2009 Nisan Anneleri

kızlar selaaaaaaaam oğluşa smart trike aldım bugün çoook güzel kırmızı bisikletimiz oldu:)

Son düzenleme:
hehhehee trim bike diye okuyunca nasıl yani dedim :))

güle güle kullansın can.bende alıcam kereme inş.

selam kızlar.gezdik geldik
koçtaşa gittik kıbrısdaki eve kilimler banyo paspası falan aldm.lcw gittik ecrine bikaç mevsimlik bişeyler aldım.mevsime göre fazla bişey yoktu.
ecrin artık dışarda hiç ağlamıyor.biz yemek yerken onada sütlaç yedirdim hepsini bitirdi etrafına bakınırken.herkese el sallıyor by by yapıyor.alıştığı için çok seviniyorum önceden çok zorluyordu bizi

aşk-ı memnu var bu akşam kimseler olmaz buralarda
zaten aşağıda onlinelar görünmüyor.
gamze ç... kim? facebookda eklemiş

oh hepsini güle güle kullanın tuğbacım.benim de gülfeme bişeyler almam lazım.hep lcw dwn alıyodum bu sefer c&a diye bi mağza gördüm forumda.çok hoşuma giden şeyler gördüm.

hehhehee trim bike diye okuyunca nasıl yani dedim :))

güle güle kullansın can.bende alıcam kereme inş.

heheheheh niye öyle yazdıysam valla çok güzel bişey aslında planımda almak yoktu jokerin vitrininde gördüm nasıl bişey diye baktım can ı üzerine bi oturttuk çocuk inmek istemedi çok eğlendi bende aldım:)

CanCan güle güle kullansın bisikletini,mutlu olsun onunla hep.

Ben de dışarı çıkarken giydirmek için bir ayakkabı alayım en iyisi en kısa zamanda.

Ecrin de güle güle kullansın cicilerini.

C&A nın bebek bölümü benim de hoşuma gidiyordu,ama bir türlü kısmet olmadı oradan birşey almak,kıyafetler büyüdükçe de eski şirinliklerini kaybediyorlar sanki,hatta aynı kıyafetin küçük bedeni çok cici dururken beden büyüdükçe çok sevimli durmuyor gözüme.

aaa çok ayıp mireyıma herşey yakışır:) o güzel kuzuya ne giyse yakışır

sabahtanda kırgınlığım vardı şimdi tamamen gribim fenayım hemde kafamı koycak yer arıyorum nasıl dinlencemde atlatıcam bilmem kayra yada geçmese bari
amaaaaaaaaaaaaaaaan cok gecmis olsun canim yaaaa
melek kolay gelsin.
ben evde ayakkabı giydirmiyorum .dışarı çıkarken giydiriyorum.onu da ilk adım ayakkabısı olarak aldım.yürüyünce de giysin diye.
yaaa ben aldim bi iki giydirdim ama sevmedi henuz yurumediginden ustune gitmedim ama benimde ortapedige baslamam lazim abisinde taban dusuklugu vardi 6ay giydi gecti rehadada var gibi onada basliycam
kızlar selaaaaaaaam oğluşa smart trike aldım bugün çoook güzel kırmızı bisikletimiz oldu:)
ayyyyyy baktim cok sik ve kullanisli gercekten can can da malin iyisini anliyoooo heeee
aferin kizimiza annesina yardimci oluyor simdiden kiz yaslari kucukya herseye cabucak uyuyolar zaten MASALLAH ECRINE
bencede zaten yoktaaa kimsecikler
Mirey ellerinden öper teyzesiiiiiiiii
tabiiiiiiiiiiii aldi iltifatlari oper artikin ama oleee aslinda uyuselerde kizlar icin alternatif cok daha hos kiz reyonlariiii

rehada yaramazliga basladi abisiyle bir oluyola abisi yapiyo bu da guluyo abisine kizarsam oda agliyo abiii endeksli benimki ama icerde cildiriyo cocuklar dun babasi kantine goturdu ekmek almaya geri geldiler kapidan girmiyo tutmus babasinin yakasindan disari cekiyo asiliyo olmuyo iceri aldik kustu yaklasik 10dk agladi ne babasina gitti ne de bana

oh hepsini güle güle kullanın tuğbacım.benim de gülfeme bişeyler almam lazım.hep lcw dwn alıyodum bu sefer c&a diye bi mağza gördüm forumda.çok hoşuma giden şeyler gördüm.

sağol teyzesii
ben ecrin doğmadan önce herşeyini c&aden aldım.1 yaşında giyer diye aldıklarımı bile eskittik :) ama bize yakın yok ya forum istanbula ya capacity e gitmem lazım.en son forum istanbula gittiğimizde deri ceket göröüştüm çooooooook güzeldi almadım keşke alsaydım

ahanda senay gelmis biz seni cumaya bekliyorduk senaycimmmm
hosgeldin ikizler nasil koysana guzel bi fotoda gorelim cifte bulbulleri

teşekkür ederiz betül teyzesi :) cicilerinide kendi seçti beğendiklerimi gösterdim hangilerini tuttuysa onları aldık ehehe

heyy bende geldimmm

edaaaaaaaa oyuncak meselesini okuduk cnm ama ataca oyuncak yok şu an bende olursa haber veririm

canım kıbrısta yaşıyor nisan annesi demiştim ya......
tuanam nikli:)))
seninle yazışmıştık ya aklıma geldi benimde tuanam demiştin.
ben bugün gamzeyle yazışınca söyledim facede ekledi seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…