2009 Nisan Anneleri

Sultan pasta için mi diyorsun 4ümüz yaptıralım diye,olur tabi,neden olmasın.
Çmrek mi ne, o nerde?Cumhuriyet Cad üstünde mi,aralarda mı?

arada kalıyor cnm ya ama çok uygun süsler biz çok uyguna aldık

yanlız kostüm yok kızlar zaferde armağanda var dediler ordada 4 yaştan başlıyor mecburen elbise falan alıcaz yani tabi siz başka yerde bulursanız falan söyleyın

valla sultan gecen günde benım morallerım bozuldu burcu arda ya gecmiş olsunmu ne dedim bir kişi harıç arkadaşlar teşekkürr ederım dedim ve o bunu yazana kadar bir tek ben yazmıştım zatemnnn

ne olduda almadı dilegi bilmem
batırdım herhaldeee ondan almadı dilegimi
dag daga küsmüş dagın haberi yok diyeede yazdım

cokta tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

eskiler yeter

her gelen bi terslik yapıyorr

arada canım ama yoldan gıderken görursun elifçim sağ tarafta kalıyo yanlız zafere doğru gıderken cumhurıyet caddesınde yol ustunede açmışlar galıba valla olur hep beraber oraya yaptıralım kızlar ıcın dıyeyım kapalı çarsının açık tarafında sonmeze doğru bebe mağazlarında çok guzel elbıseler var var ben selene beyendım bıtane balerin gibi pembe ustu sıtraplez gıbı ınce asklı sımle suslu altı tul ve saten şeklınde baya kabarık gecen selenlede gıdıp baktım çok beyendım bıde arkasına kanat almayı dusunuyorum altınada gene sımlı gıbı babet sızce nasıl

Son düzenleme:
Sultan pasta için mi diyorsun 4ümüz yaptıralım diye,olur tabi,neden olmasın.
Çmrek mi ne, o nerde?Cumhuriyet Cad üstünde mi,aralarda mı?
evet pasta için diyorum
cum.caddesinde aralarda malçok muyudu neydi o aralarda bi yerde

ben yatıcam iyi gecelr
iyi geceler

valla sağolun sultancım bende gecen deıştım cembrek te guzel susler var ve fıyatları uygun dıye cumhurıyet caddesındekı dımı benım dediğim oydu
evet orası cnm

Melek daaaa karpız kesceeedik)

valla canım yaın pazar ve ege sabahın köründe uyanacak uyuyayım barii

3 gecedir hep gec yattım dün gece 2de misafir gittikten sonra mutfagımı temızledimm

bugunde gezmelerdeydimmm ondan yorgunum siz devam edin aklımda burda ama :):):)

Melek ,sanırım,Burcu senin dileğini almış,ve bir kişi hariç ,yani sen,kimse cevap yazmamış demiş,sen yanlış anladın herhalde??

arada canım ama yoldan gıderken görursun elifçim sağ tarafta kalıyo yanlız zafere doğru gıderken cumhurıyet caddesınde yol ustunede açmışlar galıba valla olur hep beraber oraya yaptıralım kızlar ıcın dıyeyım kapalı çarsının açık tarafında sonmeze doğru bebe mağazlarında çok guzel elbıseler var var ben selene beyendım bıtane balerin gibi pembe ustu sıtraplez gıbı ınce asklı sımle suslu altı tul ve saten şeklınde baya kabarık gecen selenlede gıdıp baktım çok beyendım bıde arkasına kanat almayı dusunuyorum altınada gene sımlı gıbı babet sızce

Yarın bende de temizlik var,kadın gelecek,aslında bugün istedim ama doluymuş,yarın eşim de evde,nasıl olacak bilmem??

bence gayet güzel olu seher ben kıyafet bakmadım açıkçası kostüm istiyordum ama bulamadık ya

evet melek burcunun yazdığını bende öyle anlamıstım sadece sen yazmıssın ona cvp oda kımse cvp yazmadı bir kişi hariç falan yazmıs oda sendın yazan bencede yanlıs anlamıssın cnm sen

Pazartesi günüm var,ondan sonra birgün ben de çıkıp bakayım süs müs.
Ben kostüm düşünmüyorum zaten,güzel bir elbise alırım,daha sonraki yıllarda aklı eriyorken giydiririz öyle şeyler,arkadaşlarıyla eğlenceli olur.

güzel olur seher zaten selende yürüyo ya dahada güzel durur elbisesi..

benimkide yürüse bende damatlık gibi bişey bkardım srünüyo bizimki komadan kostümümü diktirsem ne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…