ohhhhhhhhhh maşallah amma konusmussunuz
ben dırek dalayım konuya
bence olmaz şirvan gıyebılırsın sonucta duğun
bende buzdolabı magnetı dusunuyorum selene
gulşen bende dost devam sutu verıyorum selene maşallah severek içiyo
sultancım naptın ev bula bildinmi
sinm geıp gıtmış
şenaycı allah sana ıkı zıllıyle kuvvet versın canım
bende pastasını s şeklınde ıstıyorum ismini baş harfı ama kararda veremedım tam elıf ben kafkasta sordum 200 den fıyat verdı
bu bısıkleten alcak çok acaba toplu alıp grup ındırımımı alsak napsak
bu geceye bakla makarna salata ve tavuklu telşehriye yaptım
melek elıne sağlık çok uğraşmıssın
alıyecım eşine gecmiş olsun
bence ağır olmaz.. düğün sonuçta...
bide yakın arkadasınınz...
çok aşırı bi abiye kıyafet mi bilemicem ama çok yakın bi arkadaşınız herhalde. giy gitsin ya. bir daha nerde giyeceksin.
sirvan giy bence de
ben de haziran da kardeşimin düğünü var ona petrol rengi istiyorum
ben çıkıyorum kızlar kursa gitçem bye
sağol canım
magnet yap ta pahalıymış ama 10 15 tane yaptırılabilir belki
ben de ne giyceğine karar verenlerdenim bu arada
herkese merhabalar
Kayrayla dışarı çıktık güneş yoktu ama güzeldi hava banada iyi geldi parka da gittik Kayra artık salıncaktan inmek istemiyor ağlıyor
ne çok konuşmuşsunuz öyle maşallah
yakın canım bize de o zaman. z. burnundakini orda yaptırıyım. burdakini de seyranda. iyi oldu canım sağol.
magnet yap a baktımmı bilmiyorum ama bi yerde tanesi 3 liraydı. ben bi de BİRMAXdiye bi site varya doğum şekerlerinde de bakıyoduk. orda gördüm 48 adit 40 tl adet bana çok ama fiyat uygun gibi . magnette az adet yapan yer pek yok çünkü
şirvan annem bakacak inşallah.2 sene idare edeceğiz bakalım.
gülşen tadı güzel ama bilmiyorum ki idil sever mi?gülfem sevdi.
alıyecım uldum senın dediğin sitede daha makul fıyat gıbı magnet yapta en kucuk boy fıyat2.5 bana pahalıya patlar o
doğru diyosun o kadar mpara veriliyo bi daha düşünüyosun böyle giyersem ağır olurmu diyeo kadar ağır değil bence..
durun bakım akşam evde düğün resimlerinden bulursan face koyarım. çok kilolu diye koymamıştım.
kız aliye elbise alma ben sana verim giy işte.. rengide ptrol rengi işte..
hem bir dahanerde giyiliyorki. yazık valla 350 tl vermiştim.
hem kilolarda aynı..
aaa bu arada senin resminiyd o sarımı sütlü kahvemi neydi işte bir abiye vardı.. sendin hehalde. gene bir düğün resmi vardı..
güzel bir elbiseydi hoşuma gitmişti.
sen giyecekmisin ben onada karar vermedim.
gördünmü canım fiyatı evet daha uygun ama arayıp sorcam daha az yaparlar mı diyealıyecım uldum senın dediğin sitede daha makul fıyat gıbı magnet yapta en kucuk boy fıyat2.5 bana pahalıya patlar o
çok güzelmiş şirvan ama daha fazla kişiliktir sanki bu
doğum günü - happy birthdaydediğin siteye baktım aliye ama dediğin adet ve fiyatta yok..sadece mıktanıslı kağıt magnet var 0.75 kuruş diyor ama en az 100 tane verilmeliymiş sipariş...magnetyap ta dilediğin kadar yapıyorlar adet sınırlaması yok...kaldı ki d.gününe 30 kişi gelecekse 30 magnet yaptırmak gerekmiyor sanırım sonuçta 1 aieden 2-3-4 kişi gelebilir aile başı olarak düşünülürse 10-15 magnette yeter....
neyse biz dost sütümüze devam edelim onu seviyoruz:)) yaşasın bim....
banada yolla o tasarımları ben göremedim
sağol şeker:)çok hoşsun ya:)aliye son dediğimi doğru anlamışsın..afferim kız sana...
evet öyledün annem söyledi arkadaşınn gelini 2009 nisanda doğum yapmış.. 2010 nisanda yeniden doğuracakmış..
veee çoçuk içerde oynayana kadar hamile olduğunu anlammaış..
dedim çüş.. hiçmi test yapmamış..
sadece birkez hasatlanmış. ondan sonra hastalanmmamış..
hastalanamyı beklerken. bebek gelmiş..
aayy yarabbim büyük konuşmamak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?