Sultan açıköğretim için 2 sınav gerekmiyordur herhalde,ama açıköğretim anaokulu öğretmenliği için gerekir mi bilmem.
Bir dersaneye gidip sorsan onlar bu işi daha ii biliyorlardır,ya da lisede çalışan güvendiğin bir öğretmen varsa,ki derseneler bu işi daha ii takip eder.
ii akşamlar kızlar akşam komşuya indik oğlumla 6 yaşında bi kızı var onunda tabi kayradan hoşlanmıyo pek:) sonra yemek yedik kayrayı uyutmaya çalışıyorum ayağmdan yatağa bıraktığım zaman başlıyo ağlamaya yaa diştenmi anlamadım bende bi yandan çekirdek çıtlatıyorum ne zaman uyur bilmiyorum
:) o kadar sessiz yiyorumki :)) off yarın annem gelicek kayrayı ona bırakıp bi kaşımı aldırmaya gidicem hava soğuk çıkamıyoruz bi yere pala remziye dönmeden gidiyim :))
günaydın güzel anneler.. nasılsınız bu sabah.. ben gayet iyiyim kilo 50 li rakamlarda sonlarında ama olsun be:)
irfan o kadar şeker anne diyorki yiyesim geliyor.ne başka bir duyguymuş bu dimi ama. benim işler yoğun sık giremiyorum. yeni sistem fuarlar hazırlıklar eğitimler derken akşamı ediyorum.
bu arada güzel bir haber gittiğim spor salonunda latin dansı kursu vermem için bana teklif getirdiler bende seve seve dedim:)mutluyum yani bu ara:))
gunaydınlar 2.cı bızız herhalde selen bu gece rekor kırdı ve sadece 1 kez uyandı bı bıberon sut ıcıp uyudu o kadar mutluyum anlatamam baş ağrımda vardı valla ıyı oldu:)
denız maşallah ıstediğin kıloya ınmişsin
yelız burdasın bak herkes tarıflerı merak edıyo canım bı ara yazarmısın
günaydın..
maşallah selen e devamı gelir umarım annesinin başı ağrıyo zaten diye kıyamamıştır
oo denizcim dans öğretirken daha da kilo verirsin vallaa kaç kere tekrar etmen gerekecek :))
ne d,yeti yapıyosun bu ara???? :)))
oĞlanın doĞumgÜnÜne az kaldı bılırsınız bıyerde yapmak ıstıyorum ama bu gıdıŞle olamıcak herhalde bu ara eŞımınde benımde ıŞler yoĞun ılgılenecek durum yok.
annemlerın ev bahÇelı mÜstakıl sanırım orda yapacaĞız. hıÇ dÜŞÜnmedım bıgÜn oturup ayrıntıları dÜŞÜnmemız lazım. ondan Öncekı haftada annemın gÜnÜ var. onun ıÇınde hazırlık yapmamız lazım..ne yapsak ıkram kızlar fıkırlerınıze aÇıĞım..
ela bazı şeyleri ayrı yiyordu kahvaltıda ama bugün ilk kez ekmek,peynir,zeytiniyumurta hepsini ayrı yedi...çok sevindim artık ona farklı hiç bişii hazırlamıycam :))
kablolarla pek haŞır neŞır bu ara bulduĞu fıŞı aĞzına gÖtÜryor. bıde Önceden hayır! DedıĞımde dınlıyordu Şımdı suratına haın bır gÜlĞmseme takınıp yaramazlıĞa tam gaz devam edıyor.aklımı oynatabılırım o anlarda.