2009 Nisan Anneleri

evet ya hatta gülfem şu anda yürüme çalışmalarına iyce hız verdi.ben sevindikçe elerini bırakıp yanıma geliyo.

deniz ben artık mama almıcam .doğru dürüst yemiyo iyce sinir oluyorum.elimdeki bitsin biz ne yiyosak aynısından vercem tamamen.

kızlarr..birii facede etiketleyebilirmi resimlerii..o pogacayı çok merak ettimm..

deniz ben 1 hafatdır normal süt veriomm..sabah kahvaltısında..gün içindede içiyor 150 cc..gece yatarken de mama veriomm..şimdilik sorun yok gibi..amaçok sık uyanıyor..

kızlar sizinkiler köfte kaç tane yiyo.yarım saattir bi köfteyi anca yedirdim.daha da yemiyo.ama 1 köfte öyla büyük değil.ceviz kadar.

gülercim ela 2 taneden fazla yemiyoo..yoğurtla veriyorum ben..ama ne kadar doyuyo öyle bilmem ..ama hatırlıyorum eşimin yeğeni 3 yaşında 5 tane yiyince çook yedi diyolardı :)

saolun kızlar ekledim habeiniz olsun

canım benıde ekle tuğba şahin demirtaş

arkadaşlar merhabalar biz gezdik geldik.
veee az önce gülfem yürüme çalışmalarına yeniden başladı.baya adımladı.heralde 10 güne kadar yürüyecek benim pamuk prenses

maşallah gülfeme ecem birara baya çabalıyordu ama şu aralar hiç niyeti yok gibi hemen oturmak istiyor

bu arada selen salıncağını güle güle kullansın seher çok güzel bende istıyorum eceme ama bi,zim duvarlarda delik yok

gülercim ela 2 taneden fazla yemiyoo..yoğurtla veriyorum ben..ama ne kadar doyuyo öyle bilmem ..ama hatırlıyorum eşimin yeğeni 3 yaşında 5 tane yiyince çook yedi diyolardı :)

o zaman normal.ben yoğurt yediremiyorum malesef.ama haftada 1 kere de olsa köfte yedirmeye çalışıyorum.

canım benıde ekle tuğba şahin demirtaş

maşallah gülfeme ecem birara baya çabalıyordu ama şu aralar hiç niyeti yok gibi hemen oturmak istiyor

sağol canım.gülfem de 3 hafta önce baya adımlıyodu sonra bıraktı.bugün daha usta biçimde yeniden başladı.bakalım ne zamana tam yürüyecek.

eşimde delmek ıstemedı kaldı öyle hoppada kayınvalidemlerde orada var diye gerek duymadık

arkadaşlar yarın bizim istanbul yolculuğumuz var.eşim de bileti o kadar erkene almış ki.evden sabah 4 buçukta çıkacaz.
ben valizimi hazırlıcam.gerçi ben koyuyorum gülfem çıkarıyo.:roflol:
neysem akşama görüşürüz.

Yururler kızlar merak etmeyın az kaldı selende 2 yada 3 yıyo ama buyuk deĞıl oyle Çok
hoŞ geldın ayse yelız tarıfı tam vermedıydı canım bızde blmıoruz yanı
tuĞbacım bızde hoppalarya delınce kapamadıydık Şımdı ıyı oldu

arkadaşlar merhabalar biz gezdik geldik.
veee az önce gülfem yürüme çalışmalarına yeniden başladı.baya adımladı.heralde 10 güne kadar yürüyecek benim pamuk prenses
maşallah Gülfem 'e
canım ben iki haftadır mama vermiyorum artık , önceler gaz olmasın diye kahvaltısında başladım bir kaç gün baktım sorun yok devam ettim artık sabah ve akşam veriyorum sabah az ama akşam 100 cc kadar içiyor bencede yeterli artık mama yemeleri
deniz ben 1 hafatdır normal süt veriomm..sabah kahvaltısında..gün içindede içiyor 150 cc..gece yatarken de mama veriomm..şimdilik sorun yok gibi..amaçok sık uyanıyor..
sık uyanma genelde var canım ya bu arada hoş geldin
kızlar sizinkiler köfte kaç tane yiyo.yarım saattir bi köfteyi anca yedirdim.aha da yemiyo.ama 1 köfte öyla büyük değil.ceviz kadar.
benim sorunlarımdan biri de köfte veya et yedirmek sevmiyor eti yoğurtada katıyorum ama köfte yemiyor çorbadada sevmiyor sadece konserve menemenim var yazın yaptığım onun içine katınca sesini çıkarmıyor ama hergünde onu yediremiyorum
ahh Seher Kayra da zor yürüyecek galiba bende yazın elinden tutar parka götürürm diye hayal kuruyorum ama çocuk ayakta durmak istemiyor ama bu aralar uğraşıyoruz bakalım az bişey ilerleme var sanki park yatağını aşağı aldım kenarından tutp biraz ayakta duruyor ama çabuk sıkılıyor

benim cık kalmıs sayfa:::)))))

salıncak süperrrr güle güle kullanınnnn

bu arada ayse o kaplumbalı böreklerden ben de istiyoorummmm

LÜTFEN TARıFFFFFFFF:::))))))

öpüyoum cokkk
ii aksamlarrr

ıyi Akşamlar Didem
bu kaplumbağa pastası neymiş böyle ya Yeliz resmini gösterdi tarif vermeden gitti hepimiz peşindeyiz heralde
burda yağmur yağıyor hiç sevmem böylesi havaları , eşimde erken gelse bari eyvahedigeldismile

hatunlarbvilgisayar sayfalar msn her şey açık doktora gitmiştik geldik ... kuzum yıktı ortalığı yine. yok yok özellikle tartılmak için odaya geçtik mi başlıyor ağlamaya. bakalım ne olacak böyle ne tartıya ne boy ölçümüne inanıyorum çünkü durmuyor ki yerinde :))))
siz de amma konuşmuşsunuz yaa niyetlendim ama okuyamadım :kedi:
neyse buralardayım şimdilik yazın yazabildiğiniz kadar, hazırlıklıyım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…