sen bugün popoyla bozdun şeker
KOCA POPOLU SENİ
yok cnm daha bulamadım evohhhhhhhhhh maşallah amma konusmussunuz
ben dırek dalayım konuya
bence olmaz şirvan gıyebılırsın sonucta duğun
bende buzdolabı magnetı dusunuyorum selene
gulşen bende dost devam sutu verıyorum selene maşallah severek içiyo
sultancım naptın ev bula bildinmi
sinm geıp gıtmış
şenaycı allah sana ıkı zıllıyle kuvvet versın canım
bende pastasını s şeklınde ıstıyorum ismini baş harfı ama kararda veremedım tam elıf ben kafkasta sordum 200 den fıyat verdı
bu bısıkleten alcak çok acaba toplu alıp grup ındırımımı alsak napsak
bu geceye bakla makarna salata ve tavuklu telşehriye yaptım
melek elıne sağlık çok uğraşmıssın
alıyecım eşine gecmiş olsun
hımm çok güzel daha fazla kişilik gibi
benimde bazen karnımda 5 aylık çocuk hareketleri gibi oluyo ödüm kopuyodün annem söyledi arkadaşınn gelini 2009 nisanda doğum yapmış.. 2010 nisanda yeniden doğuracakmış..
veee çoçuk içerde oynayana kadar hamile olduğunu anlammaış..
dedim çüş.. hiçmi test yapmamış..
sadece birkez hasatlanmış. ondan sonra hastalanmmamış..
hastalanamyı beklerken. bebek gelmiş..
aayy yarabbim büyük konuşmamak lazım..
ince gibi bu tatlım yaBeyaz Fırın
bu nasıl sızce kızlar ben bunun selen olanını yaptırsam
aaa ben almıştım o jelden ama kullanmıydum kullanıyım bariyaaa kesin mi bu yaaa bende istiyorum bacaklarıma
süt verenlerde kullanabiliyomu acaba
bi eczaneye sormak lazım
aynen bende öyle düşünüyorum riske atmaya gerek yok :)bence hangi pastanede yaptırılacaksa onların modellerinden seçmek en iyisi,başkasını o kadar düzgün yapacaklarını sanmıyorum ben,ona göre kalıpları bilmem neleri yoktur,kötü olur.
kızlar xrta jel konusunda ciddiyim arkadaşım kullandı okulda onu gören biride sipariş verdi süt verenler kullanabiliyomuş sipariş verende emziriyo ordan biliyorum
aynı kaderi paylaşıyoruz canım bizde eşimle kutlayacağız galibane güzel doğum günü planlarınız herşey herkesin gönlüne göre olsun inşallahh.ben plan yapmıyorum kıbrıs işi çıktığından beri.belki orda eşiimin 2 arkadaşı var gelirler 4 kişi oluruz bir de ecrin..oysa ne planlarım vadı
bende çatlak vs yok ama göbiş var inceltiyormuş bende düşünüyorum ama emziriyorum diye vazgeçiyorum ben güvenemem zaten az tamamen bitmesinkızlar xrta jel konusunda ciddiyim arkadaşım kullandı okulda onu gören biride sipariş verdi süt verenler kullanabiliyomuş sipariş verende emziriyo ordan biliyorum
elif bende şimdi baktım resımlerıne gerçekten kurabiyeleri ve pastası çok güzel olmuş
hımm çiçek anahtarlıkta iyi fikirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?