlerini noturluyormuslar ikisininde vitamini kalmiyormus diye okumustum bi arastir canim istersen ben ayri veriyorum
kiz kim varki anacim hic kimse yok ki bi sen bide ben
seher salincak harika olmus hee ev sizin mi ole delebildiniz canim
birde benim face de betul guner celik burcu muydu isteyen ekle canim benide

Miray artık evin içinde ulaşımını komando gibi sürünerek sağlıyor,yaşına emekler herhalde heheheeeeee

arkadaşlar merhabalar biz gezdik geldik.
veee az önce gülfem yürüme çalışmalarına yeniden başladı.baya adımladı.heralde 10 güne kadar yürüyecek benim pamuk prenses

ben müjdemi verdim ama geçmişi okurken ömer ve egenin de aynı yolun yolcusu olduğunu okudum.:dance:
gözünaydın canım şımdı göz kontrolü ve refleksler dahada hız almaya başlar sızde hoş heran öyleyız ama şımdı daha farklı
canım ya baksana şımdıden senınkı parayı sokağa atıyor gönlü bol aynı zamanda başkaları da faydalansın demış
ben mama vermıyorum artık akşam şayet çorbasını az ıçmışse muhallebı verıyorum,yatarken süt,sabah günaydını süt,süt ıçın süt ıçırın,bu arada oha demezsenız kı dersınız büyük ıhtımal,annemın dedığıne göre 10 bana görede 8 yaşıma kadar bıberon kullanıp 1 kılo süt ıçerdım,yoğurdu saymıyorum,o yüzden Ece bıberon tutmayınca çoook şaşırmıştım
evet ya hatta gülfem şu anda yürüme çalışmalarına iyce hız verdi.ben sevindikçe elerini bırakıp yanıma geliyo.
öp boyun altından benım yerıme,kokusu bır başka güzel oluyor
kızlar sizinkiler köfte kaç tane yiyo.yarım saattir bi köfteyi anca yedirdim.daha da yemiyo.ama 1 köfte öyla büyük değil.ceviz kadar.
benımkı sevmıyor anacım
efeeeeem
o tartılardan korkuyorlar heralde fatoş ya,bıde çıplak oluyorlar ya(yanı bez var tabıkı)oda belkı etkılıyordur,korkuyorlardır,benımkıde öyle yapıyor zaten son 2 gıttığımızde kılo olayına canımı sıkılmıştı bu ayda götürmeyeceğım,zaten önümüzdekı ay yaşımıza gıdecez nasıpse
Miray artık evin içinde ulaşımını komando gibi sürünerek sağlıyor,yaşına emekler herhalde heheheeeeee
ayyyy kızım gıbı aynı,bızımkıde anca yerlerı süpürüyor sürünerek ama bayağı gıdıyor odanın her tarafında yalnız ılgınç olan şu kı yatağında emekler durumda kendını atıyor oaraya buraya,bı de taktı tak tak kafa atıyor hoşuna gıdıyor bıde sıpanın gülüyor,bızımkılere gülmeyınkı böyle yaptığında dıkkat çektığını anlarsa süreklı yapar dedım ama bılmıyorum yanııııııııı,bazen büyüklerede neyı yapmayalım dersen yapıyorlar

yarım saaten beri burdayım bağlantım gidip geliyor yazamadmsinir oldum geçmişe bakayım

keremi yıkadım uyuttum ama zırt pırt uyanıyor sallanmak istiyor yaa

:))vay yaramaza bak
paraları saçmış gönlü zengin çocuğun :))

evet kimbilir kaç para gitti bugüne kadar mama vs.için
hangi sütü veriyosunuz?

bizimki köfte yemiyo öğürüyo
makarna falan yiyor bu akşam yedi bide kendimze yaptığım mercimek yemeğinden tattırayım dedim sevdi kaşık kaşık yedi maşallah ezmedimde
hayırlı yolculukar gülfem e maşallah darısı başımıza...

maşallah mirayda yol katetiyo bizimkide yuvarlanıyo anca:))

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.
bi bakayım dedim.
valizlerimiz hazır.aşk ve cezayı da izleyemedim.zaten ben artık hiç tv izlemiyorum.sevdiğim bi kaç dizi var onları da netten hallediyorum.

sultancım ben milupanın bebek sütünü verdim..bakalım gaz falan yapmazsa normal süt vericem yarından itibaren.dr bi marka söylemedi bilindik güvenilir markalardan olsun dedi sadece..
ızlediğim hiç bişii yok benim bu akşam geniş aileye bakıyo eşim bende sıkılıyorum

tatlı krizim tututooo az kaldı iri beni durdursun dicem ama evde tatlı bişii yok zaten allahtan , saldırırdım valla :)) tuğba eşim süt almamış tatlı işi yattı iyide olmuş gerçi

bilg.aldm yatağın üstünde yatıyorum ayağımlda paşayı sallıyorum birazdan parmaklarım yamulur:))

elif nerelerde ya elif bursann nesi meşhur:))

aa sölemeyi unuttum ben ya ortak sayfadan konusurken benim laptop kilitlendi dondu kaldı.ecrin o kadar vurursa olacağı oydu.alttan pilini falan çıkardık taktık öle düzeldi

bak sen şu ecrine tamiredilemicek hale bile getirir oldular eşyaları,büyüdükçe zararlarda büyüyo evdeki :))

1 k,lo vermişim şakaa gibi yaa 55.500 oldum bu aralar iştahım kesildi
acaba 1-2 porsiyon iskender yisem...alırmıym o 1kiloyu geri:)))))sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…