çok tatlı olmuş annesı,hoşuna gıtmışgıbı sankı dımı,ohh keyfını çıkarsın
ay canım ya sana çoook teşekkür ederım,beklemedığım bır ıltıfattı bende senı kocaman öpüyorum,aynı hızda konuşmuyorum ama ıyıyımdır laf aramızda kaydirigubbakcemile3ah canım. bende kız için yozgata taşınayım diyom ama senin gibi eve kıyamıyom. hoş eşim kabul etse hem ağlarım hem giderim lakin adam inatÇok üzgünüm çoook
demi canım. onlar yedikçe biz doyuyoz
özlem kız ben yoruldum okurken. ben bide senin yazıları sankim sen çok soluk soluğa yazıyomuşsun gibi geldiğinden soluk soluğa okuyom. çok şeker buluyom hatta bayılıyom sana ve tarzınaa.s.:1hug:
1 hazirandan itibaren oto koltuğu mecbüri oluyor.. belki haberiniz vardır..
benım de öyle ışte,ben vınn kullanıyorum dıye oluyor zannedıyordum,zaten 5 dk gırmesem herşeyı tekrarlıyorum,kendısı kesıyor bağlantıyı tabıı bende sayfadan çıkmış oluyorum,demekkı hızlının suçu değılmışmıştemışTamam Esencim
bu sitede iyice garipleşti benide sürekli misafir olarak açıyor sonra üyeliğimi gösteriyor:uhm:
Bu tarz salıncak plastik olanından Migros ta var,hatta bizim karşı balkon komşumuzun kızının vardı da,yazın balkonda sallıyorlardı çocuğu.
Oto koltuğu mecbur olacakmış,ii güzel de,oto koltukları bir çoğu için çok pahalı,Almanya da falan da var zorunluluk,ama orada devlet kaç yüz Euro Çocuk parası veriyor,kimse için külfet olmuyor maddi anlamda.
Tabi ki çok güzenli,ona birşey demiyorum,iyi de olur,herkeste olsa.Ama biz daha büyükleri emniyet kemeri takmaya alıştıramadık.Yanından polis geçiyor,ne şoförde ne kimse de emniyet kemeri takılı değil,ya da arabanın içinde 8-9 kişi var,durdurup da ceza yazmadıkça,sadece belli noktalara poils dikip oralarda kontroledilirse bu iş çoook uzun zaman alır ülkemizde malesef.
ben müjdemi verdim ama geçmişi okurken ömer ve egenin de aynı yolun yolcusu olduğunu okudum.:dance:
kıalar ömer yürüyo galiba ellerinden tutup kaldırıyoruz elimizi bırakıyo 1 15 adı gidio sora duruyo fren yapıo resmen tekrar devam edio tabi arada düşüyo yakında evi talan etmeye başlar asıl iş o zaman yandıkkkk
aynen dünde buralarda yagdı esenin dedıgı gibi camlar kıpkımızı tozzzzzzzzzz
bi mutak camını yıkadım sildim bez oldu kıpkırmızııı
diger tarfaları yarın silecem inşallah bugungörümcemın dogum güü orya gıdecekmişizz
eltım dedi gidelimmii
tamam dedım ama ben yemeklerı yapmıştım aman yarın yersiniz dedi. ohh oraya gidioz belki kalırızz yarın öglene gelırım
bende persembe günü eşimin patronlarını yemege almayı düşünüyorummmm daa belli degıl yarın gelince camları silerim balkonlarımı yıkarım
yarın akşamada mezelerle tatlıyı yaparım persembeye yemekler diye tasarlıyom kafamda belli degıl daha gelecekleri eşim bugun söylücek bakalım:):):
görümcedede kalıcagımız kesin degıl
ben 2 cocuklu kadın hazırlanayım bari....
eltiminde bilgisayar kursu pazartesi günü son.... şükür:):):):)
maşallah ömere:):):):)
egede dün ilk defa ayakta 1-2 sn durdu tek başına
ama benım erkek korkak pat yere oturuyorrrrr
kızlar yeni bakıcı adayım gliyor. tekrar bi görüşcez bakalım. lütfen dua edin insaflı, iyi bir kişi ile karşılaşayım
egeye ve ömere de maşallah bu arada.
bakıcı işi çok zor gerçekten inşallah iyi bir insandır her yönden...
burda da çok yağmur var sağlık ocağına gitmemgerekiyodu hap iççin bebek arabasının yağmurluğunu geçirdim ilk defa kullandım çok güzel bişeymiş bir damla yağmur girmedi ve çıkarttığımda kerem sıcacıktı
neyse gittik geldik eşyalarla ölçtü 10.500 boy 81 cm geldi bıngıldağınız kapanmış dedi
maşallah kereme bizimde dün tartıda kilomuz 8 çıktı :))) bu bizim için çok iidi çünkü geçen ay 7.300 dü doktor bu ay çok ii almış dedi maşallah ben yaşına kadar 8.500 görsem razıyım valla :))
yok kira değil kendi evimiz ama çok uzak merkeze yani ne anneme ne bir arkadaşıma gitmek işkence otobüsle 45 dakika
burda hiç kimsem yok yakınım yok canım çok sıkılıyor
evimi çok seviyorum ama yerini hiç sevmiyorum yapa yanlızım burda
az önce siparişi verdimm bebeshop sitesinden bugun içinde kargoya verilcekmiş bakalım.belki yemek yedirirken falan oyalar kayra yı. bu arada bugun sadece 1 kez yaptı kuşum keyfi yerinde ve az önce 1 tane muzu sütle blendırdan geçirdim mama şekline geldi ve yedi inanın gözlerim yaşardı yaa maşallah oğluma
kızlar az öncede yazdım ama kimse cevap vermedi face adresi kimsenin yok bende bana yollayabilirmisniz ekliyim
maşallah bebişlerimize yaşında yürüycekler hepsiinşallah gelişimi açısından çok sevindirici ama kazalar açısından çok dikkatli olmamız lazım artık sürekli göz önünde tutmak zor olucak ben ikinci oğlumu klozette yakaladığımı bilirimdelikafadulden birde bütün salon takımımı camdan aşağı atmıştı hehhehbikeresindede bayramdı kiracı kirayı getirmişti bende konsolun üstüne bırakmıştım bizim efe hepsini sokağa atmıştıı büyük oğlum böyleşeyler yapmadı ama ikinci felaketti anlıycanız bakalım ömercik neler yapacakeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
maşallah gülfem e bebekler patır patır dökülmeye baladı önce onlar sonra anneler dökülecek hehehe..şimdi gülüyorum ama ağlayacağımız günler yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?