2009 Nisan Anneleri

kızlar ben çıkıyorum .
akşama evde de çaya misafirim var..
daha o kadar yol gidecem
pastandedn bişeyler alıcam
sonra baranı alıcam eve gidecem
evi toparlıyacam.
bişeyler tıkınacam evde yemek yok. yumurta kırarım artık..
sonrada çaya misafir..

yarında günüm var kuzenime gitcem.. oooohhh
pazar günüde dışarıya kahvaltıya gidebiliriz. daha kesin değil..

rapor verdim.. şimdilik iyi akşamlar

yok cnm daha bulamadım ev
200 çok pahalı ihsaniyede cicim pastanesi açıldı yeni ben birde oraya sorucam

Beyaz Fırın

bu pasta kaç kişiliktir sizce ..
15 kişilik 135 tl miş .
hımm çok güzel daha fazla kişilik gibi

benimde bazen karnımda 5 aylık çocuk hareketleri gibi oluyo ödüm kopuyo

Beyaz Fırın
bu nasıl sızce kızlar ben bunun selen olanını yaptırsam
ince gibi bu tatlım ya

yaaa kesin mi bu yaaa bende istiyorum bacaklarıma
süt verenlerde kullanabiliyomu acaba
bi eczaneye sormak lazım
aaa ben almıştım o jelden ama kullanmıydum kullanıyım bari

hayatnur1.jpg (image)

ÇİÇEK BÖYLE BİŞEY YAPSIN BENCE

çok güzel pastalar var ya

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben daha ist.a gidip yer ayarlicam

sonra burda da yapmam lazım dimi yaaa
kayınpeder burda torunun d.gününü görmek ister pööff
hiçbişeyi yapmicam herşeyi hazır almayı düşünüyorum

sultaaaann neden kullanmıyosun bak inceltiyomuş
bende almayı planlıyorum ama süt veriyorum bişy olurmu acaba

Sultan Şubat annelerinden Özlem var ya Bursalı,onunkini çok beğendim ben,nereye yaptırdı acaba,bir sormak lazım?

ne güzel doğum günü planlarınız herşey herkesin gönlüne göre olsun inşallahh.ben plan yapmıyorum kıbrıs işi çıktığından beri.belki orda eşiimin 2 arkadaşı var gelirler 4 kişi oluruz bir de ecrin..oysa ne planlarım vadı

Bende de bazen oluyor sanki tekme geliyormuş gibi karnımdan,herhalde diyorum özledim hamileliği
Yoksa hiç başka şeye yormak istemiyorummmmm

slm kızlar geldim elifçim merak etmişşin sağol:)))

bugun annem geldi eceme baktı bende kendime biraz vakit ayırdım iyi oldu temizlik falan :))))

oradan pazar gittim eceme balık falan aldım geçmişe şöyle bir bakayımk dedim aöa hepsini unuttum az sonrada eşim gelicek mutfağa geçeyim hepinizi öpuyorum yemekten sonra girerım

Bu kadar d.günü muhabbeti olduktan sonra bari ben de çıkıp kıyafet alışverişi yapayım,daha hiç biryere bakmadım,ne süs ne kıyafet ne birşey,menüm de yok:-((
Şaka maka çok az kaldı bize de delikafadulden

kızlar xrta jel konusunda ciddiyim arkadaşım kullandı okulda onu gören biride sipariş verdi süt verenler kullanabiliyomuş sipariş verende emziriyo ordan biliyorum

ay evet elif bizdede öyle henüz hiç bir hazırlık yok bende haftasonu bakıcam kıyafet vs..

Kizlar slm Ben karar verdim fotografciya canin fotografindan anahtarlik yaptiricam ufak suslu pAketler yapip dogumgunune gelenlere vericem

elif bende şimdi baktım resımlerıne gerçekten kurabiyeleri ve pastası çok güzel olmuş

hımm çiçek anahtarlıkta iyi fikirmiş

bence hangi pastanede yaptırılacaksa onların modellerinden seçmek en iyisi,başkasını o kadar düzgün yapacaklarını sanmıyorum ben,ona göre kalıpları bilmem neleri yoktur,kötü olur.
aynen bende öyle düşünüyorum riske atmaya gerek yok :)
kızlar xrta jel konusunda ciddiyim arkadaşım kullandı okulda onu gören biride sipariş verdi süt verenler kullanabiliyomuş sipariş verende emziriyo ordan biliyorum

yaa onlar evet işe yarıyo ama bırakınca bi süre sonra eski haline dönüyossun hemen

aynı kaderi paylaşıyoruz canım bizde eşimle kutlayacağız galiba
bende çatlak vs yok ama göbiş var inceltiyormuş bende düşünüyorum ama emziriyorum diye vazgeçiyorum ben güvenemem zaten az tamamen bitmesin
elif bende şimdi baktım resımlerıne gerçekten kurabiyeleri ve pastası çok güzel olmuş

hımm çiçek anahtarlıkta iyi fikirmiş

bencede çok iyi fikir anahtarlık

ne bilimmm adamına göre değişio demekki bizim arkadaş çukur çukur selülitlerim vardı geçti dedi açıp baksamıydım acaba:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…