2009 Nisan Anneleri

çok saol gülercim..inşallah..

bakalım ben elimden geleni yapıp allaha tevekkel olacam hakımızda hayırlısı..

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro Üye bursasu, denizela+, Ayshe+, TugbaEcrin+, gulfemim, KK Pro Üyetugbiş123+, KK Pro Üyessengun+, eysan, demirim+

nasılyani..

4yıllık açıköğretimmi..EA olmuş sultan.

ortak alandııı.ben epeydir bakmıomm sisteme..

valla hıc anlamam su lgs ygs sınavdan valla sultancım sanada kolay gelsın o zaman evet valla sız bayadır buluşmadınız

Son düzenleme:
çok istiyorum sultan ya..çocuk gel..okumuşsunn..bu 5 yılda bitirsenn hemen de tanırdınn..

ohh keremin hem annesi hem öğretmenii...

seni azcık heveslendiriyimm..:))

keşke kazansann..sayısal ben hiç yapmamıştım..

ben kaçtım kızlar.malum sabah erkenden yolculuk var.hepinize iyi geceler bol sohbetler uzuuuuuun uykular.

sana destek her konuda destek olduğu kesin ayşe eşini görmeden tanımış kadar olduk:)))

bende giricem össye ama kitap açmasım ben sayısalcıyım sayısalım da ii bakalım neler yapıcaz benım acık ogretım kamu ama sınavlara gıremedım gecen sene hamılelık dogum kaldı bu sende 2 yıllık acık ogretım yazıcam baska bolum dusunuyorum

valla bende anlamıyodum seher ilk defa girecem yüksek öğretime giriş sınavı ygs..
sınavda 17 nisanda tamda keremin doğum gününe hazırlık yaparken...
keremi de son sene götürrüm ana okuluna bende çok istiyorum gazla gazla ii oluyoo
evet eşit ağırlık olmuş

sultan valla bak ne güzell olurr..

keremde okulöncesi eğitimini tamamen annesinden alır..

her konuda 1 adım önde olur yaşıtlarından..

eşit ağırlık olması kötü olmuş evet ama sen sözeli yüksek tutarsınn..

ıyı geceler kızlr ben kaçar başımın ağrısı öldürücek benı gıdıp yatayım hazır selende uyuyorken

oooo siz sınav muhabbetine geçmişsiniz.
Bu sene sistem değişmiş Ayşe,2 sınav olacak,herkes 1. ye girecek,sonra 2 . sınav için alanın neyse o sınava girecekmişsin..
Eski ÖSS ÖYS gibi biraz.Tabi siz onu hatırlamazsınız ühühühüüüü

Karnım davul gibi şiş,kasıklarım da ağrıyor,reglim ama ,ondan değil,o kadar gazım var ki,söylemesi ayıp.
Üşüttüm herhalde..

evet hepimiz için hayırlısı kızlarr..

ii geceler arkadaşlar..

20 gün hiçç giremem..kendize bebişlere çok ii bakınn..

banada dua edin lütfen..

by byeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…