2009 Nisan Anneleri

selam herkese öncelikle tuğba çook geçmiş olsun çok kötü oluyo bilirim aynısını yaşadım .oğluma salıncak aldık saraçhaneye gittik çook sevdi sıpa gülücükler atıyo ohh yazın balkonada koyarım çok geniş balkonum var.

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederiz teyzeleri.
saçlarımı boyattım simmmsiyah.çok özlemişim bu halimi

hadi güle güle kullan adaşım bende bir değişiklik istiyorum ama cesaret edemıyorum ya sarı kullanıyorum senelerdir başka renk kullanamıycam gibi gelıyo

sağol adaşım.sarı sana yakışıyor böyle kal bencede.bende uzun süre siyah kullandım öyle alışmışımki kendi rengini bile benimseyemedim.

hoşgeldik hepbareberrrrrrrr

güle güle kullan tugbaaaaaaaaaaaaaa

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, dozkan+, ceyo16, bursasu+, TugbaEcrin, demirim

Aaa biliyorum ben orayı,Lisedeyken oradan geçerken birşey almadan geçmezdik,hmmmm misss gibi vanilya kokar orası.
Ben de bugün Kafkas a sormuştum,kilosu 36 TL imiş.Ben bir tane beğenmiştim,160 TL miydi ne?O da çok beğendiğim birşey değildi yani,olanların içinden onu beğenebilmiştim.
Çok sağolun kızlar,iyi oldu söylediğiniz.

Offf korkmaz mı insan ya,bir daha yaşatmöasın Allahım.

slm sultanım yeni gördüm

evet elif hemde pasta çok güzel yani kazıklanmanın anlamı yok yani

a.s sultancım yenı gırdım bende aleykumselam dedım ne çıktı yahu
denıceğim ıkı tarıf vardı doğum gunu ıcın ıkısıde tutu yanı lısteye eklendı eşim kaynana ve kayınpeder beğendı yasasın
ege gule gule gıysın melek aldıklarınızı
tuğbacım sacını gule gule kullan mı denır ecp hihihi:)
valla tuğbacım herhalde orda yaptırırım bende annemler gelırken getırırler burda sordu 120 dedı en uygununu bu yer kağanın yanındakı yer dımı canım

evet cnm ama diğer şubesinde yapıyorlar oda postanenın arasından dümdüz yukarıya çıkıyosun hemen sağda göreceksin zaten ülkü pastanesi hemde çok hijyenik yani öyle basit bir yerde değil

valla sağoluncanım sız cektınız bu gun yorgunluğu bız hazıra konduk gıbı oldu ama :kedi:

açıklanması gereken bişey değil sır da değil
konuyu uzatmamak adına konuşmuyoruz...
çok merak eden kendisine sorsun..

elif ve seher tuğba anlaymış zaten gerçekten bide aşırdık 50 dedi hemde ülkü pastanesi..
ama şeker hamuru kaplanmayacak üstü o şekilde 100 lirayı bulur dedi
ama adam süsleyecek pastayı hatta beğendğiniz pasta resmi varsa getirin aynısını yaparımda dedi..

süsler aldık çemrek miydi neydi adı ordan kızlar sizde orda yaptırın bakarsınız 4 kişi olunca dahada indirimli yapar

olurmu cnm öyle şey ne olucak yani siz öğrenseniz söylemezmiydiniz neticesinde hepimizin ilk doğum günü neyin nerde uygun olduğunu bilemıyoruzkı bilgilerimizi paylaşalımki yardımımız olsun dimi ama

valla sağolun sultancım bende gecen deıştım cembrek te guzel susler var ve fıyatları uygun dıye cumhurıyet caddesındekı dımı benım dediğim oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…