valla elanında iştahı azaldı hatta herşeyi yarıya indirdi ama bu normal bi süreç diye takmıyorum..şimdi oyun ve karıştırma zamanı..
deniz işe başlamadan acık gaz ver valla sadece dikkat ediyorum 5 gündür yoksa diyet kalmadı böyle kilo veremem ühühühü
bir öğünde 1 köfte ve yogurt yiyor meriç.kızlar sizinkiler köfte kaç tane yiyo.yarım saattir bi köfteyi anca yedirdim.daha da yemiyo.ama 1 köfte öyla büyük değil.ceviz kadar.
gülercim ela 2 taneden fazla yemiyoo..yoğurtla veriyorum ben..ama ne kadar doyuyo öyle bilmem ..ama hatırlıyorum eşimin yeğeni 3 yaşında 5 tane yiyince çook yedi diyolardı :)
negüsel walla ya.. bende diyebilsem anlamadan kilolar gitse:)1 k,lo vermişim şakaa gibi yaa 55.500 oldum bu aralar iştahım kesildi
acaba 1-2 porsiyon iskender yisem...alırmıym o 1kiloyu geri:)))))sırnaşık şey
geçmiş olsun sehercim.maşallah baya kalabalık burası
sultan ye afıyet olsun kılo dediğin ne kı dımı amam :))
denız senaman ha tatlı matlı bozma dıyetı
akşamdan berı ı baş ağrısı var berbat ya((
ayse çalış çalış az kaldı canım
masallah kilolara...günaydın güzel anneler..
nasılsınız bu sabah..
ben gayet iyiyim kilo 50 li rakamlarda sonlarında ama olsun be:)
irfan o kadar şeker anne diyorki yiyesim geliyor.ne başka bir duyguymuş bu dimi ama.
benim işler yoğun sık giremiyorum.
yeni sistem fuarlar hazırlıklar eğitimler derken akşamı ediyorum.
bu arada güzel bir haber gittiğim spor salonunda latin dansı kursu vermem için bana teklif getirdiler bende seve seve dedim:)mutluyum yani bu ara:))
az kalmış verirsin cnim.[ı]yok canım daha deĞİl 4 kİlo daha var İrfanın doĞum gÜnÜne kadar.[/ı]
İnek sÜtÜ vermİyoruz daha mİlupayı zengİn etmeye devam:)
1 kavanoz maması yetmİyor 2 yedİrİyoruz.bayılıyor mİlupa sÜtlaca bİde hİpp meyvelerİne.
ah deniz ne güzel demişsin. bende önceden aynanı karşısına geçip seyreddim ekndimi ama şimdi bakmak bile istemiyommmm. iğrenç bi göbiş varr. yemeyi bıraktığım anda süt gidiyo. kızıma kıyamadığımdan sıkı bi diyete giremiyorum. kıyafetlere gözüm düşüyo ama bu hlimle bişey almak istemiyorum.bak denizim yaz geliyor.herkez süper vücutlarla bikini giyerken.ben yada sen göbeğimizi popomuzu saklamak için hemen koşup havluya sarılmak istemeyiz dimi...
güzeliz allah için obezde değiliz çok şükür başarabiliriz ben öle düşünüyorum..
insan formda olunca o kadar pozitif hissediyorki anlatamam.
eşim mesele iyisin tamam diyor ama olmaz ben kendimi aynanın karşısında çıplak izlerken mutlu olmak istiyorum.gülme gerçekten!
herşey insanın beyninde bitiyor inan.
isteyince oluyor.
öncelikle hedef kilo ve hedef tarih belirle kendine.
zayıfladıkca git mağazaya istediğin beden elbise dene ve mutlu ol!!
inan bi browniden daha çok mutlu edecek seni!
özelime tarif link gönderebilirisniz şekerler geçmişe bakamıyorum bu ara kaçırabilirim.
çok saolun beceriksiz bi ev kadınıyım işte:)
ıyı geceler kızlr ben kaçar başımın ağrısı öldürücek benı gıdıp yatayım hazır selende uyuyorken
oooo siz sınav muhabbetine geçmişsiniz.
Bu sene sistem değişmiş Ayşe,2 sınav olacak,herkes 1. ye girecek,sonra 2 . sınav için alanın neyse o sınava girecekmişsin..
Eski ÖSS ÖYS gibi biraz.Tabi siz onu hatırlamazsınız ühühühüüüü
Karnım davul gibi şiş,kasıklarım da ağrıyor,reglim ama ,ondan değil,o kadar gazım var ki,söylemesi ayıp.
Üşüttüm herhalde..
evet hepimiz için hayırlısı kızlarr..
ii geceler arkadaşlar..
20 gün hiçç giremem..kendize bebişlere çok ii bakınn..
banada dua edin lütfen..
by byeee..
ben açık öğretimsınavına gireceme elif..
öss geçti şükürr..
tekrar ii gecelerrr..
beni özleyin anacımmm hihihiiii:)))
ay 2 sınavmı bak bunu bilmiyodum
Ayşe seni biliyorum canım ne sınavı olduğunu.
Sultan açıköğretim için 2 sınav gerekmiyordur herhalde,ama açıköğretim anaokulu öğretmenliği için gerekir mi bilmem.
Bir dersaneye gidip sorsan onlar bu işi daha ii biliyorlardır,ya da lisede çalışan güvendiğin bir öğretmen varsa,ki derseneler bu işi daha ii takip eder.
bende gidiyorum kızlar size iyi muhabbetler ve bol uyku diliyorum yarın görüşürüz..
ii akşamlar kızlar akşam komşuya indik oğlumla 6 yaşında bi kızı var onunda tabi kayradan hoşlanmıyo pek:) sonra yemek yedik kayrayı uyutmaya çalışıyorum ayağmdan yatağa bıraktığım zaman başlıyo ağlamaya yaa diştenmi anlamadım bende bi yandan çekirdek çıtlatıyorum ne zaman uyur bilmiyorum
Burcu belki çekirdek sesi uyumasını engelleyebilir,ben çok sesli koro gibi çitlerim de)
:) o kadar sessiz yiyorumki :)) off yarın annem gelicek kayrayı ona bırakıp bi kaşımı aldırmaya gidicem hava soğuk çıkamıyoruz bi yere pala remziye dönmeden gidiyim :))
kerem de uyumaz çekirdek sesinde biz yediğimizde de yalanıyo resmen
günaydın güzel anneler..
nasılsınız bu sabah..
ben gayet iyiyim kilo 50 li rakamlarda sonlarında ama olsun be:)
irfan o kadar şeker anne diyorki yiyesim geliyor.ne başka bir duyguymuş bu dimi ama.
benim işler yoğun sık giremiyorum.
yeni sistem fuarlar hazırlıklar eğitimler derken akşamı ediyorum.
bu arada güzel bir haber gittiğim spor salonunda latin dansı kursu vermem için bana teklif getirdiler bende seve seve dedim:)mutluyum yani bu ara:))
gunaydınlar 2.cı bızız herhalde selen bu gece rekor kırdı ve sadece 1 kez uyandı bı bıberon sut ıcıp uyudu o kadar mutluyum anlatamam baş ağrımda vardı valla ıyı oldu:)
denız maşallah ıstediğin kıloya ınmişsin
yelız burdasın bak herkes tarıflerı merak edıyo canım bı ara yazarmısın
günaydın kızlar denizcim tebrikler artık boy boy foto koyarsın
Günaydın kızlar....
aferim selene inş.tesadüf değildir hep öyle olur darısı başıma çoook uykum var biz gene 5-6 defa rahat kalkmışızdır.
[ı]yok canım daha deĞİl 4 kİlo daha var İrfanın doĞum gÜnÜne kadar.[/ı]
koyarım sultancım ayıp ettİn yarın getİreyİm makİneyİ yanımda.
Öncesİ ve sonrası Şeklİnde:)
günaydın..
maşallah selen e devamı gelir umarım annesinin başı ağrıyo zaten diye kıyamamıştır
oo denizcim dans öğretirken daha da kilo verirsin vallaa kaç kere tekrar etmen gerekecek :))
ne d,yeti yapıyosun bu ara???? :)))
oĞlanın doĞumgÜnÜne az kaldı bİlİrsİnİz
bİyerde yapmak İstİyorum ama bu gİdİŞle olamıcak herhalde bu ara eŞİmİnde benİmde İŞler yoĞun İlgİlenecek durum yok.
annemlerİn ev bahÇelİ mÜstakİl sanırım orda yapacaĞız.
hİÇ dÜŞÜnmedİm bİgÜn oturup ayrıntıları dÜŞÜnmemİz lazım.
ondan Öncekİ haftada annemİn gÜnÜ var.
onun İÇİnde hazırlık yapmamız lazım..ne yapsak İkram kızlar fİkİrlerİnİze aÇıĞım..
ela bazı şeyleri ayrı yiyordu kahvaltıda ama bugün ilk kez ekmek,peynir,zeytiniyumurta hepsini ayrı yedi...çok sevindim artık ona farklı hiç bişii hazırlamıycam :))
geÇen hafta soĞan Çorbası dİyetİ vardı 3 gÜn ama 2 gÜn yapabİldİm Çorba kaldı dolapta.
Şİmdİ bİŞey yapmıyorum ama Çok dİkkat edİyorum.
evet dans Çok İyİ olcak kİlo İÇİnde egolarım İÇİn ÇÜnkÜ okadar Özledİmkİ anlatamam!!farklı bİŞey..bakalım talep olursa aÇacaĞız kursu!
Çok sevİndİm denİzcİm..
bİzİmkİnİn pek İŞtahı yok bu ara.zorla yedİrİyoruz oyunla hep.
kablolarla pek haŞır neŞİr bu ara bulduĞu fİŞİ aĞzına gÖtÜryor.
bİde Önceden hayır! DedİĞİmde dİnlİyordu Şİmdİ suratına haİn bİr gÜlĞmseme takınıp yaramazlıĞa tam gaz devam edİyor.aklımı oynatabİlİrİm o anlarda.
valla elanında iştahı azaldı hatta herşeyi yarıya indirdi ama bu normal bi süreç diye takmıyorum..şimdi oyun ve karıştırma zamanı..
deniz işe başlamadan acık gaz ver valla sadece dikkat ediyorum 5 gündür yoksa diyet kalmadı böyle kilo veremem ühühühü
İnek sÜtÜ vermİyoruz daha mİlupayı zengİn etmeye devam:)
1 kavanoz maması yetmİyor 2 yedİrİyoruz.bayılıyor mİlupa sÜtlaca bİde hİpp meyvelerİne.
bizimki yiyodu kavanoz dışarı çıkınca ama hep evde yedi unuttu kavonozu yemiyo artık azıcık meyvasından yiyo..ben bu ara süte geçicem artık mamayı 1 e düşürücem..1 yaşına az kaldı..milupayla sözleşmem bitiyo artık
bak denizim yaz geliyor.herkez süper vücutlarla bikini giyerken.ben yada sen göbeğimizi popomuzu saklamak için hemen koşup havluya sarılmak istemeyiz dimi...
güzeliz allah için obezde değiliz çok şükür başarabiliriz ben öle düşünüyorum..
insan formda olunca o kadar pozitif hissediyorki anlatamam.
eşim mesele iyisin tamam diyor ama olmaz ben kendimi aynanın karşısında çıplak izlerken mutlu olmak istiyorum.gülme gerçekten!
herşey insanın beyninde bitiyor inan.
isteyince oluyor.
öncelikle hedef kilo ve hedef tarih belirle kendine.
zayıfladıkca git mağazaya istediğin beden elbise dene ve mutlu ol!!
inan bi browniden daha çok mutlu edecek seni!
inşallah dek gelme değildr ve böyle devam eder uzun sureden sonra ılk kez bı kere kalakmayla uyudum
inşallah böyle devam eder denız ela
selende ayrı yıyo kahvaltıyı beraber edıyoruz o yuzden bayadır herhalde bu ara oyuna daha fazla dustuklerı ıcın yemek ıstemıyolar
kızlar günaydınn kusura bakamyın geçmişi okuyamadımm denizcim sen tarif istemiştin ben poğaçayı ve kurabiyeyii bu siteden aldım tariflerini yaptım tabi değiştirdim birazz link ini veririm
moralim çok bozuk elif kilo vermiş ve inanın hiç ama hiç bir şey yemiyorrr
ne yapıcam bilemiyorummmm kafam karmakrışıkkk
ya bende zayıflama formda kalma danışmanı oldum son günlerde.
işte sporda:)
yağları gördükçe sinir oluyorm artık
ha bide deniz bi tavsiye daha ben yıllardır cosma ve marie claire aboneyim.
her ay kargodan o dergiler gelip içindeki hatunları gördükçe daha gaza geliyorum.
dene bi istersen:)
Herkeze günaydın
özelime tarif link gönderebilirisniz şekerler geçmişe bakamıyorum bu ara kaçırabilirim.
çok saolun beceriksiz bi ev kadınıyım işte:)
bir öğünde 1 köfte ve yogurt yiyor meriç.
negüsel walla ya.. bende diyebilsem anlamadan kilolar gitse:)
geçmiş olsun sehercim.
masallah kilolara...
negüsell hemde dans atmiş olacaksın süper..
az kalmış verirsin cnim.
meriç hiç kavonoz maması yemedi sadece, meyve püresi yemişti 15 gün filan okadar..
hadi bye şimdilik ben kaçıyorum..
herkese gunaydın
ara ara gelıp gıder oldum nasılsınız anneler
zombı gıbı uyumayan ve bı turlu kılo veremeyen bı benvarım galıba
ah deniz ne güzel demişsin. bende önceden aynanı karşısına geçip seyreddim ekndimi ama şimdi bakmak bile istemiyommmm. iğrenç bi göbiş varr. yemeyi bıraktığım anda süt gidiyo. kızıma kıyamadığımdan sıkı bi diyete giremiyorum. kıyafetlere gözüm düşüyo ama bu hlimle bişey almak istemiyorum.
hahaha deniz güldürdün beni yaa hele denizden çıkıp havluya sarınma olayı çok güldüm çok güzel yazmışsın cnm saol :)) dergi olaylarıda çok doğru azıcık alışveriş yapayım ben ela daha gaz veremeyeceğine göre başka motivasyonlara ihtiyacım var..
heykel altıparmak sevmiyorum orasıda tıklım tıklım hep apartman ihsaniye o açıdan çok güzel elif evleride çk güzel park bahçe herşey orda herşey ayağının altında ama orasıda uzak bizimkilere:)
incirli olabilir yeşil tophane o saltanat kapısının arkasında çok güzel evler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?