2009 Nisan Anneleri

bende göremıyorum herhalde bakım var
tesekkur ederız canım daha ıyılerı sızlerın olsun

Bu tarz salıncak plastik olanından Migros ta var,hatta bizim karşı balkon komşumuzun kızının vardı da,yazın balkonda sallıyorlardı çocuğu.

Oto koltuğu mecbur olacakmış,ii güzel de,oto koltukları bir çoğu için çok pahalı,Almanya da falan da var zorunluluk,ama orada devlet kaç yüz Euro Çocuk parası veriyor,kimse için külfet olmuyor maddi anlamda.
Tabi ki çok güzenli,ona birşey demiyorum,iyi de olur,herkeste olsa.Ama biz daha büyükleri emniyet kemeri takmaya alıştıramadık.Yanından polis geçiyor,ne şoförde ne kimse de emniyet kemeri takılı değil,ya da arabanın içinde 8-9 kişi var,durdurup da ceza yazmadıkça,sadece belli noktalara poils dikip oralarda kontroledilirse bu iş çoook uzun zaman alır ülkemizde malesef.

öyle elifcim ama bazen sırf kusur bulmak iiçin çevirmeler oluyo ağzınla kuş tutsan yaranamıyosun onlara denk geliriz biz kesin

arkadaşlar merhabalar biz gezdik geldik.
veee az önce gülfem yürüme çalışmalarına yeniden başladı.baya adımladı.heralde 10 güne kadar yürüyecek benim pamuk prenses

ben müjdemi verdim ama geçmişi okurken ömer ve egenin de aynı yolun yolcusu olduğunu okudum.:dance:

kızlar az öncede yazdım ama kimse cevap vermedi face adresi kimsenin yok bende bana yollayabilirmisniz ekliyim

bu gun kızıma eve salıncak kurdum teyzelerı her gun parka çıkamayınca
çok tatlı olmuş annesı,hoşuna gıtmışgıbı sankı dımı,ohh keyfını çıkarsın
ay canım ya sana çoook teşekkür ederım,beklemedığım bır ıltıfattı bende senı kocaman öpüyorum,aynı hızda konuşmuyorum ama ıyıyımdır laf aramızda kaydirigubbakcemile3
1 hazirandan itibaren oto koltuğu mecbüri oluyor.. belki haberiniz vardır..

Tamam Esencim
bu sitede iyice garipleşti benide sürekli misafir olarak açıyor sonra üyeliğimi gösteriyor:uhm:
benım de öyle ışte,ben vınn kullanıyorum dıye oluyor zannedıyordum,zaten 5 dk gırmesem herşeyı tekrarlıyorum,kendısı kesıyor bağlantıyı tabıı bende sayfadan çıkmış oluyorum,demekkı hızlının suçu değılmışmıştemış

bencede zaman alır ama en azından başlanıyor,ya neler yapıyorlar emnıyet kemerı takmamak ıçın aklınız durur,arabayı 2 dk öncesınde çalıştırmak onunda bır püfü var tabı sınyal verenlerden araçlardan bahsedıyorum tabıkı sonra şu zımpırtısı varya yuvaya oturan ayrı alınıp sanayıden takılabılınıyor felan,hııı bıde bılmem kaç metre öteden görüp çaktırmadan lastık gıbı kıvrılıp kemerı takanları bılıyorum ben fakat bebeklerımızın canı önemlı zannetmıyorum bu konuda pek esneklık yapılabılıneceğını,bızımkı uzun yolada oto koltuğunada alışık çok şükür hem arabada hemde otobüste kullandık
sultancım ınşallah gönlüne göre bır ev bulursun,ev önemlı,hem tebdılı mekanda ferahlık vardır

seher salıncağınız süper olmuş canım...benim işlerim başımdan aşkın arada okuyorum ama yazamıyorum herkesi öpüyorumzemuszemus

ben müjdemi verdim ama geçmişi okurken ömer ve egenin de aynı yolun yolcusu olduğunu okudum.:dance:

maşallah bebişlerimize yaşında yürüycekler hepsiinşallah gelişimi açısından çok sevindirici ama kazalar açısından çok dikkatli olmamız lazım artık sürekli göz önünde tutmak zor olucak ben ikinci oğlumu klozette yakaladığımı bilirimdelikafadulden birde bütün salon takımımı camdan aşağı atmıştı hehhehbikeresindede bayramdı kiracı kirayı getirmişti bende konsolun üstüne bırakmıştım bizim efe hepsini sokağa atmıştıı büyük oğlum böyleşeyler yapmadı ama ikinci felaketti anlıycanız bakalım ömercik neler yapacakeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

maşallah gülfem e bebekler patır patır dökülmeye baladı önce onlar sonra anneler dökülecek hehehe..şimdi gülüyorum ama ağlayacağımız günler yakındır

maşallah ömere.

bence de şükür ya.resmen 2 çocuklu oldun.

maşallah ömere:):):):)

egede dün ilk defa ayakta 1-2 sn durdu tek başına
ama benım erkek korkak pat yere oturuyorrrrr

hepsi birden yürücek sanırım.:lepi:hihoyyyt

kızlar yeni bakıcı adayım gliyor. tekrar bi görüşcez bakalım. lütfen dua edin insaflı, iyi bir kişi ile karşılaşayım

egeye ve ömere de maşallah bu arada.

inşallah iyi bi bakıcı bulursun.

maşallah kereme.bizim bıngıldak açık hala.başparmak kadar falan.

ben de yaşına kadar 9 olsun istiyorum.inşallah.

Allah gönlüne göre versin canım.

ay canım inşallah artık hep böyle sevidirir kayra seni.

bu gun kızıma eve salıncak kurdum teyzelerı her gun parka çıkamayınca

çok beğendim süpermiş.

kızlar az öncede yazdım ama kimse cevap vermedi face adresi kimsenin yok bende bana yollayabilirmisniz ekliyim

gülfem aksu canım ekle.

slm kızlar.

bişey sorucam..kaplumbağa pastayı yeliz tapmıştı değilmi??face de resimleri göremiyorum..ismi neydi arkadaşın..

maşallah gülfem e bebekler patır patır dökülmeye baladı önce onlar sonra anneler dökülecek hehehe..şimdi gülüyorum ama ağlayacağımız günler yakındır

amanın kızlar korkutmayın.ama zaten gülfem bu haliyle de yeteri kadar yoruyo.alıştım artık.hiç oturtmuyo ki cadı.
şu anda da bacaklarıma yapıştı çekiştiriyo

allah allahh..şuanda kimler online aşagıda niee yazmıyoorr..boşş görünüyorr..

seherrr salıncakk süperrr...

yasına kadar coğu bebeğimiz yuruyecek maşallah
sağolun beyenmenıze sevındım

elaya ilk kez bebek sütü verdim hepsini içti sıpaa maşalaah sevdi çok şükür bu gece bakalım gaz falan olmazsa normal süte geçicem yarın ...mama parası ver ver nereye kadar :) günde bi kere mama yeter artık di mi sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…