• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

gecen gün bu mesajı yazdım benımkide telefonun ekranı gitmiş....haberım yok
öglen cekmiştim mesajı arardı normalde aramadı aradım hayrolaa dedım ne hayrolası dediii
mesaj cektim görmedinmi dedi ya dedi ekran gittiii
ne dedim ne oldu dediiii
yok bişey ddım kapattımmm
gülemisin aglarmısın adama jest yapayım ddim oda yok oldu snradanda utandım ehehehehe

kızlar çok saolun şimdi bi tanıdık aradı bakırköyde çocuklar için beslenme uzmanı varmış 7 aylık kızı var oda çok zayıf götürmüş doktor çok ilgilenmiş ve yeni bir beslenme listesi hazırlamış merak etme kilo aldırıcaz demiş bende götürücem sanırım kayrayı.bu arada az önce üniversiteden arkadaşım aradı ikiz hamileydi kontrolde bi kese daha çıkmış ve kalp atışlarını duymuşlar yani üçüz birini sonlandırıcaklarmış çok üzülüyo

ben bodruma gidecem . j.lopezciğimin yanına..
bekliyorum şirvancıımmmmmmmmm beraber sallarız popoları plajda hihihihihi
kızlar yaaa yeni bir konu açım bakalım.
cuma günü arkadaşlar gelecekti demiştimya..

rahim kanseri muahabbeti olduda . şu smear testi muahabbeti.
ben hiç yaptırmadım . korkuyorum . korkulacak bişey yok 1-2 sn. sürüyor deniyorlarda.
tamam onu biliyomda o metal şey bile ürkütücü..

hem bende kendimi kasma gibi bir olay var.
evlendiimde ilişkiye bile zor girmiştim.
canım kocacım benle az uğraşmamıştı. sağolsun .
hamilelikte de muayene çok zor oluyorudm .
dr.um bile senle işimiz var diyordu.

pasiflora yada başka sakinleştirici - kas gevşetici al git mutlaka dediler.
şimdi o günden beri takıldım.

ne yapcam ben gitmem gerek ama korkuyorum ..
benim gibi olan varmı aramızda acaba?

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç korkulcak bişy değil şirvancım
bende öyle sanıyodum hatta o metal şeyi incelemiştim netten
girdik odaya ışıklar kapandı
açtım bacakları
bmetal şeyi taktı 2 garç 2 gurç etti bitti dedi
nasıl yani ya dedim bu kdr işte dedi
töbe yarabbim bende ne biç,im anlattım karanlık oda fln hahahahahaha

kayra bebeğe geçmiş olsun

bu akşam kkociişiimmm geliyooooo

bütün gün evi temizledim kendimi temizledim oohhh mis gibi olduk

Burcu beslenme uzmanının adını verırımısın yada randavu tel felan benım kızda yemıyorya hıÇÇ belkı bızde gıderızz

şu inşaattan aldım bende
bakalım tamamlıayabilcekmiyim :)

evden vazgeçtim ya elif sen bilirsin yıldırımda şaypa varya
göz merkezi var onun tam karşısında çok katlı yeni binalar evi çok beğendim ama istediğim yerde değil pöff bu gidişle ben taşınamıcam
Sultan mesaj alınmıştı,:-))Benim daha ahırım tamamlkanmadan buna başladım ama bunda da tık tok,duyurulur:-))
Biliyorum canım orayı,yine de acele etme derim,herşeyiyle içine sinsin,sonuçta evden çık diyen yok.

kızlar yaaa yeni bir konu açım bakalım.
cuma günü arkadaşlar gelecekti demiştimya..

rahim kanseri muahabbeti olduda . şu smear testi muahabbeti.
ben hiç yaptırmadım . korkuyorum . korkulacak bişey yok 1-2 sn. sürüyor deniyorlarda.
tamam onu biliyomda o metal şey bile ürkütücü..

hem bende kendimi kasma gibi bir olay var.
evlendiimde ilişkiye bile zor girmiştim.
canım kocacım benle az uğraşmamıştı. sağolsun .
hamilelikte de muayene çok zor oluyorudm .
dr.um bile senle işimiz var diyordu.

pasiflora yada başka sakinleştirici - kas gevşetici al git mutlaka dediler.
şimdi o günden beri takıldım.

ne yapcam ben gitmem gerek ama korkuyorum ..
benim gibi olan varmı aramızda acaba?
Ben ilk evlendikten sonra yaptırmıştım ilk kez,hiç korkulacak gibi değil,doğumdan sonra da yaptırdım,yine öyleydi.
Ama bende o çatal fobisi Sağlık Ocağında spiral taktırmamdan sonra başladı,bir daha da gidemedim zaten dr.a.
Benim doğumumu yapan dr. 250 TL demişti,ogün oradan çıktım,annem yengemler falan git sağlık ocağında taktır bedava,herkes oraya taktırıyor dediler,aklımı çeldiler,sonra da çok pişman oldum.
Sonradan arkadaşım da aynı dr. yaptırmıştı doğumumuz 2 gün arayla,ona özel sigorta geçmediği halde özel sigorta karşılıyor gibi göstermişler,yani başka işlem gibi gösterip tek muayene ücretine takmış,çok sinir oldum duyunca,dr. dan da soğudum..

Burcu beslenme uzmanının adını verİrİmİsİn yada randavu tel felan benİm kızda yemİyorya hİÇÇ belkİ bİzde gİderİzz

canım söylemezmiyim adı hasan önal şuanda bakırköy yenimahallede doğum evi var ya orda sadece haftanın 2 günü bakıyomuş onu biliyorum ama çok yoğunmuş ve sanki özel yermiş gibi ilgilenmiş özel muyanhanesi falan varmı araştırıcam bakırköy doğum evinin tel:212 543 41 10 ben de yarın arıcam mutlaka haberdar ederim

Bugün bizim de bebekli arkadaşlarala günümüz vardı.Bir arkadaşın çocuğunu anlatıyordu,2-3 adım atıyor,daha cesareti yük,diye, o anda oğlu karşı koltuğa kadar 7-8 adım attı,canlı canlı yürümesine şahit oldu çocuğun:-))

Sonra eve geldik,Miray uyudu,o anda hemen üstümü değiştirip cam sildim,pek iştahlıydım yani,temizlik konusunda:-))

Arkadaşlardan birinin tanıdığı Sabiha Paktuna ya götürüyormuş çocuğunu,muayene ücreti 500 TL imiş ohaoldumsmile Eylülde randevu almışlar,Nisan a vermişler.

aman sen benden betermişsin. bende bana gaz verirsin demiştim ama nerde...

bu arada biz nasıl çoçuk yaptık helal olsun valla..
valla beterim zaten benim nasıl doğum yaptığıma ben dahil herkes şaşırıyor, benim bu korkaklığımdan herkes şikayetçi ne yapım elimde değil korkuyorum
Oldummmmm
oldummmmm
yasasın ayyyyyyyyyyyyy sadaka vercem
rabbım sen benı darda koma
ayyyyyyyy sevıncten aglaycam sımdıde
canım bugün bende rahatladım benimkide gecikmişti :)))

Kayra ya geçmiş olsun
bu arada 11 ayımızı tebrik eden bütün arkadaşlara teşekkürler

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, esradincel, TugbaEcrin

11 aylık olanlara maşallah
kayraya gecmıs olsun
benımde yapılmıştı doğumdan sonra kontrolde hatta doktorum bna sormadn yapmıstı
mısafırlerım gıttı sonunda baya yorucuydu selende huysuzdu çok bu kız evde mısafır ıstemıcek galıba valla anca ortalığı duzelt mekınayı çalıştır eşimi ddoyur popom yenı daha yer gördu selen erken uyusada dınlensem bu gece allahtan fazlada konusmamısınız gecmış uzun olmadı

Arkadaşlardan birinin tanıdığı Sabiha Paktuna ya götürüyormuş çocuğunu,muayene ücreti 500 TL imiş ohaoldumsmile Eylülde randevu almışlar,Nisan a vermişler.
yani oha falan oldum:) napıymuş sonra sihrili bi değnekle dokunuyomuymuş sabiha :) bide 6 ay sonrası ne anladım bu işten yaaa daha neler

çüşşşşşş 500 tl miiiiiiiiii pardon da kitap okumaktan aciz insanlar alsınlar kitabını okusunlar kadının.

saolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için bu arada bende yaptırmıştım ama hiçkorkmadım bide ben pek korkmam öyle şeylerden sezeryan olanlar bilir sonda falan takıldığında benim canım yanmıştı ama smear de hiç bişey hissetmedim ondan beter değil yani onu düşünün

amannnnnn smear testinde ne varki hissetmiosun bile. ben düşük yaptım 2 yıl önce .kanamam durmamıştı içime şemsiye gibi bişey sokmuşlardı içimde açıldı o şey resmen düşünebilio musunuz acilde 3 doktor bacaklarım açık kanama durmuyo yerler kan gölü ve ben bayılmak üzereydim içime giren çıkanın haddi hesabı yoktu offfffffffffffffffffffffffffffff kokrkuçtu kanamayı durdurduktan sonra gördüm yerler kurban kesmiş gibiydi.

Back
X