hehhehee trim bike diye okuyunca nasıl yani dedim :))
güle güle kullansın can.bende alıcam kereme inş.
CanCan güle güle kullansın bisikletini,mutlu olsun onunla hep.
Ben de dışarı çıkarken giydirmek için bir ayakkabı alayım en iyisi en kısa zamanda.
Ecrin de güle güle kullansın cicilerini.
C&A nın bebek bölümü benim de hoşuma gidiyordu,ama bir türlü kısmet olmadı oradan birşey almak,kıyafetler büyüdükçe de eski şirinliklerini kaybediyorlar sanki,hatta aynı kıyafetin küçük bedeni çok cici dururken beden büyüdükçe çok sevimli durmuyor gözüme.
amaaaaaaaaaaaaaaaan cok gecmis olsun canim yaaaasabahtanda kırgınlığım vardı şimdi tamamen gribim fenayım hemde kafamı koycak yer arıyorum nasıl dinlencemde atlatıcam bilmemkayra yada geçmese bari
yaaa ben aldim bi iki giydirdim ama sevmedi henuz yurumediginden ustune gitmedim ama benimde ortapedige baslamam lazim abisinde taban dusuklugu vardi 6ay giydi gecti rehadada var gibi onada basliycammelek kolay gelsin.
ben evde ayakkabı giydirmiyorum .dışarı çıkarken giydiriyorum.onu da ilk adım ayakkabısı olarak aldım.yürüyünce de giysin diye.
ayyyyyy baktim cok sik ve kullanisli gercekten can can da malin iyisini anliyoooo heeeekızlar selaaaaaaaam oğluşa smart trike aldım bugün çoook güzel kırmızı bisikletimiz oldu:)
aferin kizimiza annesina yardimci oluyor simdiden kiz yaslari kucukya herseye cabucak uyuyolar zaten MASALLAH ECRINEselam kızlar.gezdik geldik
koçtaşa gittik kıbrısdaki eve kilimler banyo paspası falan aldm.lcw gittik ecrine bikaç mevsimlik bişeyler aldım.mevsime göre fazla bişey yoktu.
ecrin artık dışarda hiç ağlamıyor.biz yemek yerken onada sütlaç yedirdim hepsini bitirdi etrafına bakınırken.herkese el sallıyor by by yapıyor.alıştığı için çok seviniyorum önceden çok zorluyordu bizi
bencede zaten yoktaaa kimsecikleraşk-ı memnu var bu akşam kimseler olmaz buralarda
zaten aşağıda onlinelar görünmüyor.
gamze ç... kim? facebookda eklemiş
tabiiiiiiiiiiii aldi iltifatlari oper artikin ama oleee aslinda uyuselerde kizlar icin alternatif cok daha hos kiz reyonlariiiiMirey ellerinden öper teyzesiiiiiiiii
oh hepsini güle güle kullanın tuğbacım.benim de gülfeme bişeyler almam lazım.hep lcw dwn alıyodum bu sefer c&a diye bi mağza gördüm forumda.çok hoşuma giden şeyler gördüm.
aşk-ı memnu var bu akşam kimseler olmaz buralarda
zaten aşağıda onlinelar görünmüyor.
gamze ç... kim? facebookda eklemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?