• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

amannnnnn smear testinde ne varki hissetmiosun bile. ben düşük yaptım 2 yıl önce .kanamam durmamıştı içime şemsiye gibi bişey sokmuşlardı içimde açıldı o şey resmen düşünebilio musunuz acilde 3 doktor bacaklarım açık kanama durmuyo yerler kan gölü ve ben bayılmak üzereydim içime giren çıkanın haddi hesabı yoktu offfffffffffffffffffffffffffffff kokrkuçtu kanamayı durdurduktan sonra gördüm yerler kurban kesmiş gibiydi.

off çiçek ne kötü şeyler yaşamışsın allah bi daha göstermesin

Bu arada telefonumu arkadaşta unutmuşum,titreşimdeydi,çaldırıyorım kaçtır,farketmedi herhalde:-((

Miray bütün gün birşey yemedi,öğlenden beri,şimdi yavan ekmek veriyorum,onu yiyor,arada muz falan vereyim dedim,elimde görünce açmıyor ağzını ,ekmeğe açıyor of Alllahımmmmm

amin canım yaaaa gerçekten kötüydü. ama o arada eşim hastaneye yeyiştirmye çalışıodu beni kanama durmutyo diye. hastanenin önünde de arabalar vardı acile giremiyoruz eşim de panik deli gibi kornaya basıyo. kadının biri bağırdı hastane burası ne kornaya basıosun diye bende aaçtım camı hastayım zaten ölüyorum ororspuuuuuuuuuu çek arabanı diye. normalde hiç küfür etmem ben ama demekki insan o halde herşeyi yapabiliyo:)

kıs nerden buluyorsun bunları allah canını almasın emı melek sen çok yaşakaydirigubbakcemile3
çok saolun kızlar kimsenin kuzusu hastalanmasın yaa
amin canım,geçmış olsun çok,hemen ıyıleşsın kuzucuk,kendını suçlama sen ıstermısın hasta olmasını,tırnaklarına taş değse canımız yanar
gecen gün bu mesajı yazdım benımkide telefonun ekranı gitmiş....haberım yok
öglen cekmiştim mesajı arardı normalde aramadı aradım hayrolaa dedım ne hayrolası dediii
mesaj cektim görmedinmi dedi ya dedi ekran gittiii
ne dedim ne oldu dediiii
yok bişey ddım kapattımmm
gülemisin aglarmısın adama jest yapayım ddim oda yok oldu snradanda utandım ehehehehe
:kedi:ayyyy bende çok bozulurdum
bekliyorum şirvancıımmmmmmmmm beraber sallarız popoları plajda hihihihihi

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç korkulcak bişy değil şirvancım
bende öyle sanıyodum hatta o metal şeyi incelemiştim netten
girdik odaya ışıklar kapandı
açtım bacakları
bmetal şeyi taktı 2 garç 2 gurç etti bitti dedi
nasıl yani ya dedim bu kdr işte dedi
töbe yarabbim bende ne biç,im anlattım karanlık oda fln hahahahahaha

kayra bebeğe geçmiş olsun

bu akşam kkociişiimmm geliyooooo

bütün gün evi temizledim kendimi temizledim oohhh mis gibi olduk
ohhhh maşallah,gözünaydın arkadaşım nasıl bır duygu çooook ıyı bılırım
Arkadaşlardan birinin tanıdığı Sabiha Paktuna ya götürüyormuş çocuğunu,muayene ücreti 500 TL imiş ohaoldumsmile Eylülde randevu almışlar,Nisan a vermişler.
ohaaaaaa demek ıstıyorum kuşmu konduruyormuş
11 aylık olanlara maşallah
kayraya gecmıs olsun
benımde yapılmıştı doğumdan sonra kontrolde hatta doktorum bna sormadn yapmıstı
mısafırlerım gıttı sonunda baya yorucuydu selende huysuzdu çok bu kız evde mısafır ıstemıcek galıba valla anca ortalığı duzelt mekınayı çalıştır eşimi ddoyur popom yenı daha yer gördu selen erken uyusada dınlensem bu gece allahtan fazlada konusmamısınız gecmış uzun olmadı
ınşallah dınlenebılırsın arkadaşım
çüşşşşşş 500 tl miiiiiiiiii pardon da kitap okumaktan aciz insanlar alsınlar kitabını okusunlar kadının.
hıııç te vermem başka bır ıhtıyacını alırım kuzumun ınankı,ya zaten üç aşağı beş yukarı hepsı aynı tarzda ve ne olursa olsun her bebek kendı hıkayesını yazıyor zaten
amannnnnn smear testinde ne varki hissetmiosun bile. ben düşük yaptım 2 yıl önce .kanamam durmamıştı içime şemsiye gibi bişey sokmuşlardı içimde açıldı o şey resmen düşünebilio musunuz acilde 3 doktor bacaklarım açık kanama durmuyo yerler kan gölü ve ben bayılmak üzereydim içime giren çıkanın haddi hesabı yoktu offfffffffffffffffffffffffffffff kokrkuçtu kanamayı durdurduktan sonra gördüm yerler kurban kesmiş gibiydi.
ayy çıçek zor bır tecrübe bende buna benzer bır şey yaşadım aklıma getırmek bıle ıstemıyorum hıııççççç
sık sık yıkayın dedi. ilaç vermek istemedi. zaten geçen yıkadıktan sonra bayağı bir azaldı. birde çok nemli tutmayın saçını dedi. kurutmak lazım banyodan sonra.
canım ben ılk defa duyuyorum başta mantarı,geçmış olsun
ay kızlar ya abimin hnmı hamile satımız aynıydı bebişlerimiz aynı olacaktı herşeyiyle tabi 1 yıl ara ile bugün nstye girmiş hstye yatırmışlar dua edin inş.gelmez daha çok erken :-((
rabbım yardımcısı olsun hem meleğın hemde annenın,ınşallah zamanında gelır bebek
Oldummmmm
oldummmmm
yasasın ayyyyyyyyyyyyy sadaka vercem
rabbım sen benı darda koma
ayyyyyyyy sevıncten aglaycam sımdıde

gözünaydın canım bak gördünmü,rabbım ısteyene zamanlı versın bebeklerını ınşallah,hoş dünyada yıyecek ekmeğı varsa bağlasan durmaz yola çıkar emın ol,kuzucum öyle geldı bıze çok şükür:emir_bebek:

amin canım yaaaa gerçekten kötüydü. ama o arada eşim hastaneye yeyiştirmye çalışıodu beni kanama durmutyo diye. hastanenin önünde de arabalar vardı acile giremiyoruz eşim de panik deli gibi kornaya basıyo. kadının biri bağırdı hastane burası ne kornaya basıosun diye bende aaçtım camı hastayım zaten ölüyorum ororspuuuuuuuuuu çek arabanı diye. normalde hiç küfür etmem ben ama demekki insan o halde herşeyi yapabiliyo:)

ay çıçek güldürdün benı allahta senı güldürsün emı sırnaşık şeysenın o sırada gözün bırşey görmüyordurkı,darda zorda bırakmasın rabbım

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, eysan, burcu_arda, cicekcicek, ceyo16, eftelyasu, TugbaEcrin

ya ben öğleden sonra gırdım bağlanamadım bır türlü gerçı ıkı gündür böyle yazdıklarım ya gıdıyor yada hıç bağlanmıyor pöööffffff

çiçekk aman ne seyler allah korusun benım görğmcem düşük yaptı hemde gözümüz önünde hastaneye gıttık ben ozaman nişanlıyım
kilodundaydı öyle et parcası allahım korusunnnnnnn

çüşşşşşş 500 tl miiiiiiiiii pardon da kitap okumaktan aciz insanlar alsınlar kitabını okusunlar kadının.
canim kitaplari cok cok uzuz bence ayrica ole bi doktor sirf yetisemedigignden insanlara fuzuli zaman kaybi olmasin diye fiyatini yuksek tutup hasta sayisini azaltiyodur notmal fiyata olsa kadin nefes alamaz ki ayrica adi duyulmus butun proflarin fiyati hemen hemen ole benim ablamda goturuyo ogluna doktorlar 2yasina kadar yuruyemez dediler ama sabihanin recetesi sebebiyle 11aylikken yurudu

şirvannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol sarımsaklı mantı hazır gel................

valla bir sey diyemecem agzina saglik
bizimde ole durumlarda esimin sesi cikmaz ben fenayim ama

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, eysan, burcu_arda, cicekcicek, ceyo16, eftelyasu, TugbaEcrin

ellerıne sağlık melek sen yazdıkça bende yemış kadar oldum he,mantıda çok güzel bır yemek yahu,fekat ben yanında bıde soğan yerım mmmmmm kötüde koksa sevıyorum ne yapayım bıde mıdemde gastrıt var yanlış anlamayın olmasa heralde her yemekte yerım soğan severım ben soğan sever ınşallah ecede sever

showda türk malı dıye bır komedı fılmı var yenı,atv de ezel var dımı bugün oleyyy,annaaaaam bıde maç var

ben kaçtım iyi geceler koca gelıcek inşallahda yıyecegızzz bbbbyeeeeeeee

Back
X