bi de paytak paytak yürüyor ellerinden tutunca normal yürüyor halbuki. herhalde dengeyi sağlayabilmek için bacakları iyice açıyor
aynen bizimkide hemen peşinden koşuyorum o tarafa yöneldi mi yoksa iki ayakkabıyı alıp birbirine vurup ses çıkaracakmış..o iş bitti mi ağıza tabi :)) piisssananesi şikayet ediyoo....
ayakkabıları boşaltıyormuş...
bu arada yasoşta yürüme çalışmalarına iyice başladı. iki kiş karşılıklı geçiyoruz biri yasemin artkadan tutuyor düzgün bastığı anda bırakıyor diğeri de gel gel diyor onun kucağına doğru 3-4 adım atarak yürüyor. kucağa kendini bırakıveriyor. bi de farkında yaptığının bi seviniyor bi seviniyor. yer onu annesi
hehe..aynen bizimkide hemen peşinden koşuyorum o tarafa yöneldi mi yoksa iki ayakkabıyı alıp birbirine vurup ses çıkaracakmış..o iş bitti mi ağıza tabi :)) piisss
aay yerim ben onu paytak paytak..maşallah yaa..ewet cnm dengeyi sağlamak için öyle yapıyolar
hastaneden geldik kan tahlilimiz vardı sinir oldum beceremediler oğlum o kadar ağladıki içimparçalandı valla neyseki temiz çıktı uyku konusunda ise doktor artık kendi uyuması gerektiğini ayakta sallamaman gerektiğini söyledi baybay şurup içinse çok kısa süre süre kullanmamı söyledi bende karar veremedim zaten bide yatağının yerini falan değiştirerek deneyin dedi.
sağolun.
müge çok yumuşak fırça ama ben dikkatlice va hafifçe 1-2 fırçalıyorum.diş etlerine değdirmemeye çalışıyorum tabiki..
dr.umuz 1 yaşında demişti ama ben süt dişlerini araştırınca hemen başladım:))
bugün dr.kontrolümüz vardı.
8.500 olmuşuz çok sevindim.
dr.umuz ortapedik dr.una kontrol amaçlı gitmemizi istedi gittik.şükür bişey yok.
ama desteksiz yürümeye başlayınca kontrol amaçlı gidilmeliymiş,tekrar gidicez.
yürümeye başlayınca ortapedik ilk adım ayakkabısı kullanılmalıymış.
oyy maşşallh bizikide başladı 3 4 dım atıyo sıpalar çok şeker oluyolarbu arada yasoşta yürüme çalışmalarına iyice başladı. iki kiş karşılıklı geçiyoruz biri yasemin artkadan tutuyor düzgün bastığı anda bırakıyor diğeri de gel gel diyor onun kucağına doğru 3-4 adım atarak yürüyor. kucağa kendini bırakıveriyor. bi de farkında yaptığının bi seviniyor bi seviniyor. yer onu annesi
slm kızlar.
egenin dişlerini fırçalamaya başladık.
hoşuna gidiyor ve başlıyor gülmeye:)))))
bu da diş dostu fırçamız taktim edeyim:)))
Eki Görüntüle 38548
ananesi şikayet ediyoo....
ayakkabıları boşaltıyormuş...
bu arada yasoşta yürüme çalışmalarına iyice başladı. iki kiş karşılıklı geçiyoruz biri yasemin artkadan tutuyor düzgün bastığı anda bırakıyor diğeri de gel gel diyor onun kucağına doğru 3-4 adım atarak yürüyor. kucağa kendini bırakıveriyor. bi de farkında yaptığının bi seviniyor bi seviniyor. yer onu annesi
hastaneden geldik kan tahlilimiz vardı sinir oldum beceremediler oğlum o kadar ağladıki içimparçalandı valla neyseki temiz çıktı uyku konusunda ise doktor artık kendi uyuması gerektiğini ayakta sallamaman gerektiğini söyledi baybay şurup içinse çok kısa süre süre kullanmamı söyledi bende karar veremedim zaten bide yatağının yerini falan değiştirerek deneyin dedi.
bizim hiç ayakkabımız yok pappa markası iyi demiştiniz dimi yanlış hatırlamıyorsam
bu aralar sık giremiyorum hem zeynep hem ders beni çok yoruyo
yarında annemler geliyo zeynebin dogumgünnden sonra bende cufcuflucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?