2009 Nisan Anneleri

herkese merhabalar
Kayrayla dışarı çıktık güneş yoktu ama güzeldi hava banada iyi geldi parka da gittik Kayra artık salıncaktan inmek istemiyor ağlıyor
ne çok konuşmuşsunuz öyle maşallah

Dost devam sütü ne hiç duymadım dost ürünlerini bim de var diye biliyorum normal sütü mü Bim in bilmiyorumkismile

sağol canım
magnet yap ta pahalıymış ama 10 15 tane yaptırılabilir belki
ben de ne giyceğine karar verenlerdenim bu arada

senın dediğinde ben fıyat göreemedım alıyecım
bende kıyafete karar verdım sıyah bı elbıse ıstıyorum bakalım kısmetse 2 kılo daha verırsem

bence ağır olmaz.. düğün sonuçta...

bide yakın arkadasınınz...

çok aşırı bi abiye kıyafet mi bilemicem ama çok yakın bi arkadaşınız herhalde. giy gitsin ya. bir daha nerde giyeceksin.

sirvan giy bence de
ben de haziran da kardeşimin düğünü var ona petrol rengi istiyorum
ben çıkıyorum kızlar kursa gitçem bye

o kadar ağır değil bence..
durun bakım akşam evde düğün resimlerinden bulursan face koyarım. çok kilolu diye koymamıştım.
kız aliye elbise alma ben sana verim giy işte.. rengide ptrol rengi işte..
hem bir dahanerde giyiliyorki. yazık valla 350 tl vermiştim.
hem kilolarda aynı..
aaa bu arada senin resminiyd o sarımı sütlü kahvemi neydi işte bir abiye vardı.. sendin hehalde. gene bir düğün resmi vardı..
güzel bir elbiseydi hoşuma gitmişti.

sağol canım
magnet yap ta pahalıymış ama 10 15 tane yaptırılabilir belki
ben de ne giyceğine karar verenlerdenim bu arada

sen giyecekmisin ben onada karar vermedim.

herkese merhabalar
Kayrayla dışarı çıktık güneş yoktu ama güzeldi hava banada iyi geldi parka da gittik Kayra artık salıncaktan inmek istemiyor ağlıyor
ne çok konuşmuşsunuz öyle maşallah

eeeee normal kardeşim çenesi düşük şirvan vardı bugün..
olacak o kadar.

alıyecım uldum senın dediğin sitede daha makul fıyat gıbı magnet yapta en kucuk boy fıyat2.5 bana pahalıya patlar o

dediğin siteye baktım aliye ama dediğin adet ve fiyatta yok..sadece mıktanıslı kağıt magnet var 0.75 kuruş diyor ama en az 100 tane verilmeliymiş sipariş...magnetyap ta dilediğin kadar yapıyorlar adet sınırlaması yok...kaldı ki d.gününe 30 kişi gelecekse 30 magnet yaptırmak gerekmiyor sanırım sonuçta 1 aieden 2-3-4 kişi gelebilir aile başı olarak düşünülürse 10-15 magnette yeter....
şirvan annem bakacak inşallah.2 sene idare edeceğiz bakalım.
gülşen tadı güzel ama bilmiyorum ki idil sever mi?gülfem sevdi.

neyse biz dost sütümüze devam edelim onu seviyoruz:)) yaşasın bim....

alıyecım uldum senın dediğin sitede daha makul fıyat gıbı magnet yapta en kucuk boy fıyat2.5 bana pahalıya patlar o

banada yolla o tasarımları ben göremedim

doğru diyosun o kadar mpara veriliyo bi daha düşünüyosun böyle giyersem ağır olurmu diye
çok sağol şirvancım düşünmen yeter
kardeşimin nişanıydı o foto. kuzenimden almıştım elbiseyi bal köpüğü gibi bi renk düğününde de senden alırsam ayıp olur dimi:) şöyle abla gibi bi elbise diktirmem lazım
so dediğini anlamadım ama yeni bi elbise aldım mor kadife onu giycem ben doğumgününde
gördünmü canım fiyatı evet daha uygun ama arayıp sorcam daha az yaparlar mı diye

dün annem söyledi arkadaşınn gelini 2009 nisanda doğum yapmış.. 2010 nisanda yeniden doğuracakmış..
veee çoçuk içerde oynayana kadar hamile olduğunu anlammaış..
dedim çüş.. hiçmi test yapmamış..
sadece birkez hasatlanmış. ondan sonra hastalanmmamış..
hastalanamyı beklerken. bebek gelmiş..

aayy yarabbim büyük konuşmamak lazım..

Beyaz Fırın

bu pasta kaç kişiliktir sizce ..
15 kişilik 135 tl miş .
çok güzelmiş şirvan ama daha fazla kişiliktir sanki bu

doğum günü - happy birthday
cnm burdakini diyorum ben ama diğerine göre daha kalitesiz olabilir bunlar bence örnek görmek lazım aslında
canım sen derman past diyosun dimi hatırladım şimdi derhan yazmıştında
bide sizin dediğiniz dostun normal sütü dimi yoksa devam sütü diye başka çeşidi varmı

aliye son dediğimi doğru anlamışsın..afferim kız sana...
sağol şeker:)çok hoşsun ya:)
evet öyle
neyse en azından sen nisanda doğurmazsınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…