2009 Nisan Anneleri

maşallah egeye
bende demire ayakkabı almak istiyorum
ist.dan bakıcam artık

paqpa da türk malı hatta üretim yeri izmir de..
aynı markadan mı bahsediyoruz..acaba

mesai bitmek üzere bugün de bitii.
zaman ne çabuk geçiyor...
hamileyiz 2 ayık 4 aylık derken yşları geldi masallah..

online olan kişiler gözükmüyo ben kendi kenime mi konuşuyorum acaba :)kaydirigubbakcemile3

slm 2 gündür giremıom nasılsınızzz

yemege mısafırım var ondan giremedim

yarında misafırım gelıcek

ege su 2 günde delşrdşi büyğdü resmen

nehir diyıor
gel diyorr
kahkaha cok farklı
büyüdü sıpa byeeeee

dövüyor artık nehiri ısırdı bugun kızı kayınvalidem allah sana kolaylık sabır versın ddi....

bide ben çıs diyınce oda diyorrrr

şuan nehirle savaşıyor remen büyüdüler yaaa

allahım saglıklı uzun ömürler versin
ben kaçtım pilavı yapıcam bu akşam 8 kişiyiz
yarın 6

umarıum herkes iyidir........

Ben de selam verip kaçayım bari,kim var kim yok görünmüyor:-((
Uyumayayım dedim ama Miray uyuyunca şartlanmışım galiba,hemen uykum geliveriyor,hava da karanlık offfff,iç karartıcı!!!

Sultan evin kendi evin olmasa acele edersin ama,sonuçta çık diyen yok,içine sinmeden çıkma sakın!Herşeyi iyice tart düşün,ulaşım,evin konumu,bakkala markete pazara yakınlığı,etrafında park bahçe var mı Kerem i götürebileceğin.Asansör,odaların büyüklüğü,hangi katta olduğu,alt ve üst katlar ısınmak açısından zor malum...gibi şeyleri düşün.

Paqpa linki verilmiş ya,hangisini beğendiniz en çok,ben karar veremedim de...
Bide Miray yürüyemiyor ya hiç,dr.lar da bildiğim kadarıyla kendi yürümeye başlamadan ayakkabı giydirmeyin diyorlar.Ben şimdi alsam yürüyene kadar ayak numarası büyür mü ki acaba?Çok merak ediyorum da ayakkabı almayı)Ya da yürümeden de giydirsem zararı olur mu acaba???

sultan evmi alıyorsun?
oturdugunkendi evindi sanırım hayrola?
pappa ayakkabıları nettenmi ısmarlıyosunuz?

herkes iyimi?

cevaplayın?
ehehehe??????????????????????????????
Şeniz amma güzel seyler ydım ben cıkıom misafırler gelmek üzeredir....

kimin var oldugu gözükmüyor tüh eheheheheeee

denizzz pasta çok güzelmiş.
bizde 2 doğumgünü yapıcaz.biri istanbulda biri ankarada.
ben istanbuldakine normal bi pasta alıcam.yani özel falan yaptırmıcam.

bu pazar gidiyoruz istanbula.yaklasık 2 hafta kalıcaz.

elifcim kereme 2 gündür ayakkabı giydiriyorum.ilk giydirdiğinde kıyametleri kopordı.çıkarmak için.
sonra alıştı.bulduğu heryere vuruyor ayakkabılarıyla pat pat diye :)) yürümeden eskitecek valla.
bende duymuştum yürümeden giydirmeyin diye.ama nasıl bi zararı olur bilmiyorum.

sabahtanda kırgınlığım vardı şimdi tamamen gribim fenayım hemde kafamı koycak yer arıyorum nasıl dinlencemde atlatıcam bilmem kayra yada geçmese bari

melek kolay gelsin.
ben evde ayakkabı giydirmiyorum .dışarı çıkarken giydiriyorum.onu da ilk adım ayakkabısı olarak aldım.yürüyünce de giysin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…