2009 Nisan Anneleri

Bugün bizim de bebekli arkadaşlarala günümüz vardı.Bir arkadaşın çocuğunu anlatıyordu,2-3 adım atıyor,daha cesareti yük,diye, o anda oğlu karşı koltuğa kadar 7-8 adım attı,canlı canlı yürümesine şahit oldu çocuğun:-))

Sonra eve geldik,Miray uyudu,o anda hemen üstümü değiştirip cam sildim,pek iştahlıydım yani,temizlik konusunda:-))
bugün çoğunluk temizlik yaptı demekki:)bende öyle bilgisayarı açamadım hiç
sonra kayınvalidemler geldi yeni gittiler

Arkadaşlardan birinin tanıdığı Sabiha Paktuna ya götürüyormuş çocuğunu,muayene ücreti 500 TL imiş ohaoldumsmile Eylülde randevu almışlar,Nisan a vermişler.
o ne ya öyle !!

amannnnnn smear testinde ne varki hissetmiosun bile. ben düşük yaptım 2 yıl önce .kanamam durmamıştı içime şemsiye gibi bişey sokmuşlardı içimde açıldı o şey resmen düşünebilio musunuz acilde 3 doktor bacaklarım açık kanama durmuyo yerler kan gölü ve ben bayılmak üzereydim içime giren çıkanın haddi hesabı yoktu offfffffffffffffffffffffffffffff kokrkuçtu kanamayı durdurduktan sonra gördüm yerler kurban kesmiş gibiydi.
okurken bile ürpedim

kayraya ve yusufa geçmişler olsun acil şifalar

bzimkide günde 2veya 3 kez kaka yapıyor

melek kaç kere cvp yazdım görmedinmi kız seher falanda yazmış hatta

ev bizim ev ama biz biraz daha merkeze gitmek istiyoruz yani çarşıya anne babalara daha yakın olmak için böle çok zor oluyor

ama şu anlık bu iş yattı oturuyoruz yani oturmaya devam:)

yusufa gecmiş olsun esracım
çiçek sanada cok gecmış olsun vallla canım ne kadar bağırsan haklısın
sabıha hanımın uzretı maşallahmış ama bı o kadarda haklı denızın dediği gibi

ii akşamlar kızlar nasılsnz bayadr giremiyorum herkes iidir
zeynebin bu çarşamba dogumgünü yarın hazırlıklara başlıcaz
ayın18 de denizliye gidiyorum
alt dişlerimz iice uzadı üstleri yarmış 3 4 adım atıyoruz ayakta desteksz duruyoruz bizden buy kadar haber

yusufa çok geçmişler olsun.....bende sallama görevimi sürdürüyorum....istikrar abidesi kızım minumum 2 saat sallanmadan uyumaz....sürprizi hiç sevmiyor cankuşum:)

gecen gün bu mesajı yazdım benımkide telefonun ekranı gitmiş....haberım yok
öglen cekmiştim mesajı arardı normalde aramadı aradım hayrolaa dedım ne hayrolası dediii
mesaj cektim görmedinmi dedi ya dedi ekran gittiii
ne dedim ne oldu dediiii
yok bişey ddım kapattımmm
gülemisin aglarmısın adama jest yapayım ddim oda yok oldu snradanda utandım ehehehehe
cilveli kadın..:)
amannnnnn smear testinde ne varki hissetmiosun bile. ben düşük yaptım 2 yıl önce .kanamam durmamıştı içime şemsiye gibi bişey sokmuşlardı içimde açıldı o şey resmen düşünebilio musunuz acilde 3 doktor bacaklarım açık kanama durmuyo yerler kan gölü ve ben bayılmak üzereydim içime giren çıkanın haddi hesabı yoktu offfffffffffffffffffffffffffffff kokrkuçtu kanamayı durdurduktan sonra gördüm yerler kurban kesmiş gibiydi.
ço geçmiş olsun canım yaa.. çok kötüymüş allah yaşatmasın bidaha..
ılk gunaydın bızden olsun

günaydinnnnnn............:hulya: güzel bir gün diliyrum herkese cıvıl cıvıl

kız çiçek sabah sabah okudum. içim gşttş resmen .
allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın...

Günaydınlar....
geçmişi okumadım sanırım hasta çocuklar var geçmiş olsun, dün akşam oğluşum koltuğa tutunarak kalktı çook sevindim atraksionlar başladı....

bu arada cuma günü bi baktım yaseminin kafa derisi pul pul sarı sarı tüm başının üst kısmı öyle. ben acaba konak mı dedim. yağladık kabardılar diğer gün de yıkadık bayağı bir geçti. sonra doktor halamız geldi bi baktı mantarmışşşş
biz de kimse de yok mantar falan. sonra bi düşündük geçen hafta biz çamlıca ebebeğe gitmiştik saçını kestirmeye ilk defa kestirdik saçını herhalde ordan kaptı çok sinir oldum.
aaa e alaka anlamadım ben şimdik.. e bebek te hemde..
şampuan değişikliği falan oldumu şeker.

ay kızlar ya abimin hnmı hamile satımız aynıydı bebişlerimiz aynı olacaktı herşeyiyle tabi 1 yıl ara ile bugün nstye girmiş hstye yatırmışlar dua edin inş.gelmez daha çok erken :-((
canım geçmiş olusn. inş. tehlikeli bir şey olmaz.

merhaba herkese kayra gene hasta yavrum ağlamaktan helak oldu bademcikleri iltahaplanmış ateşi var her hafta doktordayız moralim çok bozuk çok sık hastalanıyo napıcamı şaşırdım yaa:(( o ağladı ben ağladım.
geçmiş olsun . kayracık hemen iğleşsin biran öncede annesi üzülmesin birdaha

akşama çift kale maçımız var gardını al eve öyle gel..............:):):):):)

http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-18/226783-heyecanlad305ran-mesaj.html
çift kale derken başkanım ..

bekliyorum şirvancıımmmmmmmmm beraber sallarız popoları plajda hihihihihi

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç korkulcak bişy değil şirvancım
bende öyle sanıyodum hatta o metal şeyi incelemiştim netten
girdik odaya ışıklar kapandı
açtım bacakları
bmetal şeyi taktı 2 garç 2 gurç etti bitti dedi
nasıl yani ya dedim bu kdr işte dedi
töbe yarabbim bende ne biç,im anlattım karanlık oda fln hahahahahaha

kayra bebeğe geçmiş olsun

bu akşam kkociişiimmm geliyooooo

bütün gün evi temizledim kendimi temizledim oohhh mis gibi olduk

ohhh . iyi kirlenmeler...
tek kale maç bodrumda esas :))

Arkadaşlardan birinin tanıdığı Sabiha Paktuna ya götürüyormuş çocuğunu,muayene ücreti 500 TL imiş ohaoldumsmile Eylülde randevu almışlar,Nisan a vermişler.
ohhaaaa oldum yaniii
saolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için bu arada bende yaptırmıştım ama hiçkorkmadım bide ben pek korkmam öyle şeylerden sezeryan olanlar bilir sonda falan takıldığında benim canım yanmıştı ama smear de hiç bişey hissetmedim ondan beter değil yani onu düşünün
ben sezeryan oldum ama sonda falan takılmadı bana..

şirvannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol sarımsaklı mantı hazır gel................

yemiş gibi oldum canım sağolasın...

melek annemmmmmm çift kale derkennnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))))
bende onu merak ettim.. grup falanmı var acaba ? :))) ayy çok rezil bir insanım ben yaaa

iyi akşamlar kızlar son 3 gündür giremedim sizi çok özledim anlatsam uzun olur herkes iyidir umarım yusufum grip oldu salya sümük öksürük dolaşıyor yusuf artık anlayabileceğim kelimeler söylüyor çok hoşuma gidiyor..........
geçmiş olsun esracım...

Günaydınlar....
geçmişi okumadım sanırım hasta çocuklar var geçmiş olsun, dün akşam oğluşum koltuğa tutunarak kalktı çook sevindim atraksionlar başladı....
hadi bakalım kolay gelsin sana....

Son düzenleme:
zaten ikimiz kelmişiz şirvan:)

kelmiiii
yok kız benim başım saç dolu..
cuma günü birazcık kestirmeyi düşünüyorum.

nasıl kestirteceğime karar vermedim henüz...

eşim saçını boyatma zamanın gelmiş dedi. ama.. şimdik gidip 2-3 saat orda oturamıyacağım.

Back
X