2009 Nisan Anneleri

valla elanında iştahı azaldı hatta herşeyi yarıya indirdi ama bu normal bi süreç diye takmıyorum..şimdi oyun ve karıştırma zamanı..
deniz işe başlamadan acık gaz ver valla sadece dikkat ediyorum 5 gündür yoksa diyet kalmadı böyle kilo veremem ühühühü

ınek sÜtÜ vermıyoruz daha mılupayı zengın etmeye devam:)
1 kavanoz maması yetmıyor 2 yedırıyoruz.bayılıyor mılupa sÜtlaca bıde hıpp meyvelerıne.

bizimki yiyodu kavanoz dışarı çıkınca ama hep evde yedi unuttu kavonozu yemiyo artık azıcık meyvasından yiyo..ben bu ara süte geçicem artık mamayı 1 e düşürücem..1 yaşına az kaldı..milupayla sözleşmem bitiyo artık

bak denizim yaz geliyor.herkez süper vücutlarla bikini giyerken.ben yada sen göbeğimizi popomuzu saklamak için hemen koşup havluya sarılmak istemeyiz dimi...
güzeliz allah için obezde değiliz çok şükür başarabiliriz ben öle düşünüyorum..
insan formda olunca o kadar pozitif hissediyorki anlatamam.
eşim mesele iyisin tamam diyor ama olmaz ben kendimi aynanın karşısında çıplak izlerken mutlu olmak istiyorum.gülme gerçekten!

herşey insanın beyninde bitiyor inan.
isteyince oluyor.
öncelikle hedef kilo ve hedef tarih belirle kendine.
zayıfladıkca git mağazaya istediğin beden elbise dene ve mutlu ol!!
inan bi browniden daha çok mutlu edecek seni!

inşallah dek gelme değildr ve böyle devam eder uzun sureden sonra ılk kez bı kere kalakmayla uyudum
inşallah böyle devam eder denız ela
selende ayrı yıyo kahvaltıyı beraber edıyoruz o yuzden bayadır herhalde bu ara oyuna daha fazla dustuklerı ıcın yemek ıstemıyolar

kızlar günaydınn kusura bakamyın geçmişi okuyamadımm denizcim sen tarif istemiştin ben poğaçayı ve kurabiyeyii bu siteden aldım tariflerini yaptım tabi değiştirdim birazz link ini veririm
moralim çok bozuk elif kilo vermiş ve inanın hiç ama hiç bir şey yemiyorrr
ne yapıcam bilemiyorummmm kafam karmakrışıkkk

ya bende zayıflama formda kalma danışmanı oldum son günlerde.
işte sporda:)

yağları gördükçe sinir oluyorm artık

ha bide deniz bi tavsiye daha ben yıllardır cosma ve marie claire aboneyim.
her ay kargodan o dergiler gelip içindeki hatunları gördükçe daha gaza geliyorum.
dene bi istersen:)

özelime tarif link gönderebilirisniz şekerler geçmişe bakamıyorum bu ara kaçırabilirim.
çok saolun beceriksiz bi ev kadınıyım işte:)

kızlar sizinkiler köfte kaç tane yiyo.yarım saattir bi köfteyi anca yedirdim.daha da yemiyo.ama 1 köfte öyla büyük değil.ceviz kadar.
bir öğünde 1 köfte ve yogurt yiyor meriç.
gülercim ela 2 taneden fazla yemiyoo..yoğurtla veriyorum ben..ama ne kadar doyuyo öyle bilmem ..ama hatırlıyorum eşimin yeğeni 3 yaşında 5 tane yiyince çook yedi diyolardı :)

1 k,lo vermişim şakaa gibi yaa 55.500 oldum bu aralar iştahım kesildi
acaba 1-2 porsiyon iskender yisem...alırmıym o 1kiloyu geri:)))))sırnaşık şey
negüsel walla ya.. bende diyebilsem anlamadan kilolar gitse:)
geçmiş olsun sehercim.
masallah kilolara...
negüsell hemde dans atmiş olacaksın süper..
[ı]yok canım daha deĞİl 4 kİlo daha var İrfanın doĞum gÜnÜne kadar.[/ı]
az kalmış verirsin cnim.
İnek sÜtÜ vermİyoruz daha mİlupayı zengİn etmeye devam:)
1 kavanoz maması yetmİyor 2 yedİrİyoruz.bayılıyor mİlupa sÜtlaca bİde hİpp meyvelerİne.

meriç hiç kavonoz maması yemedi sadece, meyve püresi yemişti 15 gün filan okadar..

herkese gunaydın
ara ara gelıp gıder oldum nasılsınız anneler

zombı gıbı uyumayan ve bı turlu kılo veremeyen bı benvarım galıba

ah deniz ne güzel demişsin. bende önceden aynanı karşısına geçip seyreddim ekndimi ama şimdi bakmak bile istemiyommmm. iğrenç bi göbiş varr. yemeyi bıraktığım anda süt gidiyo. kızıma kıyamadığımdan sıkı bi diyete giremiyorum. kıyafetlere gözüm düşüyo ama bu hlimle bişey almak istemiyorum.

hahaha deniz güldürdün beni yaa hele denizden çıkıp havluya sarınma olayı çok güldüm çok güzel yazmışsın cnm saol :)) dergi olaylarıda çok doğru azıcık alışveriş yapayım ben ela daha gaz veremeyeceğine göre başka motivasyonlara ihtiyacım var..

özelime tarif link gönderebilirisniz şekerler geçmişe bakamıyorum bu ara kaçırabilirim.

özelin açık değil ki şekerim. portakal agağıcı var oraya bak ben hep deniytom güzel şeyler oluyo. bide oktay ustanın sayfasına . benimde hafta sonu misafirim gelecek arayış içindeyim.

yalancı tavuk göğsü, portakal ağacından kestane topları yine ordan sarıyer böreği ve volkan kurabiye , bat, yapmayı düşünüyom. bi tuzlu daha lazım ama ne yapsam bilmiyorumkismile

ıyı geceler kızlr ben kaçar başımın ağrısı öldürücek benı gıdıp yatayım hazır selende uyuyorken

Karnım davul gibi şiş,kasıklarım da ağrıyor,reglim ama ,ondan değil,o kadar gazım var ki,söylemesi ayıp.
Üşüttüm herhalde..

evet hepimiz için hayırlısı kızlarr..

ii geceler arkadaşlar..

20 gün hiçç giremem..kendize bebişlere çok ii bakınn..

banada dua edin lütfen..

by byeee..

ben açık öğretimsınavına gireceme elif..

öss geçti şükürr..

tekrar ii gecelerrr..

beni özleyin anacımmm hihihiiii:)))

ay 2 sınavmı bak bunu bilmiyodum

bende gidiyorum kızlar size iyi muhabbetler ve bol uyku diliyorum yarın görüşürüz..

Burcu belki çekirdek sesi uyumasını engelleyebilir,ben çok sesli koro gibi çitlerim de)

:) o kadar sessiz yiyorumki :)) off yarın annem gelicek kayrayı ona bırakıp bi kaşımı aldırmaya gidicem hava soğuk çıkamıyoruz bi yere pala remziye dönmeden gidiyim :))

kerem de uyumaz çekirdek sesinde biz yediğimizde de yalanıyo resmen

günaydın kızlar denizcim tebrikler artık boy boy foto koyarsın

Günaydın kızlar....
aferim selene inş.tesadüf değildir hep öyle olur darısı başıma çoook uykum var biz gene 5-6 defa rahat kalkmışızdır.

[ı]yok canım daha deĞİl 4 kİlo daha var İrfanın doĞum gÜnÜne kadar.[/ı]

koyarım sultancım ayıp ettİn yarın getİreyİm makİneyİ yanımda.
Öncesİ ve sonrası Şeklİnde:)

ela bazı şeyleri ayrı yiyordu kahvaltıda ama bugün ilk kez ekmek,peynir,zeytiniyumurta hepsini ayrı yedi...çok sevindim artık ona farklı hiç bişii hazırlamıycam :))

Çok sevİndİm denİzcİm..
bİzİmkİnİn pek İŞtahı yok bu ara.zorla yedİrİyoruz oyunla hep.

İnek sÜtÜ vermİyoruz daha mİlupayı zengİn etmeye devam:)
1 kavanoz maması yetmİyor 2 yedİrİyoruz.bayılıyor mİlupa sÜtlaca bİde hİpp meyvelerİne.

Herkeze günaydın

hadi bye şimdilik ben kaçıyorum..

herkese gunaydın
ara ara gelıp gıder oldum nasılsınız anneler

zombı gıbı uyumayan ve bı turlu kılo veremeyen bı benvarım galıba

GEÇMİŞİ OKUMAK İSTEYENLERE BİR HİZMET. GEÇMİŞİ BURDAN OKUYABİLİRSİNİZ buyrunnnnnnnnn
KENDİMİ GEÇMİŞTEN SORUMLU DEVLET BAKANI İLAN EDİYORUM:lepi:

günaydınn

geçmişe bakarken gördüm. ben de kükürtlüyü çok severim zaten annemlerde orda oturuyorlar. orda yaşamak isterdim. hem sakin hem merkeze yakın.

günaydınlar
gece saat başı kalktım
o yüzden çok uykum var
hangi ara rüya gördüysem rüyamda SULTAN ı ve GÜLŞEN i gördüm
sultan kocası bide gülşen 4 ümüz bi arabaya binmişiz
heee bide keremito var
sultana ev bakıcakmışız neyse gidiyoruz sultan bi ev beğeniyo
ama kocamaaaannnn bişy
diyorum burayı nasıl ısıtacaksın sobayla diyo
yuh diyorum böyle eve soba olurmu o da sosyete şimdi böyle yapıo diyo
uyandığımda popomu kontrol ettim kızlar açık değildi hihhihihihihii

hahah sosyete öyle yapıyo hee valla müge tebrik ederim nasıl gördün bu rüyayı çok komik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…