saolun kızlar ekledim habeiniz olsun
arkadaşlar merhabalar biz gezdik geldik.
veee az önce gülfem yürüme çalışmalarına yeniden başladı.baya adımladı.heralde 10 güne kadar yürüyecek benim pamuk prenses
gülercim ela 2 taneden fazla yemiyoo..yoğurtla veriyorum ben..ama ne kadar doyuyo öyle bilmem ..ama hatırlıyorum eşimin yeğeni 3 yaşında 5 tane yiyince çook yedi diyolardı :)
canım benıde ekle tuğba şahin demirtaş
maşallah gülfeme ecem birara baya çabalıyordu ama şu aralar hiç niyeti yok gibi hemen oturmak istiyor
maşallah Gülfem 'earkadaşlar merhabalar biz gezdik geldik.
veee az önce gülfem yürüme çalışmalarına yeniden başladı.baya adımladı.heralde 10 güne kadar yürüyecek benim pamuk prenses
canım ben iki haftadır mama vermiyorum artık , önceler gaz olmasın diye kahvaltısında başladım bir kaç gün baktım sorun yok devam ettim artık sabah ve akşam veriyorum sabah az ama akşam 100 cc kadar içiyor bencede yeterli artık mama yemelerielaya ilk kez bebek sütü verdim hepsini içti sıpaa maşalaah sevdi çok şükür bu gece bakalım gaz falan olmazsa normal süte geçicem yarın ...mama parası ver ver nereye kadar :) günde bi kere mama yeter artık di mi sizce???
sık uyanma genelde var canım ya bu arada hoş geldindeniz ben 1 hafatdır normal süt veriomm..sabah kahvaltısında..gün içindede içiyor 150 cc..gece yatarken de mama veriomm..şimdilik sorun yok gibi..amaçok sık uyanıyor..
benim sorunlarımdan biri de köfte veya et yedirmek sevmiyor eti yoğurtada katıyorum ama köfte yemiyor çorbadada sevmiyor sadece konserve menemenim var yazın yaptığım onun içine katınca sesini çıkarmıyor ama hergünde onu yediremiyorumkızlar sizinkiler köfte kaç tane yiyo.yarım saattir bi köfteyi anca yedirdim.aha da yemiyo.ama 1 köfte öyla büyük değil.ceviz kadar.
ahh Seher Kayra da zor yürüyecek galiba bende yazın elinden tutar parka götürürm diye hayal kuruyorum ama çocuk ayakta durmak istemiyor ama bu aralar uğraşıyoruz bakalım az bişey ilerleme var sanki park yatağını aşağı aldım kenarından tutp biraz ayakta duruyor ama çabuk sıkılıyorYururler kızlar merak etmeyın az kaldı selende 2 yada 3 yıyo ama buyuk deĞİl oyle Çok
hoŞ geldın ayse yelız tarıfı tam vermedıydı canım bızde blmıoruz yanİ
tuĞbacım bızde hoppalarya delınce kapamadıydık Şİmdİ İyİ oldu
kızlar az öncede yazdım ama kimse cevap vermedi face adresi kimsenin yok bende bana yollayabilirmisniz ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?